![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Need for Speed: Most Wanted
Moderator: Moderatori
- omul_maimutza
IP-urile trebuie sa fie consecutive din cate stiu eu....pune-ti tu 192.168.1.1, iar ceilalti in ordine (in coada) 2,3 etc....Partal Gabriel wrote: Da eu am 192.168.1.2 iar ceilalti au 192.168.1.*....
Gateway, Subnet parca si ele la fel pe toate calc....(daca gresesc, iertare, n-am mai facut o retea de 2 luni!!!!)
sa zici si tu cum merge in retea, k FIFA 2006 (deci tot de la EA) mergea la detalii minime cam greu....

"There are more pleasant things to do than beat up people."
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Asta ai reusit dupa ce ai terminat career? Cum ai reusit? Poti sa pui unique-uri pe orice masina vrei tu, indiferent de numar?
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
career l-am terminat de o saptamana si ceva... asta e la chalange 
acum toate masinile sunt la performanta MAXIMA ! nu mai conteaza ce masina alegi , toate merg la fel de BINE ! doar aspectul mai difera
. toate masinile prind 100 la ora in mai putin de o secunda si ajung la limita top speed-ului in 7 maxim 10 secunde .
ca sa va demonstrez cat fac toate upgrade-urile unice pe o masina adunate , am pus screenshot cu foarte slabul lotus elise (cea mai slaba masina parerea mea) priviti
. masina prinde 100 la ora in maxim o secunda ![Shocked1 [smilie=Shocked1.gif]](./images/smilies/Shocked1.gif)

acum toate masinile sunt la performanta MAXIMA ! nu mai conteaza ce masina alegi , toate merg la fel de BINE ! doar aspectul mai difera

ca sa va demonstrez cat fac toate upgrade-urile unice pe o masina adunate , am pus screenshot cu foarte slabul lotus elise (cea mai slaba masina parerea mea) priviti

![Shocked1 [smilie=Shocked1.gif]](./images/smilies/Shocked1.gif)
Last edited by BooMSlang on Mon Nov 28, 2005 1:57 pm, edited 1 time in total.
Eu nu inteleg cum poti pune tu upgrade-uri unique dupa ce ai terminat career mode. Si eu am terminat jocul, am jucat 30 curse chalange dar nu am mai primit nimic unique upgrade. Daca imi customizez o masina nu am acces la unique upgrades (pe care le aveam le-am folosit deja, unele le aveam chiar dubluri)....tu cum faci?
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
- MrMarcusDeLaTzara
E clar ca e undeva peste a 30-a challenge, si edschide o noua optiune in meniu. Park m-ar tenta si pe mine sa fac challengeurile si jocu 100%,. dar.. , l-am dezinstalat.
In schimb, nu pricep care e faza cu BMW ul cu 433/h in marche a rierre??? BoomS, xpilk si u pls?
In schimb, nu pricep care e faza cu BMW ul cu 433/h in marche a rierre??? BoomS, xpilk si u pls?
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
nu era in in marche a rierre . eu mergeam inainte si am lovit un politist si ala a sarit la mama dreaq
. apropo , au aparut trainere
try them ! they are fun
.
in pozele ciudate in care aveam peste 400 la ora sunt cu trainer .. in rest cele in care aveam 38x , 39x sunt pe bune . si vreau sa mai fac o precizare : ma corectez la postu de mai sus , nu am prins 400 la ora decat cu murcielago , folosind trainer de nos (ajuta doar la acceleratie) !
la restul masinilor top speed-ul oscileaza intre 380-390 . murcielago a prins 397 si in vale am prins 400 !
=D>
aa apropo , acolo cand intrii in joc si scrie : press enter sau ceva de genu , scrie BURGERKING![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

in pozele ciudate in care aveam peste 400 la ora sunt cu trainer .. in rest cele in care aveam 38x , 39x sunt pe bune . si vreau sa mai fac o precizare : ma corectez la postu de mai sus , nu am prins 400 la ora decat cu murcielago , folosind trainer de nos (ajuta doar la acceleratie) !
la restul masinilor top speed-ul oscileaza intre 380-390 . murcielago a prins 397 si in vale am prins 400 !
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
aa apropo , acolo cand intrii in joc si scrie : press enter sau ceva de genu , scrie BURGERKING
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
- eracereracer
- eracereracer
ogr1ch wrote:iti da un chalenge suplimentar(te da cu chargeru si ai ai 7 la wanted level) te urmaresc numai heavy Suv(da se face destul de usor) l-am facut cam 5-6 min.BTW am terminat jocueracereracer wrote:si ce se intampla daca scrii BURGERKING ????
pai la mine challange-ul nr. 69 (toate sunt 69 in total) este deblocat, si m-am jucat si eu cu charger-u ala la LEVEL 7... asa ca tot n-am inteles ce se intampla daca scriu acolo BURGERKING....

