Am eu diamondmax 10 dar cu 8 mb si sunt foarte multumit (cam zgomotos totusi). Hdtune se invarte la 62 mb/s max iar copierea intre partitii 24-25 mb constant. Timpul de acces cu ce vrei sa-l masor ca Hdtach imi da un scor iar Roadkill's...(din postu de mai jos) altu (mult mai mic).
am eu 2x250Gb cu 16Mb cache si fata de seria 9 e mai "sanatos"
nu se mai incinge asa tare, chiar e mai silentios
timpul de aces este mai mic ...
in hdtach am cam 134Mb/s si puse in raid 243Mb/s
vezi post-ul meu de aici: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... 365#469365
citeste topicul cu compatibilitate hdd cu placa de baza !!!
am eu maxtor sata 250 GB 16 mb buffer. e foarte fain hdd...se cam incalzeste putin ( cam la 50 C sta al meu ) ( fara racire) si e cam zgomotos desi nu foarte.
PROBLEMA CEA MARE II CA ARE PROBLEME DE DRIVERE CU ORICE NFORCE4 !!!!! WATCH OUT !!!
Astazi imi iau unu, indiferent, m-am hotarat, trec de la un segate de 160 ... nu cred ca e o alegerea rea.
Hdd eu nu il tin la locul lui. il tin scos si pus pe un paket de tigari, sau ceva de carton ... nu il aud deloc
myx4ever wrote:citeste topicul cu compatibilitate hdd cu placa de baza !!!
am eu maxtor sata 250 GB 16 mb buffer. e foarte fain hdd...se cam incalzeste putin ( cam la 50 C sta al meu ) ( fara racire) si e cam zgomotos desi nu foarte.
PROBLEMA CEA MARE II CA ARE PROBLEME DE DRIVERE CU ORICE NFORCE4 !!!!! WATCH OUT !!!
Thank you for your enquiry, which is important to us.
As your technical survey, There is incompatible problem with DM10 and nForce 4 motherboard, the best way for over this problem is, 1. update your motherboard BIOS, 2. Change your motherboard, 3. using another controller, 4. change the HDD. Please find options which suit you.
Should you require any further assistance please do not hesitate to contact us. In order to allow us to deal with all enquiries as efficiently and accurately as possible we would ask that you include any previous emails when replying to us.
Best regards
Meiling Huang
Technical Support Rep. "
era vorba de un ASUS a8n SLI si un maxtor 250 GB SATA 16mb buffer .
nici un bios nu rezolva problema inca si nici un nfroce4 sata controller.
problema este NCQ - cu el activat windowsu ingheata la boot sau dupa logare.