M-am saturat de up-grade, erori, reinstalari de win, etc. Vr

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Jin

Post by Jin »

Ok, problema sta in felul urmator. De 6 luni ma chinui sa-mi vind un amaritul de calc. si nu am avut nici o oferta pina acu'. Upgrade-ul ma costa cam 16 mil lei dar am vazut ca un PS2 costa cam 9-10 mil. Asa ca m-am decis sa-mi cumpar unu'. Macar asa o sa pot juca si eu fara sa ma uit cu groaza la "minimum requirements". Ce ziceti merita un PS2 sau nu?

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Andrei22 la 2002-09-03 22:43 ]</font>
goron

Post by goron »

Mai bine un x-box daca porteaza astia linux pe el.Un ps2 e mai bun pt.jocuri dar pentru alte aplicatii ar fi bun un x-box cu linux.Daca o sa apara asa ceva sigur imi iau
happyliviu
Moderator

Post by happyliviu »

daca vrei o consola pentru jocuri vezi ca mai exista si alti producatori. Citeste si articolul din XtremPC nr 33 - pag78)
Jin

Post by Jin »

Nu cred ca as avea alta alternativa acum, deoarece X-box e prea scump si nu am vazut jocuri pt el si Gamecube...e interesant dar jocurile sunt cam nasoale...pe Nintendo am vazut numai Mario, Croc etc. si versiuni imbunatatite ale acestora. Sunt mai mult kiddie games nu jocuri "serioase" pt PS2 ca Gran Turismo 3, sau Tekken.
P.S. (Goron) Linux pt X-box? Nu cred ca o sa vad asa ceva. X-box e facut de Microsoft, nu? Windows sau nimic...

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Andrei22 la 2002-09-10 23:18 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

daaaaaaaaaa
iatzi ps2
esti 1 geniu
gandeste si u
cea mai tare consola din lume
eu am si stiu cum este sa ai ceva care merita
daca vrei iti instalezi si netul pe el
---------------------------------------------
gandeste ca fratele tau de consola
play more PS-2 :smile:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Salve!
Ps2 face toti,bani eu am unul si super ,plus
ca poti sa vezi filme pe dvd,pe can la x-box
mai platesti niste bani in plus ,ca sa cuperi
kitul pentru dvd.Eu am cip la ps2 pentru cd,
dvd,copiate,de ex acum joc gran turismo,care
in magazin e 52 dolari ,dar eu am dat pe el
130mii lei, joc si tekken 4 care nu a aparut
decat in japonia,daca ai cip ,poti sa joci
jocuri care nu au aparut in europa sau ameri
ca. Daca iti cumperi stiu pe un tip care pune
cip>.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Goron, de acord ca X-Box e o consola mai faina, insa afla ca Linux va fi portat si pe Playstation.
LanDi, Xbox bate la grafica orice alta consola. Citeste review-uri harware cate vrei, toate spun asta. Cat despre faza cu DVD-urile, e doar un mic neajuns care este insa umbrit de avantajele oferite de aceasta consola.
oricum andrei, daca tu zici ca renunti la un computer pentru o consola, intr-adevar nu esti pregatit sa ai un computer.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: fishbone la 2002-09-17 04:40 ]</font>
Locked