Need for Speed: Most Wanted

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

J_Brujah

Post by J_Brujah »

Daca aveti probleme cu agatzari incercati sa dezactivati si modulul de real time scan al antivirusului , la mine a mers treaba asta , bine mai agatza el si acum , dar poate face diferentza .

Am terminat si eu jocul , frumos n-am ce zice se mai pot gasi chichitze pe ici pe colo dar e frumos per ansamblu , sunt curios cum o sa fie viitorul NFS , ce or sa mai scoata mintzile de la EA . Pana una alta iata "monstrul meu " :tongue3: :

Image

Si daca vreti sa va mancati nervii incercati ultima misiune de la challenge ( din black edition ) , aia cu Camaro , eu am terminat-o , here's the proof :

Image

P.S. : Cum naiba fac sa ajunga Cariera la 100% ( sunt la 98% ) ?! Am facut absolut toate chestiile de pe harta , dar toate ( "pozele" cu radaru' included) , tre sa ajung pe primul loc in topurile infractiunilor din rep sheet sau cum ? Bounty am vreo 13 milioane .
I smoke too much , i know
Radoo

Post by Radoo »

Persian Prince wrote:Ok sint si eu pe locul 8 in blacklist. Ura ura ! Chestia e urmatoarea : tre sa o bat pe gagica de pe 7 ca sa-mi deblochez Aston DB9 (cu care vreau sa termin jocul). Cat costa bibiul asta imi poate spune cineva ?
90.000 parca, e scump :laughing6: Off... sa vina weekendul sa am timp sa ma joc.... [smilie=Nice-try.gif]
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Snow

Post by Snow »

ms man !
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

LEXION wrote:
Tocmai mi-am rezolvat problema, mi-am reinstalat jocul si ultimul driver de la Nvidia( 77.79), pe detalii medium imi merge perfect si nu am umblat la swap si alte chestii nesigure :thumbleft:
:sad1: Nu ala este ultimul driver nvidia... eu am instalat 81.85 si imi face swap la greu si ma gandesc din ce in ce mai mult la o formatare a sistemului :sad1:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Cozoroc

Post by Cozoroc »

Nu ala este ultimul driver nvidia... eu am instalat 81.85 si imi face swap la greu si ma gandesc din ce in ce mai mult la o formatare a sistemului
Da...si eu am tot 81.85, dar a aparut 81.94 LA NVIDIA....

Si cred ca si eu o sa fac acelasi lucru....FORMAT cat de curand....

aaa...si vreau sa-mi spun trei ofuri :

1. Ce naiba sunt politistii asa prosti?
sunt pe 14 in blacklist si am un golf gti (cu salvari u2, desigur)...dar daca infig putin degetul ( [smilie=maniac.gif] ) in acceleratie, ii pierd imediat si bounty nexam...adica maxim 1500...ma enerveaza ca trebuie sa stau dupa ei sa nu ma piarda....ce naiba....macar daca ii faceau mai competitivi, nu mai spuneam CA.... :

2. ....ma oftica limitarea la tuning...Underground era mai bogat pe partea asta...dar s-a scris deja, si as fi iertat, daca.... :

3. ...ne lasau sa facem masinile noastre pentru joc...

mai vorbim... [smilie=Respect.gif]
"There are more pleasant things to do than beat up people."
Muhammad Ali
Racer

Post by Racer »

Cozoroc wrote:Ce naiba sunt politistii asa prosti?
Asa zici tu?Mai avanseaza in joc si fa "heat" 4 si mai discutam...
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
razvan273

Post by razvan273 »

