100 giga

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

FIDO

Post by FIDO »

Legal ai dreptate, dar hai sa o luam pe cealalta parte, cate masini ultimul racnet ai vazut tu in tara la noi?, multe nu? din ce bani crezi ca si`au luat respectivii acele masini? din afacere legala nu? afacere legala partial de ochii lumii de ochii legii, dar de fapt se face frauda si alte chestii care ocolesc impozitele si taxele la stat. Hai sa nu legam de acest comerciant care e unu mic, fata de cei care fura de pot sa`si plateasca si eliberarea din arest.
pac pac
bmf

Post by bmf »

am verificat si eu preturile de 100 giga, asa de curios, si nu am fost prea incantat , am fakut o configuratie si nu o iesit cu mult in minus fatza de o firma cu acte in regula, in jur de 100 ron adika 1 mil verificatzi si voi ... http://www.rdc.ro sau http://www.around.ro
nahkri

Post by nahkri »

Mai eu nu stiu ce va bateti atita capu cu firma asta e legal nu e legal ce conteaza cine vrea sa cumpere de la el sa cumpere cine nu nu,eu ma bucur ca sint o gramada de oferte si legale si nelegale ca macar am de unde alege.
The Godfather

Post by The Godfather »

Mi-am luat si eu un Canon A400...am dat comanda intr-o duminica seara, luni dupa-masa m-am intalnit cu tipul ( :d n-am stiut ca e din Oradea \:D/ ). Totul a fost sigilat, ok si tipul e de treaba.
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
da'mann

email de confirmare 100giga.ro

Post by da'mann »

Stie careva care e adresa unde pot confirma o comanda facuta la 100giga.ro ptr k am facut o comanda aseara si nu raspunde nimeni la nici un telefon, iar adresa am uitat s-o notez. va rog sa-mi raspundeti repede, k am doar pana pe la 8 pm ca sa confirm, altfel imi anuleaza comanda. mersi
We've heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the Complete Works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know this is not true.
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Ai încercat să intri pe contul tău şi apoi la pagina contact ?

Adresa e confirmari@100giga.ro (asta ca să te scutesc de-un click :P).
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
da'mann

Post by da'mann »

mersi mult. mi-era doar sa nu-mi dezactiveze contul
We've heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the Complete Works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know this is not true.
mastersoft

help pls !!!

Post by mastersoft »

cine a cumparat de la 100giga.ro si de la supercalculatoare.ro?? ...sunt seriosi sau imi iau tzeapa de vreo 20 milioane???..
plsss reply to me...
Last edited by mastersoft on Fri Sep 02, 2005 2:45 pm, edited 1 time in total.
Dwe_Khal

Post by Dwe_Khal »

am inteles k sunt ok..tipi sunt Oradea si ofera garantie 1 an..
platesti componenta la livrare asa k nu ai cum sa iei teapa de 20 mil.
vezi si tu ce mai zice lumea, k s-au mai deschis minim 10 threaduri pe tema asta

PS : cred k este vb. despre www.
100giga.ro
Fear is the mind killer !!!
Ze

Post by Ze »

100mega.ro nu exista sau cel puţin mie nu imi apare ...
100giga.ro exista si s`a discuta deja... >aici<
cat despre supercalculatoare.ro nu stiu...
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
zero3

Post by zero3 »

zicea cineva pe aici de http://www.rdc.ro ca are preturi apropiate.. foarte apropiat mi-se pare pretul la un 6600 438,30RON fata de 340RON la 100giga.com. Vreau sa imi iau un 6600 AGP de la 100giga.com vad ca majoritatea sunteti multumiti .. am sa va tin la curent din momentul cand am sa fac comanda pana cand am sa primesc produsul.. in detaliu [smilie=Respect.gif]
E6400 @ 2.8Ghz | Asus P5B Deluxe | Leadtek 7900GS + Philips 190x6| 2GB A-DATA Vitesta DDR2 800MHz |2x Seagate 320GB SATA2 | X-Fi + Z2300
Alexandrion

100Giga.ro

Post by Alexandrion »

am studiat o saptamana intreaga netu' dupa oferte si super oferte componenete si cel mai ieftin am gasit la 100giga. problema este ca eu sunt din bucuresti, iar firma nu-mi inspira prea multa incredere. si-a luat cineva de acolo si a avut probleme vreodata???

