Gothic 3

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Earendil

Post by Earendil »

Poate alege dark side si devine trimisul lui Beliar in Myrtana si in acelasi timp si regele orcilor :laughing6:
Image
"All you have to decide is what to do with the time that is given to you."
Retired
Racer

Post by Racer »

:) Ce-mi place ca se vorbeste cu foarte mult "poate" :) .Oricum, m-am mai uitat intr-o revista de jocuri(nu mai stiu numele exact) in care scria "data apatitiei: Q1 2006".WTF???De ce zic toate revistele asa?
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Earendil

Post by Earendil »

Pai daca nu intra si ei pe site-ul oficial sau pe WoG din cand in cand sa mai vada o stire, ceva, inainte sa publice un preview
Image
Retired
Racer

Post by Racer »

Pana la urma am scotocit tot internetul si am gasit o perioada oficiala de lansare a jocului Gothic III mai exact 2nd Quarter 2006.Link-ul duce pe site-ul JoWooD News.
darkmitza

Post by darkmitza »

Am vazut poze multe de la Ghotic III si cred ca o sa fie jocul anului 2006
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Nu poti da un verdict dupa niste poze, nici macar dupa multe filme cu gameplay-ul (parerea mea)
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Macar baietii de la Piranha Bytes nu zic ca fac una si de fapt fac alta precum....cough...cough...Bethesda...cough.

Bethesda, despre Oblivion:
- stati asa ca nu mai bagam sulite, arbalete etc..
- stati asa ca amanam jocul vreo 5 luni, NU ca sa mai lucram la el, bineinteles, doamne-fereste, ci doar ca sa iasa impreuna cu consola Microsoftului.
- stati asa ca scoatem si umbrele obiectelor ca sa nu arate prea fain
...
- stati asa ca....de fapt....jocul iese doar pt. Xbox.

**** off, Bethesda !! [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif]

Gata, m-am racorit. :thumbleft:

Dupa cum spuneam, PB-ul cand se apuca de o treaba o face in modul cel mai serios posibil.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

In Gothic3 trebuia sa existe mounts, dar s-au hotarat sa ii scoata. Asa ca nu numai la Oblivion sunt astfel de rasturnari de sitatie :)
Oricum eu zic ca ambele jocuri or sa fie excelente si d-abia astept sa apara (nu ma intereseaza care o apare primu :P )
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Racer

Post by Racer »

Nu este nici o rasturnare de situatie.In Gothic 1 si 2 nu au existat mount-uri, iar in Gothic 3 au zis ca "s-ar putea sa bage dar nu stiu sigur".Tot Gothic 3 a iesit castigator :)
rayn3

Post by rayn3 »

Ce intelegeti voi prin mount in cazul de fata...... :-s un fel de "teleport point".......lamuriti-ma daca este altceva decat ceea ce cred eu
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Mount e animal de calarit.
Dum zomfies...
rayn3

Post by rayn3 »

Aham....pai ziceti-i "cal" "brontozaur" sau ceva de ride(calareala)....nu mount...:P Anywayz.....
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Pai cand e vorba de gothic nu-i zicem nicicum, ca n-are :P. Dar las ca are jocul alte chestii cu care se lauda, ca de exemplu personaj principal care la fiecare inceput de Gothic se loveste la cap si se trezeste incompetent :laughing6: . Apropo, cum au de gand sa argumenteze de data asta ca esti lvl 1, fara arma si in haine de taran?
Dum zomfies...
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Mount inseamna a te urca pe un cal. Si asa mi-a ramas reflexul de la WoW. :)
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

De fapt mount inseamna chiar animal de calarit. Este si un substantiv, nu numai predicat. E doar un englezism consacrat din cauza Wow-ului & co.
Dum zomfies...
Earendil

Post by Earendil »

Trickster wrote:Apropo, cum au de gand sa argumenteze de data asta ca esti lvl 1, fara arma si in haine de taran?
Din cate stiu eu, la inceputul jocului nu o sa fii cel mai varza din toata Myrtana si o sa poti sa bati si tu un pui de lup. Am inteles ca nu o sa incepi cu lvl 1, ci o sa ai cateva nivele.
Image
Retired
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Fenomenal, ador puii de lup la protap :laughing6: . Si cu armura mea lucioasa ce-au facut?

Acuma serios, dincolo de toata grafica asta adorabila si dual wielding, ce prezinta nou fata de celelalte parti?
Dum zomfies...
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Alta poveste. Probabil ca si arme si vraji noi.
Nu vad de ce sa schimbe o reteta aproape perfecta numai de dragul noutatii.

