NFS: Most Wanted

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

PSS 214

Post by PSS 214 »

Fiat punto tunat Image

Image Image Image

ultimul Character: Razor 3.5mb 30sec >>DOWNLOAD<<

Later edit :
cele 2 harti din UG2 si MW... comparatiile le faceti voi... [smilie=Respect.gif]

Image

Image
Last edited by PSS 214 on Wed Nov 09, 2005 4:47 pm, edited 3 times in total.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Edge

Post by Edge »

PSS wrote:....ultimul Character: Razor 3.5mb 30sec >>DOWNLOAD<<
that download link wrote:404: Die gewünschte Datei wurde nicht gefunden.

Der Fehler wird aus einem dieser Gründe angezeigt:
Sie sind einem veralteten Link gefolgt (ein Downloadlink ist nur 2 Minuten gültig!)
Die Datei wurde verschoben
Die Datei wurde gelöscht
Bitte der verlinkenden Seite melden.
:sad1:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
PSS 214

Post by PSS 214 »

sorry... am reparat linku in postu anterior... uitel si aici :thumbleft: >>Download<<

Image
Last edited by PSS 214 on Wed Nov 09, 2005 4:46 pm, edited 1 time in total.
Cristi23

Post by Cristi23 »

@Doctorul visator:Pune nitel mana pe un Gran turismo GT legens,GTR sau altele si dupa aia vei vedea de ce am astfel de comentarii,poate jocul va fii misto nu zic nu,vad ca la partea tuning in sfarsit wide body kiturile arata calumea si nu ca niste dacii tunate in parcare cum vedeam in NFS U2,insa interior ciuciu,simulare la fel,pe Xbox si pe PS2 demoul a aparut de ceva vreme..pe PC ciuciu.Poate jocul va fii misto,am vazut un trailer in care mi-a placut insa acela era pe un Xbox360 unde grafica e cu mult peste cea de pe PC ,din poze grafica pe PC chiar nu e impresionanta.Pentru mine de la porsche,seria NFS nu a devenit altceva decat niste jocuri de umplutura(ca trebuie sa mai scoatem ceva),pai se compara ultimele serii cu ce scotea EA in NFS 1,2,3 sau 4? toate nu jocuri..ci niste enciclopedii auto ,nu am pretentia de la ei sa faca cine stie ce..dar decat sa baga aiurea banii sa aduca tot felul de actrite ca sa ia ochii pustanilor infocati...mai bine ar pune mana si ar face un film de prezentare pentru fiecare masina(bine in cazul asta e adevarat,ce film de prezentare sa faci la un audi a3 :laughing6: ) insa in orice caz...vom trai si vom vedea..poate jocul chiar va fii ceva misto.
dr_dream

Post by dr_dream »

Cristi23. deci eu sunt fan arcade. nu imi prea place GrandTurismo..... si bineinteles ca mi-am expus pctul de vedere.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

dr_dream sa stii cam am auzit de "Fiat Punto tunat" si anume de Abarth, care este tunerul de casa Fiat (un fel de AMG de la Mercedes). Cat despre Logan nici versiunea S2000 nu ma incanta...(sasiul e tot ala de k&*@T).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
dr_dream

Post by dr_dream »

IL Dotore wrote:dr_dream sa stii cam am auzit de "Fiat Punto tunat" si anume de Abarth, care este tunerul de casa Fiat (un fel de AMG de la Mercedes). Cat despre Logan nici versiunea S2000 nu ma incanta...(sasiul e tot ala de k&*@T).
de acord cu tine IL Doctore. m-am saturat de comentariile aiurea pe care le posteaza unii.... that's all
Edge

Post by Edge »

PSS, nu stiu daca filmuletul ala are o antipatie severa fata de conexiunea mea sau are vreun timp cat este valabil linkul, dar vreau sa-ti zic ca nici cel de-al 2-lea link nu merge [smilie=maniac.gif] (nu ma las asa usor; chiar vreau sa vad BMW-ul ala al lui Razor la treaba)
Image

Cat despre greaţa unora fata de anumite masini din MW> Calmati-va fratilor c-o sa aveti de unde alege si alte masini :laughing6:
Last edited by Edge on Wed Nov 09, 2005 4:39 pm, edited 1 time in total.
dr_dream

Post by dr_dream »

PSS nici mie nu-mi merge link-ul de download
PSS 214

Post by PSS 214 »

uitati aici link... trebuie sa dati download http://www.nfs-planet.de/nfsmw_movies.php?lang=eng :)
Cristi23

Post by Cristi23 »

Btw...in legatura cu cei care spun ca punto e naspa,daca pentru voi o masinuta mica cu un motor 1,8 turbo de 180 de cp vi se pare naspa si preferati loganul.....atunci va inteleg :))
Snow

Post by Snow »

dr_dream : Nu ca am gandi "a la Roumanie" dar aici ne expunem parerea fata de o masina care n-are nici in clin nici in mineca cu seria NFS (de aici si comparatias cu Loganul care n-are treba cu nik).
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
dr_dream

