Timeshift

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

lxnet

Timeshift

Post by lxnet »

Ma mir k nu e topic cu acest joc. A aparut demo pe gamespot. :-~
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Truth is relative. Pick one that works
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Gen - FPS

Release Date: Martie 2006 (@3D Gamers)

Official website

TimeShift Screenshots @gamershell.com

TimeShift Trailer #1 52.53 MB @ComputerGames.ro
TimeShift Trailer #2 69.06 MB @ComputerGames.ro
TimeShift Trailer #3 29.76 MB @ComputerGames.ro
TimeShift Fan Site Kit 85.42 MB @ComputerGames.ro
TimeShift E3 2005 Movie Trailer #1 14.85 MB @ComputerGames.ro
TimeShift E3 2005 Movie Trailer #2 32.28 MB @ComputerGames.ro
Set in the near future, TimeShift from Saber Interactive will take the first-person genre to an entirely different dimension marked by erratic time and unrelenting action. TimeShift transports gamers to a steampunk-inspired world characterized by a predominance of metal, machinery, and steam power. Individual rights have been eradicated and a tyrannical leader rules ruthlessly with an iron fist.

Gamers assume the role of renowned test pilot Colonel Michael Swift who recently lost his only daughter to a bus accident. Bleak, depressed and desperate for an escape from his misery, Swift decides to accept a recent offer from the US Government. Armed with a time-control device called the "Quantum Suit" and a time machine called the "Chronomicon," Swift sets out to test the most significant inventions of the century. He is briefly sent back in time to 1911 to plant an experimental probe. Upon his return to the present, a shift has occurred. The world he left has changed beyond all recognition. And his knowledge of this timeshift has made him an enemy of the state. Swift is now both on the run and on a mission to set time straight once again.

The unprecedented technology behind TimeShift will allow gamers, for the first time, the ability to slow, stop and reverse the flow of time while remaining completely unaffected. Set in an engrossing storyline, gamers must learn to master this new skill while navigating through the new universe and ultimately complete the adventure. Using Saber Interactive's proprietary Saber3D Engine, the story will progress through virtual environments of cinematic quality, and the game's sophisticated AI will challenge gamers to think creatively on how to use their new powers.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
lxnet

Post by lxnet »

scurt rau de tot...in in 4 minute n-ai ce sa faci. dar e fun. :d
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Grafic arata destul de bine dar si mananca resurse pe masura. :sad1: Faptul ca e atat de scurt demo-ul ma face sa cred ca nici jocul full nu va fi considerabil de mare. Oricum, cum zice si lxnet, au fost 4 minute amuzante. :wink:

PS: Daca toti soldatii o sa aiba replici ca-n demo macar o sa am un "obiectiv secundar". [smilie=maniac.gif]

Zyklon

Post by Zyklon »

Posibilitatea de modificare a curgerii timpului este excelent implementata. Din nefericire soldatii sunt cam tembeli si cu IQ sub 0. Ar fi fost de preferat sa fie mai inteligenti, ca sa contrabalanseze puterile personajului controlat de jucator. Sper ca in jocul full sa se rezolve aceasta problema.
Demo-ul este prea scurt, mai ales dupa 8 ore de download.
Partal Gabriel

Post by Partal Gabriel »

Grafica nu e chiar cine stie ce...degeaba are HDR si parallax mapping...ca nu se foloseste cum trebuie de ele...iar distorsion sau efectele exploziilor sunt cam primitive..si totusi cere mult :sad1:
It is not the light, it is the darkness that blinds you.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Am jucat si eu demoul adineauri si am ramas placut impresionat. Jocul pare interesant. Grafica este exceptionala (peste FEAR clar) dar pacat ca se misca oribil. Am incercat de curiozitate in 640x480 cu totul low si mi-au scazut fpsurile si la 50. dacă mai bag ceva detalii si cresc rezolutia am sub 20 lejer.

PS: N-am reusit sa termin demoul ca m-am enervat cat de prost se misca :D
PPS: Vad ca nimeni nu s-a plans de cum se misca, si toti (mai putin bossman) aveti sisteme mai slabe ca al meu. Sa fie oare ceva la mine de se misca asa de rau?
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

KodiaK wrote:PPS: Vad ca nimeni nu s-a plans de cum se misca, si toti (mai putin bossman) aveti sisteme mai slabe ca al meu. Sa fie oare ceva la mine de se misca asa de rau?
Eu am spus ca "arata destul de bine dar si mananca resurse pe masura" insemnand ca nu mi s-a miscat foarte bine, ba dimpotriva (cred ca n-am depasit 25 fps tot demo-ul :sad1: ).

