S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl
Moderator: Moderatori
- omul_maimutza
- alexwinfast
Daca as stii sigur ca in urma amanarilor repetate va iesi o bijuterie de joc ca Half Life 2...as putea sa fiu de acord cu manarea lui inca ceva vreme,ca ar merita!Abaddon wrote:Jocul o ia cu paşi repezi pe urma altor titluri vestite în amânări, se lucrează la el din 2001/2002, iniţial trebuia să apară în 2003 şi nu a ieşit încă în 2007, s-o lăsăm baltă ...Vagabond wrote:cica in octombrie 2006 o sa apara, oare ?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
OFFTOPIC: HL2 n-a fost in nici un caz o bijuterie de joc, in cel mai bun caz a fost un joc bun. Poate HL1=bijuterie 
ON-TOPIC: Am incercat sa joc un build-ul 1154 si pe linga faptul ca se misca INFECT, nici nu m-a impresionat prea mult la restul aspectelor. Anyways era alpha build si optimizarile erau zero, deci este foarte probabil ca vers finala sa fie cu mult mai buna, asta dacă apare...

ON-TOPIC: Am incercat sa joc un build-ul 1154 si pe linga faptul ca se misca INFECT, nici nu m-a impresionat prea mult la restul aspectelor. Anyways era alpha build si optimizarile erau zero, deci este foarte probabil ca vers finala sa fie cu mult mai buna, asta dacă apare...

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- alexwinfast
Si eu l-am incercat, mie mi s-a parut f optimizat (la 1280x1024 avea vreo 60fps) dar nu avea fizica, ai... Dupa ce am jucat alpha-ul sper sa mearga varianta finala macar pe la 30 fpsKodiaK wrote:ON-TOPIC: Am incercat sa joc un build-ul 1154 si pe linga faptul ca se misca INFECT, nici nu m-a impresionat prea mult la restul aspectelor. Anyways era alpha build si optimizarile erau zero, deci este foarte probabil ca vers finala sa fie cu mult mai buna, asta dacă apare...

PS. Si eu sunt de parere k HL2 e jocul anului 2005! Si cred k se ridica la nivelul H1.. poate H3 (prin 2010

- omul_maimutza
Half Life2 a apărut in 18Noiembrie 2004 ...Cayn wrote:Si eu sunt de parere k HL2 e jocul anului 2005! Si cred k se ridica la nivelul H1.. poate H3 (prin 2010) il va depasi pe H1

