Quake 4

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
SuperSonic

Post by SuperSonic »

mda..nu mere nici cu OpenAL....am incercat si reinstalarea jocului .. tot nu merge :(
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Daca stie cineva cum sa ma conectez la noul server evolva aparut pt quake 4 s ama anunte si pe mine va rog frumos. Asa ca daca ati intrat pe serverul evolva, pm me pls!!!
LeSharK

Post by LeSharK »

/connect <serverip> in consola

mai bine iti vezi de CS-ul tau..
god save the queen 'cos tourists are money!
pixelmonster

Post by pixelmonster »

moaaa... cum se vede la ajtia in print screen.. pe gf3 ti200 se vede si merge infect... :/
eh well... sper sa fac rost cat mai curand de o placa video mai tzapana...
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Ah si daca va intrebati de ce nu imi merge pe net, este din motive pe care nu le pot mentiona pe forum pentru ca voi primi warning sau ban, asa ca astept in continuare pm-ul.

In singleplayer este excelent, e foarte misto si captivant, un fel de doom, dar nu stiu de ce ma tine mai mult in fata calcului. Joc pe al3lea nivel de dificultate pentru ca la cel mai greu nu m-am incumetat inca si tin sa spun ca este destul de greu, era sa si mor de cateva ori. ;)

I-as da un 88 sau asa ceva.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Dupa ce am jucat mai mult a inceput sa imi scada entuziasmul. Ma miram de ce mi se pare familiar si mi-am dat seama: seamna prea mult cu doom3. Nu zic ca e neaparat o chestie negative, dar totusi...
O cheste enervanta, dar totusi destul de nesemnificativa,. este ca umbrele/luminile nu sunt dinamice. Nush dacă asta e termenul :P adică pun lanterna pe un nene si umbra tot cum era inainte cade; sau pun lanterna pe o umbra ea in loc sa dispara se deschide la culoare si devine din neagra gri [smilie=maniac.gif]
Image
Povestea nu mi se pare asa de extraordinara da nici rea. Per total as zice ca e un joc mediu spre bun si i-as da un 75, dar nota nu este finala. Deocamdata impresia asta mi-a lasat-o, dar sper ca in final sa ma surprinda intr-un mod placut.
Last edited by KodiaK on Wed Oct 19, 2005 9:53 pm, edited 1 time in total.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Am si eu in sfarsit jocul si cel mai mult ma bucura ca s-a pastrat vechiul DM 17!!!!
In afara de lansatorul de rachete care este idem cu cel din unreal restul mi se pare ok.nu am apucat sa joc in multiplayer insa snt sigur ca nu ma va dezamagi.
Jocul este foarte bun,la nivel grafic este o bijuterie si merge f f bine fara scaderi de performanta chiar si cu AA8x.
Maine dimineata ma apuc de singleplayer si revin cu impresii
Numai bine!
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Cizix

Post by Cizix »

GabYO wrote:
KodiaK wrote:Acum lanterna e montata pe arma
Si in plus lanterna n-are baterii (adica e interminabila) si asta ma intreb eu daca e bine sau nu. [smilie=maniac.gif]
adică e bine sa orbecai??e bine ca numai e ca la doom 3 unde nu stiam unde sa apas mai rpd cand iesea vreun monstru si io eram cu lanterna....bleah
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

lol, pai exact asta era si ideea. Era mult mai tensionant sa umbli cu lanterna in mina; dadeai fiecare colt cu inima cat un purice si te tinea in priza mereu.
Imi place totusi ca pina acum numai pistolul si mitraliera au lanterna.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Cizix n-ai inteles ce vroiam sa spun. Nu am zis ca era bine doar cu lanterna in mana ca in Doom 3 (unde prin modalitatea asta se creea tensiunea, dar era cam lame faza). Ce am vrut eu sa spun: faptul ca lanterna e "interminabila" nu stiu cat e de bine. Adica ar putea sa aprinda luminile ca tot aia e! In Aliens vs Predator (spre exemplu) zic eu ca functiona perfect faza cu lanterna....
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Cizix

Post by Cizix »

ok my bad nu am inteles ce ai vrut sa zici....da in avp au implementat bine smecheria....
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Snow

Post by Snow »

Faptul ca s-a pastrat DM17 e un motiv de bucurie si pentru mine. De curiozitate citi gigei ocupa jocul pe HDD si daca vine pe cd/dvd ? M-ati facut curios si daca mai sint impresii bune poate il iau si eu...
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
dexter

Post by dexter »

Ce am vrut eu sa spun: faptul ca lanterna e "interminabila" nu stiu cat e de bine.

