Am si eu o problema..cam bizara......

Am un sistem format in mare din o pl. baza DFI NF$-ultra INFINITY, un proc A64 Venice>3000+, pl video Gigabyte Gf 6600GT(500/1000), DDR 512 Geil-value-cl2.5...si un HDD(amarât) Maxtor D.M+ (40Gb), Sursa Antec SmartP 2.0 SP-500W.
Ok, mi-am luat de curand componentele de mai sus (in afara de hdd si DDR) si dupa ce pun Win XP-prof cu SP2 si instalez programele si driverele de trebuinta, dau un restart....intru prin bios...schimb cate ceva (ex:spread Spectrum>la proc.., Enable/disable SMART la hdd....etc.), scot un modul de memo mai vechi(256Mb-pc2700). Dupa Power-ON >>surprizaaaa: un mesaj inainte de boot-ul priopriuzis la HDD de genul :file NTLtD (sau ceva cu NTL_ _)... is missing please insert disk ......! (...WIN-ul e duuusssss!
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Totul ok....pun in cd-rom cd-ul cu win si ...dau repair...dar ..cand mai sunt aproape 13min din install/repair ...

![Furious [smilie=Furious.gif]](./images/smilies/Furious.gif)
![Dunno [smilie=Dunno.gif]](./images/smilies/Dunno.gif)
![Shocked2 [smilie=Shocked2.gif]](./images/smilies/Shocked2.gif)
![Sign-Shithappens [smilie=Sign-Shithappens.gif]](./images/smilies/Sign-Shithappens.gif)
![Thud [smilie=Thud.gif]](./images/smilies/Thud.gif)
![Yes! [smilie=Yes!.gif]](./images/smilies/Yes!.gif)
Toate bune si frumoase ...pana cand...ma mananca prin....

Acum....problema....e...ca...mi se pare ca pl.de baza merge f. bine...dar nu stiu ce e cu HDD-ul (apropo>l-am scanat de bad-uri si NU are!) ....nu stiu care ar fi problema
Am auzit de la nishte amici ca povestea ar fi cu HDD-ul....pt ca trebuie formatat full (AM UITAT SA PRECIZEZ CA HDD-UL ERA PARTITIONAT>tot cu Win-ul ...si pe una din partitii aveam niste date>fisiere,directoare..etc. >MAI INAINTE DE SCHIMBAREA CONFIG SISTEM cu A64 )
...astept ceva raspunsuri...
Multumesc anticipat !!