Print A4

Despre grafică, imagine si tool-urile dedicate acestui domeniu

Moderator: Moderatori

Post Reply
tigerallied

Print A4

Post by tigerallied »

Sal
Am si eu o problema, am o imprimanta Canon Pixma 1500 si vreau sa printez niste poze A4 problema e ca mi-le printeaza cu o margine alba de 3 cm in partea din dreapta (daca printez cu softul cu care a venit)
Daca printez cu photoshopul, de fiecare data imi crop-uieste si imi printeaza o mica parte din poza si cu marginea de 3 cm

Daca aveti vreo idee va rog ajutati-ma

Multumesc
tiger roar to all
smart.1

Post by smart.1 »

la photoshop, incearca sa dai "print with preview" (CTRL-ALT-P), nu printul normal. de acolo debifezi "scale to fit media", eventual ii dai un zoom putin mai mare. neaparat setezi imprimanta, pt ca photoshopul sa stie ca este capabila sa printeze fara margini.
MariusStuparu.com | Twitter: marius_stuparu | Facebook: mstuparu
paradox

Post by paradox »

eu nu am reusit sa printez in marginea paginii nimic, nu ma lasa imprimanta sa fac asta.
Image
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Din Photoshop, File > Print with preview, de unde ai toate opţiunile posibile pentru a tipări în poziţia pe care o vrei.
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
tigerallied

Post by tigerallied »

Multumesc mult de raspunsuri
din pacate nu merge am incercat si tot imi printeaza cu marginea aia :( , probabil ca nu stie sa printeze desi ma indoiesc cred ca este mai degraba lipsa mea de cunostinte :P
tiger roar to all
smart.1

Post by smart.1 »

citeste mai atent documentatia, poate scrie acolo ceva. in ultima instanta, iei si tu foarfeca si tai marginea aia... :)
paradox

Post by paradox »

pai omul vrea A4 :P asta era problema.
tigerallied, daca vrei neaparat A4, vezi ce rezolutie are un document pt A4 la un anumit dpi si mergi la ceva copycenter si scoate dimensiunile exacte pe un A3.
Image
tigerallied

Post by tigerallied »

ms de ajutor din fericire am gasit :D dar din pacate pot face numai cu softul imprimantei dar nu stiu de ce pozele ies mai decolorate (vad eu cum rezolv eu asta)

multumesc inca o data
tiger roar to all
smart.1

Post by smart.1 »

pai faci asa: intaresti putin culorile in photoshop, si apoi, dupa decolorarea de la imprimanta, culorile vor iesi naturale. asta se numeste calibrare
Post Reply