Nu poti compara aceste titluri cu titani ca G3 si Oblivion. Stiam exact ce va fi de capul lor, si la ce sa ma astept; asa ca nu pot spune ca am fost dezamagit de jocurile mentionate de tine mai sus. La fel stiu exact la ce sa ma astept si de al Gothic3 si Oblivion si sunt foarte sigur ca se vor ridica la nivelul asteptarilor, adică vor fi de 9+. Probabil ca ce am vazut in 3dmark06 (sau ma rog, ce au vazut cei cu SM3) vom vedea si noi in aceste 2 jocuri (cel putin) numai ca, spre deosebire de 3dmark06, vor fi optimizarile necesare unei rularii bune.ice01 wrote:Si anul trecut au fost: Quake 4, NFS MW, GTA SA, SS2 ... ca sa enumer numai cateva nume notabile, din pacate toate au sfarsit prin abandon ... motivul a fost acela ca din punct de vedere al game play-ului nu au adus mai nimic notabil, eventual doar o amintire a vremurilor de odinioara, dar care a palit destul de repede dupa maxim o ora de joc ...KodiaK wrote:Anul asta promite cateva titluri cel putin notabile: Gothic3, Oblivion si STALKER. Care in mod sigur vor beneficia de PS3. Pina atunci sper sa imi iau si un 7800GT
Poate anul asta se vor gandi mai mult la aspectul game play, si nu vor tine neaparat sa foloseasca toate efectele prezente in 3DMARK2006, care oricum nu mai reprezinta un etalon in ce privesc jocurile viitoare, ci mai degraba o intrecere de pixeli si culori
Daca ei il vad ca etalon, atunci viitorul e foarte bright, colorat si lipsit de elementul placeri de a juca ...
alexwinfast, dacă te uiti tu bine la scorurile lui kosmocos vei vedea ca el a scos peste 3000 in SM2 si SM3. Era cel putin cidat ca 12 pipe-uri sa scoata mai mult ca 24

Am mai precizat odata, nu mai comparati scorul general (care este un mare fas) comparati scorurile pe categorii (ca de aia sunt 3 scoruri intermediare acolo)