Incepem da,OK: P4 2.4, Placa de baza P4C800 Deluxe, sursa 500W EVER-PVER PFC,Video Inno3d{parca asa se scrie, oups} 5200, Carcasa modificata de mine, initial o ANS din aia cu maner foarte utila, la care am adaugat 2 fan-uri de 12cm pe laterala,doua de 8cm in spate, doua in fata tot de 8cm pt care am modificat putin masca pt o circulatie mai buna,HDD 30 gb Maxtor,acum partea frumoasa,doua kit-uri dual ch G.Skill 2x256MB PC4800 600MHZ CL 2,5 1T +un radiator pt procesor de cupru de la un cooler TITAN peste care am montat un fan Termaltake de 4800RPM. Peste FSB 300(x4=1200) am ridicat voltajele: V-Core=1,58 si pt ram 2.80.Dar nu era de ajuns,parca 3,6 nu spune nimic,drept urmare am perseverat in nebunia mea pana m-am trezit ca FSB era la 342 adica aporox 4,1GHZ mai mult nu a vrut. Temp CPU: 39-43C desktop,48-55C Full-load.Din pacate eu nu am un aparat digital asa ca nu va pot arata sistemul. Mosfeturile au avut nevoie de racire srioasa si am inlocuit si radiatorul cipsetului de la bza cu un cooler de P3 usor modificat

.Trebuie sa mentionez ca scopul experimentui nu a fost peformanta ci doar am vrut sa vad la ce frecventa se poate ajunge cu racire clasica si cred ca mai mergea cu o sura mai puternica dar... Sursa a trebuit scoasa din carcasa ei si montata extern cele doua fan-uri din dotare nu faceau fata.Toate operatiunile de overclock s-au facut din BIOS.
Concluzie, se poate mai romani si fara water-cooling
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)