Gripa aviară - împuşcaţi-vă papagalii.
Moderator: Moderatori
- brutalistu
Nou focar de gripa aviara ?!?!?!?!?!?!?!?!
Localitatea Scarlatesti, comuna Ciresu, judetul Braila. Localitatea este complet izolata (nimeni nu intra, nimeni nu iese). De astazi de la ora 10:00 s-a inceput exterminarea pasarilor din gospodariile oamenilor ~ 15000 de pasari. Inca nu s-a confirmat 100% existenta virusului. Sunt la fata locului in calitate oficiala. Eu totusi cred ca acest virus este o manevra politica. Mai marilor acestei tari a inceput sa li se para, ca oamenii de rand mai au din ce trai, vor sa le taie si aceasta ultima sursa de trai. Nu am cuvinte sa exprim durerea oamenilor din aceasta localitate, cat si din localitatile care au fost afectate anterior.
Localitatea Scarlatesti, comuna Ciresu, judetul Braila. Localitatea este complet izolata (nimeni nu intra, nimeni nu iese). De astazi de la ora 10:00 s-a inceput exterminarea pasarilor din gospodariile oamenilor ~ 15000 de pasari. Inca nu s-a confirmat 100% existenta virusului. Sunt la fata locului in calitate oficiala. Eu totusi cred ca acest virus este o manevra politica. Mai marilor acestei tari a inceput sa li se para, ca oamenii de rand mai au din ce trai, vor sa le taie si aceasta ultima sursa de trai. Nu am cuvinte sa exprim durerea oamenilor din aceasta localitate, cat si din localitatile care au fost afectate anterior.
Diablo 2 - the only
nick vechi: cryss_mocanu
- SharpShooter
mda asta ar trebui sa fie epissodu II - deci telenoveaua continueaza
yo is curios de 2 lucrusoare.....
1. care va fi firma care o sa aduca vaccinul magik unic valabil impotriva acestei gripe
2. care ferme de pui o sa scape de purgatoriu si o sa scoata nshpe mii de pui congelati pe piata ca deh numa ele au trecut testu
voi ce parere aveti?
yo is curios de 2 lucrusoare.....
1. care va fi firma care o sa aduca vaccinul magik unic valabil impotriva acestei gripe
2. care ferme de pui o sa scape de purgatoriu si o sa scoata nshpe mii de pui congelati pe piata ca deh numa ele au trecut testu
voi ce parere aveti?
Vaccinul magic nici macar nu este in doze suficiente. La ~900 locuitori = 300 doze. In prima faza in localitatea Scarlatesti laboratoarele din Braila si Bucuresti au declarat rezultatul negativ. Dupa 24h laboratorul din Bucuresti a revenit asupra declaratie, cum ca, vezi doamne, rezultatu este pozitiv. Acum se asteapta rezultatul laboratorului din Londra. Povestea asta este cusuta cu ata alba.
Diablo 2 - the only
-
Mai in Romania din ce in ce mai multe cazuri de gripa aviara!!!!Pai daca suntem un popor de batuti in cap!!!Ascundem pasarile de autoritati si le lasam libere cu toate ca sunt de respectat niste reguli dar noi ca la prosti!E grava treaba dar taranul roman e pus pe magarii...ascunde pasarile de autoritati.Da stiu unii pot zice ca alea sunt singurele bucurii alea lui si tine la ele dar sorry de la ele poate incepe ceva nimicitor.Asa e romanul....tot sa faca el o combinatie sa scape de autoritati!!!
Chiar daca e sa fie din cauza lui tot nu il intereseaza.O tara care se lauda ca are securitate mare pt orice si care este normal peste tarii de unde a aparut gripa aviara si totusi....cu zero precautie.
Chiar daca e sa fie din cauza lui tot nu il intereseaza.O tara care se lauda ca are securitate mare pt orice si care este normal peste tarii de unde a aparut gripa aviara si totusi....cu zero precautie.
-
Mai in Romania din ce in ce mai multe cazuri de gripa aviara!!!!Pai daca suntem un popor de batuti in cap!!!Ascundem pasarile de autoritati si le lasam libere cu toate ca sunt de respectat niste reguli dar noi ca la prosti!E grava treaba dar taranul roman e pus pe magarii...ascunde pasarile de autoritati.Da stiu unii pot zice ca alea sunt singurele bucurii alea lui si tine la ele dar sorry de la ele poate incepe ceva nimicitor.Asa e romanul....tot sa faca el o combinatie sa scape de autoritati!!!
Gripa aviara ... Privita altfel decat la televizor !
Desi se inscrie in categoria teoriilor conspirative, merita sa aruncati o privire:
http://www.rufon.org/articol/54/ce-nu-s ... ra.html%5c
http://www.rufon.org/articol/54/ce-nu-s ... ra.html%5c
Vampires vs Werewolves. Join the fight !
http://s3.bitefight.org/c.php?uid=45553
http://s3.bitefight.org/c.php?uid=45553
cezar grig wrote:Mai in Romania din ce in ce mai multe cazuri de gripa aviara!!!!Pai daca suntem un popor de batuti in cap!!!Ascundem pasarile de autoritati si le lasam libere cu toate ca sunt de respectat niste reguli dar noi ca la prosti!E grava treaba dar taranul roman e pus pe magarii...ascunde pasarile de autoritati.Da stiu unii pot zice ca alea sunt singurele bucurii alea lui si tine la ele dar sorry de la ele poate incepe ceva nimicitor.Asa e romanul....tot sa faca el o combinatie sa scape de autoritati!!!
De ce? pt ca noi suntem cei care dam cu trambitele cand descoperim ceva
La francezi nu se zice nimica si sa nu imi spui mie ca sa oprit la granitza cai si norul de la cernobal a trecut peste tot dar la francezi sa oprit la granita, acuma siau dat si astia seama si cica se cred infectati dupa 20 de ani sau pus sa ii judece pe cei ce erau la conducere atuncea

- SharpShooter