Rămâne de văzut cum va fii versiunea finală, asta dacă apare înaintea lui Duke Nukem Forever ...
picz or it didn't happen
- alexwinfast
Vezi ca ti-am dat un PM potis a te uiti te rog!Cayn wrote:Si eu l-am incercat, mie mi s-a parut f optimizat (la 1280x1024 avea vreo 60fps) dar nu avea fizica, ai... Dupa ce am jucat alpha-ul sper sa mearga varianta finala macar pe la 30 fpsKodiaK wrote:ON-TOPIC: Am incercat sa joc un build-ul 1154 si pe linga faptul ca se misca INFECT, nici nu m-a impresionat prea mult la restul aspectelor. Anyways era alpha build si optimizarile erau zero, deci este foarte probabil ca vers finala sa fie cu mult mai buna, asta dacă apare...![]()
PS. Si eu sunt de parere k HL2 e jocul anului 2005! Si cred k se ridica la nivelul H1.. poate H3 (prin 2010) il va depasi pe H1
Mersi!
Sursa @ComputerGames.roRealizarea lui S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl a luat sfarsit:
GSC Gameworld au anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca dezvoltarea lui S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl s-a incheiat. Aceasta nu inseamna ca jocul e Gold, adica gata de trimis spre multiplicare. Este o versiune beta care va trebui testata si curatata de bug-uri, plus ca filmuletele video lipsesc deocamdata. Desi se estimeaza ca va aparea fie la inceputul lui aprilie-mai, fie peste 6-8 luni, sau chiar in septembrie (potrivit PC Games Suedia), data de lansare oficiala a ramas aceeasi "When it's done".
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
S.T.A.L.K.E.R. in 2007 ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
http://www.gamecloud.com/article.php?article_id=3323
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
http://www.gamecloud.com/article.php?article_id=3323
During THQ's financial conference call to discuss their latest results, company execs revealed that two of their main PC titles, the Gas Powered Games RTS title Supreme Commander and the long-in-development GSC Gameworld first person shooter STALKER, will now be released during THQ's 2007 fiscal fourth quarter which means they are now targeted for release between January and March of 2007.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
- omul_maimutza
- alexwinfast
PSS vezi ca ti-am dat pm e urgent in legatura cu stalker.
Scuze de off topic
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
gameplay... am intrat pe un server strain prin gamespy si aveam super lag
asa ca n-am ce sa zic despre gameplay.
grafica nu se poate seta pt ca nu pot sa intru in meniu... dar in rest imi merge super fluent jocu
sunetele sunt super... de ex.. daca cad pe un butoi gol .. suna exact ca un butoi gol.. daca trag in copac se aude cum trozneste copacu etc... nota 10 sunete =D>
buguri.... nici unu pana acum
sunt foarte multe arme in meniul buy si foarte multe obiecte auxiliare.... de ex.. 3-4 obiecte pt ugrade-ul lansatorului de obiecte sau 3-4 lunete pt snipere... detectoare, multe kituri medicale... etc
pacat ca nu are single player

grafica nu se poate seta pt ca nu pot sa intru in meniu... dar in rest imi merge super fluent jocu

sunetele sunt super... de ex.. daca cad pe un butoi gol .. suna exact ca un butoi gol.. daca trag in copac se aude cum trozneste copacu etc... nota 10 sunete =D>
buguri.... nici unu pana acum

sunt foarte multe arme in meniul buy si foarte multe obiecte auxiliare.... de ex.. 3-4 obiecte pt ugrade-ul lansatorului de obiecte sau 3-4 lunete pt snipere... detectoare, multe kituri medicale... etc

pacat ca nu are single player

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
- alexwinfast
Dar varianta asta de care zici tu PSS este excat ceea ce va fi STALKER sau este vreo magarie?
Ma refer la motorul grafic si la fizica jocului...exact la fel va fi si se va misca si varianta finala sau se mai fac modificari masiva?
Ma refer la motorul grafic si la fizica jocului...exact la fel va fi si se va misca si varianta finala sau se mai fac modificari masiva?
- Partal Gabriel
Spicuiri dintr-un interviu:
"Release date? Please, please, please, please...at least guess. It is in September. 2007, right?
No, in 2006. Q1 in 2007 is a backup date, the demo has been given to THQ and they are testing it and making requests on what they think needs to be changed. This process has begun a while ago and is almost done. Currently we are fixing what THQ is asking for. In case that is not done by sept. 2006, the game will be postponed until 2007, but that seems unlikely."
"Release date? Please, please, please, please...at least guess. It is in September. 2007, right?
No, in 2006. Q1 in 2007 is a backup date, the demo has been given to THQ and they are testing it and making requests on what they think needs to be changed. This process has begun a while ago and is almost done. Currently we are fixing what THQ is asking for. In case that is not done by sept. 2006, the game will be postponed until 2007, but that seems unlikely."
I smoke too much , i know
Sper sa apara dupa ce imi cumpar si eu un sistem decent pe care sa-l pot juca... Astfel ar fi unul din putinele jocuri noi pe care as avea sansa sa-l termin "cand trebuie".
Momentan ma tine ocupat Quake2-ul, si probabil ca o sa ma mai tina si Half Life 1 o perioada...
Si apoi invatatul...
Deh asta e viata cand am un Pentium II in secolul 21

