Print A4
Moderator: Moderatori
-
Print A4
Sal
Am si eu o problema, am o imprimanta Canon Pixma 1500 si vreau sa printez niste poze A4 problema e ca mi-le printeaza cu o margine alba de 3 cm in partea din dreapta (daca printez cu softul cu care a venit)
Daca printez cu photoshopul, de fiecare data imi crop-uieste si imi printeaza o mica parte din poza si cu marginea de 3 cm
Daca aveti vreo idee va rog ajutati-ma
Multumesc
Am si eu o problema, am o imprimanta Canon Pixma 1500 si vreau sa printez niste poze A4 problema e ca mi-le printeaza cu o margine alba de 3 cm in partea din dreapta (daca printez cu softul cu care a venit)
Daca printez cu photoshopul, de fiecare data imi crop-uieste si imi printeaza o mica parte din poza si cu marginea de 3 cm
Daca aveti vreo idee va rog ajutati-ma
Multumesc
tiger roar to all
la photoshop, incearca sa dai "print with preview" (CTRL-ALT-P), nu printul normal. de acolo debifezi "scale to fit media", eventual ii dai un zoom putin mai mare. neaparat setezi imprimanta, pt ca photoshopul sa stie ca este capabila sa printeze fara margini.
MariusStuparu.com | Twitter: marius_stuparu | Facebook: mstuparu
-
citeste mai atent documentatia, poate scrie acolo ceva. in ultima instanta, iei si tu foarfeca si tai marginea aia... 

-
pai faci asa: intaresti putin culorile in photoshop, si apoi, dupa decolorarea de la imprimanta, culorile vor iesi naturale. asta se numeste calibrare