Counter-Strike 1.6 - Pareri, discutii, informatii utile

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Cayn

Post by Cayn »

Eu as juca Battlefield 2 pe net cu cea mai mare placere pe net dar din pacate nu prea exista servere romanesti (deoarece e lagul mai mic) pe care sa joace cineva. M-am limitat doar la single player in BF2. :)
Am inceput sa ma plictisesc de CS 1.6. Sigur voi trece la CS Source dar in ceea ce priveste BF, viitorul e neclar.

Si mai este un incovenient. BF 2, CSS trebuiesc originale, iar CS 1.6 se poate gasi 4 free, varianta non steam care cred k o au 90% din jucatori :D
SharpShooter

Post by SharpShooter »

daca nu va ajuta sistemele pt BF2 incercati Call of Duty, cel putin mie imi place la nebunie, seara serverele de pe linkmania is pline... si actiunea e pe masura

CS nu prea mai imi place ca a devenit un jok de viteza nu prea se mai pune accent pe tactica si posbilitatile de a lua decizii tactice sunt foarte limitate, spatiile se limiteaza numai la interioare si exterioare de mici dimensiuni.......cam imbatranit
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Cayn wrote:Si mai este un incovenient. BF 2, CSS trebuiesc originale, iar CS 1.6 se poate gasi 4 free, varianta non steam care cred k o au 90% din jucatori :D
Gresit! Depinde cum privesti lucrurile, pentru ca toate 3 trebuiesc originale dar in acelasi timp toate 3 pot fi obtinute (si jucate pe net) for free! [smilie=maniac.gif] Asa ca asta nu e inconvenient, e mai degraba o problema de mentalitate (like: CS 1.6 for life!) faptul ca la noi nu se joaca Battlefield 2 (si mai orice joc cu multiplayer online decent) prea mult.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
LeSharK

Post by LeSharK »

scurta parere despre CS 1.6: overrated.
god save the queen 'cos tourists are money!
Cayn

Post by Cayn »

Se poate face rost de toate cele 3 jocuri for free dar apar limitari, probleme in ceea ce priveste serverele pe care poti juca, probleme de update-uri. Merita sa mai cumperi din cand in cand un joc original. :D
Alante

Post by Alante »

hammerady1 wrote:Baieti incercati si voi BattleField 2, ceva nou, super tactica, un adevarat razboi. Cere el ceva resurse, dar merita. Armele sunt de nota 10, un gameplay excelent, grafica la fel. Vehicule de controlat de la tancuri la elicoptere.
...CS iti intra la suflet si greu te lasi de el,..restu le joci doar Try,....ca sa joci cu alti iti trebuie banda si putine jocuri au reusit sa se remarce ca si CS (de shootere ii vorba)
Last edited by Alante on Sat Nov 19, 2005 10:24 pm, edited 1 time in total.
andu87

Post by andu87 »

De unde pot sa fac rost de boti pt 1.6 ?
Ammon-Ra

Post by Ammon-Ra »

mda si eu am auzit ca PGL ofera CS original gratuit jucatorilor care intra in liga.
CS ii drog fratzilor.dacă ii prinzi gustu` om eşti ! nu mai scapi.Ce`i drept k nu îţi trebuie nush ce minte eficienta "to point and click".I mean PAC PAC!... Still, cred ca ii o chestiune de gusturi.Altii mor dupa mmorpg`uri de ex.
CS ruuulz 4 evah!!! Best team-play evah ! }{ GL and HF both teams !
LeSharK

Post by LeSharK »

best teamplay ever zici?
paradoxal CS e mediocru la teamplay.
alte fps-uri item based (alea clasice: Quake, UT, etc.) in teamplay pe langa formatia de joc si coordonarea coechipierilor cere si strategia item-urilor si strategia timing-ului pentru acestea, asadar aceste strategii se pot dezvolta pe termen mediu si lung (pentru ca nu exista runde) devenind strategii de control al punctelor vitale a unei harti (care sunt multiple - nu doar bomb site-ul ca-n CS).

