Monitor LCD 930BF
Moderator: Moderatori
Monitor LCD 930BF
Tocmai mi-am achizitionat un SAMSUNG 930BF in locul unui 913N . Am facut o alegere buna ? care aveti 930BF ? ce parere aveti despre monitor ? se comporta frumos ?
Intre un SAMSUNG 913N si un SAMSUNG 930BF ce ati alege ?
Intre un SAMSUNG 913N si un SAMSUNG 930BF ce ati alege ?
ABIT IC7-G | Intel Pentium 4 Prescott 3.0Ghz | 2 x 512 DDR SAMSUNG 400Mhz | GeForce 7300 GT | Quantum Fireball LCT20 10GB - Maxtor Diamond ATA 160GB | CD-RW TEAC CD-W524E - DVD-RW LG GSA-4163B
4ms ii de fapt marketing ! ca ii Grey to Grey ... si depinde de producator unde alege el gri-ul pe scara culorilor !
un monitor 8ms black-white-black cred ca ii la fel de bun ca si 4 ms g-g .
Dar personal tot pe 930BF as merge... eu am 730BF si sunt super incantat de el!
un monitor 8ms black-white-black cred ca ii la fel de bun ca si 4 ms g-g .
Dar personal tot pe 930BF as merge... eu am 730BF si sunt super incantat de el!
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Samsung SyncMaster 930BF e mai bun fata de celalalt 913N in primul rand ca 930BF are un timp de raspuns de 4ms,intrare DVI ceea ce se traduce prin o calitate mai buna a imaginii.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
OKey atunci ii super ok. Chestia o fost ca nu eu am decis. Colegul meu a mers in Ungaria dupa marfa si io i-am zis sa imi aduca 913N ca pe ala eram fixat + ca il vazuem prin magazine cum merge si mnuah eram incatnat , si el m-a sunat si mi-a zis ca mi-a adus 930BF deci nu eu am ales. Daca voi ziceti ca e ok atunci asa sa fie. Inca nu am trecut monitoru si as vrea sa va intreb daca pentru conectare pe DVI iti trebuie cablu special , sau toate sunt in cutie ? am placa video RADEON 9550 si are DVI si cum si monitoru are as opta pentru o conexiune pe DVI . Mersi pentru raspunsuri !

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

ABIT IC7-G | Intel Pentium 4 Prescott 3.0Ghz | 2 x 512 DDR SAMSUNG 400Mhz | GeForce 7300 GT | Quantum Fireball LCT20 10GB - Maxtor Diamond ATA 160GB | CD-RW TEAC CD-W524E - DVD-RW LG GSA-4163B
- Lord Executron
Analog n-am primit... pe de alta parte l-or fi ciordit aia de la Best... 

1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
- Lord Executron
Mda asta e... Il cumpar separat...myx4ever wrote:trebuia sa fii primit. eu am primit si analog si DVI si cd si manual....
convertor analog DVI am primit la pl video !

1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Dragi cetateni,sunt identice monitoarele astea..
folosesc un 913N de cateva luni si un prieten si- cumparat 930BF
sa moara Cerasela de am observat vreo diferenta intre ele.
iar faza cu digital/analogic e abureala precum timpul de raspuns.
dar daca voi suntei bucurosi sa dati un ban in plus pe 930,sanatata sa fie..
folosesc un 913N de cateva luni si un prieten si- cumparat 930BF
sa moara Cerasela de am observat vreo diferenta intre ele.
iar faza cu digital/analogic e abureala precum timpul de raspuns.
dar daca voi suntei bucurosi sa dati un ban in plus pe 930,sanatata sa fie..
...da exista diferente cum ar fi semnalul de intrare si designu/culoarea,...ca raport pret calitate as zice sa mergi pe primul si anume Samsung 930BF,....ca performante ultimul din lista ta este superior celorlalte (Samsung 970P),...depinde de ce fonduri dispui.csrazvan wrote:ma poate lamuri cineva care e diferenta intre un 930BF si unul 960BF?
si inca o chestie : intre unul din cele 2 mai sus mentionate si un 970P care ar merita mai mult (avand in vedere raportul calitate pret?)
...Timpul de Raspuns al unui monitor nu e doar Marketing

