StaTich wrote:Vad ca toti va pricepeti, sunteti toti cei mai buni la jocurile pe care le enumerati, de ce nu va luati la un multiplayer daca tot sunteti asa de zei.
Stai linistit, k oricine isi gaseste nasul....si nimeni, dar nimeni nu cred ca iese campion intr-una (poate m-am contrazis, dar e adevarat...poate uiti de o bataie doua trei luate acu ceva timp, sau atunci cand tu ai batut de 10 ori)...
Dar tu la ce jocuri iti faci prietenii in retea?
"There are more pleasant things to do than beat up people."
Muhammad Ali
Worms.. doar worms. Sau macar ii umileam in timpul liceului, cand jucam cel putin o ora pe zi single player si vreo 20 de partide hot seat pe saptamana. But it's like riding a bike.
Tony Hawk Underground 2 scor dintr-un singur COMBO 7.9 MIL si ceva. Top That. Am si poza ca sa dovedesc. Nu cred ca in multiplayer as avea probleme. Nu vreau sa ma laud, dar asta e adevarul.
sa zicem si un UT2003/2004 ,unde iar bat cam tot ce prind ,Porsche ,Race Driver si Race Driver 2 si cam atat. si nu ,nu joc "cauntar unu.sase" deloc!
underground 2 ,nu am adversar (dintre prietenii de retea!)
Nu pot sa zic ca umilesc pe cineva,insa pot sa zic ca de cand am Half-Life 2 original si joc deatchmatch pe internet ma descurc onorabil,castig in majoritatea plansilor si rar ma clasez intre primii 2-3 dar niciodata mai jos.Sunt niste servere din Germania si unele rusesti si am lag destul de mic nu am jucat inca pe servere din Romania.
Inainte sa apara Q4 ma laudam si eu ca bateam cam tot ce misca la Quake 3 insa acum la Q4 mai am inca momente de tatonare ca inca nu sunt obisnuit cu el
Daca ar fi sa mai adaug ceva ar fi si fifa 2006 insa acolo mai iau bataie cateodata trebuie sa recunosc
PS:Sunt castravete la Counter Strike(de orice fel) si nu stiu de ce poate fiindca nu imi place jocul si nu prea joc
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800