Post by dr_dream »

am inteles asta, dar s-au cam dus departe comentariile de la Punto la Logan e drum lung.... iar in legatura cu Logan, chiar nu are nici un rost sa comentam asupra masinii ca oricum nu va aparea in seria NFS
PSS 214

Post by PSS 214 »

noi screenshoate :d
Image
un frumos Audi A4 :)
Image
Camaro 66 din Black Edition
Image Image
Audi TT V6 Tunat... arata bine grafica si pe PC se pare \:D/
Image
inca un Audi A4 FSi
Image
Drag race cu Audi A4
Image
BMW M3
Image
harta e ca in UG2 :-~
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Cristi23

Post by Cristi23 »

Pana pe 25 Nov nu vom vedea nici un most waited...

Image
Walttersm

Post by Walttersm »

GabYO wrote:Need for Speed Most Wanted Trailer #14 41.4 MB @gamershell.com
offtopic: fara suparare GabYO, tu numai filmele le postezi da' despre joc nu scrii si tu ceva, impresii orice
intopic: Cristi23 dacă info nu e data pe site-ul oficial sa nu crezi nik (pe film scrie ca apare pe 17)
SmileX

Post by SmileX »

oare il mai amana mult?! sau ne-o fi auzit ca scot demo-ul f. aproape de lansare si se crede ca va fi un esec ??
dr_dream

Post by dr_dream »

in toate filmuletzele regasim data de 17 noiembrie...... deci....... in mod normal pe acea data ar fi trebui sa apara, hopefully
Edge

Post by Edge »

Uitati un alt link in care se spune ca demo-ul apare pe 14.11 si jocul pe 24.11 #-o
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Se pare că şi pe site-ul oficial a fost schimbată data lansării... :-~ nu mai e 17 nov... e 16!!!! \:D/
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Walttersm wrote:offtopic: fara suparare GabYO, tu numai filmele le postezi da' despre joc nu scrii si tu ceva, impresii orice
Nu ma supar, chiar a fost tare replica asta! :laughing6:
Totusi nu stiu cum ar trebui sa iau comentariul tau. Sa-l iau ca un compliment pentru faptul ca te intereseaza asa de mult parerea mea? :-~
Oricum ca sa-ti raspund la modul serios (pentru ca se pare ca tu vorbeai serios) sa sti ca nu m-am abtinut niciodata sa-mi spun parerea si nici in acest topic nu am facut exceptie. Cu alte cuvinte daca te uiti pe paginile anterioare ai sa vezi ca am spus "ce am pe suflet" in ceea ce priveste jocul de cate ori "am simtit nevoia".
Acum vine partea complicata, vrei sa spun cate ceva la fiecare post in care dau link la trailere sau screen-uri "noi"? Pai de unde sa am atatea de spus despre un joc care inca nu a aparut? Sau preferi sa nu mai dau linkuri? Sau care iti e nedumerirea? #-o

PS: Imi poti raspunde pe PM... Sorry de off topic!
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
SmileX

Post by SmileX »

imagini si mai noi:

Image Image
Edge

Post by Edge »

smartyman wrote:imagini si mai noi:
Au mai fost postate acum 2 pagini :laughing6: Daca te uiti atent, imediat dupa ele ai avut si tu un post :d
Last edited by Edge on Thu Nov 10, 2005 3:19 pm, edited 1 time in total.
andrei

Post by andrei »

Ouch. Superb. Sublim.

work harder
SmileX

Post by SmileX »

Whistler wrote:
smartyman wrote:imagini si mai noi:
Au mai fost postate acum 2 pagini :laughing6: Daca te uiti atent, imediat dupa ele ai avut si tu un post :d
dap ... my bad :tongue3: .. oricum tu ai postat doar prima poza cu BMW-ul si cu un Camaro SS :laughing6: ...
Last edited by SmileX on Thu Nov 10, 2005 4:46 pm, edited 1 time in total.
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Off, ce-o sa ne facem cu Antialiasingul?!?! Ca, la motion blur, si atatea lumini, reflexii si shadere, o sa trebuiasca o alegere:
- jocul setat sa ruleze cu muulte fpsuri
- si jocul cu det la max, + 4aa, 8 af minim, NUMAI pentru admirarea masinilor....
Off, offff, unde suntei voi 2*7800......?
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
Remus

Post by Remus »

MrMarcusDeLaTzara wrote:Off, offff, unde suntei voi 2*7800......?
Ca 1*9550 ce-are? Ca să "merite" un upgrade la hardware, jocul trebuie să fie într-adevăr extraordinar, ceea ce mie personal nu mi se prea pare.
Şi pâna la urmă ce, nu poţi să te uiţi la monitor ca la un catalog auto? [smilie=maniac.gif]
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
CrysMM

Post by CrysMM »