[mod][...]remarca inutila[/mod]
970P da ceata la toate monitoarele lcd mentionate in threadul asta(mai sunt si reviews online,netul e mare si poate fi folosit)
este ff bine stiut ca panoul Pva ,calitativ vorbind,este superior ..problema lor era timpul de raspuns dar problema s-a rezolvat,970p avand 6ms
intre 930bf si 913n 4ms vs 8ms e doar marketing iar de prietenul lui Alante recomanda lcduri cu raspuns mic pentru filme,eu i-as recomanda sa se reprofileze.
970P da ceata la toate monitoarele lcd mentionate in threadul asta(mai sunt si reviews online,netul e mare si poate fi folosit)
este ff bine stiut ca panoul Pva ,calitativ vorbind,este superior ..problema lor era timpul de raspuns dar problema s-a rezolvat,970p avand 6ms
intre 930bf si 913n 4ms vs 8ms e doar marketing iar de prietenul lui Alante recomanda lcduri cu raspuns mic pentru filme,eu i-as recomanda sa se reprofileze.
- indianuiute
diferenta dintre cele 2 monitoare e ca 960BF are pivot; din punc de vedere calitate/pret recomand 913N (s-a ieftinit enorm de multcsrazvan wrote:ma poate lamuri cineva care e diferenta intre un 930BF si unul 960BF?
si inca o chestie : intre unul din cele 2 mai sus mentionate si un 970P care ar merita mai mult (avand in vedere raportul calitate pret?)

