Astral sau ClickNet express

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
wall

Astral sau ClickNet express

Post by wall »

Care din cele doua conexiuni merge mai bine in general? Astralul de 1.5 sau clicknetul de 1k? Si exista vreo metoda sa am ambele conexiuni la internet astfel ca daca pica una sa mearga automat pe cealalta sau cand fac d/l sa se cumuleze latimile de banda, sau sa pot face d/l pe una si sa browse pe cealalta? Indiferent daca pentru a realiza asta am nevoie si de un router sa zicem (bah..un PC prost pus pe linux intre PCul bun si internet)? Multumesc
Rasnita mea se compune din: AMD64 3000+Venice; Gigabyte k8nf-9; 2x 512Mb Geil; Albatron 6600 256MB; WD 200 JD
Karan

Re: Astral sau ClickNet express

Post by Karan »

wall wrote:Care din cele doua conexiuni merge mai bine in general? Astralul de 1.5 sau clicknetul de 1k?
Nu stiu daca are cineva deja 1.5 la Astral; vom vedea prin ianuarie...

exista vreo metoda sa am ambele conexiuni la internet astfel ca daca pica una sa mearga automat pe cealalta sau cand fac d/l sa se cumuleze latimile de banda, sau sa pot face d/l pe una si sa browse pe cealalta?
Da, e posibil, insa iti trebuie un router special (multi-WAN, cu optimizare).
I'm not Karan. I'm someone else.
X5

Post by X5 »

Eu zic sa mergi pe varianta Astral,ClickNet express de la Romtelecom inca sunt la inceput,cel putin Astral merge binisor.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Heavy_D

Post by Heavy_D »

Alege Astral!!!!

P.S. Mai bine ar fi RDS
FIDO

Post by FIDO »

Nici eu nu m`as baga pe rtc, inca am ramas cu sechele de la facuturile pe dialup [smilie=maniac.gif]. Rds merge bine in retelele de blocuri sau la abonamentele cu banda garantata, in rest abonamentele de home useri din cate am citit si auzit de la prieteni care au la ei nu merită : ramai fara net destul de des iar limita maxima foarte rar o ajungi si poate mai deloc. La astral sunt si eu :) nu am auzit prea multe probleme cu ei, iar mie sincer am uitat cand n`am avut net ultima data (ba nu stai acum 2 luni mergea prost de tot ca cica au prb cu renelu si nu merg amplificatoarele de semnal...), de viteza sunt foarte multumit am constant oriunde 20-40K si in oras descarc cu maxim 48K adiq 384kb. Stiu stiu ca la rds se trage de pe huburi cu 200K dar de geaba daca sunt intreruperi enervante.
pac pac
wall

Post by wall »

nu am cum sa pun RDS daca fraierii nu vor sa traga cablu in yona....e numai CVR care tine de Astral acum asa ca...singura alternativa la ei e ClickNet si nu stiu ce sa aleg intre ele
Rasnita mea se compune din: AMD64 3000+Venice; Gigabyte k8nf-9; 2x 512Mb Geil; Albatron 6600 256MB; WD 200 JD
vlad.turbuleasa

Post by vlad.turbuleasa »

ADSL Expres (asa numitul Click net expres) recomand ....stabilitate si viteza kalumea...cat despre astral stramb din nas....daca nu ai multi in oras care sa aibe ADSL de la Romtelecom iti recomand cu caldura si nu o sa regreti oferta ADSL de 2 Mbps ...care merge beton celelalte abonamente nu le comentez ca merg slabutz :D...
My Computer !
Post Reply