G-man

Post by G-man »

E chiar nesimtit de prost optimizat engine-ul. As putea sa zic ca e chiar mediocra grafica. Se adauga la greu HDR si alte tehnologi, prost implementate ca sa acopere grafica. Sper sa-mi schimb parerea la jocul full. Pe mine nu m-a incantat deloc.
daodan

Post by daodan »

Intr-adevar jocul se misca foarte prost. Chiar stresant. Iar efectul pe care il au armele asupra dusmanilor (cele cu gloante) si miscarile cam penibile ale personajelor nu m-au incantat deloc.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

TimeShift Trailer #4 195.53 MB @ComputerGames.ro

Partal Gabriel

Post by Partal Gabriel »

KodiaK wrote:Am jucat si eu demoul adineauri si am ramas placut impresionat. Jocul pare interesant. Grafica este exceptionala (peste FEAR clar) dar pacat ca se misca oribil. Am incercat de curiozitate in 640x480 cu totul low si mi-au scazut fpsurile si la 50. dacă mai bag ceva detalii si cresc rezolutia am sub 20 lejer.

PS: N-am reusit sa termin demoul ca m-am enervat cat de prost se misca :D
PPS: Vad ca nimeni nu s-a plans de cum se misca, si toti (mai putin bossman) aveti sisteme mai slabe ca al meu. Sa fie oare ceva la mine de se misca asa de rau?
Cum naiba are asta grafica peste FEAR? #-o
It is not the light, it is the darkness that blinds you.
3D.Devil

Post by 3D.Devil »

Are o grafica destul de buna, este mai colorata decat cea din F.E.A.R , dar sincer mai mult imi place grafica din F.E.A.R. :thumbleft: Oricum sunt curios de jocul complet si cum va arata in natura(apa,iarba,copacii); am vazut la sf. demo-ului un screen shoot, desi eu cu configuratzia actuala......... no way! [smilie=Nice-try.gif]
1.Athlon II X4 630 3,5@|Gigabyte GA-MA78GM-S2H AM2+| Sapphire HD5850|2x2GB DDR2 A-Data VitestaEx. |WD 500 GB +1 TB Lacite | DvD RW Samsung | Samsung P2470HD 24” |CASE R.Aztec, SolyTech 500W | Windows 7 64bit |
2. SONY VAIO FW56J
3. PS3+SamsungT220HD
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

In FEAR altceva decat camere cu nuante terne de gri sau nu prea gaseasi. Sangele mai colora nitel, dar cam atat.
In asta este o varietate mult mai mare si texturile sunt mai detaliate. Asta a avut un impact grafic mai mare asupra mea decat a avut FEAR. Dar este si mai nou si este deci normal sa arate mai bine si sa se miste mai prost :P
Poate il mai optimizeaza si ei in versiunea finala sa il joc macar in 1024x768 cu detalii medium-high.
Chestie ciudata este ca pe autodetect imi baga totul maxim (inclusiv HDR pe care nu-l suporta placa) in afara de o chestie din video options (nu mai stiu care) care e pe good si rez de 1024x768. La setarile astea se misca sub orice critica.
2002angel

Post by 2002angel »

deci ma poate lamuri cineva pt totdeauna care e faza cu HDR si seria X800 de la ati?!?!
de ce in lost coast,most wanted,time shift mere HDR dar in far cry,serious sam2 nu mere!
ca sincer nu mai inteleg nimic.tine Hdr exclusiv de SM3.0?
"Hdr-ul" din LOst coast este doar un efect de bloom mai smecher???
pls explain si eventual dati-mi un link
The man that GOD makes fun of
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Asta vroiam sa intreb si eu mai demult. In Lost Coast am HDR la greu :)
Si zic asta pt ca inainte am jucat nivelul pe un 6800 si acum pe X800GTO arata identic.
In NFS-MW nu e HDR ci e un overbright mai smecher.
In Timeshift nu cred ca mere HDR-ul. Eu nu am observat vro diferenta intre el ON si OFF. O sa ma uit mai atent si o sa revin.
SamuS

Post by SamuS »

hmmm imi cam pare rau ca l-am downlodat :( nu se compara cu grafica din FEAR :-!
l-am jucat in 1280x1024 aa4x af activat cu x800GTO@500/1100
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Cum naiba l-ai jucat tu cum zici acolo ca la mine d-abia in 800x600 fara umbre, AA si AF e jucabil. Placa video am dus-o in 450/1100 da degeaba. Cumva ai 16pipes la ea?
PS: Imi spui si mie ce are FEAR mai misto la grafica ca asta? Nu de alta da tind sa-l reinstalez, poate era vro problema cu 6800-le meu de dinainte si arata radical mai bine pe ATI :D
SamuS