RoyaL wrote:Alante vreau sa cred ca te-ai trezit dupa o bauta serioasa..
....OMG,...unde vezi tu mai sus scris cum ca prietenul meu ar recomanda ceva,....doar ca lucreaza la o firma IT si am avut si eu ocazia sa fac o comparatie,....doar nu crezi ca toti vanzatori IT isi bat capul cu oricine si se apuca sa faca comparatii de dragul marketingului,....aveam un prieten acolo si eram curios daca se vede diferenta,..si DA se vede,...nu mi-am permis sa-i cer sa ma lase sa instalez un JOC sa fac diferenta si intre jocuri,..filmul l-am avut pe DVD,..si nu era vorba de 4 vs. 8 ms ,...ci 4 vs. 16 ms,...
... nu inteleg, tu lauzi monitorul 970P sau il bagi in ceata,...nu am citit nici o revizuire doar m-am uitat la datele Tehnice,...si repet il consider superior celorlalte,...
-Contrast: 1000:1
-Timp de raspuns: 6 ms
-Tip display: PVA
-Diagonala: 19
-Intensitate luminoasa (cd/mp): 250
-Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
-Dimensiune punct (mm): 0.294
-Rezolutie optima: 1280 x 1024
-Reproducere culori (milioane): 16.7
-Functii: Narrow Bezel, Slim Buttonless Design, Magictune™ w/Asset Management, Magic Bright II™, Magic Rotation™, -MagicStand™, MagicColor™ w/ MagicZone™
-Semnal intrare: Analog RGB, DVI Digital
-Standarde: TCO '03
[mod][...]remarca inutila[/mod]
930BF vine fata de 913N cu tehnologia de accelerare care imbunatateste timpul de ranspuns. Cu alte cuvinte erste mai rapid insa calitatea si fidelitatea culorilor are mult de suferit. Deoarece pixelii trec printr-o "stare" de gri inainte de culoarea finala, precizia scade. Am vazut un 913N si pot spune ca nu este excelent pentru filme (filme codate cat de cat bine). Nu am vazut 930BF dar am citit ca are o calitate video joasa. Oricum toate pennelurile Samsung 8ms au probleme cu partea video insa difera in functie de electronica. ATENTIE>>>prin panel-uri Samsung NU se intelege doar monitoare cu acelasi nume. Aceste panel-uri sunt foarte populare si sunt foarte raspandite, de exemplu si Iiyama le foloseste.
am mai postat asta in alt topic:
in legatura cu 930bf...4 ms = 0 pt un gamer..; cauta si dld TFTTEST, nu zic ca ar afisa cate ms are, ideea e ca iti plimba pe ecran un patratel, fa comparatia intre tft si crt, vezi cum se vede, e diferenta f mare; ghosting in jocuri-se observa (din pacate) si pt mine e foarte deranjant; in cs-source nici nu e nevoie sa tragi prea brusc de mouse, in unele zone e suficient sa mergi drept si tot e ametitor; nu stiu cum e pe alte tipuri de tft sau alte modele, pe asta il am si spun ce am observat; cand tragi de o fereastra cu text iarasi e deranjant, cu sau fara cleartype;
ps: au la munca niste colegi tot 930bf si am facut testul si pe alea, tot asa se vede, patratelul ala isi pierde conturul rau de tot.
o sa merg la magazin si o sai rog sa ruleze acel programel pe mai mule tipuri de lcd in acelasi timp, poate doar la modelul asta e asa nasol, cu toate ca nu prea cred
nu pricep totusi cum spun unii ca sunt supemultumiti de el.....greu de crezut ca cele 4 monitoare testate de mine au aceleasi probleme
in legatura cu 930bf...4 ms = 0 pt un gamer..; cauta si dld TFTTEST, nu zic ca ar afisa cate ms are, ideea e ca iti plimba pe ecran un patratel, fa comparatia intre tft si crt, vezi cum se vede, e diferenta f mare; ghosting in jocuri-se observa (din pacate) si pt mine e foarte deranjant; in cs-source nici nu e nevoie sa tragi prea brusc de mouse, in unele zone e suficient sa mergi drept si tot e ametitor; nu stiu cum e pe alte tipuri de tft sau alte modele, pe asta il am si spun ce am observat; cand tragi de o fereastra cu text iarasi e deranjant, cu sau fara cleartype;
ps: au la munca niste colegi tot 930bf si am facut testul si pe alea, tot asa se vede, patratelul ala isi pierde conturul rau de tot.
o sa merg la magazin si o sai rog sa ruleze acel programel pe mai mule tipuri de lcd in acelasi timp, poate doar la modelul asta e asa nasol, cu toate ca nu prea cred
nu pricep totusi cum spun unii ca sunt supemultumiti de el.....greu de crezut ca cele 4 monitoare testate de mine au aceleasi probleme
pentru a nu mai deschide si eu un alt topic, doresc sa imi schimb si eu monitorul, si ma gandeam sa iau un lcd de 19" pe la 18 mil. si pe aici vad ca e foarte slavit 970p-ul . ok, se comporta bine acest monitor in jouri rapide? sau mai bine merg pe un crt de 21"?
daca mai stiti alte lcd-uri mai reusite decat samsungul acesta la acelasi pret,.. nu va sfiiti sa mentionati
daca mai stiti alte lcd-uri mai reusite decat samsungul acesta la acelasi pret,.. nu va sfiiti sa mentionati
Intel celeron e3200, scythe ninja mini fanless, 2gb ddr2 800, ga-e7aum-d2sh, delux m199 + 2 x xilence 6cm, fortron FSP300-60GHS, geforce 9400 igp, leadtek winfast dtv2000h, WD5000aaks single platter, acer 23" fullhd
- NightWalker
1980Q vs 970P ? Novi, cred ca glumesti
. Exceptand design-ul, seria **80Q/U nu aduce nimic spectaculos. Sunt monitoare middle-range, care au un pret nejustificat, dupa opinia mea. Pentru un milion in plus, nici nu as mai sta pe ganduri. 970P, cu siguranta.
PS: Antec P180 + Logitech DiNovo + 970P cum suna ? (~ matching colors
)

