Caut Ati Radeaon 9700

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Deci as vreau sa stiu de la ce firma o sa pot cumpara ati radeon 9700 si cam in cat timp ar aparea la noi in tara.Daca stie cineva sau daca aduce cineva de afara sa posteze aici pls
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

e dreptul tau sa cauti...
mai asteapta minim 3 luni...
Mitzone

Post by Mitzone »

Asteapta si tu pana prin septembrie, in a doua jumatate a lunii, probabil ca o sa ajunga si in Romania.
I know Kung-Fu!!!
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

thx ptr sfat cred ca asa o sa fac
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Vezi ca cei de la UBI Soft sunt distribuitori Hercules, iar Hercules sunt primii care au scos deja placa cu R9700, asa ca, suna-i si intreaba-i de sanatate :smile: Best Computers si ei la randul lor cumpara produse Hercules tot de la UBI Soft. Eu de acolo mi-am luat Fortissimo II.
helios

Post by helios »

apare pe piata pe 19 august la ei
la noi mai asteptam
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

singura problema e ca ubisoft sint niste nesimtiti...
cind a aparut radeonul 8500 hercules m-au tinut 2 luni pina a ajuns desi era pe oferta...pina la urma m-am plictisit si am cumparat altceva... :smile:
Mitzone

Post by Mitzone »

Vezi ca PowerColor au implementat deja Radeon 9700 si l-au adus pe piata europeana, asa ca iti poti incepe cautarea. Mult succes!
:cool:
I know Kung-Fu!!!
GOAmind

Post by GOAmind »

vad aici un infatuat infantil care vrea sa fie mare si tare si sa arunce o galeata de bani sa-si cumpere cea mai tare placa....poate tata este...si daca nu, mare greseala faci si uite de ce: pana apare nv30 nu se va simti nici o dif in jocuri mai ales ca nici directx9 nu a iesit inca si atunci iar o sa umbli cu buza umflata ca nu ai cea mai tare placa....si totusi, poate taticu...in cazu' asta nu mai zic nimic :smile:
Valoarea unui om consta in prieteni nu in bani.
GOA is not just music, it's a state of mind
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

poti sa il comanzi pe site la ATI daca ai un un card virtual sau vreun amic prin tarile din care se accepta plata electronica prin internet
costa 400USD plus taxe transport

PS. Placa video e cea mai proasta investitie intrun calculator . Ochiul uman , de la ~30 fps pe secunda nu mai simte nici o diferenta . Crezi ca tu o sa vezi diferenta de la 100fps ( 150usd ) la 300fps ( 400usd );
plus ca intr-un an o sa valoreze la sfert.
GOAmind

Post by GOAmind »

nu, dar o sa sparga gura cartierului ca are cea mai tare placa video si implicit cea mai tare gagica virtuala
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Eu ma duc la Ubi luni sa fac precomanda.Oarecum. Am un prieten acolo. A zis ca in momentul in care primesc primul stoc ma suna sa o ridic.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ba GOAmind da pe tine ce te doare pe ce vrea omu sa dea banii ? Ti-au spalat aia de la Nvidia creieru ? Idotule.

Si eu pot sa zic ca in momentul in care apara NV30 sa stati sa-ti iei R350 ca na... Esti mai prost decit prevede legea. Mars acasa.
GOAmind

Post by GOAmind »

limbaj de cartier din partea unui analfabet, se trece cu vederea, ramaneti cu bine
Sir Ice

Post by Sir Ice »

La Caro au in stoc Gigabyte Radeon 9000 Pro. Nu i-am intrebat de 9700.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

da ma stiu ca sunt o carca de bani si nu vreau sa cumpar placa cum apare vreau sa stiu daca e asa de buna si astept niste teste facute pe ea daca nu astept g-force 5 care apare in iarna ...ah si daca e cineva intersat sa cumpere un g-force 4 ti-4400 de la leadtek asus sau msi in cutie cu garantie un an cu 250 $ sa posteze aici...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

gigabyte sunt scumpe si proaste (mai nou). trust me.
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

kitty spre marea ta bucurie au radeon 9700pro la tornado in oferta... pe stoc nu stiu si nci nu prea imi pasa...

R9700PRO,ATI Radeon 9700PRO,8x,128bit,128MB DDR,DVI,TVOut/Tw 427.40 USD
REDMAN

Post by REDMAN »

GOAmind, diferentza se simte. Joaca tu un multiplayer ca al carte si diferentza dintre 30 si 90 o sa fie al naibii de vizibila
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Deci ce imi ziceti si mie ce ar trebui sa fac... acuma daca e imi iau un g-force 4 ti-4400 il tin o luna doua ..trei si il vand la acelasi pret si imi iau ati 9700 sau ce o sa mai apara atuncea sau sa imi iau acuma ati radeon 9700 pro de la gigayte ?
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Placa asta o sa le faca pe toate. Abia astept sa apara varianta cu TUNER.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

mai nou o gasesti la mag. Flamingo de la Unirea. Eu am ramas masca atunci cand am vazut-o... Eram in trecere si vroiam o oferta si nu neaparat catalogul dar ceva mi-a luat fata... WOW... ce de bani. Nu-ti spun un pret, mergi si vezi, e de vazut!!!
Hubert
Radioactiv

Post by Hubert »

Solaru'de la Flamingo are sanse mari sa fie un adevarat BBA (Built by Ati). (De te gandesti la pret numai. :smile: )
Din cauza cererii mari, producatorii nefiind capabili sa onoreze promisiunile au cumparat de la Ati placile lor.
De altfel este usor de aflat, daca este BBA. PCB-ul de culoare rosie, cooler negru, si un micut cooler pasiv metalic pe verso, aceste sunt reperele.
Locked