PS: Sper sa aiba si niste optimizari mai bune ca precedentele serii.
Earendil

Post by Earendil »

World of Gothic wrote:Piranha Bytes Devs Answer Fan Questions
75 questions have been approved so far by JoWooD and are displayed at the JoWooD Gothic 3 forums. More are still to come. What the game developers at Piranha Bytes have answered already slowly gives the waiting community a clearer picture of how Gothic 3 will present itself sometime in the course of 2006.

Here are samples of what we have learned so far:

- gameplay is much more freer than in previous Gothic titles. The story arc is less linear and the player can determine the order of quests to the greatest possible extend.
- membership in a guild doesn't restrict the player and it will be possible to shift allegiances as well as being a member of several guilds at once.
- many players will be relieved to hear that the dreaded keyboard controls are no more. Combat combos are easily carried out with the mouse only. Quote Kai Rosenkranz: " It's a pleasure to watch Mike Hoge, Game Designer, while he is testing the combats, because with some sure instinct you are able to perform fantastic choreographies only with the mouse. And apart from the fact that the interface already proved in complicated tasks all main functions are freely configurable."
- In combat shields can now be used as a defence. They are ultimately indestructible but their effectiveness can be considerably lowered during combat.
- physical effects are implemented by PhysX SDK support. Player with PhysX SDK hardware will profit from higher details, but only after release via a patch.
- the Gothic Genome graphics engine supports shader versions 1.x to 3.0 and the use of High Dynamic Range Rendering (HDR) as well a normal maps. Multi speaker setups (e.g. 5.1 or 7.1) will be supported. Not sure yet if EAX 4.0 features will be added too.
- the modding community can expect to be given a modkit, but only after the initial release.
Toate intrebarile si raspunsurile sunt pe Forumul JoWooD
Last edited by Earendil on Thu Feb 16, 2006 5:58 pm, edited 2 times in total.
Image
Retired
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Miscari cu mouse-ul ?!? Ar fi super cool sa faci figuri de atac apasand un buton de pe mouse si miscand mouse-ul intr-o anumita directie sau o combinatie de miscari cu mouse-ul ca sa faci un combo.
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Da, de-abia astept sa batai mousul pe tot ecranul de parca am epilepsie :laughing6: .

Cat despre restul chestiilor... wow, chiar nu ma asteptam la atatea inovatii. Intradevar groundbraking.
Dum zomfies...
Racer

Post by Racer »

Pai si in Gothic 2 puteam face combo-uri cu mouse-ul.Era in felul urmator: click - dadea o lovitura cu sabia pe care o ducea in lateral, iar in acest moment urma un alt click la care ducea sabia undeva prin dreptul umarului iar in acest moment daca mai dam odata click se invartea tinant sabia la orizontala iar dupa aceasta daca mai dadeam inca odata click flutura sabia foarte rapid.Sa nu-mi ziceti ca nu ati facut treaba asta.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Eu am jucat cu tastatura: click - sageata stanga ( dadea in stanga ) click-sageata drepata ( continua miscarea penduland sabia catre dreapta ) etc...

Acuma apesi pe mouse si misti mouse-ul. e ceva foarte diferit si cu +feeling. :wink:
Earendil

Post by Earendil »

Eu am fost mai multumit de controalele din G2 si am incredere ca producatorii vor face treaba buna cu noul control din G3
Image
Retired
Earendil

Post by Earendil »

[PB]MR wrote: Release date specified
Finally the release date for Gothic III has been set. For the German version this will be September 2006, other languages will be available at the same time or follow suit shortly thereafter (depending on country).
http://www.gothic3.com

It's coming...
:blob7: [smilie=Victory.gif] [smilie=Respect.gif]
Image
Retired
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

In Gothic 2 magicianul e de-a dreptul stupid. Am ajuns destul de departe dar l-am abandonat si l-am reinceput cu mercenar.
Personajul e prea limitat la inceput. Cu 40 mana nu poti trage decat 4 fireball-uri. Cu ele omori un orc. Deci tebuie sa fugi mereu. E de-a dreptul stupid sa te intorci de fiecare data in oras ca sa dormi pt. a-ti reincarca mana si iar inapoi k sa mai omori un kkt de orc. Pe de alta parte o mare parte din joc nu te poti reface cand dormi.
Deci esti dependent de alchimie. Dar alchimia e cea mai stupida din cate am vazut!!! Nu poti face o potiune fara o planta de kkt. care se gaseste foarte rar. Te uiti la restul ingredientelor ca boul fara planta aia... Deci nu poti folosi alchimia. Degeaba ai mana multa in final daca nu te poti reface!!!! Trebuie sa bei zeci de sticle cau mana!!!!! Am cumparat sticle cu mane in valoare de 3000gold doar ca sa 'curat' orcii din jurul castelului. Dar si alea de cumparat sunt limitate. [smilie=maniac.gif] Ca magician am pierdut cel mai mult timp fugind tot timpul de personaje pe care nu le puteam omora din prima fara sa beau o sticla de mana.

