Am o problema cu un DVD-RW Asus 1608P ... (ATA133) nu prea citeste mai nimic , adică se chinuie sa citeasca cd sau dvd , dupa mult chin si blocaj de calc afiseaza continutu cd-ului sau dvd-ului dar dacă dau sa copiez cva da eroare ca nu poa sa copieze si ceva cu I/O error ceva de genu asta ... cam ce ar avea ? E NOU NOUT abia montat .
Mentionez ca se afla pe acelasi cablu IDE cu inca un CD-RW Samsung care e pe pozitia de slave ... hardu e pe SATA.
DVD-RW ASUS
Moderator: Moderatori
- chrisTopher
Du-l la service. Iti recomand ca inainte de asta sa scrii niste dvd-uri, ca sa vezi daca e busit total, sau doar pe partea de citire.
Ia Pioneer 110D, modelul care sta la baza Asus 1608. Oricum, mai conteaza si norocul intr-o achizitie, nu doar brand-ul si imaginea producatorului.
War_Angel, vezi review-uri pe cdrlabs.com si alte site-uri de profil inainte de realizarea unei achizitii.
Ia Pioneer 110D, modelul care sta la baza Asus 1608. Oricum, mai conteaza si norocul intr-o achizitie, nu doar brand-ul si imaginea producatorului.
War_Angel, vezi review-uri pe cdrlabs.com si alte site-uri de profil inainte de realizarea unei achizitii.
dark as night
-
-