Ce v-ati cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
Salut,
-un WD Raptor de 74GB http://westerndigital.com/en/products/p ... DriveID=65
-2 X Seagate de 500GB/7200.9/SATA2/16MB/NCQ http://www.seagate.com/cda/products/dis ... 05,00.html
-si un LG 4163B
Bafta maxima!
Cu respect, Olaf!
-un WD Raptor de 74GB http://westerndigital.com/en/products/p ... DriveID=65
-2 X Seagate de 500GB/7200.9/SATA2/16MB/NCQ http://www.seagate.com/cda/products/dis ... 05,00.html
-si un LG 4163B
Bafta maxima!
Cu respect, Olaf!
AMD Athlon64 3500+(@ 2410 Mhz), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x 512 MB DDR400 Corsair 3200LLPT, Sapphire X800XT PE, OCZ 600W SLI Ready, Cooler Master Stacker, WD Raptor SATA 74GB 8mb, 2x Seagate SATA2 500GB RAID 0, Asus DRW0804P, Creative Audigy2 ZS / Creative GigaWorks S750, LG Flatron F900P
Scuzati intrebarea, dar de ce bye bye Nero odata cu DVD-RAM? Cu ce soft se scrie DVD-RAM?kosmocos wrote:Niste DVD-RAM de la Panasonic, bye bye Nero
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
The outcome is usually depressing.
Wiki
Pe DVD-RAM se poate scrie ca pe un hard / floppy / flash disk, fara a fi nevoie de vreun alt soft.
Pe DVD-RAM se poate scrie ca pe un hard / floppy / flash disk, fara a fi nevoie de vreun alt soft.
ce ziceti, configuratia urmatoare e o alegere buna
?
AMD Athlon64 3000+ (Venice), ASUS A8N-E, 2x512 DDR400 GEIL UltraX (cl 2-5-2-2), HDD WD 250 GB, DVD-WR TEAC, Leadtek GeForce 6600 GT ExtEdition, carcasa Antec (nush modelu, black, mid tower, usita panou frontal), sursa Enermax 500W seria Liberty, Soundblaster Audigy 2, FDD, toate astea la 37 mil - merita

AMD Athlon64 3000+ (Venice), ASUS A8N-E, 2x512 DDR400 GEIL UltraX (cl 2-5-2-2), HDD WD 250 GB, DVD-WR TEAC, Leadtek GeForce 6600 GT ExtEdition, carcasa Antec (nush modelu, black, mid tower, usita panou frontal), sursa Enermax 500W seria Liberty, Soundblaster Audigy 2, FDD, toate astea la 37 mil - merita
destul de echilibrat sistemul;eu unul as fi optat pt 2gb ram value kit +6600gt gainward sau leadtek stoc frecv in locul alegerii talebizcuits wrote:ce ziceti, configuratia urmatoare e o alegere buna?

cheers m8!

pretul sistemului este fara monitor si alte periferice, insa ma gandesc la un Samsung 795 DF (17", dot pitch 0,20mm, max rezolutie 1600x1200, CRT Flat,
Frecventa orizontala 30-85Hz, verticala 50-160Hz, TCO-03) tastatura Logitek Deluxe, mouse Logitech MX310), boxe??? (nush as prefera sa achizitionez o statie la second Pioneer si niste boxe fakute pa bucati)
Frecventa orizontala 30-85Hz, verticala 50-160Hz, TCO-03) tastatura Logitek Deluxe, mouse Logitech MX310), boxe??? (nush as prefera sa achizitionez o statie la second Pioneer si niste boxe fakute pa bucati)
- Partal Gabriel
- Partal Gabriel
Cred ca o sa-ti para rau... .Partal Gabriel wrote:Sunt chiar multumit de ea...reda binisor basul
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Sorry de intarziere, DVD-RAM se scrie cu copy/paste direct din windozCorbu' wrote:Scuzati intrebarea, dar de ce bye bye Nero odata cu DVD-RAM? Cu ce soft se scrie DVD-RAM?kosmocos wrote:Niste DVD-RAM de la Panasonic, bye bye Nero

Incearca sa dai un mail la maguay ( sales@maguay.ro sau office@maguay.ro) ; vad ca acum nu mai au pe oferta , dai ei aduc , sau cel putin aduceau cam tot ce e pe site la Chieftec ..Smenu wrote:Nu stiti unde pot gasi panouri laterale cu geam(plexy)? Am vazut mai demult undeva, dar nu mai stiu unde
PS : Am uitat sa precizez ca sunt panouri speciale pentru carcasele Chieftec --> http://www.chieftec.de/?page=products_c ... anguage=uk
- Partal Gabriel
quantum wrote:Cred ca o sa-ti para rau... .Partal Gabriel wrote:Sunt chiar multumit de ea...reda binisor basul
Ba chiar nu imi pare rau...am luato de la altex megastore si am putut sa le testez acolo am dat la max la ambele si la un LG si sincer sa fiu Daca era activat basul la sony si volumul dat la 80% incepea deja sa aiba distorsionari..pe cand Panasonic cu nici LG..dar ala se auze prea incet..oricum eu recomand Panasonic AK330 la categoria asta de pret
It is not the light, it is the darkness that blinds you.

