Cel mai romantic gest facut vreodata...
Moderator: Moderatori
Cel mai romantic gest facut vreodata...
Umbla zvonul ca romantismul si IT-ul nu se prea impaca, dar eu nu cred ca e adevarat. Eu am facut chestii mici pentru persoane pentru care am avut interese romantice - am stat alaturi de ele treaz pana la 3 noaptea pentru proiecte, m-am dus sa imi inghit mandria si sa rog pe cineva sa faca ceva ce pentru mine nu as fi facut, am luat o piese pentru PC-ul respectivei persoane si alte prostioare... Dar cel mai important, pe care il am pregatit de ceva timp, nu am avut ocazia sa il fac: cand va veni momentul imi vand colectia de XtremPC si Playboy ca sa ii cumpar ei ceva dragut... Nu stiu, mie mi se pare asta romantic.
Voi ce realizari aveti in domeniu?
Daca e nevoie sa dati vina pe ceva, dati-o pe sarbatorile care se apropie.
Voi ce realizari aveti in domeniu?
Daca e nevoie sa dati vina pe ceva, dati-o pe sarbatorile care se apropie.
...in mare parte ai dreptate dar nu in totalitate,...IT dus Extreme si Romantismul NU se impaca,...persoanale cu o viata activa in domeniul IT(aici nu ma refer la persoane care stau cate 3 ore in fata calculatorului sau rar cand au ceva treaba petrec mai mult timp si nici la persoanele care au o meserie in domeniu desi aici mai intalnesti cateva persoane Anti Romantism sa le zic asa) Gamerii in special (versiunea HARDCORE) isi dezvolta o fire mai agresiva si in timp devin mai retrasi,..sexul feminin nu mai reprezinta un lucru important pentru ei: - gata cu plimbarile prin parc,cina la un restaurant chiar si o gustare mica intr-o cofetarie este exclusa,...mersul la cinema se mai practica dar NU DIN ROMANTISM. (Exclus filme cu subiect de dragoste).
Hmm, la alante din ce a enumerat el era ceva cat de cat romatic pe acolo. Insa la SIR ICE nu prea e romantism. Sorry ma man. adică nush, fazele de acolo sunt prea rudimentare sa le zic asa. Sa stai pana la 3 noaptea pentru un proiect sau sa cumperi piese si alte prostioare nu mi se pare deloc romantic. adică noah, mai fain e sa stai pana la 3 noaptea pe o bturuga langa o padure kissing underneath the stars
, si sa privesti dimineata rasaritul... sa auzi paraul de langa 
Sa mergi la cinema chiar nu mi se pare romantic. Eventual sa gatesti tu acasa si sa improvizezi pentru o tipa un home cinema da.
Trec peste faza cu XPC ... si sper sa nu ma manance compul ca deja stau 12 ore pe zi in medie ...sau 6 daca am scoala

Sa mergi la cinema chiar nu mi se pare romantic. Eventual sa gatesti tu acasa si sa improvizezi pentru o tipa un home cinema da.

Trec peste faza cu XPC ... si sper sa nu ma manance compul ca deja stau 12 ore pe zi in medie ...sau 6 daca am scoala
Ce-i romantic atunci ? Sa'i dai un ping si sa astepti dupa pong continuand cu un VoIP ( Virtual relation Over IP )?The Beast wrote:Hmm, la alante din ce a enumerat el era ceva cat de cat romatic pe acolo. Insa la SIR ICE nu prea e romantism. Sorry ma man. adică nush, fazele de acolo sunt prea rudimentare sa le zic asa. Sa stai pana la 3 noaptea pentru un proiect sau sa cumperi piese si alte prostioare nu mi se pare deloc romantic. adică noah, mai fain e sa stai pana la 3 noaptea pe o bturuga langa o padure kissing underneath the stars, si sa privesti dimineata rasaritul... sa auzi paraul de langa
Sincer improvizarea unui home cinema mi se pare mai rudimentara decat mersul la cinema...
Si eu am facut ce zicea Sir Ice si poate chiar cehstii mai absurde insa daca sunt apreciate si zgloaba nu'i chiar zgloaba atunci au si o parte de romantism...( intotdeauna repararea pc'ului , adica montarea unui modem , driver, office dura cateva ore buneeee....
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Last edited by savantu on Sat Nov 26, 2005 5:59 pm, edited 1 time in total.
Intel = abbreviation for Intelligence
Oxford Dictionary of English
Oxford Dictionary of English
Pot adauga ca am luat si parfumuri finute si scumpe cadou de sarbatori, dar mie nu mi se pare chiar asa de romantic sa dai cu bani. Mi se pare mai romantic sa trag de pe net 5 CD-uri de cantece de dragoste si sa i le pun in format MP3 pe un CD si sa-l dau cadou, e ceva mai personal si mai intim cand faci ceva cu mana ta... oarecum...
Eh .. asta hai mai treaca mearga ...Sir Ice wrote:Pot adauga ca am luat si parfumuri finute si scumpe cadou de sarbatori, dar mie nu mi se pare chiar asa de romantic sa dai cu bani. Mi se pare mai romantic sa trag de pe net 5 CD-uri de cantece de dragoste si sa i le pun in format MP3 pe un CD si sa-l dau cadou, e ceva mai personal si mai intim cand faci ceva cu mana ta... oarecum...

