Gripa aviară - împuşcaţi-vă papagalii.

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

PSS 214

Post by PSS 214 »

daca am mancat un ou de la o gaina cu gripa aviara mor ? :d
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
florinel

Post by florinel »

Nu.Ai 10% sanse sa scapi.
Gigabyte GA965-p S3 / Intel 5300@ 3,5ghz / 5G ddr2 / hashdedeuri /video neimportant.
Canon 5Dmk1;Canon 450D;24-105L is usm ; 430 ex ; YN602RF`s& YN460IIstrobes
PSS 214

Post by PSS 214 »

florinel wrote:Nu.Ai 10% sanse sa scapi.
si io care credeam ca am 100% sanse sa scap :d
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
thugstyle

Post by thugstyle »

Chiar e mortala chestia asta? Cat timp supravietuiesti? Exista vreun tratament?
brutalistu

Post by brutalistu »

Cica s-a lansat o campanie : Ardeti toate pasaricile pe care le puteti prinde ca sa scapam!
Image
Eat shirt and pie!
florinel

Post by florinel »

thugstyle wrote:Chiar e mortala chestia asta? Cat timp supravietuiesti? Exista vreun tratament?
Da.Putin.Nu.
Gigabyte GA965-p S3 / Intel 5300@ 3,5ghz / 5G ddr2 / hashdedeuri /video neimportant.
Canon 5Dmk1;Canon 450D;24-105L is usm ; 430 ex ; YN602RF`s& YN460IIstrobes
poe

Post by poe »

Btw, astia cand trimit mostrele de virus recoltate de la pasarile moarte la Londra, le trimit cu o cursa aeriana regulara? Adica eu nu m-as mai sui intr-un avion daca as sti ca zbor impreuna cu un virus deosebit de periculos si fara vaccin 100% eficient.
andrei

Post by andrei »

Trimit găini şi le pun pe locul pasagerilor, ca să călătoreşti tu lângă nişte containere cu găini care mai de care mai infectate.
Se şi anunţă: This flight contains dead chikin!

work harder
CrysMM

Post by CrysMM »

Nou focar de gripa aviara ?!?!?!?!?!?!?!?!
Localitatea Scarlatesti, comuna Ciresu, judetul Braila. Localitatea este complet izolata (nimeni nu intra, nimeni nu iese). De astazi de la ora 10:00 s-a inceput exterminarea pasarilor din gospodariile oamenilor ~ 15000 de pasari. Inca nu s-a confirmat 100% existenta virusului. Sunt la fata locului in calitate oficiala. Eu totusi cred ca acest virus este o manevra politica. Mai marilor acestei tari a inceput sa li se para, ca oamenii de rand mai au din ce trai, vor sa le taie si aceasta ultima sursa de trai. Nu am cuvinte sa exprim durerea oamenilor din aceasta localitate, cat si din localitatile care au fost afectate anterior.
Diablo 2 - the only

nick vechi: cryss_mocanu
SharpShooter

Post by SharpShooter »

mda asta ar trebui sa fie epissodu II - deci telenoveaua continueaza

yo is curios de 2 lucrusoare.....
1. care va fi firma care o sa aduca vaccinul magik unic valabil impotriva acestei gripe
2. care ferme de pui o sa scape de purgatoriu si o sa scoata nshpe mii de pui congelati pe piata ca deh numa ele au trecut testu

voi ce parere aveti?
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
CrysMM

Post by CrysMM »

Vaccinul magic nici macar nu este in doze suficiente. La ~900 locuitori = 300 doze. In prima faza in localitatea Scarlatesti laboratoarele din Braila si Bucuresti au declarat rezultatul negativ. Dupa 24h laboratorul din Bucuresti a revenit asupra declaratie, cum ca, vezi doamne, rezultatu este pozitiv. Acum se asteapta rezultatul laboratorului din Londra. Povestea asta este cusuta cu ata alba.
Diablo 2 - the only

nick vechi: cryss_mocanu
cezar grig

Post by cezar grig »

Mai in Romania din ce in ce mai multe cazuri de gripa aviara!!!!Pai daca suntem un popor de batuti in cap!!!Ascundem pasarile de autoritati si le lasam libere cu toate ca sunt de respectat niste reguli dar noi ca la prosti!E grava treaba dar taranul roman e pus pe magarii...ascunde pasarile de autoritati.Da stiu unii pot zice ca alea sunt singurele bucurii alea lui si tine la ele dar sorry de la ele poate incepe ceva nimicitor.Asa e romanul....tot sa faca el o combinatie sa scape de autoritati!!!
Chiar daca e sa fie din cauza lui tot nu il intereseaza.O tara care se lauda ca are securitate mare pt orice si care este normal peste tarii de unde a aparut gripa aviara si totusi....cu zero precautie.
cezar grig

Post by cezar grig »

Mai in Romania din ce in ce mai multe cazuri de gripa aviara!!!!Pai daca suntem un popor de batuti in cap!!!Ascundem pasarile de autoritati si le lasam libere cu toate ca sunt de respectat niste reguli dar noi ca la prosti!E grava treaba dar taranul roman e pus pe magarii...ascunde pasarile de autoritati.Da stiu unii pot zice ca alea sunt singurele bucurii alea lui si tine la ele dar sorry de la ele poate incepe ceva nimicitor.Asa e romanul....tot sa faca el o combinatie sa scape de autoritati!!!
Chiar daca e sa fie din cauza lui tot nu il intereseaza.O tara care se lauda ca are securitate mare pt orice si care este normal peste tarii de unde a aparut gripa aviara si totusi....cu zero precautie.
charon

Gripa aviara ... Privita altfel decat la televizor !

Post by charon »

Desi se inscrie in categoria teoriilor conspirative, merita sa aruncati o privire:
http://www.rufon.org/articol/54/ce-nu-s ... ra.html%5c
Vampires vs Werewolves. Join the fight !
http://s3.bitefight.org/c.php?uid=45553
shaark

Post by shaark »

cezar grig wrote:Mai in Romania din ce in ce mai multe cazuri de gripa aviara!!!!Pai daca suntem un popor de batuti in cap!!!Ascundem pasarile de autoritati si le lasam libere cu toate ca sunt de respectat niste reguli dar noi ca la prosti!E grava treaba dar taranul roman e pus pe magarii...ascunde pasarile de autoritati.Da stiu unii pot zice ca alea sunt singurele bucurii alea lui si tine la ele dar sorry de la ele poate incepe ceva nimicitor.Asa e romanul....tot sa faca el o combinatie sa scape de autoritati!!!

De ce? pt ca noi suntem cei care dam cu trambitele cand descoperim ceva
La francezi nu se zice nimica si sa nu imi spui mie ca sa oprit la granitza cai si norul de la cernobal a trecut peste tot dar la francezi sa oprit la granita, acuma siau dat si astia seama si cica se cred infectati dupa 20 de ani sau pus sa ii judece pe cei ce erau la conducere atuncea :^o
SharpShooter

Post by SharpShooter »

avnd in vedere ca in tara se aduce pulpe de pui @ 2,6 RON/Kg cu TVA si taxe vamale incluse...nu mai e nici loc de indoiala pt motive de gripa.... pe bosniaci si sarbi macar ia bombardat ca nu au vrut sa se supuna....insa noi ne supunem cu bratele deschise....ce sa faci.....INTERESE
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
Saltwater

Post by Saltwater »

Sa speram ca e doar o stire si nimic altceva. [LINK]
Blogovizor
Home is where the ~/.bashrc is.
Post Reply