Calculatorul se reseteaza !
Moderator: Moderatori
Calculatorul se reseteaza !
Calculatorul se reseteaza fara sa-mi dea nici o eroare( cam la diferenta de o ora) . Asta a inceput sa se intample dupa ce mi-am schimbat carcasa ( KME 5365 ) . Temperatura procesorului sta la 50 g , sursa este de 400 W iar sistemul meu consuma maxim 310 W (http://www.extreme.outervision.com/index.jsp). Poate cineva sa-mi spuna de la ce provine aceasta problema?
Multumesc mult!
Multumesc mult!
Ai vreo idee ce inseamna OEM ?? Original Equipment Manufacturers2good4you wrote:pey sursele OEM sunt de obicei no name adica proaste calitativ.pe sursa ta ce firma e scrisa????
Cei mai cunoscuti OEM : DELL,HP,IBM,SUN,APPLE,LENOVO,ACER,FUJITSU .... astia au surse proaste ???
Scuze , dar ma indoiesc sincer....
Intel = abbreviation for Intelligence
Oxford Dictionary of English
Oxford Dictionary of English
- indianuiute
savantu wrote:Ai vreo idee ce inseamna OEM ?? Original Equipment Manufacturers2good4you wrote:pey sursele OEM sunt de obicei no name adica proaste calitativ.pe sursa ta ce firma e scrisa????
Cei mai cunoscuti OEM : DELL,HP,IBM,SUN,APPLE,LENOVO,ACER,FUJITSU .... astia au surse proaste ???
Scuze , dar ma indoiesc sincer....

azi o sa aiba febra musculara de la mersul de ieriqzett wrote:Ieri am lasat calculatorul sa mearga toata ziua si nu s-a mai restartat . Sa vad cum se comporta si azi...

Apropo ce le faceti la procesoare ca al meu nu trece de 40 gr nici in full ?
Rasnita mea se compune din: AMD64 3000+Venice; Gigabyte k8nf-9; 2x 512Mb Geil; Albatron 6600 256MB; WD 200 JD