Si ca sa fiu ontopic: un cardreader intern + un DVD Asus (ambele black).

![Sunglasses-Sigaret [smilie=Sunglasses-Sigaret.gif]](./images/smilies/Sunglasses-Sigaret.gif)

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Pai ce sa zic? congrats. M-ai "luat" [si] la foto. Incep sa ma simt oarecum complexat in umbra FZ5'ul meu + o ca a aparut scanteie de invidie.Karma wrote:Incepand de azi, sunt fericitul posesor al...

Sa il stapanesti sanatos, you lucky bastard.

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Doar atat?Nu tu zgomot de fond?Nu tu volum in trepte mari?Si parca mai sunt...Sir Ice wrote: Are totusi si dezavantaje:
primul, si cel mai mare, e ca nu toata lumea e nebuna sa dea >200$ pe 2.1 cand cu 150$ isi poate lua un GT5051
nu are si boxe spate, dar eu nu am chef de fire de care sa ma impiedic
salut
eu miam luat sistem nou,intel d660,p5n32sli deluxe asus,2xasus 7800gtx,2x512ddr2 ocz platinum 667,2xasus 7800gtx,audigy2 zs,leadtek pvr2000,chieftec lx01,sursa enermax 600w,si restul tot la fel in afara de monitor samsung
960bf.eu zic ca este de ajuns pana la anu,cand voi schimba iar.
960bf.eu zic ca este de ajuns pana la anu,cand voi schimba iar.
va las sa va ganditi ,am oare comp tare?,sau nu?
Re: salut
Misto... Daca mai pui doua placi video o sa ai HexaSLI .mit78 wrote:eu miam luat 2xasus 7800gtx,2x512ddr2 ocz platinum 667,2xasus 7800gtx...

”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Adica fasait perceptibil doar cand nu ruleaza nimic si nu emit boxele nimic? Am remarcat asa ceva, dar nu pare sa ma deranjeze.Mashonda wrote:Doar atat?Nu tu zgomot de fond?Nu tu volum in trepte mari?Si parca mai sunt...Sir Ice wrote: Are totusi si dezavantaje:
primul, si cel mai mare, e ca nu toata lumea e nebuna sa dea >200$ pe 2.1 cand cu 150$ isi poate lua un GT5051
nu are si boxe spate, dar eu nu am chef de fire de care sa ma impiedic
Volumul in trepte mari e cam enervant insa, ce-i drept. Aici ar trebui sa mai lucreze.
Da,fasaitu' acela...la mine o fi de la placa audio onboardSir Ice wrote: Adica fasait perceptibil doar cand nu ruleaza nimic si nu emit boxele nimic? Am remarcat asa ceva, dar nu pare sa ma deranjeze.
Volumul in trepte mari e cam enervant insa, ce-i drept. Aici ar trebui sa mai lucreze.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

In schimb,volumu' ala e enervant...

Ce mi-a placut la el e ca i-au facut o telecomanda wireless,dar si aici au dat-o-n bara.Nu merge decat daca e pe linie cu receiveru' si nu e nimic in calea lor(eu am si kit tastatura+mouse wireless si poate se interpune...).
Aceasta minunatie de birou, 100% conceptie si creatie proprie. Am cumparat o foaie de PAL (nuanta a fost tot alegerea mea) si feroneria necesara. Planul si masuratorile le-am conceput singur, iar toate materialele, taiatul PAL-ului si cantul de 2 mm m-au costat 2,5 mil lei. Montajul a durat o zi intreaga insa sunt foarte multumit de el.
Mentionez ca in partea dreapta, la momentul fotografierii nu era instalata usa biroului pentru ca o balama era defecta si tb schimbata.

Mentionez ca in partea dreapta, la momentul fotografierii nu era instalata usa biroului pentru ca o balama era defecta si tb schimbata.

He he, s-au cam dat vadPantsless wrote:Mi-am luat si eu un altec lansing MX5021 de la media galaxy (reducere 19%),deci am dat cam 6 mil

Fasaitul ala se aude doar daca bagi urechea si e liniste (teoretic poti sa scapi de el daca umbli tu in boxe si te pricepi sa inlocuiesti piesa care e de vina - cred ca i se spune amplificatorul de semnal mic, trebuie unul mai bun probabil), dar pasul de volum chiar e cam mare, trebuie sa il faca mai fin.