Magicianul nu are nici un avantaj fata de celelalte categorii. E stupid si inabil, handicapat si nepunticios. Bleah! Au dat-o in bara la capitolul asta. Am cautat pe net si am observat ca foarte putini gameri au folosit magicianul... iar acestia nu au fost prea incantati...

Sper ca in GOTHIC 3 intergul sistem de magie va fi refacut!!!!
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
alex burdusel

Post by alex burdusel »

Amanarea lui Gothic 3 vine exact cand am renuntat la gandul ca voi juca Oblivion pt ca mi-am facut upgrade 4 nothing ! Viitorul se anunta foarte interesant ...
.dia

Post by .dia »

unknown_humanoid wrote:In Gothic 2 magicianul e de-a dreptul stupid. Am ajuns destul de departe dar l-am abandonat si l-am reinceput cu mercenar.
...
Magicianul nu are nici un avantaj fata de celelalte categorii. E stupid si inabil, handicapat si nepunticios. Bleah! Au dat-o in bara la capitolul asta. Am cautat pe net si am observat ca foarte putini gameri au folosit magicianul... iar acestia nu au fost prea incantati...

Ţin să te contrazic. Prima dată cănd am terminat G2, am făcut-o cu un magician. Am reluat G1 doar ca să termin şi cu magul. Dacă ţie nu îţi place, nu înseamnă că este un personaj prost. Nu are rost să te enervezi dacă nu ştii să joci cu el. Spre mijllocul-sfârşitul jocului, face un damage enorm si are un crowd control foarte bun cu ajutorul magiilor de gheaţă. Păcat că nu există vreun mod multi pentru Gothic, să vezi şi tu puterea magilor. ;)
...neinteresant...
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Am inceput de 2 ori GII (prima oara ca mercenar, apoi ca mag) si GII NOTR ca paladin. Din pacate in nici una din dati nu l-am dus la bun sfarsit, din varii motive. Cel mai simplu mi s-a parut cu magul. Stiu ca d-abia ma facusem mag cu adevarat si imi facusem prima runa cu fireball sau firearow si brusc s-a simplificat enorm jocul. Omoram totul fara drept de apel. Si dacă ramaneam fara mana (destul de rar) ii ciomageam cu sabia sau ma beam o potiune de mana (aveam in draci). E drept ca n-am ajuns cu magul in valley of mines, poate acolo e mai greu, dar mi-a placut cel mai mult sa joc cu el.

Septembrie 2006 e asa de departe :(. Eee, pina atunci trebuie sa ma multumesc cu Oblivion :D
unknown_humanoid

.dia wrote:
unknown_humanoid wrote:In Gothic 2 magicianul e de-a dreptul stupid. Am ajuns destul de departe dar l-am abandonat si l-am reinceput cu mercenar.
...

Ţin să te contrazic. Prima dată cănd am terminat G2, am făcut-o cu un magician. Am reluat G1 doar ca să termin şi cu magul. Dacă ţie nu îţi place, nu înseamnă că este un personaj prost. Nu are rost să te enervezi dacă nu ştii să joci cu el. Spre mijllocul-sfârşitul jocului, face un damage enorm si are un crowd control foarte bun cu ajutorul magiilor de gheaţă. Păcat că nu există vreun mod multi pentru Gothic, să vezi şi tu puterea magilor. ;)
ok. eu l-am reinceput. poate reusesc sa avansez mai mult acum. cel putin sa am ce face pana apare Oblivion....

dar zi-mi si mie care e strategia defapt. Ca poate stii ceva ce eu nu stiu...
.dia

Post by .dia »

unknown_humanoid wrote: dar zi-mi si mie care e strategia defapt. Ca poate stii ceva ce eu nu stiu...
Mare filosofie nu e. Merge mai greu treaba până ajungi să ai primul Rune, apoi devine destul de simplu. Ai timp să dai una-două magii până se apropie inamicul, apoi mai ai de dat în el una-doua lovituri cu arma din dotare, în funcţie cât de dificil e inamicul. Pe măsură ce creşti în nivel şi în circle-uri, o sa devină şi mai simplu. Să dau un exemplu, in valley of mines, cu 2 magii de thunderstorm, omoram 6-8 bucăţi orci, în funcţie de câţi puteam căra după mine în condiţii de siguranţă.
Până una, altă, să continuăm discuţia în topicul despre G2.
...neinteresant...
unknown_humanoid

mda... pai discutia a fost si visavi de G3. Dar n-au dat nici un detaliu pana acum despre magie si alchimie. cred...
Earendil

