1.
NFS (toate)....tin minte prin '98 cand jucam vreo 5 la un net cafe NFS 2 SE...de abia ma apucasem de joc, ceilalti jucau de ceva timp, iar eu ieseam mereu pe 2 sau 1...(asta la inceput, ca mai apoi...

)...
2.
Quake 2 si 3 - la fel....bateam cam tot (la Q2 insa aveam un "nas")
3.
Half Life 1 - cand am inceput sa joc, in Campina, mi-o cam luam, dar dupa ce am invatat cate ceva de la baietii de acolo, nu mai am probleme...chiar si in ziua de azi la un LAN mai instalam HL, k dupa 1 hr doua de joc sa trecem la....
4.
FIFA - n-am jucat in LAN decat 2002, 2005 si 06...la 2005 eram "pe acolo" (locul 1-2-3)...iar la 06 am cam castigat majoritatea LAN Party-urilor
5.
Midnight Club 2 - si asta e vechi si inca il joc...si inca bat!
6.
Tony Hawk's Pro Skater - am jucat toata seria, mai putin 4, pt ca l-am imprumutat si nici acum nu am primit cd2 de la el....in rest, in LAN e o placere (pentru mine.

)
7.
Tekken 3 - super...poate singurul joc la care bateam non-stop si nu ma enervam...
ar mai fi si AOE si Starcraft....dar ar fi si nu prea....hmmm
IN SCHIMB :
1.
CounterStrike - desi jucam binisor, niciodata n-am fost ala tare...ajungeam la i-cafe si prietenii mei sejucau deja, iar unul imi zicea sa-i tin locul cat bea o bere...si il duceam de pe 4-5 pe 1-2 la frags...dar decadeam imediat...never liked it anyway...
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)