In data de 2002-07-25 11:33, SMEN_AL a scris:
Jocul are 2.27 gb, si da, daca mai bag niste boti s-a terminat, dar singur sa admiri nivelurile e ok.
Si daca joci on line multiplayer , cand se nimeresc mai multi in aceeasi zona vei vedea screenshot-uri si nu stii cine si de unde te-a "miruit". Se intampla acelasi lucru ca si cu mai multi boti .
Daca nu il optimizeaza cumva pana la final release , jocul cred ca nu va fii foarte popular .
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."
Ionutzi, da da, si cati oameni crezi ca au un asa sistem?
Seth965, ai dreptate, insa conform unor stiri care le-am citit nu cu mult in urma, se chinuiau totusi sa-l optimizeze sa ruleze chiar pe Voodoo3 si TNT2
Da, o sa-i zboare placa din loc.
Seth, chiar curios sunt cat de pretentios va fi in final acest joc. Adevarul rece e ca publisher-ii, ca rol primar este sa faca bani, deci a scoate un titlu care cere un sistem tare de tot ar fi o mare greseala de marketing intrucat ar apela la un procent mic in randul gamerilor.
Asa cred si eu , si sunt la fel de curios ca si tine ( mai ales ca l-au amanat ca lansare pentru la toamna ), deoarece sunt putini game-geek care si au sisteme high-end ( ele de obicei sunt achizitionate de web-game-multimedia design-eri si programatori , deci nu sunt game-eri ) . Intentia UT2003 este sa ocupe un loc in lumea multiplayer , loc detinut cu brio o perioada cu UT . Daca optimizarea nu va fii la inaltime , jocul va avea un impact slab in lumea gamerilor . Va fii o "buleala" similara Matrox Pahrelia , stil valuri in ibric ...
Nu stiu de buleala Matrox, insa daca ideea lor de a optimiza acest joc este includerea unor optiuni la Video Settings precum:
[] Draw Sky/Map
[] Use textures
In data de 2002-06-23 21:02, fishbone a scris:
da, de demo stiu si eu, si il am, dar de ce zice player_1 nu am auzit. oricum, dupa ce am jucat demo-ul, prefer sa astept pana iasa pe piata jocul full
De unde ai luat demo la unreal? Poti sa imi zici o pagina sa ii dau si eu download
seth problema nu e de numarul de poligoane pe caracter e de ai...adica in multyplayer cu 10 tipi nu vei avea probleme...
si exista mah o arma cu luneta nu stiu ce iti lipseste tie...
Arma aia cu luneta de care zici tu daca nu ai nimerit din prima , o iei de nu te vezi . Nu are eficienta celei din UT prima versiune .
Eu vorbeam de 10 in ideea de 9 boti si cu tine , nu multiplayer , insa si in multiplayer daca ai detaliile la maxim daca se intalnesc in aceeasi zona mai multi tot se incetineste sau frag . Cauza este ca placa ta grafica ii randeaza pe respectivii unreali plus grafica map-ului .
Ce este drept , este ca nu ai o utilizare atat de mare placa video-CPU ca si cu boti .
Voi atzi auzit de site-uri warez? Jocul full exista shi I can prove it! Daca chiar vretzi jocu' full intratzi pe: http://www.novaesleite.brturbo.com/Ut20 ... ro%20=%5d/
Indiferent de ce conectziune avetzi (peste 10kb/s), va avertizez ca va dura mai mult de 2 saptamani pana il vetzi avea, pentru ca de pe site-ul asta trebuie sa downloadatzi prima arhiva, extractatzi shi va va da crc error la nishte fishiere. Dupa ce atzi dezarhivat shtergetzi arhiva shi downloadatzi-o din nou, pe aceeashi. Are 65 de arhive. Do the math!!!. Cand vetzi extracta va va da crc error la alte fishiere shi tot aşa, pana avetzi tot jocul.
Ai stat sa citesti toate log-urile si mesajele ce erau peste tot prin joc?
