Ce v-ati cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
- Darth Vader
1. Nokia Wireless Boom Headset HS-4W
2. D-Link Bluetooth DBT-122
Mai incolo urmeaza un MMC de 1 GB
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
2. D-Link Bluetooth DBT-122
Mai incolo urmeaza un MMC de 1 GB
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
Un Wireless Access Point / Ethernet Adapter ASUS WL-330g:

..ca sa-mi maresc acoperirea retelei wireless in casa / in curte.

..ca sa-mi maresc acoperirea retelei wireless in casa / in curte.
AcoustiPack™ Deluxe (v2) de la http://www.euro-store.net/
Comparativ cu pax mate, acest produs e cu 10 clase peste. Greutatea vorbeste pentru el...3 bucati au aproape 3 kilograme, in timp ce Pax mate are 100 de grame cu tot cu ambalaj cred
Daca aveti de gand sa va luati pax mate mai bine stati fara....eficienta lui e 0. Iata parerea celor de la silentpcreview despre Akasa :
Daca e cineva interesat o sa revin cu pareri si alte poze cand voi termina operatiunea de lipire.

Comparativ cu pax mate, acest produs e cu 10 clase peste. Greutatea vorbeste pentru el...3 bucati au aproape 3 kilograme, in timp ce Pax mate are 100 de grame cu tot cu ambalaj cred

Daca aveti de gand sa va luati pax mate mai bine stati fara....eficienta lui e 0. Iata parerea celor de la silentpcreview despre Akasa :
Momentan am lipit materialul doar pe panoul din dreapta, razuirea vechiului "material fonoabsorbant" fiind un chin. Chiar, a gasit cineva o soulutie pentru a scapa de pax mate?The Akasa Paxmate is far too light, way too thin and has too low a density to meet any of the criteria set above. Its total area coverage is the only way that it passes -- just barely, but it is a minor 1 out of 4. It is simply not worthy of a serious look. It also smells terrible, although one user mentioned it seemed to go away after a few days. It is unlikely that applying this product could have any significant impact on the noise of any PC in any case. Anyone with the least bit of understanding of acoustic damping will come to that conclusion in a 30-second examination. Not recommended.
Daca e cineva interesat o sa revin cu pareri si alte poze cand voi termina operatiunea de lipire.

Last edited by Tzeb on Thu Jan 26, 2006 12:20 am, edited 1 time in total.
Mai mult decat suficient pentru a acoperi o carcasa cum e slk3000b.
Distractia te costa mult daca produsul nu se gaseste in tara si esti nevoit sa platesti transport international si taxe.
Unele persoane ar putea crede ca sunt nebun sa dau 100 de euro pe "niste bureti", dar mi s-a pus pata de mult pe acest produs - Ferrari-ul materialelor fonoabsorbante
Distractia te costa mult daca produsul nu se gaseste in tara si esti nevoit sa platesti transport international si taxe.
Unele persoane ar putea crede ca sunt nebun sa dau 100 de euro pe "niste bureti", dar mi s-a pus pata de mult pe acest produs - Ferrari-ul materialelor fonoabsorbante

Un Samsung D500 - super telefon. Pacat ca nu prea tine bateria iar jocurile java sunt imposibil de instalat dupa PC pe el. (Irda)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Athlon 64 3000+ @ 2000 Mghz/MSI K8N Neo FSR/2X256PQI Turbo DDR400 DualCH CL 2/3/3/6/GeCube Radeon 9800XT/Creative SB Live/Maxtor 120Gb SATA/LG DVDRW/Antec SmartPower 300W/Samsung SyncMaster 710N TFT
Logitech Z3r
Logitech Z3r
- ^speedwheel
Un mouse Genius wireless
OS: Windows XP Professional SP2, Main Board: ASUS K8N, VGA: eVGA GeForce 6800 GT (410/1155), Sound: C-Media 5.1, CPU: AMD64 3000+@2.7 Ghz Venice, HDD: Western Digital 400BB 40 GB 7200 rpm, RAM: Veritech 1GB ddr400 (2-2-2-5), Power: KME 550 W, Case: DIABLO, Optical Units: LG combo dvd/cd-rw, Sony dvd-rom, Cooling: Cooler carcasa AKASA 2000 rpm 2 ball bearing
- dark14angel2005
Nu-ti face griji, fiecare avem pata noastraTzeb wrote:Mai mult decat suficient pentru a acoperi o carcasa cum e slk3000b.

Mda, arata cam cheap.
Astia de la A4tech au mereu tendinta sa "cloneze" produslele celor de la Logitech.
Rezultatele? Le vedeti singuri. Nu am ceva impotriva A4Tech, insa ar putea fi si ei ORIGINALI. 
Astia de la A4tech au mereu tendinta sa "cloneze" produslele celor de la Logitech.

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Ete ai si tu pretentii acum. De ce sa fi original cand poti sa copiezi ceva ce deja are succes pe piata. Tu te plangi de un mouse, dar exemple sunt la nivel mult mai mare (Nissan 350Z copiat dupa Audi TT, Lexus copiat ani buni dupa Mercedes, etc) ..... Traim intr-o noua era, era clonarii, copierea e deja obsolete
....

