Coza wrote:@kosmocos, frumos calculator si frumos apartament dar cum te joci, intins pe burta !
Nu ma joc intins pe burta, acolo a fost pus pentru poza. Locul calculatorului nu e unul fix, unde mi se "scoala" acolo il pun. Avantajele wireless-ului
Coza wrote:@kosmocos, frumos calculator si frumos apartament dar cum te joci, intins pe burta !
Nu ma joc intins pe burta, acolo a fost pus pentru poza. Locul calculatorului nu e unul fix, unde mi se "scoala" acolo il pun. Avantajele wireless-ului
Frumos sistem ce sa mai!Multi ar vrea un SLI ca acela!
iertati-ma ca va intreb dar sunt nou intr-ale forumului. mie nu imi apar imaginile postate ci doar datele fisierelor, deci nu se deschid. ce pot sa fac, dati-mi un sfat.
sunt foarte curios de sistemele din concurs
mersi
giurgiu adina wrote:iertati-ma ca va intreb dar sunt nou intr-ale forumului. mie nu imi apar imaginile postate ci doar datele fisierelor, deci nu se deschid. ce pot sa fac, dati-mi un sfat.
sunt foarte curios de sistemele din concurs
mersi
Am vrut sa vad daca sunt ordonate si sub capac.
Multam de poze,pe miercuri incolo sper sa termin si eu modificarile la sistemult meu..o sa pun niste poze.
E 6:30 dimineata. Nu pot sa dorm de cand cu greva asta. Am zis sa mai rascolesc forumul, si am dat de topicul asta.
Ma uit cu ciuda cum au unii 7800GTX-uri in SLI. Mi-e frig...ne-au debransat blocul de la apa calda si caldura de asta-vara. Ajung la pozele lui Max Inc. Un impuls de suicid imi vine usor in minte. Mai mult ca niciodata sunt mandru ca-s roman.
ola ce parere aveti despre sistemul meu?
fx57
dfi lanparty nforce4
2gb ram
2x7800gtx 470/1200mhz
200gb 8mb buffer sata300
535sursa
17""lcd Samsung 4ms response time
Field Value
Computer
Operating System Microsoft Windows XP Home Edition
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Computer Name HOME-594AD8689A
User Name christi
Motherboard
CPU Type AMD Athlon 64 FX-57, 2800 MHz (14 x 200)
Motherboard Name DFI nF4 Series
Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer
System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS Type Award (03/10/05)
Communication Port Communications Port (COM1)
Storage
IDE Controller NVIDIA nForce4 Parallel ATA Controller
IDE Controller NVIDIA nForce4 Serial ATA Controller
IDE Controller NVIDIA nForce4 Serial ATA Controller
Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB0 (186 GB, IDE)
Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
SMART Hard Disks Status OK
reamintesc subiectul acestui topic: "Cel mai aratos sistem!" . Nu prea are legatura sistemul tau cu subiectul, deoarece carcasa nu e 'special', fara luminite, cabluri nu sunt aranjate intr-un mod special, ventilatoare banale etc..... intr-adevar e foarte performant. oricum stai linistit ca nu esti primul care faze de genul, care se lauda la toti. sa-l stapanesti sanatos!
omu cu firu wrote:Ne bucuram pentru sistemul tau, dar asta nu inseamana ca tre sa te mandresti pe toate forumurile din .ro cu el.
Mai, nu fiti rai ! Evident baiatu' e super bucuros si mandru de sistemul lui. Lasati-l sa aiba portia lui de bucurie... (cand vezi ca toata lumea iti lauda/invidiaza sistemul, ti se face inima cat un dovleac, nu ? )
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Aici un filmulet cu ventilatorul de la un cooler Akasa de NB in rolul principal. A fost pus pe radiatorul original al placii de baza, taica'miu nu a vrut sa o scoata din carcasa ca sa inlocuiasca tot cooler-ul. Si din fericire ventilatorul se potrivea la fix asa ca nu avea rost...
Nu, l-am pus sa fie in toata splendoarea lui. Da' il trec acum si prin DivX, sa fie mai dial up friendly http://rapidshare.de/files/7523066/Akasa.wmv.html
E wmv, sa poata fi rulat oriunde e Windows . Si e sensibil mai mic.