shtiu ca sunt ridicol poate chiar mai rau,
dar ..... va rog explicati-mi shi mie de unde dreq imi dau si eu viteza in km/h ?????
m-am plictisit de milele alea nesuferite
vreau in km/h ca sunt in romania
dar ..... va rog explicati-mi shi mie de unde dreq imi dau si eu viteza in km/h ?????
m-am plictisit de milele alea nesuferite
vreau in km/h ca sunt in romania

Athlon 64 3000+ @ 2000 Mghz/MSI K8N Neo FSR/2X256PQI Turbo DDR400 DualCH CL 2/3/3/6/GeCube Radeon 9800XT/Creative SB Live/Maxtor 120Gb SATA/LG DVDRW/Antec SmartPower 300W/Samsung SyncMaster 710N TFT
Logitech Z3r
Logitech Z3r
Am reusit sa ajung pe locul 12 dupa ce am trecut de Izzy
dar ce e naspa ca ma prins de 2 x Politia si ma pus sa platesc pagubele cu masina ca bani nu aveam destui.
La mine nu cred ca merge faza cu tastatul BURGERKING atunci cand deschizi jocul si zice PRESS ENTER...adica mie nu imi da nici o cursa in plus.

La mine nu cred ca merge faza cu tastatul BURGERKING atunci cand deschizi jocul si zice PRESS ENTER...adica mie nu imi da nici o cursa in plus.

Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
hai ca nu e de bine...ajunsesem si eu pe #4 ,cu chiu cu vai ,si nu din cauza dificultatii ,din cauza ca imi agata jocul de nu mai vad bine!
nu stiu ce sa mai fac ,am facut TOT ce s-a scris pe forum ,prin guide-uri de pe net ,de pe la prieteni. am mers o perioada bine (bine in sensul ca agata mai putin dar tot agata urat...).
acum mi-a pierit cheful sa mai joc ceva! dublu reinstall de windows ,formatare plus defragmentare ,tweek-urile de rigoare cu swap-ul ,si nici un rezultat! imi agata in 640x480 cu detaliile la minim (fara detalii mai bine zis!!) pt numele lui Dumnezeu ,nu e jucabil! parca s-a degradat in timp gameplay-ul ,sunt disperat! am vazut ca la unii s-a rezolvat cu tweek-uri si alte chestii ,dar e inuman la cate am incercat si eu!
ori sistemul ,ori jocul ,ori eu o sa cedez psihic! sa mor daca stiu ce sa-i mai fac...am vazut jocul si pe sisteme mai slabe decat rasnita mea si mergea bine ,chiar daca cu detalii mai putine ,dar nu agata!!
-edit- in speranta ca v-am plictisit cu postul asta ,sa mai postati ceva poze din joc ,sa mai vad si eu una alta ,ca eu l-am sters deja cu tot cu salvari!!!
sau poate mai aveti ceva sugestii...
nu stiu ce sa mai fac ,am facut TOT ce s-a scris pe forum ,prin guide-uri de pe net ,de pe la prieteni. am mers o perioada bine (bine in sensul ca agata mai putin dar tot agata urat...).
acum mi-a pierit cheful sa mai joc ceva! dublu reinstall de windows ,formatare plus defragmentare ,tweek-urile de rigoare cu swap-ul ,si nici un rezultat! imi agata in 640x480 cu detaliile la minim (fara detalii mai bine zis!!) pt numele lui Dumnezeu ,nu e jucabil! parca s-a degradat in timp gameplay-ul ,sunt disperat! am vazut ca la unii s-a rezolvat cu tweek-uri si alte chestii ,dar e inuman la cate am incercat si eu!
ori sistemul ,ori jocul ,ori eu o sa cedez psihic! sa mor daca stiu ce sa-i mai fac...am vazut jocul si pe sisteme mai slabe decat rasnita mea si mergea bine ,chiar daca cu detalii mai putine ,dar nu agata!!
-edit- in speranta ca v-am plictisit cu postul asta ,sa mai postati ceva poze din joc ,sa mai vad si eu una alta ,ca eu l-am sters deja cu tot cu salvari!!!
sau poate mai aveti ceva sugestii...
Apropos de agatzat...Eu am incercat faza cu cache size si in prima instanta a functionat, asta pana am jucat un multiplayer cu cineva si imi agatza rau de tot si din acest motiv am executat una bucata zdravana la calculator la care saracul WD de 80GB a cedat cu tot cu salvarile mele.L-am dus la garantie si pana imi vine altul mi-am montat un WD de 20GB.Buuun.Acuma, am reluat jocul si am setat totul cum era inainte.Din cauza ca HDD-ul pe care il am acum nu e la fel de rapid ca celalalt va dati seama cam ce swap imi facea.Atunci m-am gandit sa-l las in 1024/768 cu AA activat plus tot ce se numeste detaliu si reflexie a masinii si am setat celelalte optiuni la low.Am observat ca elementul care are cea mai mare legatura cu "agatatul" jocului e "world detail".Cu aceste setari jocul imi zboara si nu mai agatza DELOC asta cu 512 ram si un WD de 20GB.Jocul nu pierde cine stie ce din detalii dar functioneaza semnificativ mai bine.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Cache size e cantitatea de memorie alocata jocului.
Ia uitati ce am gasit.Pare interesant...
Ia uitati ce am gasit.Pare interesant...
Cred ca Winampul consuma muult mai putin asa ca, zic eu, merită.TweakGuides.com wrote:Turning Off Music: If you want to prevent NFSMW from loading up any music into memory, you can't just use the volume sliders. To prevent music data from loading, go to your \Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\SOUND\PFDATA directory and rename the files MW_Music.mus and MW_Music.mpf to something else (e.g. MW_Music.REAL_mus) - don't delete them as they are needed for installing patches. Now whenever you start up NFSMW, the game will not load up this data, and for those with lower amounts of RAM and/or who experience a lot of in-game stuttering, the stuttering should be noticeably reduced.
Am terminat si eu Most Wanted. La fix as putea zice, ca vin partialele.Jocul e interesant dar cam lung. Adica prea tre sa faci nspe curse pentru fiecare racer din BlackList,prea mult bounty prea mult...
La Razor dragul si sprintul mi-au scos perii albi dar multumita bullet-time-ului le-am facut si pe alea. Jocul mi se pare o combinatie intre filmele "Gone in 60 seconds" si "Fast and Furious". Politistul ala,Cross parca ii zice prea se agita,prea tipa,ar trebui sa ia un StresVit sau ceva.Pina la urma dupa ce devin "nambar uan" ce ar mai trebui sa fac ? Ce se intampla cu Mia ? Macar in "Gone in 60 seconds" Cage isi lua gagica in Eleanor si pleca cu ea cine stie unde. Aici finalul e cam in coada de peste. Adica " Yey you're number 1 ! Now watch the credits and get a life !" Hmm...
Totusi mi-a placut. Nu e chiar de 10 dar de un 8 tot e. Pierde din cauza finalului si din cauza lungimii campaniei (adica vreo 20 de curse pentru agariciul de pe 1 chiar nu merita !). Cit despre filmulete si acting...ma abtin !
La Razor dragul si sprintul mi-au scos perii albi dar multumita bullet-time-ului le-am facut si pe alea. Jocul mi se pare o combinatie intre filmele "Gone in 60 seconds" si "Fast and Furious". Politistul ala,Cross parca ii zice prea se agita,prea tipa,ar trebui sa ia un StresVit sau ceva.Pina la urma dupa ce devin "nambar uan" ce ar mai trebui sa fac ? Ce se intampla cu Mia ? Macar in "Gone in 60 seconds" Cage isi lua gagica in Eleanor si pleca cu ea cine stie unde. Aici finalul e cam in coada de peste. Adica " Yey you're number 1 ! Now watch the credits and get a life !" Hmm...
Totusi mi-a placut. Nu e chiar de 10 dar de un 8 tot e. Pierde din cauza finalului si din cauza lungimii campaniei (adica vreo 20 de curse pentru agariciul de pe 1 chiar nu merita !). Cit despre filmulete si acting...ma abtin !
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Faza cu bounty-ul ma deranjeaza si pe mine.Prea mult bounty.Fac toate magariile posibile, cum ar fi sa iau in fata cat mai multi stalpi, reclame, hidranti si mai stiu eu ce ca sa fac cat mai mult "damage to property" si implicit bounty, caut ca disperatu' baraje, gasesc cu greu si altele pentru a completa submisiunea, iar dupa ce le termin imi mai apar vreo 10.000.000 cu tzepi si SUV-uri cu tot.Completez tot ce am de facut la care cand dau sa fug apar doua SUV-uri(a se citi torpile) de sub deal si intra in mine.Bineinteles ca nu doar ma opresc ci mai intervine si bug-ul imputit cu pozitionarea unuia dintre ele fix peste cupola masinii mele la care, chiar daca nu mai am nimic in fata, nu pot pleca de pe loc.in fine, trecand peste toate astea este un joc reusit.Sigur o sa apara vre-un patch care o sa rezolve aceste "minor issues".
Let me try : Is it the Gallardo ?
A mea a fost SLR-ul cu care am si terminat jocul. Singurul defect a SLR-ului : Eu nu am una !
Ca mic tip pentru cei care nu stiu ce sa aleaga intre SLR si Porsche : dupa ce l-ati invins pe Bull salvati jocul duceti-va in My Cars faceti un tuning acolo si vedeti cum se comporta masinile. Dupa aia alegeti-o pe cea care va place cel mai mult.
A mea a fost SLR-ul cu care am si terminat jocul. Singurul defect a SLR-ului : Eu nu am una !
Ca mic tip pentru cei care nu stiu ce sa aleaga intre SLR si Porsche : dupa ce l-ati invins pe Bull salvati jocul duceti-va in My Cars faceti un tuning acolo si vedeti cum se comporta masinile. Dupa aia alegeti-o pe cea care va place cel mai mult.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.