CRASH!!!in orice joc

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
bo9dan

CRASH!!!in orice joc

Post by bo9dan »

Primesc un crash in orice joc dupa vreo jumate de ora... #-o ..uneori nici nu incarca jocul,dupa 2 sec :crash..am un barton 3200+,a7n8x-xe,2x256 ddr dual geil,sursa noname,leadtek 6600gt.inainte aveam un sempron 2600+,512 ram samsung, msi kt400 si nu aveam probleme.am zis sa-l fac si eu putin mai rapid,si l-am facut de tot..daca stiti de ce as putea face pls help :-!
burebista
Moderator

Post by burebista »

Temperaturi? Voltaje? Un test de memorii cu memtest86 n-ar strica.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
indianuiute

Post by indianuiute »

... sau sursa
G-man

Post by G-man »

Sunt sigur ca nu-i de la sursa. Incearca diferite timing-uri si fa memtest pana scapi de erori. Eventual schimba si voltajul memoriilor.
Coza

Post by Coza »

G-man wrote:Sunt sigur ca nu-i de la sursa.
De ce esti tu asa de sigur..sti ceva ce noi nu stim ??? :tongue3:
bo9dan

Post by bo9dan »

timingurile le-am pus manual 8-4-4 si le-am lasat si auto si tot se blocheaza..totusi ram-ii sunt ultimi care i-am luat,si inainte sa-i iau mergea ..chiar asa sa nu fie incompatibili?bine c-am dat 55e pe ei [smilie=Nice-try.gif] .m-am gandit si la cooler de pe proc,ii un titan amarat...memtest asta de care zicet voi nu stiu sa-l rulez,il am ,dar :-~ .poate imi puteti zice cum si pun rezultatul ,sau ce-o fi..mersi oricum..la voltaje nu am umblat
indianuiute

Post by indianuiute »

memtest asta de care zicet voi nu stiu sa-l rulez,il am ,dar .poate imi puteti zice cum si pun rezultatul
aci

... incearca si 1 update de bios
bo9dan

Post by bo9dan »

ok ,am sa incerc.de la cooler-ul de pe proc nu poate fi?
h3x0r

Post by h3x0r »

Nu e de la cooler!Poate fi si sursa foarte lejer !!!Insa tu pune mana si testeaza ramul!!
Venice 3200+ | DFI lanparty Ultra-D AD0
ATI x1950 pro 256Mb +Zalman VF700 CU
2Gb transcend DDR500
Enermax 370W Noisetaker (13A+14A dual rail)
Merced
Moderator

Post by Merced »

Eu zic ca s-ar putea sa fie de la procesor, mai exact coolerul sa nu faca fata sau sa nu fie pus cum trebuie. Chiar e greu sa ne zici si noua niste temperaturi ca sa stim cu ce avem de-a face??? :D
G-man

Post by G-man »

totusi ram-ii sunt ultimi care i-am luat,si inainte sa-i iau mergea ..
Coza :d . Am avut o presimtire...de fapt am incercat sa anulez discutia lunga si plictisitoare de genul "sursele no-name sunt proaste ia-ti una scumpa ca merita etc"
Intai reinstaleaza windowsul...daca nici asa nu merge incearca un update de bios, cred ca ramul este incompatibil cu placa de baza. Vezi detalii despre ram pe site-ul producatorului (voltaj recomandat, timing-uri etc) . Daca nici asta nu te ajuta...mergi cu ele inapoi . Asta NUMAI dupa ce te asiguri ca ai erori in Memtest, ca altfel poate fi de la altceva, desi ma indoiesc.
bo9dan

Post by bo9dan »

pe site-ul geil nu specifica nimic de compatibilitati cu placile de de baza..si doar ii lauda intr-una ](*,) .la temperaturi,in Bios imi arata 65-67 max de grade,si din ce am vazut cred ca-s val normale.pe site-ul de la asus in schimb am vazut o caruta de oameni care toti aveau relativ aceasi problema..-se bloca,se restarta-asa ca azi imi schimb placa de baza cu una de la msi sau gigabyte si sper sa scap + memtest86.mersi mult pentru sfaturi [smilie=Respect.gif]
Erebus

Post by Erebus »

temperaturi. pentru semproane 67 si around there nu prea sunt normale, si daca le vezi in bios e clar ca in fullload si in jocuri sunt mai mari. Curata coolerul de praf sau poate vrea o ungere. POate sa fie si surse de vina
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
Merced
Moderator

Post by Merced »

I told you... :P Din cate am inteles eu nu mai are Sempron ci Barton 3200+. Oricum mi se pare exagerata temperatura de 67 de grade si daca asa e in idle nu vreau sa-mi imaginez la cat ajunge in full load. Oricum crashurile sunt explicabile. Nu banuiam mememorile ptr ca nu sunt unele de duzina si pt ca Geil se lauda cu compatibilitatea modulelor lor cu orice placa de baza si in combinatie cu orice alt modul. Oricum nu stiu cat adevar e in spusele lor dar mi-e greu sa cred ca ele sunt incompatibile cu placa ta de baza. Oricum, pune un cooler mai bun daca al tau nu e suficient(nici nu ai zis ce cooler ai), bineinteles nu uita pasta termoconductoare, si curata-l bine de praf... Succes! :D
bo9dan

Post by bo9dan »

am incercat cu alta sursa de firma-se bloca,am incercat cu alti rami-se bloca,am pus FSB de pe MB pe 100 =>Xp1100 si...surpriza nu se blocheaza nimic,nici un joc,toate merg bine..relativ :wink: ...deci?va rog care stiti ce ar trebui sa fac in continuare..help
Merced
Moderator

Post by Merced »

Pai tot nu ai zis ce cooler ai pe procesor. Cand l-ai subtactat probabil ca a scazut temperatura suficient de mult cat sa mearga. Daca totul e ok din punct de vedere al racirii inseamna ca este ceva cu procesorul. In caz ca iei altul, nu-l arunca, mai bine mi-l trimiti mie in Pitesti ca si subtactat e bun decat un p2 la 400mhz... :D :D :D
bo9dan

Post by bo9dan »

am un cooler titan cu5..r1,la 300.000,ceva de genul.am pus fsb-ul pe 166,il recunoaste ca un athlon 2500+ si nu se blocheaza deloc. acum ma gandesc ca ori e de la procesor ori de la placa de baza.de ce naiba se blocheaza la fsb 200?
Guest

Post by Guest »

Cred ca sursa trebuie sa dat afara
Post Reply