Decat sa stau 3 ore sa-i pun un modem, mai bine il pun in 15 minute.. asa o si impresionez .. si eventual apoi mergem la o plimbare printr-o ploaie torentiala de vara . Heh .. am patit-o odata . 9 Am - 9 20 Am instalare modem , apoi pana pe la 10 Am mers la strand (drumul pana acolo, prin ceva livada) . Cand am ajuns acolo vedeam pe cer niste nori negrii , si totusi , hai sa o luam inapoi in orash ... Pacat k in mijlocul livadei a luat o torentiala ... misto sa alergi k nebunu printre pomi in ploaie ... in costum de baie si shorts

La mine romantismul parca e mai mult reprezentat de chestii nebune nu de depanat compuri . Pai sa va auda tipele care se simt ushor neglijate in favoarea compului k vi se pare romantic sa-i punetzi un modem .... nush zau ce reactie ar avea

Totusi, nu intra vreo fata pe aici prin topicul asta ? Nu punem un rename, girls please post here
Care e diferenta intre:
-a sta x ore cu mainile intr-un sistem
-a sta x ore cu mainile sub capota unei masini
Niciuna. Ambele sunt pasiuni .... masculine?
Imi pare rau dar eu nu prea vad o corelare semnificativa. Cei care inclina catre astfel de interese din start sunt niste persoane pragmatice, realiste, calculate. Asadar, "scaderea" romantismului nu cred ca are legatura directa cu IT-ul ci mai degraba cu personalitatea. De fapt, despre ce discutam aici
-a sta x ore cu mainile intr-un sistem
-a sta x ore cu mainile sub capota unei masini
Niciuna. Ambele sunt pasiuni .... masculine?
Imi pare rau dar eu nu prea vad o corelare semnificativa. Cei care inclina catre astfel de interese din start sunt niste persoane pragmatice, realiste, calculate. Asadar, "scaderea" romantismului nu cred ca are legatura directa cu IT-ul ci mai degraba cu personalitatea. De fapt, despre ce discutam aici

Erm, poate e doar impresia mea, dar, IT-ul si ceva romantic... ||
Mai degraba IT-ul e ceva fun, decat ceva romantic.
Ce ziceai tu acolo Sir Ice e mai degraba romantism personal, si rulat cu obiecte din domeniu, dar la fel de bine putea fi colectia de reviste "National Geographic" si nu XtremPC.

Mai degraba IT-ul e ceva fun, decat ceva romantic.
Ce ziceai tu acolo Sir Ice e mai degraba romantism personal, si rulat cu obiecte din domeniu, dar la fel de bine putea fi colectia de reviste "National Geographic" si nu XtremPC.
Insinuezi ceva?Niciuna. Ambele sunt pasiuni .... masculine?

1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Da, incercam in mod subit sa-ti spun ca ar fi cazul sa dispari de pe acest forum, nu stiu cum te-ai ratacit pe aici 
Nu, deci evident exista exceptii, eu vroiam sa spun altceva. Unui matematician/fizician/chimist cred ca-i vine cam greu sa scrie un vers de poezie. La fel cum un poet/pictor/scriitor poate se confrunta cu probleme cand e pus in fata unui lucru rigid si precis. Cam asta vroiam sa spun.
Apropos, stiu gagici care mananca Linux pe paine si altele care dau lectii la barbati in materie de mecanica. Deci totul e relativ.
Oricum, parca mi se pare romantic gestul de a construi un sistem de la zero pentru cineva. Si nu orice sistem, ci unul cat de cat deosebit in aspect.
Roses are red
Violets are blue
And all my base
Are belong to you
=D>