[mod]modEdit: lipit topicuri, răspunsurile înaintea întrebării. [smilie=maniac.gif] [/mod]
danielcirstea

Post by danielcirstea »

Am cumparat de multe ori de la 100giga,nu am avut probleme,nu mi-a cazut nimic ca sa pot spune despre garantie,tipul pare de treaba.Sint din Craiova,ultima mea comanda este de vreo 18 mil.
ripper

Post by ripper »

Inca odata repet desia am mai zis-o de mult cumperi ajunge la tine folosesti si daca se strica trimiti pe banii tai inapoi si el iti trimite pe banii lui tie asa mi -saa intamplat si mie cu un DVD-RW totul a fost super OK!
Nu mai fiti suspiciosi si nu va tot plangeti atata preturile sunt cele mai bune de pe piata :D
Just Me...
AsAsIn8eR

Post by AsAsIn8eR »

Mie mi se par mari preturile de pe http://www.100giga.com. Memoriile Geil la ei costa 1100000lei +transport (in cazul meu iar la http://www.intend.ro (garantie pe viata) costa 1024000 lei cand am verificat ultima oara.
arthurav2005

factura 100giga.ro

Post by arthurav2005 »

Am cumparat o placa video Innovision Geforce 6600 GT agp 8x de la 100giga.ro. Placa mi-a venit ieri dar fara factura si nu am acceptat-o. Curierul a sunat la Oradea si cei de acolo au spus ca vor trimite factura insa nu a ajuns. Ce sa cred despre ei? Pana acum am avut o impresie buna
KalKo

Post by KalKo »

stai linistit factura nu o sa primesti, cel putin nu una reala. Dar daca vei avea probleme cu placa va trebui sa-l suni sa-ti rezolve problema (asta in caz ca o sa raspunda la tel)
Loading....
arthurav2005

garantie

Post by arthurav2005 »

orice firma care sa iti ofere garantie legala trebuie sa iti ofere si factura care sa justifice plata
insa de la 100giga.ro nu imi trimit factura deci nu pot avea incredere
kosmocos

Post by kosmocos »

Si care-i problema ? Cumpara din magazine daca vrei factura si plateste 20% in plus sau chiar mai mult.

[smilie=Get-A-Life-Sucker.gif]
Last edited by kosmocos on Thu Nov 24, 2005 2:35 pm, edited 2 times in total.
Pantsless

Post by Pantsless »

eu unul eram tentat sa iau de la 100giga un 7800GT, si o placa de baza. Abia am reusit sa-l contactez pe ala. ca nu raspundea la tel. Cand l-am intrebat de chitantza, garantie etc. mi-a spus ca nu da asa ceva si ca totul e pe incredere...
Aaa, si inca o chetie, mi-a spus ca nu pot sa verific coletul decat abia dupa ce il platesc...deci scuza-ma, sa ii dau 16 milioane si dupa aia sa verific coletul mi se pare o prostie..Daca imi trimitea doi bolovani in schimbul a ce am cerut eu? Nu am avut curaj sa iau de la el, mai ales ca nu pare serios. (f rar raspunde la tel, la e-mail nici atat)
ripper

Post by ripper »

O spun pentru a n-oara puteti sa aveti incredere.... Am cumparat destul de multe componente de la el si mi s-a stricat un dvd-rw totul s-a intamplat ca si cum e scris pe site l-am trimis mi l-a schimbat ;)
Just Me...
kosmocos

Post by kosmocos »

Eu tocmai ce am cumparat un Logitech G7 de la 100giga, pachetul a fost sigilat cum vine de la mama lui, nu deja desfacut ( cum se practica prin magazinele din RO ). De pret nu mai zic ca deja era superoferta.
Lord Executron

Post by Lord Executron »

Yo am luat un LG DVD-RW... Ce sa zic ... Am luat ca nu se gasea in magazine a venit in 5 zile fara probleme. M-a costat 2 mil shi d-aia m-am riscat. Pt 2 mil chiar daca se strica nu ma doare. Dar la ceva de genu placa video + MB nu m-ash baga...
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Alante

Post by Alante »

kosmocos wrote:Eu tocmai ce am cumparat un Logitech G7 de la 100giga, pachetul a fost sigilat cum vine de la mama lui, nu deja desfacut ( cum se practica prin magazinele din RO ). De pret nu mai zic ca deja era superoferta.