PS: Antec P180 + Logitech DiNovo + 970P cum suna ? (~ matching colors

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
NightWalker wrote:1980Q vs 970P ? Novi, cred ca glumesti. Exceptand design-ul, seria **80Q/U nu aduce nimic spectaculos. Sunt monitoare middle-range, care au un pret nejustificat, dupa opinia mea. Pentru un milion in plus, nici nu as mai sta pe ganduri. 970P, cu siguranta.
PS: Antec P180 + Logitech DiNovo + 970P cum suna ? (~ matching colors)
Ai dreptate!Este cam 20 mil mai scump cu 2 mil!
tocmai ce am discutat cu un coleg de la munca, si tehnologia asta, pva e acelasi lucru cu mva, si se refera la unghiul de vizibilitate, ceea ce nu ma incelzeste foarte mult pe mine, 970p-ul avand o latenta rezultanta de 12 ms (6 ms g to g)
studiez acum un test de pe tomshw sa vad ce monitoare cred aia ca sunt mai reusite
deci pe mie ma intereseaza, in primul rand, latenta
studiez acum un test de pe tomshw sa vad ce monitoare cred aia ca sunt mai reusite
deci pe mie ma intereseaza, in primul rand, latenta
Intel celeron e3200, scythe ninja mini fanless, 2gb ddr2 800, ga-e7aum-d2sh, delux m199 + 2 x xilence 6cm, fortron FSP300-60GHS, geforce 9400 igp, leadtek winfast dtv2000h, WD5000aaks single platter, acer 23" fullhd
nonyhaha, daca ai bani si vad ca ai, ar fi pacat sa nu te orientezi spre un panel PVA/MVA. Superioritatea fata de TN este cunoscuta si nu este de neglijat. Culori mai multe, imagine mai sharp(DVI) si mai calitativa, unghi de vizibilitate mai mare( crede-ma conteaza, cand te asezi in pat sa vezi un film si esti nevoit sa tragi 15 perini sub cap ca sa vezi cat de cat ok). Mai nou aceste paneluri au rezolvat si problema latentelor ele ajungand si la un 4 ms grey/grey cea ce se traduce printr-un 8 black/black(parerea mea). Cu alte cuvinte, gor for 970p.
ok,... sa zicem ca merg pe un mva, in afara de 970p, mai stiti vreunul? este vreunul cu 8ms? chiar as fi interesat
tocmai ce mam interesat de un iiyama de 19 inchi, mva cu 8ms e vreo 30 mil..., sa vad daca gasesc ceva mai ieftin de la alte firme
tocmai ce mam interesat de un iiyama de 19 inchi, mva cu 8ms e vreo 30 mil..., sa vad daca gasesc ceva mai ieftin de la alte firme
Sunt 3 tipuri principale de matrici pt LCD-uri:
TN - latentele cele mai scazute, unghiul de vizibilitate restrans, reproducerea culorilor nu este fidele, pixelii morti sunt albi, contrast limitat;
IPS, S-IPS, DD-IPS, ACE - latentele cele mai ridicate, pixeli morti negri, luminozitate si contrast slabe, unghiul de vizibilitate mai bun ca la TN, reproducerea cea mai fidela a culorilor (S-IPS);
PVA, MVA - este o combinatie intre cele 2 matrici de mai sus si are latenta apropiata de al TN-urilor, unghiul de vizibilitate cel mai mare (PVA), contrastul cel mai mare (PVA), repsoducerea culorilor nu este fidela.
Cu alte cuvinte nu exista matricea perfecta si depinde de fiecare la ce vrea sa il foloseasca. Parerea mea este ca LCD-urile nu au ajuns inca la maturitate si deocamdata bat CRT-urile doar pt office (spatiu redus si consum mic). dacă vine vorba de un film sau un joc ies din ecuatie rapid.
Se intreba cineva aici cum de sunt unii supermultumiti de LCD-uri. Eu zic ca sunt 2 factori:
1. dupa ce l-au laudat atata acuma n-o sa vina sa zica ca sunt varza
2. se obisnuiesc cu ele. Am un amic caruia i s-a bulit monitorul acu vrun an si a primit cadou un LCD (Benq nush ce model, 12 sau 8 ms) de care acum este supermultumit (cand l-a primit nu era deloc incantat). Am fost de curand la el si dupa 3 scroluri pe un site m-a vazut ca ma uit stramb la LCD. Toate literele si cifrele se boldeau cand scrollam, ceea ce era foarte enervant. I-am zis si mi-a zis ca nici nu-si dadea seama, i se parea normal
TN - latentele cele mai scazute, unghiul de vizibilitate restrans, reproducerea culorilor nu este fidele, pixelii morti sunt albi, contrast limitat;
IPS, S-IPS, DD-IPS, ACE - latentele cele mai ridicate, pixeli morti negri, luminozitate si contrast slabe, unghiul de vizibilitate mai bun ca la TN, reproducerea cea mai fidela a culorilor (S-IPS);
PVA, MVA - este o combinatie intre cele 2 matrici de mai sus si are latenta apropiata de al TN-urilor, unghiul de vizibilitate cel mai mare (PVA), contrastul cel mai mare (PVA), repsoducerea culorilor nu este fidela.
Cu alte cuvinte nu exista matricea perfecta si depinde de fiecare la ce vrea sa il foloseasca. Parerea mea este ca LCD-urile nu au ajuns inca la maturitate si deocamdata bat CRT-urile doar pt office (spatiu redus si consum mic). dacă vine vorba de un film sau un joc ies din ecuatie rapid.
Se intreba cineva aici cum de sunt unii supermultumiti de LCD-uri. Eu zic ca sunt 2 factori:

