La ce jocuri va umiliti adversarii in Multiplayer

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

SharpShooter

La ce jocuri va umiliti adversarii in Multiplayer

Post by SharpShooter »

pure & simple :d

la ce jocuri va recomandati drept cei mai buni din gaska, jukat in LAN sau OnLine

personal ma pot lauda la capitolul shootere, cel mai bine la alea care te poti camufla si ai ceva Rifle
Call of duty: nu am luat bataie in 4 saptamani de LAN jucat seara de seara in 4

am mai avut anu trecut provocari la NFS U1
am dat avans, la unu ce se credea tare, 3 secunde , el cu Skyline eu cu RX7 - nu a mai comentat

voi cu ce va laudati???
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Pai cam asa:
1. La CMR'05 nu am intalnit pe nimeni care sa ma bata (nici pe departe...)..
2. La Delta force 3 (pe care il jucam il liceu la laboratoarele de info) nu am intalnit decat o singura persoana care ma putea bate (cam 30% din cazuri) in rest varza...
3. NFS U1 doar la drag aveam ceva probleme in LAN, in rest nu mai vroia nimeni sa mai joace cu mine (se saturasera de bataia mancata :laughing6: )
La alte shootere nu sunt asa de bun... si nu inteleg de ce?!?! [smilie=maniac.gif]

PS. am aflat de ce: nu am timp sa ma joc (cine m-a puf sa dau la info??? :sad1: ).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
zxp

Post by zxp »

La FIFA... de fiecare data cea mai noua varianta... singura clasa de persoane care ma mai bate este cea a profesionistilor... insa cu prieteni, cunostiinte... nu am probleme la jocul asta.....doar putini din PGL ma bat... la FIFA 2005 erau unii misei care abuzau de niste faze... insa acum ca a aparut 2006 =D>

La alte jocuri sunt varza... La CS sunt de obicei pe ultimu loc...la Warcraft la fel.... deh...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
dydy12

Post by dydy12 »

In general la shootere, nu exista nimeni in cercul meu de prieteni in stare sa ma bata (pe retea locala). De cateva luni bune joc insa pe net CALL OF DUTY - UNITED OFFESNSIVE (pe serverele RDS), si aici am remarcat urmatorul aspect: cand am ping bun (sub 50), nu am adversar sa-mi reziste, dar asta se intampla destul de rar pentru ca am probleme cu reteaua. In pricipiu am ping undeva in jur de 100-150, si atunci termin pe primul loc dar se mai intampla "accidente" din cauza lag-ului si mai cad 1,2 pozitii.
Daca aveti chef de impuscaturi, ma gasiti in fiecare seara dupa ora 22 la un CALL OF DUTY-UO, pe serverele Linkmania, si joc cu nickul: [DESERT RATS]ALLIANZ
[smilie=Respect.gif]
darkgoro

Post by darkgoro »

cs, quake3, unreal2004, nu am adversar....
“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
zxp

Post by zxp »

Da..am observat treaba asta...nimeni n-are adversar la CS:))
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Racer

Post by Racer »

EU sunt cu NFS Porsche, UG1, UG2 si presupun ca si cu NFS Most Wanted :) Ar mai fi Rally Championship 2000 si AoE II, la 3 inca ma mai antrenez.Nu zic ca sunt zeu dar aproape de fiecare data sunt invingator la aceste jocuri :)
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
smart.1

Post by smart.1 »

NFS - all versions, mai putin Porsche, which sux
MariusStuparu.com | Twitter: marius_stuparu | Facebook: mstuparu
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

la simulatoare auto sint varza,desi in viata reala sint un sofer f bun,cu ani grei in spate si kilometrii multi/zi in bucuresti,asta e:vara nu-i ca iarna
la shootere,sint bun,foarte bun la: medal of honnor,call of duty si battlefield 1942 si 2,cam atat,si asta si in lan si pe net.
la battlefield 2 pe net echipele la care am jucat nu au mancat bataie niciodata,pacat ca nu mai am timp sa joc,asa mult...
am observat ca sint bun la shootere din astea mai greoaie,mai cu strategie un pic,la alea isterice gen quake,cs,serious sam sint cam muci.