X5 wrote:Doar ce am luat si eu demo-ul de pe net...si l-am instalat...ce sa zic imi place sunetul in primul...grafica nu mi se pare cine stie ce,si sincer sa fiu imi aduce aminte de Hot Pursuit2...parca e acelasi gameplay.
De mers merge bine de tot cu detaliile la maxim si pe 1280x1024...problema e ca la mine se blocheaza dupa circa 1 minut...maxim 10 minute de joc...acceasi chestie mi se intampla si in NFS Underground2...
LOOL man... ma indoiesc ca iti merge bine de tot la acele detalii :-~ , pentru eu joc pe 1024*768 totul la max in-afara de antialiasing (e la un sfert) si umbre (la jumatate)... si vorba aia am un sistem destul de bun...
AMD ATHLON 64 3200+, MSI K8N NEO 4, 1 GB DDR 400 KINGMAX, LEADTEK PX6600 GT, 120 GB WD SATA JD 8 MB BUFFER, LG LCD 1730S, LOGITECH Z-2300 200W RMS.
tr0tt3r

Post by tr0tt3r »

Eu am urmatoarele setari si merge bine o tine in 30 FPS constant. Nu inteleg de ce dati totul la max mai putin AA pt ca se vede mult mai bine cu AA dat la max si cu alte setari mai la mediu. In fine fiecare cu setarile sale.
Image Image
Ce-i drept la inceput politistii sunt prosti. Te togi de ei sa vina dupa tine. Dar pe la heat 4-5 fugi unde vezi cu ochii. Mi-am luat-o de 2 ori din cauza spike strip-urilor, dar am avut get out of jail si n-au contat :)
Last edited by tr0tt3r on Tue Nov 22, 2005 2:24 pm, edited 1 time in total.
AMD64 3000+ | Gigabyte GA-K8NSC-939 | Cooler AMD Box | 512 MB PQI | WinFast A6600gt TDH | 2*Maxtor 120gb | Asus Asus 616p2 | Asus 1604p | Philips UAC3553B | TT 480W | Dell M992 | Logitech mx510
kegpr

Post by kegpr »

Sistemul meu :

Athlon XP 2800+ // 1 GB DDR // 2x Seagate 80 GB Sata RAID // FX 5900 XT 128 MB 256 bits , clockata la 440 // 780 // Samsung 959NF 19".

Ca jucator inrait al serie Toca si Colin McRae, pot sa va spun ca ori m-am defectat eu, ori sistemul meu a luat-o razna ori jocul e o plesneala jenibila ... Nu mai e vorba de arcade aici, controlul e complet bagabont si n-are nici o logica, pe sistemul de mai sus nu merge nici in 800x600 cu detalii medii , e INTUNECOS ca DOOM3 ( !!! ) .... Mi-au placut ff mult si NFSU si NFSU2 si le-am terminat pe amandoua ... ce se intampla ? :sad1:
Locul 2 nu exista !
Radoo

Post by Radoo »

Racer wrote:
Cozoroc wrote:Ce naiba sunt politistii asa prosti?
Asa zici tu?Mai avanseaza in joc si fa "heat" 4 si mai discutam...
Tot prosti is. Pana la heat 4, tre sa stai sa-i astepti k-i pierzi fara sa vrei, apoi, la heat 4, sa zicem k poti scapa de ei, dar ca sa faci toate Milestones Events, tre sa stai sa-i lasi sa faca 100 de spikes si mai se intampla sa prinzi si unul, dacă nu esti atent.
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Racer

Post by Racer »

Pacat ca nu se poate juca in retea pe free world cu playeri politisti si playeri care incalca legea :) Iti dai seama atunci cam ce urmariri s-ar fi incins intre oameni si oameni, nu cu un AI idiot :) .
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
cylix

Post by cylix »

Am facut si eu rost de demo, fain jocu nu am ce zice, dar din pacate e nejucabil cu 256 ram, chiar daca scot tot de la grafica tot agata rau, vreau sa stiu si eu daca poate cineva sa il joace fluid doar cu 256 ram. placa video e un gforce 3 pro 64ddram
PSS 214

Post by PSS 214 »

am terminat si eu jocu \:D/ [smilie=Victory.gif] cred ca sunt al 3-lea de pe forum :tongue3: greu a fost dupa ce l-am terminat pe Razor :d
status:
-12mil $ bounty
-9masini : Golf5, Lexus IS300, Cayman S, SL500, Gallardo, Aston Martin, Murcielago, Carrera Gt si McLaren SLR
adika 10 masini ca ultima e BMW M3 GTR :tongue3:

fffff frumos jocu [smilie=Victory.gif] acu ma apuc de challenges sa fac 100% [smilie=maniac.gif]
Attachments
cool2.JPG
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Cozoroc