e mult mai greu sa controlezi o harta in Q3 team deathmatch de exemplu timp de 20 de minute sa pazesti quad/red armor/rocket launcher/etc., sa recuperezi pozitiile pierdute, sa asiguri coechipierilor deja respawnati arme etc. (sa nu mai vorbesc de Capture The Flag)

sa nu mai vorbim de cum se joaca pe serverele CS din Romania.. fiecare pentru el la nimereala acolo poate, poate nimeresti un headshot.. daca nimeresti prea multe ai kick/ban :D

si acum ceva si mai ONTOPIC:

In urma tragerii la sorti de la World Cyber Games 2005, Romania se afla in grupa cu Danemarca si Turkmenistan (Counter-Strike)

rezultatele
TeG (Romania) vs. GLA (Turkmenistan) 20-10
TeG (Romania) vs. level (Danemarca) 18-12

informatii sustrase de pe computergames.ro :)

felicitari reprezentantilor nostri
Keos

Post by Keos »

Nu mai joc CS cam de un an, si consider ca imi fac un bine prin asta. Oricum, ce CS se joaca acum nu mai are nici un farmec, fiecare pentru el, plin de baietasi "impotenti" ce isi dovedesc barbatia folosind cheaturi, etc, da, CS is going down...
There is no order...
Ammon-Ra

Post by Ammon-Ra »

well si eu is a 12-a, deci s`a kam terminatu cu cs`u... orikum Gusturile nu se discuta :occasion5:

kt despre TeG... rezultatele de azi dimineatza :
TeG vs Virtus.pro: inferno 12-16 (2-13;10-3)
TeG vs Virtus.pro: cbble 16-4 (15-0;1-4)
TeG vs Virtus.pro: dust2 17-19 (7-8;8-7, si in prelungiri 4-2 pt virtus.pro)

Felicitari lor ca au participat [smilie=Respect.gif]
X5

Post by X5 »

Oricum cred ca multi s-au plictisit de CS 1.6 eu cel putin da si cred ca e cazul sa se faca trecerea catre CS Source...desi sunt cam putine servere in romania pentru Source cel putin la mine in Constanta.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
LeSharK

Post by LeSharK »

eu zic sa se faca trecerea la FPS-uri mai serioase: UT2004, Quake4, BF2 etc.
Alante

Post by Alante »

...din cei ce mai joaca CS 1.6 pe ce servere jucati?:)
X5

Post by X5 »

Alante wrote:...din cei ce mai joaca CS 1.6 pe ce servere jucati?:)
Eu joc pe 193.231.242.117:27015 e un server bun din Constanta al unui provider GMB
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Blackbird69

Intrebare

Post by Blackbird69 »

Cand ma joc cs mi se bloceaza nu se mai misca sau merge foarte sacadat si cateodata ma omoara camp meter ptr. ca nu pot sa ma misc si nu e din cauza comenzilor. Am reinstalat jocul si merge la fel de prost. Ce as putea face ?
Alante

Post by Alante »

...ce system ai?,...vezi sa fie pe OpenGL nu D3D si Rez 800X600,...posibil problema sa fie si din afara jocului,...ceva antivirus/firewall,...eu cand joc CS scot tot de jos,...si totusi ce system ai?
#ElemenT#

Post by #ElemenT# »

cs e un joc bun doar prin felul in care te face sa mergi cu colegii la o "sala de internet" cand colo tu aveai ora de franceza ... in rest nimic special .. sau te mai duci uneori si vezi copii de clasa a patra ca "isi dau cutit" sau folosesc alte expresii preluate din pitorescul limbaj de argou juvenil..copiii aia o sa ajunga criminali in serie va spun eu..
I'm the only witness to the nature of my crime!!!
vardikkk

cs in retea

Post by vardikkk »

sunt conectat la o retea metropolitana, iar la mine acasa am un router.... problema mea este ca nu vad serverele LAN de la ceilalti din retea.... si aceeasi problema mai este la un prieten care de asemeni are router acasa.... ce setari ar trebui facute sa pot sa joc cu ceilalti cs?
When you're sittin' on the top, it's hard to hear you from way up here.
el_dorado