Nu, deci evident exista exceptii, eu vroiam sa spun altceva. Unui matematician/fizician/chimist cred ca-i vine cam greu sa scrie un vers de poezie. La fel cum un poet/pictor/scriitor poate se confrunta cu probleme cand e pus in fata unui lucru rigid si precis. Cam asta vroiam sa spun.
Apropos, stiu gagici care mananca Linux pe paine si altele care dau lectii la barbati in materie de mecanica. Deci totul e relativ.
Oricum, parca mi se pare romantic gestul de a construi un sistem de la zero pentru cineva. Si nu orice sistem, ci unul cat de cat deosebit in aspect.
Roses are red
Violets are blue
And all my base
Are belong to you
=D>
Cu mana ta poti face multe, ca tot lucru manual se numesteSir Ice wrote:Pot adauga ca am luat si parfumuri finute si scumpe cadou de sarbatori, dar mie nu mi se pare chiar asa de romantic sa dai cu bani. Mi se pare mai romantic sa trag de pe net 5 CD-uri de cantece de dragoste si sa i le pun in format MP3 pe un CD si sa-l dau cadou, e ceva mai personal si mai intim cand faci ceva cu mana ta... oarecum...

Revenind la ideea de baza, ptr ca ma plictisesc dau si eu cu parerea desi probabil ca ar trebui sa fac ultimul care face asta ...
O chestie nu inteleg si nu vad care este legatura intre IT & LOVE ...
Pai ma draga, sunt doua lucruri total separate, care fac parte din noi si nu trebuie amestecate ...
Problema este in momentul in care iti alegi si cum iti alegi remorca, de la bun inceput trebuie educata, dresata daca e nevoie, sa isi vada de tainele ei, daca iti iei o mironositza de aia nasparlie de vrea numai sa o ti in brate si sa ii canti serenade te-ai dat dracu ... Daca esti suficient de fraier iti vinzi ptr ea colectia de XPC, cauciucurile de pe masina si izmenele de gala, si ii faci poftele gloabei, atunci cand nu o sa mai poti te-a lasat, o sa gaseasca pe altu sa faca asta (ca e prosti destui pe lume) iar tu umpli iara bastistele ce au mai ramas de la ultima deziluzie ...
Ca sa scurtam discutia, sunt doua lucruri diferite, nu trebuie sa faci cine stie ce dracu de gesturi, daca te iubeste te intelege, daca nu invit-o sa caute alt fraier dispus sa cante la masa ei ...
Last edited by ice01 on Sat Nov 26, 2005 8:21 pm, edited 1 time in total.
Eh , un sistem cu carcasa transparenta, cu neoane prin el, cu racire pe apa multicolora si eventual ceva placa video modata cu un radiator in forma de inima ar merge ...Asta chiar ar fi ....fishbone wrote:Oricum, parca mi se pare romantic gestul de a construi un sistem de la zero pentru cineva. Si nu orice sistem, ci unul cat de cat deosebit in aspect.
Hmmm ...Ice .. U rock .. esti leu cumva ca si mine ...
mnope .... esti capricorn ... pacat ca nu esti tipa k ......
Fecioara, sorry to disappoint you 
Mi-am mai adus aminte de o prostioara. I-am spus fetei care imi place ca nu e frumoasa fizic (nu in modul care sare in ochi in Playboy) si natural s-a suparat... Cine a stat dupa aia sa gaseasca un top cu cele mai sexy femei din lume, sa scoata pozele si pe locul I sa apara cine trebuie? Mi-a luat vreo 3-4 ore doar sa aranjez imaginea ei...
Eh, ce facem pentru a ne arata afectiunea

Mi-am mai adus aminte de o prostioara. I-am spus fetei care imi place ca nu e frumoasa fizic (nu in modul care sare in ochi in Playboy) si natural s-a suparat... Cine a stat dupa aia sa gaseasca un top cu cele mai sexy femei din lume, sa scoata pozele si pe locul I sa apara cine trebuie? Mi-a luat vreo 3-4 ore doar sa aranjez imaginea ei...