Post by Cozoroc »

kegpr wrote:...pe sistemul de mai sus nu merge nici in 800x600 cu detalii medii , e INTUNECOS ca DOOM3 ( !!! ) .... ce se intampla ? :sad1:
ce drivere ai ?...am dat mai sus un link pentru Forceware 81.94....

eu il joc cu 81.85 si sunt multumit....se vede super ok... (GeForce 6600 GT, 500/1000)...

intunecos nu stiu exact de ce ar fi, dar de mers in 800x600 pe mediu....uita-te la sistemul meu (butonul de jos) si vreau sa spun ca in 1024x768 cu totul aproape maxim (de obicei, ce nu e la maxim, mai are o linie pana acolo), inafara de anti aliasing, merge bine, dar se agata cand e prea mult pe monitor (fum, masini, explozii, accidente...)

PS : am vazut ca merge mai bine fara visual treatment.....si am reusit sa-l joc pe un Sempron 2200+, 256 MB RAM, FX 5200....dar nu ma intrebati cum mergea... [smilie=Nice-try.gif] ....

ANYWAY, IA ULTIMELE DRIVERE DACA NU LE AI....

sa spui daca merge mai bine...
Muhammad Ali
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Jocul îmi merge fluent pe rezoluţia de 1024 high details cu excepţia umbrelor care sunt pe medium, antialinsing off desigur, pe o placă de 128mb/ 128bits nu ai ce să îi ceri.
Dacă problema este swappul o defragmentare a hardului ar trebuii să o rezolve ...
picz or it didn't happen
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Ma oameni buni, .. nu am ma putut sa li joc de 1-2 zile din diferite motive, care nu tin de mine. Am mai jucat azi 2 ore repede, tot pe 4 sunt. Diseara pot sa reiau jocul si sa il termin. Faza e ca, in perioada ed o zi si ceva , in care nu l-am jucat de loc, am simtit o pofta ciudata sa il joc... i don't get it. Desi e doar arcade, si are edstule neajunsurui, are totusi o grafica excelenta, si masini frumoase, si multe fpsuri pt senzatie de viteza.. Recent, cehstii ed genu asta smteam pt Quake 4 acnd eram la serviciu, .. (ma rog, cea ma adanca dependenta recenta a fost F.E.A.R.)

Ma rog, in ciuda lipsurilor, jocul per total ma atrage.. E curios,, Ia sa va uitati mai atenti, nu cumva au introdus in filmuletze cei d la EA measje subliminale? gen : Vrei sa joci NFSMW... Vrei sa joci NFSMW.. vrei sa joci NFSMW..o sa joci jocu. o sa joci.. joci ... joci.......must play..tre sa inchei mesaju..vreau sa joc.....dar.nu...ajung la compu meu....nu... blestem serviciu.....must play....
*zombie*
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
kegpr

Post by kegpr »

De swap nu e cazul sa vorbim cand am 1 GB ram si harduri sata in raid ... oricum e defragmentat, deci nu aici e buba ... iar placa merge aproape ca un 5950 ultra .... driverii sunt 81.94, ultimii. Si cu astia FEAR CoD2 si tot ce a mai aparut merg bine , asa ca ... ?
Lasand performanta graficala o parte ... am jucat free race cu Gallardo si 911 si e controlul e o mare-mare dezamagire ... nu ma asteptam la fineturi de Toca ( unde daca franam cu 1/2 secunda mai devreme pierdeam 3 locuri sau ma kinuiam ca un drac sa fac throttle-control la iesirea din viraje din taste [smilie=maniac.gif] ) ... nu, nu vreau asta . Dar masina danseaza inexplicabil pe sosea, ma frustreaza de nu va dati seama ca mi-a curs mukul 2 luni dupa jocul asta [smilie=Nice-try.gif] si acum imi vine sa-l sterg ....
Locul 2 nu exista !
Keos

Post by Keos »