Mai degraba ar lansa un demo oficial pe piata. Feedback-ul de la jucatori ar trebui sa fie cel mai important !J_Brujah wrote:Spicuiri dintr-un interviu:
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Stalker la anu ( si la multi ani ) :
"Terminaţi-vă vodka şi marş acas', tovarăşi, nu mai are nici un rost să aşteptaţi ca S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl să apară anul acesta: shooter-ul ucrainenilor GSC Game World intră oficial în al 4-lea an de amânări (după termenul său iniţial din 2003)! Aşa cum a fost confirmat de către publisher-ul THQ pe site-ul EuroGamer, S.T.A.L.K.E.R. e planificat acum pentru lansare abia la începutul lui 2007, în ciuda declaraţiilor recente făcute de publisher, susţinând că o nouă amânare a jocului dincolo de termenul septembrie 2006 părea "improbabilă" la acea vreme."
"Terminaţi-vă vodka şi marş acas', tovarăşi, nu mai are nici un rost să aşteptaţi ca S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl să apară anul acesta: shooter-ul ucrainenilor GSC Game World intră oficial în al 4-lea an de amânări (după termenul său iniţial din 2003)! Aşa cum a fost confirmat de către publisher-ul THQ pe site-ul EuroGamer, S.T.A.L.K.E.R. e planificat acum pentru lansare abia la începutul lui 2007, în ciuda declaraţiilor recente făcute de publisher, susţinând că o nouă amânare a jocului dincolo de termenul septembrie 2006 părea "improbabilă" la acea vreme."
I smoke too much , i know
- florin22xxl
oare il tot amana din cauza ca vor sa faca din el cel mai tare joc ever
sau din cauza ca ii facut de niste INCOMPETENTI carora le trebuie 10 ani sa termine un joc(din cate stiu eu lucra la el din 2001 sau 2002
)

ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
Dap, si cand o sa apara va aparea intre alte nume, ca un joc relativ anonim, iar cei care il vor incerca vor fi tot cei care il asteapta de vreo 6 ani de zile, dar se vor lasa repede de el si acceia ptr ca intre timp mai sunt alte 3/4 nume aparute care promit si fac mai mult decat un joc conceput atunci cand inca Q3 si Unreal erau puncte de reper ...
E pacat ca s-a ajuns in acest stadiu, si jocurile sufera de atatea amanari de si uiti de ele pana la urma ...
E pacat ca s-a ajuns in acest stadiu, si jocurile sufera de atatea amanari de si uiti de ele pana la urma ...
- Amethyst_Eye
Cu cate jocuri bune care apar anul asta pe mine nu ma deranjeaza prea tare inca o amanare, in plus si filmul Calauza a avut un proces de productie anevoios, Andrei Tarkovski respingand nenumarate variante de scenariu iar prima varianta a filmului a fost arsa din gresala..
Din cate am citit pe net ucrainienii au trebuit sa refaca jumatate de joc datorita unor probleme interne.. Eu unul imi mentin speranta k jocul asta o sa fie unul revolutionar desi probabil k sunt singurul care mai crede asta
Din cate am citit pe net ucrainienii au trebuit sa refaca jumatate de joc datorita unor probleme interne.. Eu unul imi mentin speranta k jocul asta o sa fie unul revolutionar desi probabil k sunt singurul care mai crede asta
intimplator am vazut ieri cam jumatate de minut dintr-un reportaj despre un joc care arata a STALKER si se spunea acolo ca echipa care face jocul a fost interogata de politia secreta rusa sau ucrainiana (?) pe motiv ca se apropiasera prea tare de realitate.
stie cineva mai multe? imi pare rau ca am vazut atit de putin si nu stiu despre ce joc era vorba, dar dupa imagini cred ca era stalker.
stie cineva mai multe? imi pare rau ca am vazut atit de putin si nu stiu despre ce joc era vorba, dar dupa imagini cred ca era stalker.
la mijloc intre .asm si .c
- florin22xxl