..chiar ca-i super oferta :thumbleft:,...eu am RD deci urmatorii 10 ani nu o sa mai am nevoie de upgrade la mouse,....am luat si eu un procesor de la gigi,...procesorul e nou,fara zgarieturi pe pastila la un pret superoferta,....din punctul meu de veder sunt OK =D>
shatter

Post by shatter »

Pantsless wrote:eu unul eram tentat sa iau de la 100giga un 7800GT, si o placa de baza. Abia am reusit sa-l contactez pe ala. ca nu raspundea la tel. Cand l-am intrebat de chitantza, garantie etc. mi-a spus ca nu da asa ceva si ca totul e pe incredere...
Aaa, si inca o chetie, mi-a spus ca nu pot sa verific coletul decat abia dupa ce il platesc...deci scuza-ma, sa ii dau 16 milioane si dupa aia sa verific coletul mi se pare o prostie..Daca imi trimitea doi bolovani in schimbul a ce am cerut eu? Nu am avut curaj sa iau de la el, mai ales ca nu pare serios. (f rar raspunde la tel, la e-mail nici atat)
Pe mine m-a trezit din cel mai dulce somn (ala de dup-amiaza) sa confirm eu comanda. Deci... posibil sa mai fie ocupat din cand in cand, dar serios e :)
Net_Devil

Post by Net_Devil »

Scuzati ca reinviu topicul dar nu are cineva numarul de telefon al tipului de la 100giga ca nu ii mai merge site-ul si vreau sa comand ceva de la el?
Mersi anticipat
The Godfather

Post by The Godfather »

In primul rand sa se faca o diferenta intre http://www.100giga.ro si http://www.100giga.com ; tipul care administreaza 100giga.com e din oradea si livreaza produse in toata tara, eu zic ca e serios, aveti mai multe confirmari de`alungul topicului; de ceilalti(100giga.ro) nu stiu. factura nu primiti pe componente pt ca, cum s`a spus mai sus asta e "glitch`ul" afacerii...desi nu cred ca ati avea probleme cu garantia.
Cand mai postati, adugati si extensia ca sa nu existe confuzii pe viitor.
Last edited by The Godfather on Fri Feb 10, 2006 11:07 pm, edited 1 time in total.
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Ambii sunt din Oradea. Tipul de la 100giga.ro este mai serios decat cel de la 100giga.com(sau 100lei.tk) in sensul ca are o vechime mai mare in domeniu. Nu am auzit sa existe probleme cu nici unul din ei la nivel de garantie.
Only the mediocre work at their best...
Stef666

Re: factura 100giga.ro

Post by Stef666 »

arthurav2005 wrote:Am cumparat o placa video Innovision Geforce 6600 GT agp 8x de la 100giga.ro. Placa mi-a venit ieri dar fara factura si nu am acceptat-o. Curierul a sunat la Oradea si cei de acolo au spus ca vor trimite factura insa nu a ajuns. Ce sa cred despre ei? Pana acum am avut o impresie buna
lol, lol, tare faza, e un fel de "Domnu postas, unde este factura pentru pachetul acesta de cocaina" "Nu stiu, suna la contrabandisti, poate au uitat s-o puna"

dar sa fim seriosi, tipul este super de treaba, nu mai veniti cu chestii de "imi baga bolovani intr-o cutie si imi iau tzeapa de 20mil" pentru ca s-au facut deja sute de achizitii de la el, si NIMENI nu s-a plans de el, dar daca voi credeti ca tipul vrea sa va dea tocmai voua tzeapa si sa-si strice renumele ca sa numai cumpere nimeni de la el, mergeti la flamingo si cumparati de acolo :tongue3:
Vechiul user STYX
Pantsless

Post by Pantsless »

Cumparati cu incredere de la 100giga.com :

CPU AMD ATHLON 64 3000+, SOCKET 939, FSB 2000 MHz, L2 cache 512K, BOX 662 Lei :-~
GF6800GT, 128 MB, ASUS (V9999GT/TD) 1.416 Lei

Eu zic ca merita :^o
Kel_Sceptic

Post by Kel_Sceptic »