Post by Earendil »

Primul screenshot in-game se poate admira aici
Image
Retired
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Simply beauthifull........that creen shot.
Abia astept sa imi cada in mana jocul....si apoi inca 9 luni pana imi iau calc pe care sa mearga :sad1:
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Earendil

Post by Earendil »

Mai multe screenshot-uri in-game pe 1UP.com
Image
Retired
shadowq4

Post by shadowq4 »

Fratele meu nu am stat sa citesc tot ce ati scris aici ca nu am rabdare. Am vazut doar inceputul topicului pt care mi-am facut si user. Nu stiu cum ziceti voi ca nu ati jucat G2: Night of the Raven in engleza ca eu aproape l-am terminat. IN ENGLEZA. L-am luat de pe bitcomet si daca vreti cautati-l si voi ca sigur e acolo pe undeva. Oricum trebuie doar pus crackul de engleza (5 mega) si schimbate 2 extensii la 2 fisiere. Si merge.
Oricum patchul mi se pare aberant. Sabia paladinului de ore nu mai e buna de nimic si ca sa pui in vast cel mai tare topor iti trebuie vreo 180 de strenght SI dexterity. De asemeni ca sa folosesti crossbow iti trebuie doar strenght dar damage cu crossbow faci tot cu dexterity skill. E ciudat in anumite locuri. Cautati si voi pe net sa vedeti schimbarile.

BTW Sincer sun fan gothic dar caracterul din gothic 3 alearga ca un distrus. Probabil ca de aia nu o sa il joc sau daca il joc alerg cu o sabie ceva in mana tot timpul sa nu il vad cum isi balangane mainile pe langa corp.

Bafta
Racer

Post by Racer »

Intradevar, alergatul ala din filmulet m-a intors pe dos...parca ar fi o balerina.Dar acel filmulet era doar pentru o prezetare deci sa speram ca nu va fi asa cand jocul va fi gata.
reactorul2

Post by reactorul2 »

shadowq4 wrote: Nu stiu cum ziceti voi ca nu ati jucat G2: Night of the Raven in engleza ca eu aproape l-am terminat. IN ENGLEZA. L-am luat de pe bitcomet si daca vreti cautati-l si voi ca sigur e acolo pe undeva. Oricum trebuie doar pus crackul de engleza (5 mega) si schimbate 2 extensii la 2 fisiere. Si merge.
Sau iei direct versiunea Gold, care vine cu Night of the Raven in engleza, cu speech cu tot.
unknown_humanoid

bai, am observat si eu miscarea aia de popo a mustaciosului... :laughing6:

dar cred ca e un aspect prea minor ca sa judecam jocul in halul asta... si timpuriu.

Vedeti voi ce se intampla?? Oamenii pierd notiunea de esential atunci cand primesc un lucru bun...
Toti incearca sa gaseasca defecte care sunt nesemnificative comparativ cu continutul..
Asta e! La jocuri ca Rune, Heretic 2, sau alte jocuri vechi (alea nu erau RPG-uri dar nu conteaza) nu zicea nimeni ca personajele se misca nu stiu cum, sau ca nu stiu ce texturi sunt naspa..
Pur si simplu gamerii se bucurau de ele!!! Acum avem jocuri de zeci de ori mai complexe si mai aratoase si ne legam de tot felul de kkturi meschine... si mai apar si comentarii aberante de genul "nu stiu daca o sa-l joc", sau "oare o sa dezamageasca si asta"???

Great Expectation e un film pe care ar trebui sa-l vedeti.. Asa ca lasati-o balta! Jocul asta o sa fie super tare chiar daca personajul se misca nu stiu cum... sau pana mea, alte kkturi de genul asta... [smilie=Nice-try.gif]

Later edit: Knight of the Raven a fost facut asa de greu la cererea fanilor daca nu stiati kestia asta... Oricum seria Gothic e pt. fanii RPG inraiti in general.. Toate au fost grele si nici Gothic 3 nu va fi usor, decat daca isi skiba politica ca si cei de la Bethezda....
Eu cred ca e un lucru foarte important faptul ca nu va fi lansat pe console. Daca ma insel corectati-ma. Consolele au stricat deja cateva jocuri klumea... nu voi cumpara niciodata.
Amethyst_Eye

Post by Amethyst_Eye »

hehe ce conteaza cum se misca personajul principal, eu unul abia astept sa apara.. din partea mea sa poarte si kilt numai sa vad cum o sa continue povestea din II
Post Reply