2. se obisnuiesc cu ele. Am un amic caruia i s-a bulit monitorul acu vrun an si a primit cadou un LCD (Benq nush ce model, 12 sau 8 ms) de care acum este supermultumit (cand l-a primit nu era deloc incantat). Am fost de curand la el si dupa 3 scroluri pe un site m-a vazut ca ma uit stramb la LCD. Toate literele si cifrele se boldeau cand scrollam, ceea ce era foarte enervant. I-am zis si mi-a zis ca nici nu-si dadea seama, i se parea normal

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Sa stii ca asa am zis si eu si dupa ce am vazut cu ochii mei ce si cum se vede am ramas uimit!Scroll-ul merge excelent, in NFS mostwanted ma asteptam sa vad Ghosting dar ma chinui si nu il vad probabil datorita HDR-ului!CS-Sourcem, FIFA 2006, F.E.A.R;, Call of DUty 2, Battlefield 2, Serious Sam II joc destul de multe jocuri dupa cum vezi si se vad perfect!Folosesc numai 1280X1024!In schimb calitatea imaginii (folosesc DVI) este excelenta!Imaginea este foarte clara si se vad toate detaliile!Pe vechiul CRT (LG FLatron 775FT nu vedeam atatea detalii!Oricum fiecare cu ideile si parerile lui!KodiaK wrote: Se intreba cineva aici cum de sunt unii supermultumiti de LCD-uri. Eu zic ca sunt 2 factori:
Samsung 770P Review 1
Samsung 970P Review 2
Nu-s rele nici Belinea 10 19 20 (MVA panel) sau BenQ FP91V (TN panel) => Review
Si eu as vrea unul bun pentru jocuri, iar la capitolul asta , BenQ sta cel mai bine.
Samsung 970P Review 2
Nu-s rele nici Belinea 10 19 20 (MVA panel) sau BenQ FP91V (TN panel) => Review
Si eu as vrea unul bun pentru jocuri, iar la capitolul asta , BenQ sta cel mai bine.
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
De acord cu novi ! Daca va utati mai sus am si subliniat unele probleme la al meu LCD(unghiurile), dar de aici pana la a fi nemultumit de alegere e cale lunga. Declar sincer si cu mana pe inima, la ce folosesc eu LCD-ul(joace, filme, muzica, net) isi face treaba onorabil si nu m-as intoarce la CRT nici mort.novi wrote:Sa stii ca asa am zis si eu si dupa ce am vazut cu ochii mei ce si cum se vede am ramas uimit!Scroll-ul merge excelent, in NFS mostwanted ma asteptam sa vad Ghosting dar ma chinui si nu il vad probabil datorita HDR-ului!CS-Sourcem, FIFA 2006, F.E.A.R;, Call of DUty 2, Battlefield 2, Serious Sam II joc destul de multe jocuri dupa cum vezi si se vad perfect!Folosesc numai 1280X1024!In schimb calitatea imaginii (folosesc DVI) este excelenta!Imaginea este foarte clara si se vad toate detaliile!Pe vechiul CRT (LG FLatron 775FT nu vedeam atatea detalii!Oricum fiecare cu ideile si parerile lui!
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
quantum, te-am remarcat pentru gustul pe care il ai in alegerea componentelor(e drept si buzunarul te ajuta) dar cu acel BenQ mi-e teama ca o sfeclesti. BenQ dupa parerea mea este o solutie de buget, mergi cu incredere pe firme mai consacrate. Cheers.
novi, ma bucur pt tine ca nu vezi nici urma de ghosting. Ai incercat de curiozitate un CRT de curand? Si ca tot ziceai de rez, cum iti mere 1024x768, de 1600x1200 nici nu se pune problema
Eu am monitor de 21" si stau in 1600x1200, care este excelenta in filme si net (cand ma uit la amicul de mai sus cu LCD-ul de 17" mi se pare totul extrem de mare si aglomerat
). Singura problema este in jocurile mai pretentioase care nu merg cel mai bine in 1600x1200 dar se rezolva in 1280x1024 cu AA2x sau 4x 
Cum ziceam si in punctul 2, te-ai obisnuit cu el
Cum voi nu v-ati intoarce la CRT-uri nici morti asa nici eu nu as renunta la rezolutii mari si culorii naturale, imagini clare si latenta zero
PS: novi, NFS-MW nu cred ca are HDR ci over bright. Sau dacă are inseamna ca se poate face software (ca eu cu X800GTO il vad
)