cred ca am si imbatranit,aaa....si la battlefield fac legea in aer,logitech extreme 3d pro isi spune cuvantul..
bafta
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2
Radoo

Post by Radoo »

Zeus_XP wrote:Da..am observat treaba asta...nimeni n-are adversar la CS:))
Unii-s ca Gua'ulzii, se cred zei :) LOL ... Un CS anyone? De fapt .. mai bine nu... k dacă ma apuc sa citsec topicul cu cheaturi creca ii gasesc pe multi ca fiind impatimiti ai cheaturilor... si nu mai are farmec :)

cristi_TNT CS-ul e un joc de echipa, nu joc isteric :d
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Quake 4 mai recent, însă adesea mai primesc şi eu "mici umiliri" ... [smilie=maniac.gif]
picz or it didn't happen
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Aaa... ma scuzati, cum era sa uit de NFS Porsche, pe care l-am terminat de vreo 9 ori...:laughing6: , si nu aveam rival la vremea lui (intr-un netcaffe din Boston).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Alante

Post by Alante »

CS v0.6->v1.5->v1.6,..Unreal Tournament, (prima varianta),Age of empires 2,Brood,Red alert 2 (nu am mai jucat de ceva vreme dar cred ca mai fac fata),...Tekken 3,Kof 2003,Samurai Shodown 5,Mortal Kombat,Heroes 3(SOD),...is pasta la jocurile sportive,...la NFS joc doar cu sageata de sus,...cu Fifa am stricat o tastatura,.....
eracereracer

Post by eracereracer »

underground 1,2 si mai marea majoritatea jocurilor cu masini ! :D
d-abia astept MW
gallardo

Post by gallardo »

smart.1 wrote:NFS - all versions, mai putin Porsche, which sux
Sux pe naiba! E cel mai realist din seria NFS... Si ca sa fiu si ontopic, sunt destul de bun la el (nu am mai jucat de mult... am incercat sa ma mai joc, dar mi se blocheaza pe Normandie...). Prima oara cand am jucat Porsche a fost intr-o sala cu un coleg care-l avea de vreo 2 luni (si-l terminase de 2 ori). Pe Alps, el cu Moby Dick si eu cu Spyder (da, ala de curse din '55). L-am facut cu 20 secunde! :laughing6:

Sunt bun si la altele de curse (chiar si la Hot Pursuit 2 care mi se pare foarte prost la control... are masina un lag mult prea mare!!!). Shooter-ele nu ma pasioneaza. La CS sunt de-a dreptul varza. Singura tactica pe care o stiu e sa intru si sa trag in tot ce mi se pare ca misca! :D
Si la strategii sunt bun, dar nu am incercat niciodata vs human opponent...

Scopul topicului care e pana la urma? Sa facem un campionat? Cei mai buni dintre cei mai buni... :laughing6:
I never finish anyth
Cayn

Post by Cayn »

Nu cred sa fie cineva care sa nu fie batut. Mereu exita unul mai bun. Eu joc bine NFS6, NFS Porsche (pur si simplu apogeul seriei), Toca2 si prietenii nu mi-ai putut tine piept, dar pe net alta e treaba cand joci cu cei mai buni din lume. In curand sper k pot spune asta si despre GT Legends :D
Am incercat si NFSU si U2 dar nu mi-au placut de nici o culoare. Nici single nici multi. Nu prea imi place arcade... e naspa :D
Last edited by Cayn on Fri Oct 28, 2005 8:52 pm, edited 1 time in total.
lxnet

Post by lxnet »