Last edited by Corbu' on Thu Jan 26, 2006 11:02 pm, edited 1 time in total.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
originali, neoriginali eu am un mouse a4tech de 2 ani si ceva, optic, pe usb, cu fir si sunt foarte multumit de el....la vremea lui am dat 600 000 pe el (deci nu f mult) si chiar si in ziua de azi se comporta ca nou (si slava domnului ca a suferit trante, lovituri si multe altele, dar nu a patit nimic...deci e si fiabilboyarul wrote:Mda, arata cam cheap.
Astia de la A4tech au mereu tendinta sa "cloneze" produslele celor de la Logitech.Rezultatele? Le vedeti singuri. Nu am ceva impotriva A4Tech, insa ar putea fi si ei ORIGINALI.

PS: sunt si jucator de cs, deci am pretentii la mouse sa fie unul bun asa ca nu vb aiurea

-
Corbu' wrote:...Nissan 350Z copiat dupa Audi A4,...
Gizas, 350z dupa A4, grav, grav...
Ca sa fiu on-topic, neshte Ocz VX 4000 si un x800 GTO, intors de la garantie.

Opty 146//2,75 ghz 1,4v|DFI SLI-DR|X800GTO|OCZ VX GOLD 2x512 1,5-2-2-6//250mhz//3,3v|SB Live|Dual loop L1QU1D ONE-1-loop CPU-1loop video+chipset|Antec TX1050B+S.P. 2.0-500w|Samsung 160 gig Nidec|DVD-RW Nec 3540 Black|Logitech internet navigator black|MX1000|Samsung 172X
OMG, ce enormitate am scris. Voiam sa spun Audi TT, nu stiu la ce imi era gandul de mi-a iesit porumbelul cu A4omu cu firu wrote:Corbu' wrote:...Nissan 350Z copiat dupa Audi A4,...![]()
Gizas, 350z dupa A4, grav, grav...
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
Eu am un A4Tech si merge chiar OK.Doar ca nu as recomanda asa ceva.Uneori imi vine sa il dau de pamant.Pur si simplu mi se face sila cand pun mana pe un MS Intellimouse contrafacut.Sa nu mai zic de scrool care e oribil si plasticul ala cand clantane imi suna in toata urechea....Si asa se produce acea reactie in lant(moment in care il dau de coltul biroului)..si imi trece.
Un laptop Fujitsu 6450G, superb. Centrino 1,7Ghz FSB 533, DVD-RW Dual layer 8X, HDD 80GB, 14" WXGAGlare TFT (extraordinar), 512 DDR2 (in scurt timp va avea 1GB
). Are 2.3 kg si este super mic, poate fi carat mai usor decat fratele lui mai mare FSC Amilo 1425.
Prostia e ca nu are card PCMCIA (au scos bulangii ExpressCard) dar Intel HD audio isi face treaba destul de bine, asa ca ma pot lipsi de Soundblasterul Audigy 2ZS notebook.

Prostia e ca nu are card PCMCIA (au scos bulangii ExpressCard) dar Intel HD audio isi face treaba destul de bine, asa ca ma pot lipsi de Soundblasterul Audigy 2ZS notebook.
-
chill, fan audi aci, deaia m-am atacat asa.Corbu' wrote:OMG, ce enormitate am scris.

Opty 146//2,75 ghz 1,4v|DFI SLI-DR|X800GTO|OCZ VX GOLD 2x512 1,5-2-2-6//250mhz//3,3v|SB Live|Dual loop L1QU1D ONE-1-loop CPU-1loop video+chipset|Antec TX1050B+S.P. 2.0-500w|Samsung 160 gig Nidec|DVD-RW Nec 3540 Black|Logitech internet navigator black|MX1000|Samsung 172X
- NightWalker
Noile mele aditii la sistem....un fan enermax UC-FAB 9 la 200k ,si un kit de 1Gb BH-5 UTT twinMOS care duce 240 mhz la 3.2V pe infinity !Garantie n stuff....4.3 mil ramul..200k fanul...thx to OCboy !! Thx again man ! 

Last edited by h3x0r on Sat Jan 28, 2006 5:29 pm, edited 1 time in total.
Batranul meu Philips 107MB va ajunge la un amic de al meu, m-a slujit cu credinta timp de 4 ani
, l-am schimbat si eu cu altceva ...
LG FLATRON T910B/G 19"CRT

Am oscilat mult intre CRT si TFT ... TFT inca nu m-a convins, mai e mult de lucru la ele, pana atunci long live CRT

LG FLATRON T910B/G 19"CRT

Am oscilat mult intre CRT si TFT ... TFT inca nu m-a convins, mai e mult de lucru la ele, pana atunci long live CRT

- ASUS A8N SLI Premium a luat locul unui abit an8 ultra. Explicatie aici.
- 2 harduri samsung 250GB sata puse in RAID0. Am vazut pe spcr unele persoane care se plangeau ca sunt exemplare cu un seek noise urat....nici vorba de asa ceva la mine, sunt INCREDIBIL de silentioase. Initial am crezut ca au AAM enabled dar nu e cazul. (fabricate in 01/2006) =D>

- 2 harduri samsung 250GB sata puse in RAID0. Am vazut pe spcr unele persoane care se plangeau ca sunt exemplare cu un seek noise urat....nici vorba de asa ceva la mine, sunt INCREDIBIL de silentioase. Initial am crezut ca au AAM enabled dar nu e cazul. (fabricate in 01/2006) =D>

-