"a spart cu storyline" I take that back. Insa raman la parerea ca story-ul a fost excelent
In data de 2002-07-25 11:33, SMEN_AL a scris:
Jocul are 2.27 gb, si da, daca mai bag niste boti s-a terminat, dar singur sa admiri nivelurile e ok.
Si daca joci on line multiplayer , cand se nimeresc mai multi in aceeasi zona vei vedea screenshot-uri si nu stii cine si de unde te-a "miruit". Se intampla acelasi lucru ca si cu mai multi boti .
Daca nu il optimizeaza cumva pana la final release , jocul cred ca nu va fii foarte popular .
versiunea beta pe care o am eu are meniu de multiplayer in lan dar cand vrei sa te conectezi la server iti iese pe desktop cu o eroare........
Singura explicatie logica. Baiatul cu computerul respectiv nu a montat bine placa in slot de la bun inceput si a fost o pura coincidenta ca atunci cand a lansat UT, cum placa statea aiurea sa-i fi dat un impuls ampulea la monitor (aka scurt sau fluctuatie de curent), iar voi cand v-ati uitat in tower ati observat problema. Sau pur si simplu faci misto si eu ma chinui dejaba sa-mi imaginez un scenariu plauzibil. In orice caz, te asigur ca placa nu a sarit din cauza ca a pus el la 1024x768.
mah nu stiu cum sa va zic...pe un athlon tb la 1.33 ghz, 128 sdram, geforce256 SDR imi merge bine in 640 cu toate pe low....pot sa ma joc cu 1 bot....ca daca bag mai mulţi, sare din skema...ideea e ca merge si pe geforce256
Io nu sint sigur ca BOUL de Fishbone din "State" s-a jucat UT2003 cred ca face o confuzie stupida de zice ca ii merge bine pe TNT2.O fi jucat UT de dinainte ca altfel nu-mi explic.:D:D
Anvelopus, boul esti tu. Eu chiar sunt din state iar pe TNT2 chiar mi-a mers. era vorba de primul private release leaked ce avea 4 harti si mai nimic de arme.
A aparut demo-ul la UT2003. E pe site-ul oficial. Cerintele sunt cam mari: 128RAM minim, 1GHz recomandat, ceva din familia geforce sau radeon. Nu mai e Unreal de alta data care mergea si pe un P90 cu 32RAM si un Voodoo. Am jucat beta-ul si mi sa parut cam timpitel...cu cit puneai mai multi boti cu atat se misca mai prost (la UT-ul vechi puteai sa pui si 20 ca tot se misca bine). Au scos Assault shi au bagat o prostie numita Bombing Run. Sper ca varianta finala arata mai bine...
Ma indoiesc ca varianta finala se va misca mai bine. Sau cine stie, poate mai taie din poligoane. De ce se misca execrabil cand ai atatia boti? Poligoane cu carul... Sunt de acord. Mai bine Assault decat fotbal, pardon, Bombing Run. Insa fi sigur ca vor fi mod-uri.
5 God's sake, eu am un UT 2003 care se instaleaza pe 4 GB, cu o groaza de harti si un multiplayer care da eroare la conectare. Ce Dumnezeu de versiune am? E beta? E candidate 4 release? Sau ce e?
My girlfriend always laughs during sex - no matter what she's reading.
--Steve Jobs, founder of Apple Computers
Oricum, jocului asta ii va trebui cam mult: 256 RAM min, geforce, peste 1GHz. Nu ma gindesc cit ii va trebui jocurile bazate pe engine-ul UT2. Apropo in beta botii sunt foarte timpiti. Erau mai varza decit amaritii de boti din CS...Fata de primul UT care erau cit se poate de...umani.
Veste buna pt. amaratii ca mine care inca mai au 3dfx-uri in special Voodoo3,4 sau 5. UT2003 (final nu beta, demo sau mai stiu io' ce) merge si pe aceste placi. Dar tot iti trebuie calc. de la NASA. :sad: