Astral/UPC si noua limita de viteza
Moderator: Moderatori
In zilele de 2 si 3 am beneficiat cam de aceeasi viteza de cacao (256kbps) care am avut si in decembrie..insa in seara asta, pe la 1:20 a murit extern-ul, tracert-uri repetate la yahoo.com dadeau ca ultim server ba cel din Cluj, ba Bucuresti, ba Timisoara, deci era clar ca lucrau la peering-ul cu aorta UPC-ului
Acum 5 min a venit, deci dupa 25 de min de "chinuri", asa c-am facut repede un test la giganews, 1400-1500 kbit
U gotta lov'em!
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Astralul nu da Ip-ul dupa modemul de cablu. Deci daca îţi bagi si telefonie o sa îţi puna un modem putzinel mai destept ca cel actual. In rest schimbatul ip-ului se face printr-o cerere scrisa sau fa si u personal o vizita la departamentul comercial...
Asus P5N32 Sli Deluxe Intel Edition| Intel Pentium P 630 Lga 775 | 1* ThermalTake Sonic Tower, 1*Antec Tricool 12", 3*Antec Tricool 8" | Kit 2*512 DDR II Geil Ultra - 667 Mhz (3.8.8.10) | Asus 7800 Gt/Top/Silent 256/256 | Hdd WD 160 Gb\7200\8 Mb | DVD RW Asus 16x, CD-RW Asus 52 x | Case Chieftec BX-03B-B-SL| Monitor Samtron 17'"
Cu respect,
Virus
Cu respect,
Virus
- Smooth_Crimin@l
Am dat la ora 9 un test la giganews > 1400 kbit. Am dat acum, pe la 11:15 > 230 kbps. Deci, undeva in intervalul asta de 2 ore, baietii limiteaza conexiunea. ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Smooth_Crimin@l > in poza aia vad c-ai facut testul pe un site intern (hardnet.ro), nu pe unul extern. Incearca Giganews pt un test intr-adevar extern
Smooth_Crimin@l > in poza aia vad c-ai facut testul pe un site intern (hardnet.ro), nu pe unul extern. Incearca Giganews pt un test intr-adevar extern

Last edited by Edge on Wed Jan 04, 2006 3:22 pm, edited 1 time in total.
- Smooth_Crimin@l
12 Euro(+TVA) > vit. pana la 512 Kbps > acces nelimitat > e-mail 50Mb > modem gratuit in custodie
19,5 Euro (+TVA) > vit. pana la 1024 Kbps > ------//------ > e-mail 2x50Mb >------------//--------------
26,5 euro (+TVA) > vit. pana la 1536 Kbps > ------//------ > e-mail 3x50Mb >------------//--------------
Instalarea cica in 48 de ore
Mai multe detalii > http://www.upc.ro 
19,5 Euro (+TVA) > vit. pana la 1024 Kbps > ------//------ > e-mail 2x50Mb >------------//--------------
26,5 euro (+TVA) > vit. pana la 1536 Kbps > ------//------ > e-mail 3x50Mb >------------//--------------
Instalarea cica in 48 de ore
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Am dat si azi telefon (cred ca ultimu pe saptamana asta ca m`am saturat) si mi`a zis shau ca instaleaza echipamente noi ca sa suporte traficul asta (viteza asta or whtever).
Chiar trebuie aparatura noua pt fiecare marire de banda? Io zic sa cumpere net in rate daca nu au bani ca asta e cel mai important. Nu am auzit niciodata stire de genu "Astral si`a marit iesirea spre internet cu XXXmbs".