ma rog, nu vad de ce ar fi ceva rau. Nici tu cand bagi baterii la lanterna nu te tin 5 minute (decat daca or fi bombe dalea de 777 :P )
O cheste enervanta, dar totusi destul de nesemnificativa,. este ca umbrele/luminile nu sunt dinamice.
umbrele cam sunt caci daca se plimba nenea prin nivel ai sa vezi ca umbrele tin cont de luminile din nivel, problema e ca nu tin cont de toate sursele de lumina ; exemplu clar : lanterna jucatorului.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Abia astept sa-l iau si eu, sper sa nu dureze o saptanana ca am ramas fara retea locala... :(

PS. se va mai lansa o versiune Arena ?
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Persian Prince wrote:De curiozitate citi gigei ocupa jocul pe HDD si daca vine pe cd/dvd ?
Jocul vine pe DVD si ocupa 2.44 GB instalat.

Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Truth is relative. Pick one that works
danboc

Post by danboc »

@supersonic, problema e sigur de la OAL, si la mine dadea eroare, daca ai placa de sunet creative cauta pe net fisierul ct_oal.dll si pune-l in System32 peste cel pe care il ai. Trebuie sa aiba cam 163kb. Eu am gasit unul pentru Windows Vista si a mers :) Daca nu ai Creative atunci e mai nasol, dar cred ca inlocuirea fisierului cu altul s-ar putea sa rezolve problema. Pana la urma cred ca e un bug al jocului.
dark_one

Post by dark_one »

eu am tot cautat - cine stie cum se face benchmark in quake 4

in doom 3 parca era timedemo demo, dar nu merge :(
poe

Post by poe »

Nu am jocul, dar in lista postata de Bossman mai sus este comanda benchmark; probabil ca este asta.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

La singleplayer este Doom 3 curat si putin slefuit pe alocuri...insa astept cu nerebdare inca sa fac un meci de multiplayer.
Am incercat un server insa deocamdata nu pot sa intru sa vedem mai incolo
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
dark_one

Post by dark_one »

poe nu e aia, sau nu am eu parametrii necesari.
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Alexwinfast exista 2 servere romanesti: games8.evolva.ro si proarena.sytes.net
Eu am rezolvat problema conectarii asa ca daca e cineva curios cum sa faci sa te conectezi sa imi dea pm.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

In multiplayer nu e cine stie ce. Personal mi se pare ca QIIIA tot este mai reusit. Am regasit si Edge-ul din Q2, dar parca tot mai marfa era in Q2.
Nu are acelasi dinamism din QIIIA sau Q2. Sper sa fie doar o chestie de obisnuinta, si mai incolo sa ajunga sa imi placa (cu toate ca la QIIIA tin minte ca din prima secunda de joc mi-a placut f mult)
Minel

Post by Minel »

Statich, KodiaK: cu asta va ocupati acuma mah? Veniti buai in BWL.
Impresia mea dupa 5 min de multiplayer: o asemanare fortata cu Q3; pana acum mi se pare doar o continuare comerciala. Si e prea colorat parca, o da in UT.
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

In multi playeri e naspa naspa naspa, e chiar jalnic la sectiunea mp i-as da un 5 sau un 6 cu indolgenta, e groaznic, dupa ce misto mi s-a parut sp-ul, mp-ul e chiar foarte aiurea. CACA CACA CACA.
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

StaTich wrote:In multi playeri e naspa naspa naspa, e chiar jalnic la sectiunea mp i-as da un 5 sau un 6 cu indolgenta, e groaznic, dupa ce misto mi s-a parut sp-ul, mp-ul e chiar foarte aiurea. CACA CACA CACA.
Un Quake III cu engine de Doom III, ce poate fii rău in asta? :laughing6: Dimpotrivă eu am fost plăcut surprins de multiplayer!
picz or it didn't happen
dexter

Post by dexter »

Nu inteleg de ce cade asa de drastic FPS-ul cand apar personaje pe ecran. Cum apare un monstruletz sa un jucator...se duce dracu totu
LeSharK

Post by LeSharK »

am jucat ceva mai mult in multiplayer si pot spune ca imi place.. numai ca hartile de deathmatch cu care vine Q4 sunt slabe (mai ales alea cu gri metalizat). ca realizare si gameflow in afara de Fragging Yard si Over The Edge restul sunt varza mai ales ca harti in genul Space Fleet sau No Doctors produc o discontinuitate a temei rusty industrial stuff si arata a spitale mai degraba..
Vladutz

Post by Vladutz »

L-am instalat si eu. Ca parere personala, in single player preferam arenele de lupta din Q3 - totusi e dragut si asa, "cu poveste" - seamana mult cu unreal 2.