Post by SamuS »

nu-mi place grafica asta...pana si serious sam 2 avea grafica mai buna :)
nu poti compara grafica cu cea din FEAR. mai bine ziceai de serious sam 2
am uitat sa mentionez ca umbrele erau le low :D daca le pun pe high (best) atunci trebuie sa joc in 1280x1024 fara AA sau cu doar 2x ca sa-l joc fluid.
am numai 12pipes placa nu a fost modabila din pacate dar se descurca onorabil [smilie=Respect.gif]
driverele folosite sunt omega
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

TimeShift Making Of Movie 39.86 MB @ComputerGames.ro

alah

Post by alah »

Se pare ca s-a amanat iara :(
Nerevar Moon-and-Star
kevin_m

Post by kevin_m »

2002angel wrote:deci ma poate lamuri cineva pt totdeauna care e faza cu HDR si seria X800 de la ati?!?!
de ce in lost coast,most wanted,time shift mere HDR dar in far cry,serious sam2 nu mere!
ca sincer nu mai inteleg nimic.tine Hdr exclusiv de SM3.0?
"Hdr-ul" din LOst coast este doar un efect de bloom mai smecher???
pls explain si eventual dati-mi un link
seria x800 nu are hdr implementat,doar generatia urmatoare....pentru o comparatie mai buna,(re)jucati tomb rider legends,activati next generation si pe urma dezactivati,acolo se vede clar....sau nu [smilie=maniac.gif]
am invatat karate sa nu ma bata dumnezeu :)))

I3 Sandy,MSI H61 P,2x2048 Kingmax 1333 ,BBA HD 5850 ,Seagate 1TB S-ata3,lg-h10n,Benq E2200 HDA,razer imperator,microsoft natural ergonomic 4000,akasa freedom xone,silverstone strider 560w....
one11

Post by one11 »

interesant demo(sa vedem jocul full).cerintele sunt exagerate la ce grafica are,pe un 6600gt in 1024 sughita :banghead: ,in schimb pe x1600pro (128ddr3,575/1000) merge uns in 1024 totul full :headbang:
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

TimeShift Clock Song Trailer 83.82 MB @ComputerGames.ro

Ghetto_64

Re: Timeshift

Post by Ghetto_64 »

TimeShift E3 2007 Trailer (HD) @ ComputerGames.ro - 30.44 MB
eMalware

Post by eMalware »

Sierra Entertainment a anunţat că first-person shooter-ul TimeShift, produs de studiourile Saber Interactive, va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu 30 octombrie 2007.
Los Angeles (August 8, 2007) – Sierra Entertainment, a division of Vivendi Games, announced today that TimeShift™ will be available on Microsoft's Xbox 360™ video game and entertainment system and PC this October 30th. TimeShift™ will make its debut on the PLAYSTATION® 3 computer entertainment system in December.

The pre-order campaign kicks-off at select retailers nationwide this week and features an exclusive playable character for the multiplayer game.
Rapidshare sucks.
Pantsless

Post by Pantsless »

pe x1600pro (128ddr3,575/1000) merge uns in 1024 totul full
and
Kodiak wrote:pacat ca se misca oribil
Huh?! (si kodiak are X1950)
In plus, eu nu prea imi inchipui cum un X1600 se poate descurca atat de bine intr-un joc atat de nou. Ce inseamna bine la tine? 10 fps? Si nu, intrebarea nu e ironica; am un prieten cu 7600GT si un gb ram care imi spunea ca ii merg toate jocurile perfect cu tot pe max, rez 1280*1024 (se referea la call of juarez, g3, etc). Am vrut sa vad cu ochii mei, asa ca mi-a aratat el cele doua jocuri. Deci nu imi venea sa cred.. nu ii mergeau prost, ii mergeau FOARTE prost. Si ma uitam prostit la el si ii ziceam: "ma, asta e perfect?" Si el imi zicea: "da ma, uite, e perfect fluid". Imi venea sa-mi dau o palma nu alta. (ca idee in G3 avea intre 6 si 15 fps) - tipu de care va spun chiar avea impresia ca ii merg bine, va spun sigur.. el era convins ca ii merg perfect.
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
Shader

Post by Shader »

Jocul s-a refacut de la zero deci presupun ca acel demo de acum ceva timp este irelevant. Totusi nici nu se pune problema sa mearga perfect pe un X1600.
Live in your world, get pwned in mine!
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Pantsless, cand am zis eu ca mi se misca infect aveam X800GTO cred pe Venice3200+ :D
Si am X1900XT nu X1950:)
Pantsless

Post by Pantsless »

Scuze, nu m-am uitat la data post-ului. Si da, stiu ca ai X1900.. nu stiu de ce am scris 1950 :-#)
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
Alexis

