Bitdefender 9

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Locked
cezar grig

Bitdefender 9

Post by cezar grig »

Sal. Am Bitdefender 9 instalat si Zone alarm 6.Mai am si Ad-aware si Microsoft Anti-Spyware cu update facute.
Cu toate astea vreau sa folosesc alt antivirus ca Bitdefender imi tot zice ca virusi de genul:

exploit.win32.ms05-002.gen sau java.trojan.exploit.byteverify au incercat sa intre dar sistemul nu este infectat dar cand vreau sa sterg Tem Int Files normal nu ma lasa la anumite fisiere infectate si m=am plictisit sa fac asa mereu.Cand scanez cu ii gaseste dar zice ca nu poate sa dezinfecteze fisierele.Am dat Scan de pe net si acolo a gasit si a sters virusii dar mai bine schimb antivirusul.
ce sa aleg: Kaspersky sau Nod32.
alexian81

Post by alexian81 »

http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=19622

9 pagini in care se dezbate tema antivirusului.

Later edit: sorry Raven.
PS. cand am citit eu ultima oara postul acela erau doar vreo 7 pagini. Se pare ca a mai crescut si ar fi bine sa ma mai informez.

Personal folosesc BitDefender 8, deoarece imi consuma cele mai putine resurse. N-am incercat NOD32 in schimb.
Last edited by alexian81 on Wed Nov 16, 2005 11:22 am, edited 1 time in total.
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Link
Just search :wink:

Si, ca o parere personala, am folosit Kaskpersky, fara MS AntiSpyware, si Firefox, si n-am avut nici un fel de probleme (mda, si ocazional rula si Kaspersky Anti-Hacker)

Cu toate acestea, este alegerea ta. :)

Later Edit: mersi alexian81, now I have an almost useless post :laughing6:
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

cezar grig alege optiune de Delete la avtivirus scan si da-i un scan directoarelor ce contin virusii, el va sterge fisierele automat. Daca nici asa nu reusesti sa scapi de virusi reinstaleaza browserul web (eu iti recomand Opera).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Florinakke

Post by Florinakke »

Eu am Bit Def. 9 Pro Plus...si nici o problema de ceva "multa" vreme ... papa putine resurse firewall-ul mi se pare beton... control al programelor, antispam... si e singurul instalat pt securitatea sistemului...
Eu am ramas un pic uimit cand am vazut ce fortareata de calculator vrei sa ai! Sincer... si eu am avut damblaua asta... daca se putea sa am cate doi din fiecare(antivirus, antispam, firewall etc) si pe deasupra si deep freez pe c:
Bit Defender 9 Pro Plus as putea sa zic... satisfactie maxima!

Dar daca nu mai vrei BD... eu am testat cu succes de 98% Kaspersky(mi s-a infectat sistemul cu niste kkti de virusi inofensivi dar stresanti downloadati de pe net versiuni de prin 98- asta tre sa insemne ceva nu?) ! fara firewall si altele... doar antivirusul! da rezultate... nu asa stralucite... dar face banii (daca e pirat :laughing6: )
Schimbarea este singurul lucru care nu se schimba....
Locked