Intentionez sa imi iau o sursa Antec SmartPower 2.0 SP-450(____) ATX . Pe oferte in RO dar si pe pagina Antec am gasit sursa asta in mai multe...."variante" (____) .
Problema este ca nu stiu care este diferenta intre ele:
In specificatiile celor 3 surse nu e nici o diferenta de la una la cealalta. Daca ar fi sa ma aventurez as spune ca prima este versiunea pentru Marea Britanie, a doua cea pentru Uniunea Europeana (desi Mare Britanie face parte din ea companiile americane par sa ignore asta), iar a treia este versiunea pentru SUA.
Sir Ice - nu ignora dar GB inca are anumite chestii speciale, printe care si standarde si anumite aprobari pe care trebuie sa le obtii ca sa vinzi la ei nu numai pt calculatoare.
Reamintesc chestii evidente cum ar fi : volanul pe dreapta si alt model de priza electrica.
Iar modelul diferit de priza se traduce intr-un alt cod de sursa la Antec - posibil nu
N-ai nevoie de peste 400W reali!!!
Un ENERMAX 365W FMA AX tine un 3800+ si un X800XL,si s-a mai facut si OC la proc pe langa asta!(vezi chip nus care numar).
Eu pe asta o recomand,ca fiind o mica "baterie" potenta !!!
Venice 3200+ | DFI lanparty Ultra-D AD0
ATI x1950 pro 256Mb +Zalman VF700 CU
2Gb transcend DDR500
Enermax 370W Noisetaker (13A+14A dual rail)
Dacă vrei 400W şi linişte iar bugetul nu e prea problematic, în clipa de faţă în .ro ai două opţiuni:
- Antec NeoHE 430
- Enermax Liberty 400
Din păcate seria S12 380/430 de la Seasonic încă nu este în .ro, că ţi-aş fi recomandat fără ezitare una din ele...
Dacă banii sunt drămuiţi atunci cea mai ieftină şi liniştită sursă brand pe care o poţi găsi este Fortron Bluestorm 400W.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...