Sir Ice, mi se pare incredibil cum, de fiecare dată când postezi despre femei, le asociezi cu shoppingul.. poate cel mai frumos gest nu e neapărat ceva ce se poate cumpăra... mi se pare chiar trist.
Încearcă să le mai şi asculţi, poate nu de cadourile tale au nevoie.. but thats just MHO.
Încearcă să le mai şi asculţi, poate nu de cadourile tale au nevoie.. but thats just MHO.
work harder
Ar fi foarte ghei. Un radiator in forma de inima? Ce zici si de un cooler cu aceiasi forma, in doua tonuri de rosuThe Beast wrote:Eh , un sistem cu carcasa transparenta, cu neoane prin el, cu racire pe apa multicolora si eventual ceva placa video modata cu un radiator in forma de inima ar merge ...Asta chiar ar fi ....fishbone wrote:Oricum, parca mi se pare romantic gestul de a construi un sistem de la zero pentru cineva. Si nu orice sistem, ci unul cat de cat deosebit in aspect.

Un laptop in forma de inima ...

Hmmm ...Ice .. U rock .. esti leu cumva ca si mine ...
mnope .... esti capricorn ... pacat ca nu esti tipa k ......
Ghei

De ce am impresia ca nu era vorba de tine?Fecioara, sorry to disappoint you

Mai bine spus, ce facem cand avem gura mare si vorbeste fara noi.I-am spus fetei care imi place ca nu e frumoasa fizic (nu in modul care sare in ochi in Playboy) si natural s-a suparat... Cine a stat dupa aia sa gaseasca un top cu cele mai sexy femei din lume, sa scoata pozele si pe locul I sa apara cine trebuie? Mi-a luat vreo 3-4 ore doar sa aranjez imaginea ei...
Last edited by Sabina on Sat Nov 26, 2005 8:57 pm, edited 1 time in total.
Hmm... nu despe asta e topicul, ar trebui sa citesti mai cu atentie ce am scris.
Incercat partea cu ascultatul, exempli gratia (m-am molipsit de la Fishbone) imi povesteste ca are la birou munca pe o anumita tema, sau urmeaza sa se duca la un curs pe nu stiu ce si ma apuc si sap pe net, in emule, in DC si in torrente pana gasesc ceva care sa fie pe tema respectiva... Si fara sa fiu rugat, doar ca sa arat ca am ascultat ce spunea si ca imi pasa indeajuns incat sa stau cateva minute sau cateva ore ca sa fac ceva o ajuta.
Si la naibii sa fiu daca vad cum asa ceva are legatura cu shoppingul!
Incercat partea cu ascultatul, exempli gratia (m-am molipsit de la Fishbone) imi povesteste ca are la birou munca pe o anumita tema, sau urmeaza sa se duca la un curs pe nu stiu ce si ma apuc si sap pe net, in emule, in DC si in torrente pana gasesc ceva care sa fie pe tema respectiva... Si fara sa fiu rugat, doar ca sa arat ca am ascultat ce spunea si ca imi pasa indeajuns incat sa stau cateva minute sau cateva ore ca sa fac ceva o ajuta.
Stii, tot n-are neaparat legatura cu romantismul. E un gest frumos si atat.Sir Ice wrote:Hmm... nu despe asta e topicul, ar trebui sa citesti mai cu atentie ce am scris.
Sa intru in BSOD aproape, asta suna aproape a compliment...Raven wrote: Stii, tot n-are neaparat legatura cu romantismul. E un gest frumos si atat.
Anyway, o chestie pe care nu o inteleg: o tipa vine la mine sa ii fac rost de Adobe Photshop cat mai nou. Nu era normal sa se duca la prietenul ei, mai ales ca ala se lauda cu ce conexiune prin fibra optica are si bla bla... Da' nu a fost in stare sa o ajute pe fata.
bull. si cred ca am exemple solide prin jur.Alante wrote:...persoanale cu o viata activa in domeniul IT(aici nu ma refer la persoane care stau cate 3 ore in fata calculatorului sau rar cand au ceva treaba petrec mai mult timp si nici la persoanele care au o meserie in domeniu desi aici mai intalnesti cateva persoane Anti Romantism sa le zic asa) isi dezvolta o fire mai agresiva si in timp devin mai retrasi,..sexul feminin nu mai reprezinta un lucru important pentru ei: - gata cu plimbarile prin parc,cina la un restaurant chiar si o gustare mica intr-o cofetarie este exclusa,...mersul la cinema se mai practica dar NU DIN ROMANTISM. (Exclus filme cu subiect de dragoste).

