(*) Faza e că acum vreo 4 luni îi dădusem un avans de 160 RON unui prieten pentru un sub + staţie de maşină, dar între timp am rămas fără maşină

Moderator: Moderatori
.........am zis sa il incerc pentru a scapa de mici vibratii din partea de deasupra sursei. Dimensiunea celor 2 bucati mari care se pun pe usile carcasei este prea mica...la mine ramanand cam 3 cm descoperiti pe fiecare latura.The Akasa Paxmate is far too light, way too thin and has too low a density to meet any of the criteria set above. Its total area coverage is the only way that it passes -- just barely, but it is a minor 1 out of 4. It is simply not worthy of a serious look. It also smells terrible, although one user mentioned it seemed to go away after a few days. It is unlikely that applying this product could have any significant impact on the noise of any PC in any case. Anyone with the least bit of understanding of acoustic damping will come to that conclusion in a 30-second examination. Not recommended.
In caz ca ma intrebi pe mine - de la http://www.ebuyer.co.ukSmenu wrote:de unde ai luat tastatura?
Din pacate cu Opteronul am ramas la stadiu de vis! Mi-am luat un Venice 3200(maine ajunge) si un cooler Akasa Evo 120.Coza wrote:Mi-am luat:
-Antec P180
-Connect 3D X800GTO
-Fortron Bluestorm 400W
-DFI Nforce 4 Ultra D
Astept si dupa ultima piesa, Opteron 144 sau 146 dar e greu al naibii de gasit prin romanica. Am tras ceva sfori si prin Germania sa vad daca se gasesc acolo.
lol...Asa-i ce naspa arata la prima vedere ? Deci padul ala este cel mai bun pad pe care l-am avut vreodata ! (poti sa-l strangi in mana sa se faca cat o minge de golf si cand ii dai drumul...plat again); construit jumatate dintr-un cauciuc fin, ciudat si jumatate dintr-o panza foarte fina*. Tu n-o sa ai asa ceva in viata ta...S.T.L wrote:@Pretorianu'
Te faci de ras cu padu` ala
Multumesclazarus wrote:PS:Pretorianule esti culmea cu movul ala!Ti-am mai spus ca ma innebuneste...sa te tina sistemul,sanatos.