DVD-RW ASUS

Exprimându-ne plastic, sunt cutii albe. Ştiinţific vorbind, CD-uri, DVD-uri, CD-RW-uri, drive-uri, combo etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
sinister

DVD-RW ASUS

Post by sinister »

Am o problema cu un DVD-RW Asus 1608P ... (ATA133) nu prea citeste mai nimic , adică se chinuie sa citeasca cd sau dvd , dupa mult chin si blocaj de calc afiseaza continutu cd-ului sau dvd-ului dar dacă dau sa copiez cva da eroare ca nu poa sa copieze si ceva cu I/O error ceva de genu asta ... cam ce ar avea ? E NOU NOUT abia montat .

Mentionez ca se afla pe acelasi cablu IDE cu inca un CD-RW Samsung care e pe pozitia de slave ... hardu e pe SATA.
Nothing is impossible in a world full of possibilities !
War_Angel

Post by War_Angel »

Si eu care ma gandeam sa imi iau un Asus, DOAMNE NU MAI SUNT DVD-RW BUNE PE LUMEA ASTA DELOC :(
Nu mor asa usor !
sinister

Post by sinister »

Iti recomand Plextor PX716AT3 , mie imi merge f bine
Nothing is impossible in a world full of possibilities !
chrisTopher

Post by chrisTopher »

Du-l la service. Iti recomand ca inainte de asta sa scrii niste dvd-uri, ca sa vezi daca e busit total, sau doar pe partea de citire.
Ia Pioneer 110D, modelul care sta la baza Asus 1608. Oricum, mai conteaza si norocul intr-o achizitie, nu doar brand-ul si imaginea producatorului.
War_Angel, vezi review-uri pe cdrlabs.com si alte site-uri de profil inainte de realizarea unei achizitii.
dark as night
nicksonseven

nickson

Post by nicksonseven »

scoate cd rw de pe panglica sau pune-l slave si master pune dvdrw!
Nickson
catalin_14

Post by catalin_14 »

Am si eu acelasi to asus si imi merge f bine! E cel mai bun pentru pretul lui! Cred ca Ti-a picat unul bulit din fabrica!Totusi nu prea e bun la citirea cd-urilor!
rome total war_the best ever game
aditza26

Post by aditza26 »

Garantia te salveaza. Am avut probleme cu un ASUS 1608P si l-am dus in cele din urma la garantie. M-au pus sa imi aleg altul, la acelasi pret, intre un LG si un NEC, cica nu imi mai da ASUS 1608P ca au fost un lot proaste. Daca mai e in garantie, fugi cu el acolo.
Post Reply