MrMarcusDeLaTzara wrote:Ia sa va uitati mai atenti, nu cumva au introdus in filmuletze cei d la EA measje subliminale? gen : Vrei sa joci NFSMW... Vrei sa joci NFSMW.. vrei sa joci NFSMW..o sa joci jocu. o sa joci.. joci ... joci.......must play..tre sa inchei mesaju..vreau sa joc.....dar.nu...ajung la compu meu....nu... blestem serviciu.....must play....
*zombie*
Daca au introdus, la mine au efect invers, am avut o singura data jocul instalat si nu cred sa il mai reinstalez.
Si mai ciudat e ca acelasi efect l-a avut si FEAR. Poate jocurile astea chiar au fost asa grozave pe cat de populare si numai eu nu mi-am dat seama, dupa ce am vazut ce s-a scris prin topicurile lor asa se pare.

...sau poate m-am saturat eu de "retetele de succes" din jocuri.
Last edited by Keos on Wed Nov 23, 2005 6:12 pm, edited 2 times in total.
There is no order...
G-man

Post by G-man »

Si eu am ajuns pe locul 8 si nici ca n-am mai jucat de atunci. Nu stiu...la inceput eram entuziasmat acum deja sunt plictisit, ma doare capul cand ma joc. Totul e la fel de repetitiv. Politia e enervanta, jocul deja e prea comercial si plictisitor.

Io l-am incercat si cu 81.94 si cu 81.77 si merge la fel. Am swap de 4GB :d , desi nu e nevoie pt jocul asta. Poate imi fac timp si-i mai dau o sansa...
tr0tt3r

Post by tr0tt3r »

L-am terminat!!!
Greu jocul la sfarsit!! Am dat restart de vreo 2 ori!!
Mi-a placut! Mai jos vedeti bolidul cu care l-am batut pe Razor
Image Image
AMD64 3000+ | Gigabyte GA-K8NSC-939 | Cooler AMD Box | 512 MB PQI | WinFast A6600gt TDH | 2*Maxtor 120gb | Asus Asus 616p2 | Asus 1604p | Philips UAC3553B | TT 480W | Dell M992 | Logitech mx510
Walttersm

Post by Walttersm »

poate pune cineva un trainer, care sa si mearga ca am luat eu unele si nu au mers, pls
BooMSlang

Post by BooMSlang »

f ciudat , mie nu imi face swap deloc !
cristikki

Masinile mele ;)

Post by cristikki »

Am inceput jocul cu Fiatul Punto care acum e "impounded"
Attachments
Punto it is!
Punto it is!
untitledg.JPG (95.6 KiB) Viewed 289 times
untitledj.JPG
Image
dexter

Post by dexter »

La mine , cand apuca sa faca swap...daca il las sa mearga jocul in continuare tot o sa continue o data la 2-3 secunde sa incetineasca urat de tot. Dar daca dau un ALT+TAB sa ies si apoi intru inaopoi totul revine la normal.
ice01

Post by ice01 »

In timp ce alti se lauda ca l-au terminat, eu nu am reusit decat un modest loc 13, beleau este ca eu mai am si scarbici, de jucat mai joc doar seara cate putin ...
Pareri pana acum ... bunicel, nu stralucit, dar bunicel, noroc ca au introdus acest story line inspirat ...
In ce priveste rularea jocului, eu unul nu am nici un fel de probleme, cu ce vedeti la Image, reusesc fara probleme sa il rulez in 1024/768, hidetail, bineinteles fara Visual Treatment si Over Bright ca ma dispera nu de altceva, cu AA 4x ... driveri 81.94 WHQL. Nu sufar nici de swap, nici de alte probleme, trecerea de la 81.85 la 81.94 a adus ceva inbunatatiri de cativa FPS, nu mult, dar binevenit. Acum am intre 39-55FPS ... multumitor ptr mine unul.
O sa mai joc sper sa nu ma plictisesc sau enervez prea tare ...
X5

Post by X5 »

