pareri de spre asus a8v deluxe wigi-g
Moderator: Moderatori
pareri de spre asus a8v deluxe wigi-g
este o placa buna pentru amd 64 3700+,dar persoana nu are banii sa ia placa pe pciex.ce ziceti?
va las sa va ganditi ,am oare comp tare?,sau nu?
Pentru un home-user obişnuit e suficientă. Suportă şi ceva overclocking, cu condiţia să asiguri răcirea corespunzătoare a NB şi SB. În rest, se comportă destul de bine, e stabilă, nu e mofturoasă la memorii. Eu am varianta A8V Deluxe fără WiFi, asta fiind de fapt şi singura diferenţă dintre ele.
O singură problemă ar fi şi anume posibilitatea de upgrade mai târziu (mă refer la placa video).
O singură problemă ar fi şi anume posibilitatea de upgrade mai târziu (mă refer la placa video).
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Albert Einstein
US General Patton
salut
tu cat scoti cu 6800gt in 3dmark2005?peste 5000?sa ii spun omului,eu pe fostul computer
scoteam 4975 cu asus 6800gt 128ddram cu nvsilencer pe ea.acum am un sistem trasnet
cu sli 7800gtx tot asus.
scoteam 4975 cu asus 6800gt 128ddram cu nvsilencer pe ea.acum am un sistem trasnet
cu sli 7800gtx tot asus.
va las sa va ganditi ,am oare comp tare?,sau nu?
Ultima oară când am făcut 3DMark05 am scos ceva de genul 5400 şi ceva mărunţiş, la 400/1100, cu driverele 77.77, pe un Windows obosit (sistemul daily-use). Evident, se poate şi mai bine, pe un sistem proaspăt instalat şi cu drivere mai noi.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
US General Patton
Albert Einstein
US General Patton