FIFA Manager 2006

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Ghetto_64

FIFA Manager 2006

Post by Ghetto_64 »

Nu-mi vine sa cred ca nimeni nu a facut topic la jocul acesta. Mie mi se pare mult mai bun decat vechiul Total Club Manager, dar cred ca mai este destul de departe de ceea ce realizeaza cei de la SI Games (seria Football Manager, fostul Championship Manager). Astept parerile voastre despre acest joc.
Vladutz

Post by Vladutz »

se mai poate sincroniza cu FIFA ??? [ca la TCM 04 & 05] ???
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Football Fusion a disparut in aceasta editie. E mult mai bine asa. Astept pareri despre acest joc pe care eu il consider foarte bun in comparatie cu titlurile din serie.
TAROM

Re: FIFA Manager 2006

Post by TAROM »

Asa este,il consider cel mai bun manager de fotbal care s-a inventat ,ce ma deranjeaza este faptul ca s-au tacanit si nu mai poti vizualiza meciul in full 3d si asta m-a scos din minti ,baza de date a jucatoriilor este actualizata,iar transferurile se fac mult mai greu,nu mai vin jucatorii daca clubul nu are prestigiu.Joc cu Chelsea si sunt in anul 2018 (am luat campionatul in fiecare an si champions league) iar acum m-am gandit sa iau o echipa mica din anglia din divizia c si sa incerc sa castig totul cu ea.

si forumul lor imi place,gasesti ce vrei despre joc,imi pare rau ca nu pot sa joc jocul cu noul patch care a aparut,daca stie cineva cum sa fac (varianta pe care o am nu este originala) si nu ma lasa sa instalez patch-ul.
"stiu ca nu stiu nimic "
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Poti sa vezi meciul in Full 3d. La ce te referiti tu?
TAROM

Post by TAROM »

m-am referit la faptul ca nu poti sa-l vezi pe tot ecranul,exista bara aceia de unde faci schimbariile de tactica sau de
jucatori .....si la totalclubmanager 2005 (ca asa s-a numit jocul pana anul acesta) puteai sa vezi full 3d ,vedeai aproape tot terenul,fata de acum cand nu vezi nici jumate chiar daca setezi camera pe tower.nu stiu noul patch daca a fixat chestia asta,aproape toti jucatorii (si ma refer la cei care au jucat acest joc de cand a aparut,eu unul il joc de cand a aparut pe piata,daca nu ma insel in 98 a fost primul) s-au suparat pentru faptul ca nu vezi pe tot ecranul meciul.Si ce nu-mi mai place este faptul ca acum nu mai poti vedea atat de usor jucatorii buni (starurile) trebuie mereu sa-i compari
intre ei si sa vezi daca merita sa dai banii ,sa le compari skilurile.Si parca am mai observat ca nu-i mai vinzi atat de usor,daca i-ai pus pe lista de transferuri...dar fata de ultimul joc au imbunatatit faptul ca acum nu-ti mai pleaca daca nu joaca...era frustrant sa ai un tinar de perspectiva (dar care nu avea loc in echipa) si sa-l pierzi pe ideea ca nu-l joci un numar de meciuri.
"stiu ca nu stiu nimic "
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Frate faptul ca nu e full 3d eu nu il consider un dezavantaj. Accesezi mult mai rapid diferitele functii. Intr-adevar trebuie sa compari o gramada jucatori inainte sa-i cumperi, dar pana la urma asta trebuie sa faca un antrenor, nu?? [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif] Nu prea cred ca in 98 exista TCM sau FIFA MANAGER. Sunt mai mult ca sigur. Tu cred ca te referi la alt manager.
TAROM

Post by TAROM »

Uite am sa caut cd-urile sa vad care este cel mai vechi TCM pe care l-am jucat ,stiu sigur ca in 2000 era deja seria lansata (am sa verific).Pentru mine este enervant faptul ca exista acele optiuni de care zici tu (in detrimentul imaginii),dar daca ai mai jucat vreun titlu,stii foarte bine ca existau aceste optiuni si in tcm2005 doar ca trebuia sa apesi f1 pt echipa care juca acasa si f2 pt echipa care juca in deplasare si mai existau niste optiuni pe care acum nu le mai gasesc si anume,puteai sa tragi de timp,sa joci dur...etc ,toti in atac,toti in aparare ...
"stiu ca nu stiu nimic "
Post Reply