Post by Alexis »

Timeshift US Demo :thumbleft:

Jucat foarte putin demo-ul, grafica destul de impresionanta la prima vedere. Slow-motion, intoarcere in timp spectaculoasa, par a fi cateva din ingredientele unui joc promitator.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Zyklon

Post by Zyklon »

Grafica arata bine, sunetul este pe masura (EAX bine implementat), mediul este distructibil si timpul nu mai e ce a fost odata.
Desi personajul principal poate controla timpul, este bine sa nu abordati stilul Rambo.
Jocul se misca fluent cu detalii medium spre high, AF 16X, 1024x768 pe un X2 3600+ @ 2,6 GHz, 2 GB RAM, 8600GT, Forceware 163.76, WinXP.
Merita sa incercati demo-ul.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Grafica evolueaza si jocurile in loc sa mearga din ce in ce mai greu sunt din ce in ce mai optimizate :D

abia astept
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
hector2006

Post by hector2006 »

Zyklon wrote: Merita sa incercati demo-ul.
+1, aduce cateva elemente noi in lumea fps-urilor [smilie=Thumbs-Up.gif]
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Hm... la primul contact are un gust putin amar demo-ul, devenind ceva mai dulce pe parcurs.
Din punct de vedere grafic arata bine, dar ca o parere strict personala paleta de culori aleasa e putin deranjanta la inceput... totusi pana la sfarsitul demo-ului m-am obisnuit. O alta remarca personala ar fi ca la arme se cam simte lipsa recool-ului... parca nu simt puterea armei daca nu-mi misca mainile.
In rest toate bune si frumoase, timeshifting-ul fiind mai mult decat promitator la capitolul fun.
Attachments
TimeShift 2007-10-12 15-56-04-01.jpg

G-man

Post by G-man »

La mine nu vrea...incarca si cand ajunge la Processing Shaders sau ceva de genul asta, incepe sunetul jocului dar nu dispare loading screen-ul. Nu se blocheaza, pot da Alt-Tab etc.. [smilie=Nice-try.gif]
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Ăsta arată la minim mai bine ca Bioshock la maxim ](*,) şi e optimizat mult, mult mai bine!

Deci...
Stalker (mai ales că-i tot rusesc) + FEAR (că are acelaşi lead-designer) + HL2, că seamănă în multe detalii (our benefactor!) + 1984, ghici de ce + Blade Runner [smilie=maniac.gif] + Minority Report 8-[ + de fapt orice de Philip K. Dick \:D/ + Stranglehold + Call of Duty oricare = Timeshift [smilie=Respect.gif]

Am jucat de 6 ori demoul :-#)
Last edited by GabYO on Fri Oct 12, 2007 7:33 pm, edited 1 time in total.
Reason: Space Lock off!
boto

Post by boto »

Nu, n-aduce niciun element nou in lumea FPS-urilor, practic este FEAR + HL2 + puteri de manipulat timpul si ATAT. Este un shooter foarte bun dar nu e nimic special.
"You're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters... and people who talk at the theater."
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Aduce dacă experimentezi cu timpul. În FEAR nu te distrezi nici pe departe aşa bine, plus că n-ai stop şi rewind.
Un element pe care l-am mai văzut doar în Red Faction (bine, şi Stranglehold, da' ăla nu e FPS) este mediul destructibil. Deci e nou, din moment ce de 7 ani nu s-a mai văzut [smilie=maniac.gif] Ce bine e să tragi cu shatter gun-ul în inamici prin zid! [smilie=Nice-try.gif]

Tot prostindu-mă, am experimentat la greu. TimeShift e un mini sandbox, nu alta...
AI-ul e destul de deştept, parcă nu ca-n FEAR, da' totuşi.
E comic când dai stop în timp ce eşti în faţa lor, apoi te ascunzi şi îi vezi cum te caută.
Alteori, e parşiv. I-am luat lu' unu arma din mâini şi zice să-l cruţ. Îl cruţ, şi plec mai departe. Când mă uit în spate, ăla se apleacă după o armă şi vrea să mă mierlească [smilie=Respect.gif]
Reverse e genial. Îi fac bucăţi, îi "recompun" şi-i fac bucăţi în alt mod:)

Cu siguranţă, multiplayerul va fi cel mai bun element al jocului. Din câte văd, are customizare la fel de avansată ca Halo 3, e făcut de campionii UT, şi este cel mai inovator aspect al lui TimeShift.

http://pc.ign.com/articles/811/811679p3.html - vedeţi aici, de pe la jumatea paginii, despre multi. De fapt, tot articolul merită citit:)
Post Reply