Cum ziceam si in punctul 2, te-ai obisnuit cu el

Cum voi nu v-ati intoarce la CRT-uri nici morti asa nici eu nu as renunta la rezolutii mari si culorii naturale, imagini clare si latenta zero

PS: novi, NFS-MW nu cred ca are HDR ci over bright. Sau dacă are inseamna ca se poate face software (ca eu cu X800GTO il vad

Don't steal. The government hates competition.
Pai cand mi-am luat lcd-ul acum o sapt am dat jos CRT-ul si am pus LCD-ul asa ca trecerea a fost brusca si am ramas surprins cum merge in jocuri deoarece citisem multe pareri negative despre LCD-uri si efectul de ghosting!KodiaK wrote:novi, ma bucur pt tine ca nu vezi nici urma de ghosting. Ai incercat de curiozitate un CRT de curand?
Pai... nu vreau s-o sfeclesc... Mai bine ma documentez inainte sa aleg. Problema e ca nu pot sa testez personal modelele care ma intereseaza din motive de domiciliu in provincie. Si atunci, trebuie sa va chinui pe voi....Coza wrote:quantum cu acel BenQ mi-e teama ca o sfeclesti. BenQ dupa parerea mea este o solutie de buget, mergi cu incredere pe firme mai consacrate. Cheers.

Daca BenQ nu corespunde, atunci sa merg pe Samsung 770P ? Oricum, l-as lua orbeste, fara testare.
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
singurul joc la care am obs. ca vad efectul de ghosting a fost la GTA San Andreas. In rest la toate shooterele sau jocurile cu masini nu am vazut nimic suspect.
Apropo cand ati facut trecerea de la crt la lcd nu v-a durut in prima zi ochii?
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Apropo cand ati facut trecerea de la crt la lcd nu v-a durut in prima zi ochii?

Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
quantum, te inteleg perfect, si eu m-am lovit la vremea respectiva de aceleasi obstacole. Am avut insa noroc sa aibe Best ceva monitoare in magazin dintre care si cel care ma interesa si asa am putut sa il "frec" inainte de al cumpara....mai mult l-am putut compara pe viu cu firmele concurente ce erau pe raft. Alegerea se vede in semnatura. L-am comandat in schimb din Bucale deoarece era mai ieftin cu 200ron decat cel din Best Timisoara. Nu cumpara "blind date"
, cauta o cale sa-l vezi si sa-l tetsezi inainte de achizitionare. Bafta.