Post by el_dorado »

gata?.. iar s-a asternut tacerea?!..sper sa nu dureze iar aproape 2 ani...eu am o problema de curand...tst la servere adresa serverului dar nu mi-l ia...nu-mi afiseaza nimic?..care tb sa fie problema...si apropo..am cs 1.6 ...la toate cs 1.6 merge sa te luptzi cu botzi...ca eu la cs meu vad numai optiunea pt multiplayer...
Ammon-Ra

Post by Ammon-Ra »

vardikkk wrote:sunt conectat la o retea metropolitana, iar la mine acasa am un router.... problema mea este ca nu vad serverele LAN de la ceilalti din retea.... si aceeasi problema mai este la un prieten care de asemeni are router acasa.... ce setari ar trebui facute sa pot sa joc cu ceilalti cs?
Vezi sa nu ai firewall`ul on... scoate`l ca sa fii sigur.
el_dorado wrote:gata?.. iar s-a asternut tacerea?!..sper sa nu dureze iar aproape 2 ani...eu am o problema de curand...tst la servere adresa serverului dar nu mi-l ia...nu-mi afiseaza nimic?..care tb sa fie problema...si apropo..am cs 1.6 ...la toate cs 1.6 merge sa te luptzi cu botzi...ca eu la cs meu vad numai optiunea pt multiplayer...
Hmm... pai, in primu` rand... ce vrei sa spui prin "la toate cs 1.6" ?? :wink:
Second, ai CS piratat sau original :-~ ?? In caz ca nu e original, pune un patch v19. Ca astea v21, v22 numa de bine nu le vorbeste lumea. :occasion5:
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Si eu am aceeasi problema ca Vardikk. Am scos firewall-ul si degeaba. Nu vad serverele de lan de la mine din retea. Ce trebuie sa fac ca sa pot intra pe aceste servere. PLS HLP
Alante

Post by Alante »

...ma gasiti pe serverele Ram.mediasat.ro si Ram1.mediasat.ro ,.....deobicei noaptea,..;)
DaLiu

Post by DaLiu »

Cred ca am jucat impotriva lui Ammon-Ra intr-un meci PGL MOLDOVA, MyrmidonI vs. MG, ma insel Ammon-Ra? [smilie=Respect.gif]
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
Alante

Post by Alante »

...da totusi pe ce servere jucati sau e secret? :),...pe versiunea 1.5 am ajuns pana pe locul 5 in Pgl fost C.L. al clanului Tech si anume AlliN[Tech],..am fost descalificati pentru ca am ramas fara un membru(a fost nevoit sa se intoarca la CJ) si am folosit altu dar el nu era inscris in joc,...dupa faza asta s-a destramat clanul,am facut peste 1000 Km dus intors degeaba,...pe versiunea 1.6 mai joc asa "4 FUN",...la nivel profesional nu mai merita,o gramada de timp pierdut si pentru ca unu dintre noi s-a dovedit a fi neserios am luat tzeapa toti,...daca ne descurcam prost nu-mi era ciuda dar asa,..:(
capca1

Post by capca1 »

Alante wrote:...da totusi pe ce servere jucati sau e secret? :),...pe versiunea 1.5 am ajuns pana pe locul 5 in Pgl fost C.L. al clanului Tech si anume AlliN[Tech],..am fost descalificati pentru ca am ramas fara un membru(a fost nevoit sa se intoarca la CJ) si am folosit altu dar el nu era inscris in joc,...dupa faza asta s-a destramat clanul,am facut peste 1000 Km dus intors degeaba,...pe versiunea 1.6 mai joc asa "4 FUN",...la nivel profesional nu mai merita,o gramada de timp pierdut si pentru ca unu dintre noi s-a dovedit a fi neserios am luat tzeapa toti,...daca ne descurcam prost nu-mi era ciuda dar asa,..:(
ma gasiti pe bnet,serverle de linkmania constanta,craiova si ploiesti;
hai ca mi-ati facut pofta :tongue3:
^speedwheel

