Gothic 3

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Off-topic:

Aaaa, stai asa. Pai Messiah nu e un rpg cu o lume deschisa precum Oblivion si Gothic ci este un FPS/RPG cu 12 niveluri ala HL2. Deci nu poate fi un concurent pt. cei doi pt. ca nu este acelasi gen.
Earendil

Post by Earendil »

off topic: Pentru mine nu conteaza asa de mult daca Dark Messiah e gen Gothic sau gen Blade of Darkness (pe care, de altfel, l-am jucat cam cu aceeasi placere cu care am jucat si Gothic), important e sa fie facut bine si sa ma tina lipit de calculator.
Image
"All you have to decide is what to do with the time that is given to you."
Retired
Ender

Post by Ender »

Nu puteti sa comparati jocurile astea fratilor ca vorba lui Cho-Mag, Messiah e un fps/rpg(nu ca gothic nu se poate juca din perspectiva asta) iar feelingul nu este nici pe departe acelasi.Acum revenind on topic ati mai auzit ceva noutati? Ca din cate vad eu s-ar putea sa ne trezim cu o aparitie prin 2007 daca avem noroc, avand in vedere cum se desfasoara lucrurile.
Ender will rock the fantasy
Crysumoner

Post by Crysumoner »

Ender wrote:Nu puteti sa comparati jocurile astea fratilor ca vorba lui Cho-Mag, Messiah e un fps/rpg(nu ca gothic nu se poate juca din perspectiva asta) iar feelingul nu este nici pe departe acelasi.Acum revenind on topic ati mai auzit ceva noutati? Ca din cate vad eu s-ar putea sa ne trezim cu o aparitie prin 2007 daca avem noroc, avand in vedere cum se desfasoara lucrurile.
2007
hmmmm
ooo am timp sa strang bani pt placa video nu imi fac probleme....... :laughing6:
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Necrosero

Post by Necrosero »

Nu cred ca bate totusi 2007, ei zic ca ar aparea in q1 2006...
Anggell

Post by Anggell »

A aparut pana la urma Gothic 3 pe pc??
Ender

Post by Ender »

Voi cand v-ati interesat ultima data de jocul asta.Eu de un an de zile intru aproape in fiecare zi pe siteurile de specialitate si in special pe Gothic3.com sau pe gothic3.nl unde apar cele mai multe noutati
In ultima vreme insa nu prea a mai aparut nik nou si de aia ziceam ca cine stie cand o sa mai apara.Acum sa fim seriosi este un proiect monumental si e normal sa dureze atat.Dar macar sa zica asa nu sa ne faca sa asteptam fara macar sa stim ce se intampla, cat % din joc e gata si treburi de genu asta.
Necrosero

Post by Necrosero »

Eh, iti dai seama ca nici ei nu stiu sigur-sigur cand o sa apara... In orice caz, fenomenu' asta l-am observat si eu, dar oricum in prima jumatate a anului viitor tot tre' sa apara...
Ender

Post by Ender »

Mda aceeasi chestie pe care o cunoaste toata lumea!!! Cred ca am sa ma enervez un pic si o sa trimit un e-mail celor de la piranha. Macar sa-mi spuna ca nu-l mai fac sau unde au ajuns ca prea imi fac sperante aiurea. Dar nu prea cred ca ii intereseaza cum se simte un gamerash roman care face rost de gothic ... de pe ici, de colo.Ma jur ca daca imi spun cand iese sigur jocul fac de pe-acum comanda de versiunea originala(de preferabil in engleza, desi stiu si germana si deci, n-ar fi o problema pentru mine)
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Cred ca primesc aia la mail-uri cu intrebari despre cand apare.....numai al tau lipsea. Cre' ca deja le baga la spam pe toate. :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Racer

Post by Racer »

Adevarul e ca s-a cam facut liniste cu Gothic 3-ul.Dau tot felul de search-uri pe net despre joc si nu gasesc nimic nou.Nu tu un screeshot nou, o eventuala data de lansare, sau vreo noutate de orice fel.Pana si cei de la http://www.gothic3.nl s-au lasat pagubasi ei aducand pana recent cele mai noi screen-uri si informatii.Oricum, din moment ce a aparut addon-ul "The Night of The Raven" in engleza e clar ca cei de la Piranha nu stau degeaba.Totusi e oarecum ciudat sa nu mai aduci noutati dupa ce a trecut E3-ul.Un lucru e sigur: mai devreme sau mai tarziu jocul va aparea.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Necrosero

Post by Necrosero »

Amin. :)
Racer

Post by Racer »

Si totusi baietzii prezinta demo-uri.
Puiu

Post by Puiu »

Sunt curios cum o sa fie Gothic 3. Gothic 2 mi-a placut mai mult decat Morrowind..desi la ultimul mi-a placut ideea ca personajul se dezvolta in functie de ce skilluri utiliza in joc.
Oricum eu cand spun RPG primul lucru care imi vine in cap este Baldur's Gate [smilie=Respect.gif]
To young to die, to drunk to live!
Hellboy

Post by Hellboy »

A vazut cineva treaba asta?