sa inteleg ca femeile capricorn se "zmiorcaie"? explica-mi si mie, pricep greu azi.ice01 wrote:mnope ... sunt BARBAT !The Beast wrote:mnope .... esti capricorn ...
Probabil ca de aia nu ma zmiorcai pe aici
tot gest frumos se numeste.Anyway, o chestie pe care nu o inteleg: o tipa vine la mine sa ii fac rost de Adobe Photshop cat mai nou. Nu era normal sa se duca la prietenul ei, mai ales ca ala se lauda cu ce conexiune prin fibra optica are si bla bla... Da' nu a fost in stare sa o ajute pe fata.
Last edited by Anca on Sat Nov 26, 2005 10:05 pm, edited 1 time in total.
I used to care but now i take a pill for that.
Daca intrii, incearca sa nu iesi curand.Sir Ice wrote:Sa intru in BSOD aproape, asta suna aproape a compliment...Raven wrote: Stii, tot n-are neaparat legatura cu romantismul. E un gest frumos si atat.
Anyway, o chestie pe care nu o inteleg: o tipa vine la mine sa ii fac rost de Adobe Photshop cat mai nou. Nu era normal sa se duca la prietenul ei, mai ales ca ala se lauda cu ce conexiune prin fibra optica are si bla bla... Da' nu a fost in stare sa o ajute pe fata.
You don't get the point. E un gest nice, e un gest pe care multa lume il face, fara tot felul de conotatii romantice, de ridicat statui, de desenat inimioare pe pereti. Daca doua persoane de acelasi sex ar fi facut asta, ar fi fost considerat ghei sau ce? In cazul asta e de sex opus.
Se referea ca unii se cam smiorcaie pe forum, nu ca femile capricorn se smiorcaie. Geez.sa inteleg ca femeile capricorn se "zmiorcaie"? explica-mi si mie, pricep greu azi.

Nu asta trebuia sa intelegi. Trebuia sa intelegi ca capricoarnele sunt pe gustul meu. Am o problema serioasa cu fetele care sunt in zodie cu coarneEtaine wrote:bull. si cred ca am exemple solide prin jur.Alante wrote:...persoanale cu o viata activa in domeniul IT(aici nu ma refer la persoane care stau cate 3 ore in fata calculatorului sau rar cand au ceva treaba petrec mai mult timp si nici la persoanele care au o meserie in domeniu desi aici mai intalnesti cateva persoane Anti Romantism sa le zic asa) isi dezvolta o fire mai agresiva si in timp devin mai retrasi,..sexul feminin nu mai reprezinta un lucru important pentru ei: - gata cu plimbarile prin parc,cina la un restaurant chiar si o gustare mica intr-o cofetarie este exclusa,...mersul la cinema se mai practica dar NU DIN ROMANTISM. (Exclus filme cu subiect de dragoste).
sa inteleg ca femeile capricorn se "zmiorcaie"? explica-mi si mie, pricep greu azi.SirIce wrote: mnope ... sunt BARBAT !
Probabil ca de aia nu ma zmiorcai pe aicitot gest frumos se numeste.Anyway, o chestie pe care nu o inteleg: o tipa vine la mine sa ii fac rost de Adobe Photshop cat mai nou. Nu era normal sa se duca la prietenul ei, mai ales ca ala se lauda cu ce conexiune prin fibra optica are si bla bla... Da' nu a fost in stare sa o ajute pe fata.

- NightWalker
poate sunt eu ciudat dar reusesc sa scriu poezii doar pe wordpad
cu pixul in mana ma blochez.
cu astfel de scrieri am cucerit-o ,sa zic asa,pe actuala mea iubita.
mai toate fostele mele prietene m-au catalogat "romantic" desi nu-mi place deloc,sincer nu ma simt.
din pct meu de vedere se poate vorbi fara doar si poate de romanticism si expresii artistice
BINE,fara a aminti de OVERCLOCK care e arta fara doar si poate.
memesama e mitul meu!
cu pixul in mana ma blochez.