pac pac
- omul_maimutza
- omul_maimutza
- Smooth_Crimin@l
Vad ca in Bucuresti au inceput lucrarile (daca nu au si terminat). La mine s-a facut upgrade-ul in urma cu 2 zile. Testele de banda imi afiseaza viteza de download intre 1400 si 1500 kbps.CaddY wrote:Speram cu totii... cine stie cat mai asteptam :|
In tara nu stiu cum e, dar stiu ca ar fi trebuit sa se intample inaintea Bucurestiului.
Va duceti de geaba la sediu, cei care se ocupa intradevar cu partea tehnica si poate sa va dea un raspuns nu o sa`i gasiti acolo. La telefon aveti ceva sanse daca stiti ce sa ii intrebati. Nu incercati sa le scoateti ochiu cu faptu deja platiti ceva care nu il aveti pentru ca nu rezolvati nimic.
pac pac
Pai, in cazu' asta io astept sa-mi vina unul dintre clientii mei de la net de la munte si o sa-l pun pe el sa vb cu pila lui de la Astral. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Later edit > am stat azi-noapte si azi-dimineata cu teste la giganews sa vad exact intervalul cand scot si baga limitarea pe abonamentul meu..concluzia: 1:33 - 10:34 > asta e intervalul cand merge si la mine cu 1,5 mbit. Daca ma duc la ei sa le fac panarama, cred ca-mi dau peste tot, ca ei imi dau deja defapt 1,5 mbit... si ca nu-i vina lor ca dupa 10:30 scade asa tare, ca doar banda e negarantata![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Btw, nu credeti ca-i timpul pentru o redenumire a topicului, poate ceva genul "Astral a înşeptit viteza, la 1,5 mbit... not"
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Later edit > am stat azi-noapte si azi-dimineata cu teste la giganews sa vad exact intervalul cand scot si baga limitarea pe abonamentul meu..concluzia: 1:33 - 10:34 > asta e intervalul cand merge si la mine cu 1,5 mbit. Daca ma duc la ei sa le fac panarama, cred ca-mi dau peste tot, ca ei imi dau deja defapt 1,5 mbit... si ca nu-i vina lor ca dupa 10:30 scade asa tare, ca doar banda e negarantata
Btw, nu credeti ca-i timpul pentru o redenumire a topicului, poate ceva genul "Astral a înşeptit viteza, la 1,5 mbit... not"

Un lucru e sigur: nu trebuie sa ne asteptam la o viteza prea mare pana la sfarsitul lui ianuarie. Domnii de la Astral considera ca s-au achitat de "datorie" si au anuntat ca vor conecta pe toti la tzeava de 1,5 pana la finele lui ianuarie. E haios faptul ca in pliantele lor treaba asta era prevazuta pt noiembrie.

Unde au anuntat pana la sf lui ianuarie? Eu cand am facut contractul pe 24 noiembrie, au zis de la 1 ianuarie
Nu stiu ce ziceti voi, dar ca sa oferi ceva ce nu poti oferi decat peste 2 luni, hai 3 ca nu esti pregatiti, mi se pare cam bull-.... pe fata, din partea Astralului. Si pe langa asta, mai si platim ce nu avem.. Asta e, "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" 

Hello eu m am transferat de la abonamentul de 21$ la asta nou de 26,5 Eu si au trecut 10 zile si netu imi merge mai prost ca inainte am fost la ei le am trimis mesaje la care nici nu au raspuns am fost si pe la ei la sediu si nu au stiut ce sa mi spuna da stiu ca nu asa trebuie sa mearga netu nici macar la abonamentul de 21$ da pai la asta de 26,5.... apropo sunt din cta

Spunea cineva mai sus ca acei 1536 kbit sunt atat metro cat si extern... ei bine, nu-i asa. Metro-ul s-a marit la aprox 2 - 2,2 mbit (cum spunea si ice01) si numai extern-ul ar trebui sa mearga cu max 1536 kbit. Daca nu credeti, uitati-va mai in urma c-am pus cateva poze cu torrente metropolitane la care trageam cu 240 KBps

Depinde si la ce ora faci testul...de exemplu eu l-am facut pe asta la ora 15 si vad ca nus probleme...daca nu isi revine netul la tine la viteza care o aveai inainte trimitele un e-mail...sau cel mai bine sunai si zile probleme...insista.Sidon wrote:Hello eu m am transferat de la abonamentul de 21$ la asta nou de 26,5 Eu si au trecut 10 zile si netu imi merge mai prost ca inainte am fost la ei le am trimis mesaje la care nici nu au raspuns am fost si pe la ei la sediu si nu au stiut ce sa mi spuna da stiu ca nu asa trebuie sa mearga netu nici macar la abonamentul de 21$ da pai la asta de 26,5.... apropo sunt din cta![]()

Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
mda am mai facut acuma un test pe http://www.speakeasy.net/speedtest/ si am 80kpbs dw si 225kbps upload
o sa i sun sa vad care e faza

Viteza variaza mult. De la 58 kbps extern!!! (pacat ca nu am screenshot) pana 1400-1500 (in functzie de ora testului), iar metro 1600-1800. Cert e ca inca doua saptamani o sa vedem asta in testele pe care le tot facem. Whistler, la mine torrentele metro merg cu 180 KB/s maxim. Poate ai vreo idee cum sa ajung si eu la 240