FIFA 05....06 ink nu l-am jucat in retea
a venit nashu cu sacu' si nasha cu diplomatu,
au venit cu-n sac sau doi pregatitzi pentru razboi
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Hmm, acum ceva timp ii mancam pe toti la Worms Armagheddon. :) Era fenomenal, aveam pur si simplu o "tinta" aproape perfecta. Probabil oi fi jedi si nu stiu. :laughing6: :laughing6:
.dia

Post by .dia »

Quake 2 Action, joc superb. In vremurile lui de glorie, rupeam cam tot ce se putea.
...neinteresant...
Lord Executron

Post by Lord Executron »

Space Empires IV. :laughing6:

Ma consider destul de bun shi la Civ3. :)
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Snow

Post by Snow »

NFS 3+4 la Porsche o cam iau in freza. MK4 , Colin 4 (n-am mai jucat de mult), H3 AB (Conflux rulez baby ! Daca nu, ma multumesc si cu Necropolis/Dungeon ... depends on the mood:laughing6: )
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Pyro

Post by Pyro »

NFSU, NFSU2, odata era si MotoGP2 si Starcraft (cel putin in retea :P)
mihai7645

Post by mihai7645 »

probabil ca NFS Porsche si din cauza ca am volan...si asta numai in retea cu cei cunoscuti de mine care nu au volan.
In the 7-th Day, GOD created Trance!
BlackNight

Post by BlackNight »

De obicei la CS-ul din orele de info am peste 15 fraguri in plus fata de ceilalti din echipa. La restul jocurilor multi as zice ca sunt mediocru.
Heavy_D

Post by Heavy_D »

NFSU2, AgeOfEmpires2 Expansion. AgeOfMitology Expansion, Starkraft
Vladutz

Post by Vladutz »

seria FIFA, Quake 3, Worms Armageddon
0vershade

Post by 0vershade »

La UT2004 în LAN. Dar nu mă pot lăuda prea mult, am de-a face doar cu noobi. Online deja e alta treabă, la înghesuială e un tărăboi fără cap şi fără coadă...
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
darczon

Post by darczon »

eu sunt destul de bun Warcraft III. la cs sunt pe ultimele locuri :-!
I am the darkness in which all life dies.
El-Dan

Post by El-Dan »

Eu inca nu am luat bataie la MOTOGP2 de la nimeni(jucam intr-o vreme in fiecare seara cam cate 2-3 ore,timp de vreo 7 luni...)..treiul il voi juca atunci cand imi voi lua alt hard pt ca asta citeste greu si da si erori( plus baduri) !!!Sper sa-mi placa..desi nu prea agreez ideea imprumutata din Underground de street-racing.....
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.

Vechiul user dandanel
SmileX

Post by SmileX »

counter-strike, nfs u 2
LeSharK

Post by LeSharK »

ce topic penibil.. toata floarea cea vestita intre 12-14 ani toarna la laude de nu le mai ajungi nici cu scara la nas :|
god save the queen 'cos tourists are money!
Ciuli

I'M goodlike........ :)

Post by Ciuli »

La urmatoarele : Heroes III nu a fost nimeni care sa imi creeze probleme... si joc DOTA f.f bine.. pe 5.84c , si mai nou ma pricep si pe 6.19
m0rpheus``

Post by m0rpheus`` »

Counter-Strike Source in ultima vreme, pawnage greu cu awp, ultimele versiuni de DotA 6.19,6.22, restul nu le joc, prea aiurea si imbalanced.
Ciudat, si la Ground Control II am inceput sa nu am adversar.
Sweet. :wink:
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

UAAA! Asta e topicul maniacilor! :blob7: MANIACILOOORrr!

Eu nu mai joc jocuri muliplayer pt. ca n-am cu cine si nici timp. Dar pe vermea noastra ( :laughing6: ), jucam Q3. Si ii umileam pe toti la un moment dat. Dupa ce m-am lastat ma umileau ei pe mine. Deci e kestie de exercitiu!