The current edition 12/05 of the German magazine PC Games Hardware is listing the hardware requirements for Gothic 3.

The article states that according to some members of the Piranha Bytes you need at least:

Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz,
1 GB RAM,
Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro

To enjoy Gothic 3 with all details, 4xFSAA and 8:1 AF, a Geforce 7800 GT/GTX is needed. Probably the new Ati Radeon X1000er-series will fulfill the requirements, too.

Dupa cum vedeti scrie "at least..." asa ca daca va fi tocmai asa sa-l joace ei! :angryfire:
I'm the best and f**k the rest :d
Hellboy

Post by Hellboy »

Earendil

Post by Earendil »

Damn, cred ca va trebui sa iau credit de la banca sa ma pot juca si eu Gothic 3 :sad1:

PS: Dupa parerea mea cerintele sunt exagerate si am speranta ca la lansare altfel va sta treaba.
Image
Retired
Ithanium

Post by Ithanium »

Earendil wrote:Damn, cred ca va trebui sa iau credit de la banca sa ma pot juca si eu Gothic 3 :sad1:

PS: Dupa parerea mea cerintele sunt exagerate si am speranta ca la lansare altfel va sta treaba.
Cerintele nu sunt de loc exagerate daca tii cont de urmatoarele:
1. Jocul face parte din noua generatie, adica grafica mult imbunatatita, deci are nevoie si de hardware mai nou
2. Jocul o sa apara undeva prin 2006 (pe la sfarsit daca nu ma insel) deci o asemenea configuratie nu ve costa un car de bani.
Hellboy

Post by Hellboy »

ithanium2 wrote:
Earendil wrote:Damn, cred ca va trebui sa iau credit de la banca sa ma pot juca si eu Gothic 3 :sad1:

1. Jocul face parte din noua generatie, adica grafica mult imbunatatita, deci are nevoie si de hardware mai nou
2. Jocul o sa apara undeva prin 2006 (pe la sfarsit daca nu ma insel) deci o asemenea configuratie nu ve costa un car de bani.
Eu ma intreb cum s-a ajuns la asa ceva din moment ce dezvoltarea jocului a inceput cu ceva vreme in urma(ani)?
Ce placi video folosesc(au folosit) baietii la dezvoltatrea jocului? #-o
Earendil

Post by Earendil »

ithanium2 wrote:

Daca 6800 GT/X800 Pro si Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz sunt cerinte minime si nu e o exagerare atunci stau si ma inreb ce sistem ar trebui sa am sa ma joc la medium details, ca sa nu mai zic de high...
Raman la parerea mea ca e o exagerere mai mult sau mai putin intentionata.
Image
Retired
Hellboy

Post by Hellboy »

Se pare ca pana la urma nu este chiar asa:
GameVision.de immediately phoned Piranha Bytes and learned that this is the system needed in order to have high frame rates with full detail.
http://www.gothic3.net
Racer

Post by Racer »

Hellboy wrote:The current edition 12/05 of the German magazine PC Games Hardware is listing the hardware requirements for Gothic 3.

The article states that according to some members of the Piranha Bytes you need at least:

Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz,
1 GB RAM,
Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro

To enjoy Gothic 3 with all details, 4xFSAA and 8:1 AF, a Geforce 7800 GT/GTX is needed. Probably the new Ati Radeon X1000er-series will fulfill the requirements, too.

Dupa cum vedeti scrie "at least..."
Si acum o clarificare.
World of Gothic wrote:Update: PiranhaByte has clarified that the above hardware requirements are only needed to get very good graphics. They are not the minimal requirements. The game will run with a GeForce 3, less RAM and a slower processor.
Hellboy

Post by Hellboy »

S-a facut deja clarificarea!
Racer

Post by Racer »

Hellboy wrote:S-a facut deja clarificarea!
Ciudat, cand am scris, ultimul post era a lui Earendil :-k Interesant.
Hellboy

Post by Hellboy »

Racer wrote:
Hellboy wrote:S-a facut deja clarificarea!
Ciudat, cand am scris, ultimul post era a lui Earendil :-k Interesant.
Pai ai postat la o ora si ceva dupa mine! #-o
Foarte interesant!
Oricum postul tau a adus ceva in plus.
Earendil

Post by Earendil »

