Ce v-ati cumparat in ultima vreme
Moderator: Moderatori
Un card microSD/transflash Sandisk de 256 de mega pentru Motorola V1050-ul meu, pentru ca m-am plictisit de idioti care ma plimbau cu vorba ca aduc de 512 de mega si mi s-a acrit de minciuni asa ca am luat asta de 256 de la Eurogsm cu 120RON. Probabil ca se gasea si mai ieftin, dar din moment ce a fost mai ieftin cu 50RON decat la Germanos...
O tastatura Logitech Media Keyboard Elite, de la Flamingo ca sa am set Logitech la birou (am luat eu vechiul mouse al tatalui meu, un MX310) si am zis ca merita sa imi iau sa am si o tastatura ok la birou.
O tastatura Logitech Media Keyboard Elite, de la Flamingo ca sa am set Logitech la birou (am luat eu vechiul mouse al tatalui meu, un MX310) si am zis ca merita sa imi iau sa am si o tastatura ok la birou.
- indianuiute
- Lord Executron
Azi la unirea un nou costum pt party-ul la Revelion. Imi plac chestiile lucioase.
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
- Lord Executron
novi wrote:Cu fata din avatar vei semana cu Florin Salam pe sistem TURBO!:PLord Executron wrote:Azi la unirea un nou costum pt party-ul la Revelion. Imi plac chestiile lucioase.

1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
O pereche de casti. Cadou. 

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
- nemesys_alien
frumos..dar parca un 19 inch.. 
sa nu ma intelegi gresit, super monitoru fata de al meu
si hai sa vedem ultimele cumparaturi: pai un DVD-RW Plextor 716A,un hdd Maxtor Diamond Max 9 de *0Gb si un Seagate tot de 80Gb + un controler IDE - RAID + un amarat de maouse optic ca bila nu mai e la moda

sa nu ma intelegi gresit, super monitoru fata de al meu

si hai sa vedem ultimele cumparaturi: pai un DVD-RW Plextor 716A,un hdd Maxtor Diamond Max 9 de *0Gb si un Seagate tot de 80Gb + un controler IDE - RAID + un amarat de maouse optic ca bila nu mai e la moda

http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

Se misca neasteptat de bine in joace in 1280!Doar are 8ms!Sunt super multumit!L-am conectat pe DVI si imaginea este cristal!In jocurile cu HDR e nebunie!Coza wrote:Nota 10 pentru design ! Al meu LCD pare din topor pe langa felina ta. Sunt curios cum se misca, dar la formele ce le are ce mai conteaza(ups,... ma gandeam la Charlize Theron).novi wrote: Nou nout sigilat de pe un alt forum cu 11 mil!
AMD 4400+
Mai ramane sa iau placa de baza ( DFI, AbitAN8 sau Asus 32 SLI ?). Nici cu memoriile nu pot sa ma hotarasc ( Crucial, G-Skill sau OCZ? ). Am un topic aici . Poate aveti idei...

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Mai ramane sa iau placa de baza ( DFI, AbitAN8 sau Asus 32 SLI ?). Nici cu memoriile nu pot sa ma hotarasc ( Crucial, G-Skill sau OCZ? ). Am un topic aici . Poate aveti idei...

”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Una bucata XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX edition
http://www.xfxforce.com/web/product/lis ... onId=78690

si
una bucata LKA-CR15W Linkskey 19-in-1 Internal USB Card Reader
http://www.linkskey.com/detail.php?Prod ... =LKA-CR15W

Acuma umblu ca disperatul dupa un MOLEX Y splitter pentru ca am nevoie de 6 molex-uri in PC si eu n-am decat 5
asa ca am un DVD out-of-order.
http://www.xfxforce.com/web/product/lis ... onId=78690

si
una bucata LKA-CR15W Linkskey 19-in-1 Internal USB Card Reader
http://www.linkskey.com/detail.php?Prod ... =LKA-CR15W

Acuma umblu ca disperatul dupa un MOLEX Y splitter pentru ca am nevoie de 6 molex-uri in PC si eu n-am decat 5

"From all the things I lost, I miss my mind the most!!!"
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne
Nici eu... Azi am tinut in mana 2 (doua) Leadtek 7800GTX ! Durerea era ca nu erau ale mele...papa_ioan wrote:E adusa de afara. Pe la noi nu am prea vazut.
Later : multumesc alexwinfast .
Last edited by FATHER on Fri Dec 30, 2005 6:59 pm, edited 1 time in total.
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
- alexwinfast
- Pretorianu'
Tocmai mi-am facut un cadou de Sarbatori - In-Car JVC.
...ce frumos se aude...
P.S. bag cd cu parazitii si parca conduc un Hummer acum ...![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
...ce frumos se aude...

P.S. bag cd cu parazitii si parca conduc un Hummer acum ...
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
- Attachments
-
- In-Car JVC.jpg (10.72 KiB) Viewed 981 times
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
- Pretorianu'
un Vauxhall (Opel) Vectra din '98 ... poti seta colorile in asa fel incat sa se potriveasca cu orice lumini ai avea pe borddr_dream wrote:frumos! ce masina ai ? ma gandesc c-ar fi bine daca se potriveste si cu luminile de la bord..

Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
dr_dream wrote:poti sa-mi spui te rog de unde l-ai cumparat si daca culorile se pot seta si pe albastru sau rosu ?
merci !
dr_dream , daca ai drum prin Londra poti sa-mi cumperi si mie unul ?Pretorianu' wrote: poti seta colorile in asa fel incat sa se potriveasca cu orice lumini ai avea pe bord

quantum wrote:dr_dream wrote:poti sa-mi spui te rog de unde l-ai cumparat si daca culorile se pot seta si pe albastru sau rosu ?
merci !dr_dream , daca ai drum prin Londra poti sa-mi cumperi si mie unul ?Pretorianu' wrote: poti seta colorile in asa fel incat sa se potriveasca cu orice lumini ai avea pe bord
vara am spre Luxemburg

later edit: am intrat pe link-ul dat de Pretorianu', si m-am lamurit cu , culorile.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Cooler GPU Evercool VC-RHB. Talpă foarte prost finisată, uşor de reglat cu lapping, ventilatoare silenţioase. Se poate ţine si fără, oricum mai mult de 5°C nu e diferenţă. De la GPU/memorii 66/45°C în idle cooler stock, acum am 54/35. E cooler doar de GPU deci pe memorii am pus un hibrid format din jumătate de cooler de la un Asus şi jumate de la un Abit.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Eu am optat pentru:
- Attachments
-
- Un kit de 2*512 DDR II Geil Ultra Pc 667 (3.4.4.12)
- DDR2UDC.jpg (14.2 KiB) Viewed 746 times
-
- Un cooler Thermaltake Sonic tower
- sonictowerfull.jpg (16.32 KiB) Viewed 746 times
Asus P5N32 Sli Deluxe Intel Edition| Intel Pentium P 630 Lga 775 | 1* ThermalTake Sonic Tower, 1*Antec Tricool 12", 3*Antec Tricool 8" | Kit 2*512 DDR II Geil Ultra - 667 Mhz (3.8.8.10) | Asus 7800 Gt/Top/Silent 256/256 | Hdd WD 160 Gb\7200\8 Mb | DVD RW Asus 16x, CD-RW Asus 52 x | Case Chieftec BX-03B-B-SL| Monitor Samtron 17'"
Cu respect,
Virus
Cu respect,
Virus