ultimul Character: Razor 3.5mb 30sec >>DOWNLOAD<<
Later edit :
cele 2 harti din UG2 si MW... comparatiile le faceti voi...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

Moderator: Moderatori
PSS wrote:....ultimul Character: Razor 3.5mb 30sec >>DOWNLOAD<<
that download link wrote:404: Die gewünschte Datei wurde nicht gefunden.
Der Fehler wird aus einem dieser Gründe angezeigt:
Sie sind einem veralteten Link gefolgt (ein Downloadlink ist nur 2 Minuten gültig!)
Die Datei wurde verschoben
Die Datei wurde gelöscht
Bitte der verlinkenden Seite melden.
de acord cu tine IL Doctore. m-am saturat de comentariile aiurea pe care le posteaza unii.... that's allIL Dotore wrote:dr_dream sa stii cam am auzit de "Fiat Punto tunat" si anume de Abarth, care este tunerul de casa Fiat (un fel de AMG de la Mercedes). Cat despre Logan nici versiunea S2000 nu ma incanta...(sasiul e tot ala de k&*@T).
offtopic: fara suparare GabYO, tu numai filmele le postezi da' despre joc nu scrii si tu ceva, impresii oriceGabYO wrote:Need for Speed Most Wanted Trailer #14 41.4 MB @gamershell.com
Nu ma supar, chiar a fost tare replica asta!Walttersm wrote:offtopic: fara suparare GabYO, tu numai filmele le postezi da' despre joc nu scrii si tu ceva, impresii orice
dap ... my badWhistler wrote:Au mai fost postate acum 2 paginismartyman wrote:imagini si mai noi:Daca te uiti atent, imediat dupa ele ai avut si tu un post
Ca 1*9550 ce-are? Ca să "merite" un upgrade la hardware, jocul trebuie să fie într-adevăr extraordinar, ceea ce mie personal nu mi se prea pare.MrMarcusDeLaTzara wrote:Off, offff, unde suntei voi 2*7800......?
Şi eu am ceva rţineri faţă de noul NFS... dacă vă uitaţi la celalte jocuri din serie, de câte ori au încrcat să bage pursuit în NFS au dat-o în bară rău de tot... dar să sperăm că ne înşelăm amândoi...cryss_mocanu wrote:Nu stiu de ce am senzatia ca jocul o sa fie dezamagitor. Astia o sa lanseze versiunea demo dupa ce lanseaza jocul? Pana la urma e cam greu sa aduci ceva inovator in seria NFS. Am jucat toata seria, cel mai putin m-am jucat Underground 2. Am inceput sa astept Most Wanted cu nerabdare, oare va merita?
Nu doar daia da scade mult din realitate ( si chestia e ca in HP2 omul schimba viteza si vireaza iar in ultimul NFS aparut adica MW omul e dummie, mai bine era dummie in HP2 si in asta nu, ca acum le`a tras si bord la masini da trebuiau sa vina cu ceva negativ)... 8-7 ar cam merita jocul fara DVD Bonusironwolf wrote:Io cred că e un crash test dummie.