[smilie=Respect.gif] pt. profesionistii maniaci, aaa.... #-o ... si antisociali [smilie=maniac.gif]

Spre virtute si cutezanta sa mergem impreuna! [smilie=Victory.gif] uraaaa.....uraaaa.... =D> =D> =D>
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Zeus_XP wrote:Da..am observat treaba asta...nimeni n-are adversar la CS:))
Mda...nu stii tu ca orice cioara se crede vultur ? :d

Am mai intalnit si eu jucatori sa mi-o traga la CS da' ff rar...

Cand am venit in Anglia si am inceput sa intru pe serverele de aici, am luat ban pe 5 servere in 3 zile...de o vreme nu mai intru ca nu prea are rost... [smilie=maniac.gif]
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
ioanaK8

Post by ioanaK8 »

ut 2004, ut 2003
Play Unreal Tournament 2004 not CS!!!
capca1

Post by capca1 »

la cs 1.6 sunt destul de bunicel (nu ma laud ca altiii) :tongue3: .Cand sunt in forma ies primu [smilie=Victory.gif] pe server(la fraguri lu la deaths) :laughing6: .Alte jocuri nu le joc on-line sau in retea asa ca nu pot sa ma pronunt [smilie=Respect.gif]
tr0tt3r

Post by tr0tt3r »

La Fifa 2006 i-am batut pe toti cei cu care am jucat. No exception.(pana acum) :)
La CMR05 nu mi-am intalnit nasul.
In general la jocurile cu masini i'm the best of the bunch :)
AMD64 3000+ | Gigabyte GA-K8NSC-939 | Cooler AMD Box | 512 MB PQI | WinFast A6600gt TDH | 2*Maxtor 120gb | Asus Asus 616p2 | Asus 1604p | Philips UAC3553B | TT 480W | Dell M992 | Logitech mx510
Cozoroc

Post by Cozoroc »

1. NFS (toate)....tin minte prin '98 cand jucam vreo 5 la un net cafe NFS 2 SE...de abia ma apucasem de joc, ceilalti jucau de ceva timp, iar eu ieseam mereu pe 2 sau 1...(asta la inceput, ca mai apoi... :-~ )...

2. Quake 2 si 3 - la fel....bateam cam tot (la Q2 insa aveam un "nas")

3. Half Life 1 - cand am inceput sa joc, in Campina, mi-o cam luam, dar dupa ce am invatat cate ceva de la baietii de acolo, nu mai am probleme...chiar si in ziua de azi la un LAN mai instalam HL, k dupa 1 hr doua de joc sa trecem la....

4. FIFA - n-am jucat in LAN decat 2002, 2005 si 06...la 2005 eram "pe acolo" (locul 1-2-3)...iar la 06 am cam castigat majoritatea LAN Party-urilor

5. Midnight Club 2 - si asta e vechi si inca il joc...si inca bat!

6. Tony Hawk's Pro Skater - am jucat toata seria, mai putin 4, pt ca l-am imprumutat si nici acum nu am primit cd2 de la el....in rest, in LAN e o placere (pentru mine. :laughing6: )

7. Tekken 3 - super...poate singurul joc la care bateam non-stop si nu ma enervam...

ar mai fi si AOE si Starcraft....dar ar fi si nu prea....hmmm

IN SCHIMB :

1. CounterStrike - desi jucam binisor, niciodata n-am fost ala tare...ajungeam la i-cafe si prietenii mei sejucau deja, iar unul imi zicea sa-i tin locul cat bea o bere...si il duceam de pe 4-5 pe 1-2 la frags...dar decadeam imediat...never liked it anyway... [smilie=Nice-try.gif]
"There are more pleasant things to do than beat up people."
Muhammad Ali
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Vad ca toti va pricepeti, sunteti toti cei mai buni la jocurile pe care le enumerati, de ce nu va luati la un multiplayer daca tot sunteti asa de zei. :P
Post Reply