cu astfel de scrieri am cucerit-o ,sa zic asa,pe actuala mea iubita.
mai toate fostele mele prietene m-au catalogat "romantic" desi nu-mi place deloc,sincer nu ma simt.
din pct meu de vedere se poate vorbi fara doar si poate de romanticism si expresii artistice
BINE,fara a aminti de OVERCLOCK care e arta fara doar si poate.
memesama e mitul meu!
Romantismul se impaca destul de bine cu IT. Deoarece folosesti acest lucru pentru a-ti arata romantismul(este un mod de exprimare). Iar un gest romantic ar fi o felicitare animata in flash in centru fiind poza ei si intr-o parte poza si o linie care sa uneasca cele doua pozele apoi aparand o poezie romantica scrisa in word.
"It's my way or the highway"-David X
- Zâna Măseluţă
- Admin
Eu nu fac gesturi romantice, eu fac doar gesturi. Nu încerc să le fac romantice, agresive, ghei, doar le fac. Ultimul de care îmi amintesc este cu o colegă de serviciu cu care cumpărasem una alta de la Cora, a călcat aiurea pe o bordură si s-a întins vreun metru pe trotuar şi încă un metru într-o baltă. Ce am întrebat-o eu repede, cu ochii sclipind romantic bineînţeles? Dacă mi-a spart sticla de merlot...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Pretorianu'
Inseamna ca esti "innebunit" dupa eaZâna Măseluţă wrote:...Ce am întrebat-o eu repede, cu ochii sclipind romantic bineînţeles? Dacă mi-a spart sticla de merlot...

On-Topic: eu cred ca de cele mai multe ori depinde de ce considera celalalt/cealalta a fi romantic, nu de ce crezi tu...deci rezultatul e imprevizibil.
Baieti, luati aici aminte: "Cum ti-o cresti asa o ai" !
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
...lasand Calculatorul deoparte pot sa fiu cel mai romantic om din lume(sau macar pe aproape),..daca-mi iese ceva de acolo,...fie vorba de bani sau one night stand,...e foarte usor sa creezi aluzii dar e mai greu sa le intretii,...acuma IT si Romantism nici nu suna bine,...asa in esenta cuvintelor,...."IT" vs. "Romantism" e ca si cum as compara o "bormasina" cu o "rochie de mireasa". 

Romantismul unui gest nu vine din cati bani ai cheltuit, nu vine neaparat din cat timp ai cheltuit. Mai curand vine din faptul ca ai preferat sa faci ceva pentru cealalta persoana in loc sa faci ceva pentru tine, vine din sentimentele care au condus la acel gest.
Iar perceptia despre romantism se schimba in timp, cred. Cat esti tanar te uiti dupa atentii, cadouase, excursii, iesiri in discoteca. Dar pe masura ce te maturizezi ajungi sa realizezi ca romantism inseamna ceva facut special pentru persoana respectiva, un gest poate mic si neinsemnat dar care pentru altcineva nu il faci.
Iar perceptia despre romantism se schimba in timp, cred. Cat esti tanar te uiti dupa atentii, cadouase, excursii, iesiri in discoteca. Dar pe masura ce te maturizezi ajungi sa realizezi ca romantism inseamna ceva facut special pentru persoana respectiva, un gest poate mic si neinsemnat dar care pentru altcineva nu il faci.
Nope, si nu este vorba ca ai intelege greu, insa reactia ta este una normala ptr o femeie, mereu aveti impresia ca va ia toata lumea in seama, sau ca asa ar trebui ... ete scartz ... eu de obicei nu va iau in calcule, doar cand e nevoie de asta, sau cand am o sticla de merlot la voi ...Etaine wrote:sa inteleg ca femeile capricorn se "zmiorcaie"? explica-mi si mie, pricep greu azi.ice01 wrote: mnope ... sunt BARBAT !
Probabil ca de aia nu ma zmiorcai pe aici

Explicatia pasajului de mai sus, se dorea, si era o ironie fina in context, adusa la adresa celor care poarta ce port si eu, dar nu stiu sa fie barbati, si prefera sa se zmiorcaie ca niste muieri sau sa faca din romantism un ideal.
Apropo, cine poate defini romantismul ?!
Nimic mai adevarat, uitate mai sus la parerea mea si eu am spus acelasi lucru, doar ca nu atat de subtil, nu imi sta in caracterPretorianu' wrote: Baieti, luati aici aminte: "Cum ti-o cresti asa o ai" !

Ca bine zici ...NightWalker wrote:Dumnezeule, opriţi-vă.

I-am luat trandafiri & stuff cu 1-2 zile inainte de ziua ei, si la data evenimentului i-am spus ca nu mai am ce sa-i dau... in afara de iubirea mea...Eh, eram mici si a avut efect 
O observatie... Nu am vazut vreodata o femeie intrebandu-se cum sa faca un barbat fericit. Asta spune multe. E in codul genetic, probabil, ca ea sa stea pe spate si sa astepte

O observatie... Nu am vazut vreodata o femeie intrebandu-se cum sa faca un barbat fericit. Asta spune multe. E in codul genetic, probabil, ca ea sa stea pe spate si sa astepte