Am reusit sa fac si eu rost de joc...si vreau sa zic ca imi place varianta full si mai ales DVD Bonusul ala :tongue3:
In 4 ore am reusit sa fac 6% asta jucand numai in Challenge Series.
ImageImage
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Mai oameni buni...sunt disperat!!!
Am formatat Hdd,am reinstalat WIN XP,am incercat 3 versiuni de forceware,am defragmentat hdd de 2 ori!!!!!!!
Am swap de ma nenoroceste!!!!!!!
Odata la 3 secunde,timp in care imi merge cu 40-50 FPS ma omoara cu agatatul,fie si in rezolutia de 640*480 cu totul la low si nu am sistem asa slab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va rog frumos sa ma ajute si pe mine cineva cu ceva, orice , ca nu mai pot,nu mai dorm,nu mai mananc,imi vine sa imi smulg parul din cap!
Ce sa mai fac???Sa incerc alta versiune de joc ce sa fac?
PS:Partitia unde este instalat este FAT 32 iar partitia mica cu WIN Xp pe ea este NTFS
ciprianionut

Post by ciprianionut »

Mai am cautat peste tot si nu am gasit urmatoarea problema.
Se da NFS Most Wanted Se da un pc destul de tare..se instaleaza se joaca in modul drag si merge.
Se vrea sa se joace cariera sau campionship orice altceva in afara de drag si cand se joaca fratilor masina trage stanga.
Adica ca si cum ar fi blocate butoanele de la tastatura ,trage stanga.
Am dezinstalat am instalat din nou alta varianta care stiam sigur ca merge la un tip pe care am si testat eu,tot nimic.
Masina Trage stanga, nu pot juca cine ma ajuta?
Zicea cineva ca nu are buguri Uite ca are .
Tocmai la mine na.
Astept ajutor.
Multumesc Frumos.
P.S. Tastaura nu are nimic joc o gramada de jocuri plus NFS MW in modul drag. deci?...!!!!
Bani sa ai ca in rest hardware este....
BooMSlang

Post by BooMSlang »

eu am ntfs tot , si nu am swap
Alex_230

Post by Alex_230 »

pai si eu am NTFS ambele partitii ,si am un swap de mor!!! se agata la tot pasul! nu sacadeaza deloc ,am 30-40fps dar se agata la greu.si eu sunt in situatia lui alexwinfast! nu are legatura cu setarile facute in joc ,daca ii dau 640x480 ,low la toate ,tot se agata ca dreq!
la inceput am zis ca e putina memoria ,ca e vechi si HDD ,am zis ca e slab tot sistemul!! dar cand vad ca si la alexwinfast ii face swap de agata ca naiba ,inseamna ca e o proplema pe undeva ,la joc...in registrii...nu stiu.
poate e ajuta cineva!
apropo ,am ajuns si eu pe locul #9 ,am Cayman S ,Eclipse si Lancer si ma simt bine!! :D (pacat ca se agata jocul :( )
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Deci...ne ajuta si pe noi cineva...
Poate sa fie la mine din cauza ca HDD meu este cam vechi de vreo 3 ani si a imbatranit?
MrMarcusDeLaTzara

(I dunno, reinstal windows, .. i dunno)

Peoplez, I don't get it, tunezi Carrera GT si Mclaren Mercedes la maxim.. zice ca Gt e mai bun ca Mercedes.. asa arata in barale de sus.
BUn , joc cu amandoua,.. mi se pare mie, sau Mercedesul mergemai bine ca GT'ul?
Anyways, imi iau mErc, upgradez la maxim, si ii pun toate cele 7 unique upgrades, pe care le-am economisit. Cred ca jocul nu poate sa ofere mai mult. Bun, pana maine inchei si eu cu el.
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
zaelu

Post by zaelu »

nici una :P ... Aston Martin rulz :laughing6:
Image
insider

Post by insider »

Cea mai tare masina din joc ca 'looks' cel putin e DB9 ul......no doubt....si anume al meu [smilie=Victory.gif] (glumesc la partea cu al meu)
Image
\/ peace
ice01

Post by ice01 »

Alex_230 ...
alexwinfast ...