La multy player am ramas placut surprins ca exista cateva harti "pieptanate" din q2 & 3. Totusi cam putine harti, si nu am gasit decat Deathmatch. Nu tu CTF etc . . . Naspa rau ca nu poti sa iti pui botzi.

Pe junghiul meu de sistem merge binisor - cu setarile "autodetectate" - se mai sacadeaza puti in SP - cand se deschid usile.

Atashez 3 poze - cu cele mai cunoscute harti de MP. . .
Attachments
the edge.jpg
xaero.jpg
arhicunoscuta.jpg
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Vladutz wrote:[...] si nu am gasit decat Deathmatch. Nu tu CTF etc . . .
Cum nu ai gasit decat Deathmatch? Are: DM, Team DM, Tourney, CTF si Arena CTF.

PSS 214

Post by PSS 214 »

am jucat si io aseara pe games8.evolva.ro... si e cam aiurea... plictisitor.. nu e dinamic...prea colorat... sunetele armelor devin enervante dupa un timp... lipseste arma aia anti materie sau ce naiba o fi :sad1: ... tot UT2004 e mai frumos :tongue3: [smilie=maniac.gif]
nota 6 cu indulgenta la singleplayer... iar la multiplayer un 5... asa doar doar ca sa treaca clasa sa nu-l las corijent :d
abia astept UT2007 :blob7:
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
ice01

Post by ice01 »

dexter wrote:Nu inteleg de ce cade asa de drastic FPS-ul cand apar personaje pe ecran. Cum apare un monstruletz sa un jucator...se duce dracu totu
Prost optimizat ...
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Prin urmare, vreti sa spuneti ca Q4 este un joc de foame. Nu-i mare lucru, deja ne-am obisnuit cu avalansa de porcarii aparute in ultimul timp si care parca nu se mai termina odata. Eu nu am mai jucat un joc intr-adevar bun ( de orice gen ) de la Chronicles of Riddick incoace si D-zeu stie ca joc cam tot ce apare.
LeSharK

Post by LeSharK »

Vladutz wrote:L-am instalat si eu. Ca parere personala, in single player preferam arenele de lupta din Q3 - totusi e dragut si asa, "cu poveste" - seamana mult cu unreal 2.
tu ai jucat vreodata Quake2 ca sa stii ce vrea jocul asta (Q4) de la viata ta? banuiesc ca nu.. n-ai fost in stare sa schimbi modul de joc.. jeez! =))
dexter

Post by dexter »

Ma cam enerveaza meniul din joc. Nu prea stii ce vrea de la tine...iar setarile video sunt sub orice critica... Puteau sa puna setari advanced pt video , nu ce au ei acolo . Doar umbre ,bump si specular. Puteau sa puna slideuri pt cat de detaliate sa fie ...nu sa stau sa ma chinui prin cfg incercand sa-mi aduc aminte cum faceam eu in D3 si ce cifre bagam
VDtot

Post by VDtot »

Bunicel single playeru. O poveste plina de clisee dar merge in lipsa de altceva. Daca multiplayerul este sub orice critica single-playerul este acceptabil.
Vladutz

Post by Vladutz »

LeSharK wrote:
Vladutz wrote:n-ai fost in stare sa schimbi modul de joc.. jeez! =))
ca si dexter am aceiasi parere . . . meniul e facut cam idiot
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

dexter, se sacadeaza cand apar personaje in scena pt ca placa video este depasit si se "ineaca" cand trebuie sa reproduca tonajul de poligoane de pe un caracter. La mine nu scade cu nici macar un fps cand apar x personaje in scena. Incep sa scada usor fps-urile cand incepem sa ne impuscam ca chiori :)

Mare pacat de numele si firma din spatele jocului. Ma asteptam la ceva diferit, nu la Doom3 cosmetizat :(
VDtot

Post by VDtot »

O doamne am vazut screenshoturile de la voi!!! Cum se vad. La mine texturile sunt super low quality desi am pus si pe ultra quality (doar de proba). Am pus totul pe maxim si nici o schimbare la texturi de la ce poate sa fie??
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

VDtot wrote:O doamne am vazut screenshoturile de la voi!!! Cum se vad. La mine texturile sunt super low quality desi am pus si pe ultra quality (doar de proba). Am pus totul pe maxim si nici o schimbare la texturi de la ce poate sa fie??
Te aştepţi să vezi vreo diferenţă pe o placă cu 64mb/ 2 pipelineuri si performanţă în DX9.0b egală cu 0? [smilie=Nice-try.gif]
picz or it didn't happen
Post Reply