Stie cineva cum potzi sa îţi revii dupa un DDos ???

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
BB

Stie cineva cum potzi sa îţi revii dupa un DDos ???

Post by BB »

In ultima vreme kaspersky anti-hacker imi detecteaza trei tipuri d atacuri : Lovesan , Helkern si DDos (denial of service) . In momentul in care apare DDos mi se blocheaza netu si nu isi mai revine (desi scrie k succesfully repelled si internet acces temporary blocked ) , revine doar dupa un restart . Stie cineva cum pot sa refac conexiunea la net dupa ddos fara sa dau restart ??? Sau sa fac lucrul sfant Formatu' ????
ybres

Post by ybres »

Verifica daca dupa ce apare atacul firewall-ul nu blocheaza de tot accesul la net.

Mi-e mia aparut pana acum o luna Lovesan, acu apare Helkern, mi-e frica ca urmeaza si acel DDos.
...
cobain

Post by cobain »

Kaspersky in momentul cand primeste un atac DDos blocheaza accesul calculatorului care te ataca, in cazul tau atacul vine probabil de la server, si nu este un atac propriu zis, ci un flux prea mare de informatie. Mie mi se intampla de obicei cand caut pe ODC ceva iar rezultatul este destul de stufos. Verifica timpul de banare al atacatorului si redul la 1 min...
In ceea ce priveste LoveSan-ul ... Doamne ce stresant e, s-a infectat toata reteaua cu el si atacurile parca nu se mai opresc :P.
And one more special message to go
And then I'm done, then I can go home ...
BB

Post by BB »

Ok , asa e imi blocheaza de tot accesul la internet , da chiar tre sa reduc la toate timpul la un minut ??? Vreau sa reduc numai la ddos , dar kre dintre ele e??? (cum sa seteze astia la o ora timpu d banare nu stiu ) :P
cobain

Post by cobain »

In settings ->Intrusion Detection System : ai acolo Assaulter blocking time si il setezi de acolo. Totusi poate iei in considerare schimbare lui. Nu de alta da eu unu l-am schimbat. Ma seca de resurse cand pleca antivirusu iar firewall-ul era cam stresant in unele momente (mai ales cand era vb de lovesan si DDos)
And one more special message to go
And then I'm done, then I can go home ...
Post Reply