Post by ^speedwheel »

Am internet prin Zapp Internet Express si cum aici nu am semnal pe EVDO, l-am pus pe 1X unde am in jur de 110 kb/s.
Problema e ca in CS 1.6 am lagul 600-800, e normal?
Shader

Post by Shader »

Un lag de 600-800 e intr-adevar o problema #-o !! O problema datorata acelor 110 kbps :sad1: O limita cat de cat acceptabila ar fi <100, insa chiar si sub aceasta valoare mai "agata" uneori => cu cat mai putin cu atat mai bine dar in nici un caz >100 :thumbleft:
Live in your world, get pwned in mine!
^speedwheel

Post by ^speedwheel »

Nu vi se pare cam mare lagu pt conexiuna mea?
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Depinde si de server, dar totusi e mare tare lagul tau. La alte jocuri ai probleme??
^speedwheel

Post by ^speedwheel »

Alte jocuri nu am incercat pe net din cauza lagului pe care il am la cs si am zis ca nu are rost.
Am incercat zeci de servere cs si niciunde nu scade sub 600.
Sa fie de vina conexiunea borodband?
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Incearca si alte jocuri sa vezi cum merg, poate ai tu ceva la counter-ul tau.
^speedwheel

Post by ^speedwheel »

Nu cred ca e de vina jocu, deoarece la fel mergea si cs 1.5.
Jin

Post by Jin »

Conexiunea wireless (fie ea CDMA sau GSM) are marele dezavantaj tocmai acest lag, timpii mari de raspuns facindu-l practic inutilizabil pentru a juca online. Chiar daca se lauda ei cu o conexiune de pina la 2.4Mbps, timpii de raspuns sunt la fel ca orice conexiune GSM sau CDMA, adica jalnici. Am avut asa ceva, stabileam noi recorduri gen 2500ms sau chiar 3000ms. Tot cablul e de baza.

Un test? Pinguieste un ip, un site, ceva, fara sa faci trafic. Cum merge?
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
^speedwheel

Post by ^speedwheel »

Jin wrote:Conexiunea wireless (fie ea CDMA sau GSM) are marele dezavantaj tocmai acest lag, timpii mari de raspuns facindu-l practic inutilizabil pentru a juca online. Chiar daca se lauda ei cu o conexiune de pina la 2.4Mbps, timpii de raspuns sunt la fel ca orice conexiune GSM sau CDMA, adica jalnici. Am avut asa ceva, stabileam noi recorduri gen 2500ms sau chiar 3000ms. Tot cablul e de baza.
^speedwheel wrote: Sa fie de vina conexiunea borodband?
Am avut eu o banuiala ca de vina e conexiunea wierless pt acest lag.
Jin wrote:Un test? Pinguieste un ip, un site, ceva, fara sa faci trafic. Cum merge?
Aici nu prea am inteles la ce te referi #-o
Jin

Post by Jin »

^speedwheel wrote:
Jin wrote:Un test? Pinguieste un ip, un site, ceva, fara sa faci trafic. Cum merge?
Aici nu prea am inteles la ce te referi #-o
Start -> Run -> tasteaza ping 194.102.188.11 -t. La time= cit iti arata? Pentru a juca onlie ar trebui sa fie cam 50ms-55ms max.
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
^speedwheel

Post by ^speedwheel »

Mda.. cum era de asteptat: 200ms - 400ms... sare si la 500
Asta inseamna ca nu pot sa joc nici un joc online. :sad1:
LeSharK

Post by LeSharK »

psypc2

Post by psypc2 »

pai imi place foarte mult si pt ca are grafica un pic mai buna decat 1.5 si pt ca imi mere bine nu ca 1.5
LeSharK

Post by LeSharK »

grafica e aceeasi. motorul grafic e cel din Half-Life in ambele.
poate te refereai la design si modele or something..
Post Reply