problema!!! erori dezarhivare si instalare...

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
The Priest

problema!!! erori dezarhivare si instalare...

Post by The Priest »

Salut. E un pic frustrant sa dai 1000 de euro si sa descoperi ca ai probleme la care nu reusesti sa gasesti cauza. Da poate voi stiti mai bine . Am configuratia actuala de mai bine de o jumatate de an. Prima problema a fost la instalare jocuri. O fereastra cu "Abort Retry Ignore" care la restul prietenilor ce instalau jocul nu aparea. Cu "Retry" sau "Ignore" totusi jocul se instala. A doua si adevarata problema a aparut la dezarhivare arhive mari , peste 1,5 GB . Am luat frumos hardul am mers la un prieten unde am dezarhivat arhiva(joc) si instalat jocul fara probleme. Pana la urma dupa ce am instalat inca unWindows pe o partitie libera am reusit sa dezarhivez si eu fara eroare dar a aparut fereastra cu "Abort Retry Ignore" la instalare, totusi cu "Retry" s-a instalat si a mers. Tocmai am incercat sa dezarhivez arhiva de care va vorbesc si mi-a dat 31 de erori... Iar acum am mai incercat o data si a mers fara nici o eroare. Straniu, nu? "CRC failed The file is corrupt sau The volume is corrupt"
Chiar dupa acest mesaj am sa las Memtest sa ruleze pana dimineata, iar maine seara voi instala SO pe hardul unui prieten.
Astept orice sugestii si idei.

ASUS A8N-SLI Premium, AMD Athlon 64 3200+(Venice), Leadtek 6600 GT Extreme, WD 80 GB sata 1, KINGMAX 2x256 DDR-400, Thermaltake Purepower 460W.
Our Father which art in heaven...
Alante

Post by Alante »

...totusi ce SO(Ce versiune de Win) folosesti?,...problema ta pare sa tina de soft,...pentru inceput formateaza partitia C: in Fat32 (sper ca ai mai multe partitii) sau NTFS,incearca un Clean instal de Win.XpPro cu Sp2 integrat (exclus warezuri sunt pline de gunoaie) sau Win 2000 Pro + Sp4,..baga si Driverul pentru procesor http://www.amd.com/us-en/assets/content ... amdcpu.exe ,...

...sper ca ai Update la Bios,...neaparat instaleaza un Antivirus (Kaspersky sau NOD 32) si 2-3 aplicatii Anti-Spyware,...posibil sa fie vorba de un Virus,...Simptomele de mai sus asta tind sa arate,...
Karan

memorii

Post by Karan »

De obicei astfel de probleme apar de la memorii defecte.
I'm not Karan. I'm someone else.
Nimeritoru

Post by Nimeritoru »

aia cu Abort Retry Ignore la jocuri imi apare si mie de multe ori si dau Ignore dar asta cu dezarhivatul e posibil , cum a spus si Karan sa fie de la memorie.Du-te cu memoria la magazinul de unde ai luat-o !
The Priest

solutie partiala

Post by The Priest »

Intr-un tarziu am facut rost de un hard disk Maxtor 40 GB ATA si a mers perfect fara nici o eroare la dezarhivari si instalari succesive, deci problema este ori de la hard , ori de la conectorii SATA din placa de baza... Sper sa mai gasesc inca un hard sata sa lamuresc problema definitiv sau , eventual , sa-mi cumpar unul SATA II ... mersi oricum pentru sugestii, SO era Windows cu sp II iar pe hard am doua partitii NTFS pe ambele cate un Windows; am incercat si cu alte memorii si a dat aceleasi erori...
Our Father which art in heaven...
Post Reply