Rubrica noua
Moderator: Moderatori
Rubrica noua
Salutare tuturor!
Asa cum i-am spus si lui John, vreau sa ma intorc pe forum si vreau sa activez ca moderator pe o sectiune dedicata R.P.G.-urile forumistice. Pana in momentul de fata, am lucrat pe alte doua forumuri si, atat experienta, cat si ideile, nu lipsesc. Lipseste locul de joaca si copii.
Ideea pe care am mers in tot acest timp, de cand am inceput moderarea de R.P.G.-uri, a urmat linia jocului creeat de White Wolf (nu, nu Lup-Alb, ci firma), Vampire: The Masquerade. In ultimul astfel de joc am introdus si elemente din celelalte jocuri ale firmei in cauza: Mage: The Ascension si Werewolf: The Apocalypse, jucatorul avand la alegere un personaj din cele 3 categorii. Pe scurt, am deja toate informatiile necesare aranjate: reguli, fise pentru personaje, informatii despre fiecare rasa etc.
Nu as vrea totusi sa ma limitez doar la acest joc. Vreau ca sectiunea sa cuprinda mai multe jocuri, cu teme si idei diferite. Fara sa-mi dau seama, am reusit sa creez o serie numita "Mindfields", care se refera la un joc mai special, ce nu include personaje, ci jucatori. Este un joc in care imaginatia este mai solicitate, precum si rationamentul si spiritul de aventura. Este un joc mai... special, cu care ma pot lauda pentru ca a avut cel mai mare numar de "pagini" (33) dintre toate threadurile dedicate jocurilor, pe un forum strain.
Nu vreau sa ma intind si sa intru in detalii, sau sa stric o eventuala surpriza. Vreau sa stiu daca sunteti de acord cu infiintarea unei astfel de rubrici. So... What do ya say?
Asa cum i-am spus si lui John, vreau sa ma intorc pe forum si vreau sa activez ca moderator pe o sectiune dedicata R.P.G.-urile forumistice. Pana in momentul de fata, am lucrat pe alte doua forumuri si, atat experienta, cat si ideile, nu lipsesc. Lipseste locul de joaca si copii.
Ideea pe care am mers in tot acest timp, de cand am inceput moderarea de R.P.G.-uri, a urmat linia jocului creeat de White Wolf (nu, nu Lup-Alb, ci firma), Vampire: The Masquerade. In ultimul astfel de joc am introdus si elemente din celelalte jocuri ale firmei in cauza: Mage: The Ascension si Werewolf: The Apocalypse, jucatorul avand la alegere un personaj din cele 3 categorii. Pe scurt, am deja toate informatiile necesare aranjate: reguli, fise pentru personaje, informatii despre fiecare rasa etc.
Nu as vrea totusi sa ma limitez doar la acest joc. Vreau ca sectiunea sa cuprinda mai multe jocuri, cu teme si idei diferite. Fara sa-mi dau seama, am reusit sa creez o serie numita "Mindfields", care se refera la un joc mai special, ce nu include personaje, ci jucatori. Este un joc in care imaginatia este mai solicitate, precum si rationamentul si spiritul de aventura. Este un joc mai... special, cu care ma pot lauda pentru ca a avut cel mai mare numar de "pagini" (33) dintre toate threadurile dedicate jocurilor, pe un forum strain.
Nu vreau sa ma intind si sa intru in detalii, sau sa stric o eventuala surpriza. Vreau sa stiu daca sunteti de acord cu infiintarea unei astfel de rubrici. So... What do ya say?
There are no pacts between lions and men!
As fi de-acord cu tine mai ales ca am fost pasionat de Vampire Bloodlines (asta pina la o misiune la care mi-a venit greata la propriu). Totusi daca ai putea sa introduci si elemente din NeverWinter Nights ar fi si mai bine. A si inca o chestie : Cum ma inscriu si eu in Radioactiv ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Vorbeste cu Lup Alb.Persian Prince wrote:Cum ma inscriu si eu in Radioactiv ?
Eu sunt de acord cu ideea, dar nu stiu daca e nevoie de o rubrica noua... pentru ca si asa Radioactivul nu are prea multi fani... Cred ca poate primi fara nici o problema orice tip de pen&paper, nu? doar e o rubrica mutant

True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Eu nu am nici o obiectie cu postarea jocului pe Radioactiv. Doar ca mi s-a spus ca Radioactiv este rezervat Radioactivului. Cat despre elementele din Neverwinter... Nu stiu exact la ce te referi. L-am jucat, l-am terminat... a fost frumos. Zi-mi mai exact ce ti-ai dori.
Bloodlines rocks! Daca il mai ai termina-l cu Anarchs. Finalul este printre cele mai reusite finaluri de jocuri dintre toate pe care le-am jucat. Este absolut demential de ironic si amuzant.
Bloodlines rocks! Daca il mai ai termina-l cu Anarchs. Finalul este printre cele mai reusite finaluri de jocuri dintre toate pe care le-am jucat. Este absolut demential de ironic si amuzant.
There are no pacts between lions and men!
Amuzant e cu toti (eu am terminat fara sa ma alatur la vreo factiune si le-am facut cu degetul cand plecam la anarchs
). Intr-adevar si eu is fan mare al white wolf, vreau si eu un varcolac (mai dus cu pluta daca se poate
), dar daca nu o sa fie lume interesata o sa fie plictisitor... eu unul as recomanda un poll sa vedem cati oameni is interesati (fara activitate nu o sa fie nu stiu ce pen&paper).

- Widsith the Wanderer
Cred ca totusi o chestie de genul asta, merge fara probleme si la radioactiv, si nu este nevoie ca sa fie cineva moderator, Lup Alb se descurca foarte bine acolo, se poate ocupa si de moderarea a inca unui topic care sa desfasoare un asemenea proiect. Sunt si eu interesat de o chestie de acest gen, in momentul in care se da startul sau mai exista noutati care imi scapa mie din vedere ... astept doar un PM.
As vrea sa preiei din NWN multitudinea de optiuni in ceea ce priveste clasele/skill-uri-le si sistemul de upgrade (in Vampire nu mi s-a parut asa de reusit). A si nu as vrea o atmosfera apasatoare as vrea una oleaca mai destinsa. Sorry ca raspund asa de tarziu dar cand am vazut ca nu mai reactioneaza nimeni la topicul tau am zis ca gata " Another good ideea that will gather dust". Abia astept sa vad cu ce ne vei surprinde.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.