Faceti urmatorul lucru ... intrati cu run->regedit-> si urmariti poza ... din atache, apoi ca sa aflati valoare care trebuie sa o puneti acolo faceti urmatoarea chestie ...
dexter wrote:Nu swap te intereseaza , ci Cache size. Ar trebui sa fie 1/3 maxim 1/2 din RAM-ul tau .

Ca sa aflii care e valoarea pt ramul dorit faci X * 8 * 1024 *1024 = Y

X e cam cati MB vrei sa aloce din ram
Y e valoare care trebuie introdusa in registry.
EX : pt 128 mb = 1073741824
Valoarea care va reiese o treceti in locul valori pe care o aveti acum in registri. L-am citat pe dexter, ptr ca el a fost primul care a venit cu solutia asta ... In mod normal ar trebui sa dea randamanet si la voi, probabil ca este un bug al jocului, ptr ca se manifesta doar pe unele sisteme ...
Succes ...
Attachments
swap.jpg
General Dan

Post by General Dan »

Am o problema.Mi se vede foarte prost umbrele in joc! [smilie=Nice-try.gif] #-o Am ultimul driver de la ATI de pe ultimul Xtrem Imi merge jocul foarte la 1024 si umrele si tot e dat la hight .Umbrele sut zimtuite si arata urat zica ca si- a batut cieva joc de ele. Ce sa fac ,Asa se vad umbrele!!?????????????? #-o
Born to be the Best.
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
kegpr

Post by kegpr »

Hm, vad ca 80% din ultimele posturi sunt numai cu probleme ( de performanta, de umbre , de swap de .... control ) ... zicea cineva ca trage stanga ... ai verificat presiunea in pneuri ? [smilie=maniac.gif]
Eu tot nu ma lamuresc cu controlul ... aseara m-am incapatanat sa joc, parca sa-mi fac in ciuda ... si Free Race, si modul storyline ... parca BMW-ul ala mai canta ceva, dar tot aiuristic se duce in ziduri. Tastatura e microsoft multimedia wireless, dar n-are treaba .. dinadins am reinstalat Toca Race Driver 2 si mi-am calmat nervii pe A1 Ring [smilie=maniac.gif] ...
Plus ca mie, cu toate driverele noi // RIVA tuner etc etc jocul se misca vai de el si nu mi se pare normal, grafica e sub Toca si ala merge bricius ...

Add/ Remove Programs >>> Need for Speed Most Wanted >>> Uninstall >>> Yes
__________________________________________________________________________________ :sad1:
Locul 2 nu exista !
Cozoroc

Post by Cozoroc »

Poate sa fie la mine din cauza ca HDD meu este cam vechi de vreo 3 ani si a imbatranit?

se poate si asta....mai ales ca se intampla doar la doua persoane...
Cea mai tare masina din joc ca 'looks' cel putin e DB9 ul......no doubt....
trebuie sa spun asta....RX-8 va fi intotdeauna cea mai frumoasa masina din NFS....nu ma intereseaza ce zic altii...sunt si altele frumoase, dar ea.....ea e cea mai....cea...
Last edited by Cozoroc on Wed Nov 23, 2005 9:59 am, edited 1 time in total.
Muhammad Ali
MrMarcusDeLaTzara

zaelu wrote:nici una :P ... Aston Martin rulz :laughing6:
E pe bune, adica testat pe trackuri, cu recorduri n stuff, sau e doar o faza de preferinta? In alte cuvinte, exista pe undeva un top cu preformantele masinilor tunate la max in MW? Ca dacă da, sa stiu care e in top sa ii pun uniques?
- COaNe ROE?
- Da HISule?
ice01

Post by ice01 »

Cozoroc wrote:se poate si asta....mai ales ca se intampla doar la doua persoane...
Putin probabil, de problema asta s-au mai plans si altii pe acest forum si nu numai ... E un bug al jocului tind sa cred, avand in vedere faptul ca acest swap isi face aparitia doar in ce priveste jocul, iar daca ai 1024Mb ram, deja hdd-ul este mai putin important fiind accesat destul de rar ...
Insist in continuare sa incerce ce le-am spus mai sus ... pana acum la altii a dat rezultate destul de bune ...
Post Reply