Nu stiu de ce am senzatia ca jocul o sa fie dezamagitor. Astia o sa lanseze versiunea demo dupa ce lanseaza jocul? Pana la urma e cam greu sa aduci ceva inovator in seria NFS. Am jucat toata seria, cel mai putin m-am jucat Underground 2. Am inceput sa astept Most Wanted cu nerabdare, oare va merita?
Diablo 2 - the only

nick vechi: cryss_mocanu
dr_dream

Post by dr_dream »

cu siguranta va merita sa fugi de politie intr-un Carrera GT :D
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

cryss_mocanu wrote:Nu stiu de ce am senzatia ca jocul o sa fie dezamagitor. Astia o sa lanseze versiunea demo dupa ce lanseaza jocul? Pana la urma e cam greu sa aduci ceva inovator in seria NFS. Am jucat toata seria, cel mai putin m-am jucat Underground 2. Am inceput sa astept Most Wanted cu nerabdare, oare va merita?
Şi eu am ceva rţineri faţă de noul NFS... dacă vă uitaţi la celalte jocuri din serie, de câte ori au încrcat să bage pursuit în NFS au dat-o în bară rău de tot... dar să sperăm că ne înşelăm amândoi... :d
Walttersm

Post by Walttersm »

dr_dream wrote:cu siguranta va merita sa fugi de politie intr-un Carrera GT :D
cred ca ai vrut sa spui Carrera GT tunat, da' dc numai carrera gt ce are un alt porsche sau un lamborghini sau dodge sau etc. toate tunate
rayn3

Post by rayn3 »

Daca majoritatea, la fel ca mine, suntem speriati de purshuitul care o sa fie integrat in joc si in caz ca o sa fie integrat aiurea, la fel ca si in celelalte dati, ar fi fain sa poti sa renunti la modul purshuit, practic sa poti face misiunile fara sa fi urmarit de "cops" Ar fi fain, dar cred ca o sa ramana doar un vis, cu toate la ca NFS 6 puteai sa joci si fara politie, deh, mai putin si vedem ce poate, il astept cu nerabdare :D
Walttersm

Post by Walttersm »

imi spune cineva si mie ce cauta acest calut cabrat aici??
park nu era in joc
Attachments
0001_1024.jpg
Alexis

Post by Alexis »

poate ne face ea si noua niste surprize placute si mai baga masini (ferrari, nissan, honda, etc) pe langa cele anuntate deja :D
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Edge

Post by Edge »

Am mai vazut astfel de poze facute de anumiti indivizi ca sa induca populatia in eroare. Nu cred c-ar ascunde EA un asemenea lucru, cand acel lucru le poate aduce sporuri la vanzare, chiar prin paginile din urma se plangea cineva ca nu au bagat Ferrari :wink:

Later edit
Acelasi link, afiseaza acum si niste release dates:
Europe: 24 November 2005
North America: 16 November 2005
Australia: 25 November 2005

Se pare ca o sa trebuiasca sa-l imprumutam de la vecinii nostri de peste ocean pana una-alta [smilie=maniac.gif] :laughing6:

Apropos de masini, la un moment dat se pomeneau vreo 60-70 de masini in joc, pe cand in carlist-ul oficial apar numai vreo 36 #-o S-au luat in considerare si masinile din trafic si alea de politie, sau ce? :d
Last edited by Edge on Thu Nov 10, 2005 11:43 pm, edited 4 times in total.
Snow

Post by Snow »

Imagine de mai sus este una din imaginile oficiale pentru Hot Pursuit 2. Mane nu mai da sperante desarte,ok ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
LEXION

Post by LEXION »

Persian Prince wrote:Imagine de mai sus este una din imaginile oficiale pentru Hot Pursuit 2. Mane nu mai da sperante desarte,ok ?

In Hot Pursuit 2 era Ferrari Modena F1 360 Spyder ?
Alex_230

Post by Alex_230 »

imaginea e un wallpaper oficial de la lansarea lui hot pursuit 2! se gaseste pe site-ul oficial EA dedicat acestiu joc.
si da lexion ,in HP2 era un 360 Modena Spider (fara F1). nu ai jucat HP2 niciodata?
Ze

Post by Ze »

ironwolf wrote:Io cred că e un crash test dummie.
Nu doar daia da scade mult din realitate ( si chestia e ca in HP2 omul schimba viteza si vireaza iar in ultimul NFS aparut adica MW omul e dummie, mai bine era dummie in HP2 si in asta nu, ca acum le`a tras si bord la masini da trebuiau sa vina cu ceva negativ)... 8-7 ar cam merita jocul fara DVD Bonus :D (parerea mea) desi cred ca o sa ia un punctaj mai mare cand o sa apara in xPC poate o sa`l ajute LAN`ul pe care inca nu l`am incercat... anyway Next!

Daca ar mai fii unul... adica nu are cum ca nu prea mai au ce sa scoata (doar un simulator si as fii foarte multzumit) cu MW ar trebui sa incheie? [smilie=Nice-try.gif]

[smilie=Respect.gif]
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Locked