100giga.ro bate 100giga.com
AMD Athlon 64 3000 939 Venice 64bit BOX 509
alta e problema ... baietii doar ce au updatat oferta in data de 29 nov 2005 si cand am vrut sa fac si eu comanda la
AMD Athlon 64 3200 939 Venice 533 + ABIT NForce4 KN-8 ULTRA AMD Athlon 64/939 DDR PCX SATA 347 + Sapphire Ati Radeon X800GTO 256 MB DDR TV DVI PCIE 686 a zis ca nu stie daca "face rost" de placa video ... eu am facut comanda de pe 26 dar atunci ba n-avea placa de baza ba n-avea procesor.... intre timp a facut rost de ele dar tot intre timp a adaugat si Sapphire Ati Radeon X800GTO 256 MB DDR TV DVI PCIE 686 in lista de produse... si eu am renuntat la inno3d 6600GT ca s-a iau x800gto ... ..el a zis ca luni (5 dec 2005) imi trimite comanda ... dar ca nu jtie sigur daca face rost de placa video.

ideea care e ... au trecut 10 zile ... eu vreau sa fac comanda de 15-16 mil si el tot nu face rost de piese si ce ma intriga cel mai mult e ca a adaugat ceva in lista de pe site ... produse care nu le are... in fine eu unu vreau sa-mi trimita comanda si nu ma las pana nu-mi trimite ce vreau...
si o sa va anunt si eu dupa care-i treaba cu componentele cum vin daca sunt sigilate sau nu s.a.m.d pt ca avem multi de toma necredinciosul pe aici...tare tare a fost capatana ala cu factura ... ca a refuzat comanda ca nu i-a dat factura ... el nu stia de cand a facut comanda ... la ce si unde face ?!?! .. in fine hai ca o sa revin cu amanunte dupa ce imi vine (sper) comanda
Alante

Post by Alante »

...100giga.com si 100giga.ro achizitionau produsele de la aceeasi sursa,...intre timp 100giga.com si-a inregistrat firma (taxe la stat dupa fiecare produs,taxe vamale etc) si dupa cum vezi a intrat in normal cu restul firmelor,...(preturile nu mai fac diferena)...deci pana la urma 100giga.ro ramane singura firma cu preturi decente din RO,...singurele dezavantaje sunt legate de garantie si problemele cu stocu,...ultima problema e universala in magazinele IT din RO.
psyko

Post by psyko »

chiar nu mai este un magazin ca si 100giga.ro(care ma tem ca va intra in legalitate si el avand in vedere ca nu mai intra site-ul de cateva zile).
Daca stie cineva sa posteze un link pls vreau sa-mi iau si eu un 6600gt la un pret decent.
Billy was dumb, and knew it.
novi

Post by novi »

psyko wrote:chiar nu mai este un magazin ca si 100giga.ro(care ma tem ca va intra in legalitate si el avand in vedere ca nu mai intra site-ul de cateva zile).
Daca stie cineva sa posteze un link pls vreau sa-mi iau si eu un 6600gt la un pret decent.
Incearca la Intend la tine in Cluj ca au preturi destul de bune!:wink:
psyko

Post by psyko »

stiu ca au preturi bune dar nu se compara cu cele de pe 100giga.ro sau pana recent cu cele de pe floppycomputers.ro, intend functionand legal.
KalKo

Post by KalKo »

Ar mai fi http://www.ramiris.ro, dar nu se mai pot crea useri [smilie=maniac.gif]
Loading....
psyko

Post by psyko »

tu esti inregistrat?
daca da, te poti uita te rog cat costa un 6600gt( sa nu fie de la daytona), de la inno e bun
novi

Post by novi »

KalKo wrote:Ar mai fi http://www.ramiris.ro, dar nu se mai pot crea useri [smilie=maniac.gif]
Zi-mi si mie niste preturi daca stii pe PM!:wink:
psyko

Post by psyko »

descarca oferta si trimite-o si mie pls.
Alante

Post by Alante »

novi wrote:Incearca la Intend la tine in Cluj ca au preturi destul de bune!:wink:
...eu sunt dun Cluj si-ti pot garnata ca Intend nu se compara cu 100Giga,...nu-i cu nimic mai presus Dc-Shop,UltraPro,Best-Comp.,etc,...functioneaza dupa aceleasi standarde: - garantie 3 ani(sau cat primesti de la producator),acte pe fiecare produs doar ca unele produse au preturi mai mici,... =D> dar nici chiar atat de mici ca si la 100giga,...doar isi platesc toate taxele la stat si ar iesi in pierdere sa scada preturile atat de mult,...
Post Reply