Deci pana la urma au gresit amaratii aia de la PC Games Hardware [-X .
Image
Retired
Hellboy

Post by Hellboy »

Probabil au vrut sa-si faca ceva reclama [smilie=Nice-try.gif] pt. ca din ce a aparut pe net era clar ca se refereau la cerintele minime.
Pacat ca NE-AM AGITAT ATATA! :angryfire:
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

GameVision.de immediately phoned Piranha Bytes and learned that this is the system needed in order to have high frame rates with full detail.
Deci cam alea ar fi totusi si cerintele minime. Ca nu ma incalzeste cu nimic ca imi intra in joc si cu un Ti4600, dar ma joc cu totu pe minim in 800x600 si storc d-abia 20fps-uri.
Parerea mea este ca ar trebui sa se schimbe semnificatia cerintelor. Cel mai bine sa imi zica ce sistem imi trebuie sa il joc in 1024x768 cu totu high, fara AA si AF, si sa am 30-50fps-uri.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Racer

Post by Racer »

Earendil wrote:Deci pana la urma au gresit amaratii aia de la PC Games Hardware [-X .
Au gresit, deoarece chiar cei de la PiranhaByte au zis ca nu este vorba de sistemul minim.Oricum, eu m-am apucat de Gothic 2 - The Night of The Raven in limba engleza si vreau sa spun ca sunt unele locuri in care imi merge cu 15 FPS!!!!(masurat cu FRAPS) dat fiind faptul ca am un 6600GT.Pai cea mai tare placa video de atunci avea jumatate din puterea unui 6600GT.Will wait and see.
Necrosero

Post by Necrosero »

Da, dar Gothic 3 va fi mai bine optimizat (hopefully) decat 2, deci teoretic va merge mai bine...
Hellboy

Post by Hellboy »

Pacat ca nu apare si Gothic 3 pe XBOX 360 ca Oblivion, macar atunci am sti ce avem de facut ne-am lua toti un XBOX 360 [smilie=maniac.gif] si nu am mai avea probleme cu configuratia.
Sion

Post by Sion »

Well, pana apare Gothic 3 ... il fac si pentru PSP.
Racer

Post by Racer »

Sion wrote:Well, pana apare Gothic 3 ... il fac si pentru PSP.
Baietii de la Piranha Bytes au zis clar ca NU il vor face pentru nici un fel de consola.Se concentreaza NUMAI pe PC, ceea ce este un lucru foarte bun.
Keos

Post by Keos »

Voua nu vi se pare ca arata un pic ciudat screenshot-urile? In sensul ca par prea plastice. Ma gandesc ca e un efect de la pixel shader, daca va uitati un pic si la tiglele de pe case, parca prea lucesc. Incepe sa ma enerveze excesul de zel al unor producatori de a folosi in mod exagerat PS peste tot, de la Doom incoace parca au luat-o razna jocurile cu chestia asta. Cu parere de rau trebuie sa spun ca grafica din Oblivion imi pare mai "normala" si mai sobra, mai potrivita cu mediul jocului.
There is no order...
Sion

Post by Sion »

Hhahaha ! Asta am spus si eu mai sus. :D
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

Eu zic ca mai bine lasam timpul sa curga. E o chestie psihologica cred. Cu cat iti doresti ceva mai mult cu atat vei fi dezamagit mai mult. Daca nu astepti acel lucru nu vei avea nimic de pierdut. Cred ca nu mai e nevoie sa dau exemple. Nici nu mai vreau sa vad mii de trailere si screenuri de acum incolo. Sa apara daca apare. Nici nu mai astept cu atata nerabdare. Se pierde farmecul...
Lucrurile frumoase vin intotdeauna de la sine si pe neasteptate...

Asa ca lasati timpul sa curga...
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
Ender

Post by Ender »

Alea sunt poze, ma rog screen shoturi, dar asta nu vrea sa zica nimic.Baietii nu au terminat munca deci nici detaliile nu au ajuns sa fie finisate la nivelul asteptarilor noastre.Presupun ca dupa ce termina or sa se ocupe sa dispara senzatia aia de plastic. Oricum, ei fiind nemti nu-si permit sa scoate ceva care n-a fost finisat k lumea.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Ei, nu, uita-te la X3: Reunion. Jocul asta, foarte bun dealtfel, da un nou sens notiunii de "nefinisat". Asteptam patch-uri la el. Mult.
Racer

Post by Racer »

Sa fim seriosi, Gothic 1 si 2 au rupt la vremea lor.Gothic 3 va face la fel.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Intr-adevar, G1 si 2 au rupt gura targului, totusi in acea perioada nu eram in plin curent Comercial.
Post Reply