Cosmote
Moderator: Moderatori
Hmm deci vad ca nu am motive sa plec prea curand de la ei. De ziua mea 360 de minute ! URAAAAAAA ! Am sa vorbesc si eu in sfarsit pe saturate. Sa vedem si de Craciun ce va fi...off de ce nu ma cheama Cristi !!!! (Just kidding !)
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Huh...
nu stiu ce faceti voi cu atatea minute in retea...
Uite, mie imi intra in 19 *(luna asta) alte 240 de min si eu inca mai am de consumat pana atunci vreo 150.
Eu as vrea minute nationale in schimb.
Astia de la Portocale au avut 2 feluri de abonamente oarecum similare:
1. Orange Free 7$ pt - 180 min (+30/8 luni +30/al doilea +10/al treilea) - de ziua de nastere iti mai dau 120 parca si de ziua numelui inca 10 min [toate in reteaua lor]
2. Orange de Craciun - 10$ pt - 240 min (+30/dupa 2 ani +10/in al treilea +10/in al patrulea) - Dar de ziua de nastere iti dau 30 min. In orice caz, mai putine ca la celalalt abonament. Aici ai 6 numere favorite (3 interne si 3 din alte retele) - iar la primul doar 3 (interne).
Oricum, nu se mai pot face asemenea abonamente acum. Doar cumparate de la vechi clienti...
nu stiu ce faceti voi cu atatea minute in retea...

Uite, mie imi intra in 19 *(luna asta) alte 240 de min si eu inca mai am de consumat pana atunci vreo 150.
Eu as vrea minute nationale in schimb.
Astia de la Portocale au avut 2 feluri de abonamente oarecum similare:
1. Orange Free 7$ pt - 180 min (+30/8 luni +30/al doilea +10/al treilea) - de ziua de nastere iti mai dau 120 parca si de ziua numelui inca 10 min [toate in reteaua lor]
2. Orange de Craciun - 10$ pt - 240 min (+30/dupa 2 ani +10/in al treilea +10/in al patrulea) - Dar de ziua de nastere iti dau 30 min. In orice caz, mai putine ca la celalalt abonament. Aici ai 6 numere favorite (3 interne si 3 din alte retele) - iar la primul doar 3 (interne).
Oricum, nu se mai pot face asemenea abonamente acum. Doar cumparate de la vechi clienti...

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Eu n-am nationale.
Asta-i "durerea" cea mare. In rest e okay.
As fi multumit sa imi ia 50 de minute orange si sa imi dea in schimb 10 nationale.
It's too much to ask?
Asa le-as fi client forever.
Asta-i "durerea" cea mare. In rest e okay.
As fi multumit sa imi ia 50 de minute orange si sa imi dea in schimb 10 nationale.
It's too much to ask?
Asa le-as fi client forever.

- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Man suna le ei si negociaza !!! Nu stium cum este politica la Orange dar la Connex se poate asta. Le-am spus ca nu mai vreau Cent Weekend si ca vreau ceva si cu minute nationale + vorbit intensiv la pret moka. Dupa cateva serii de negocieri au sarit cu o oferta SUPER (erau amenintati ca ma mut la alta companie de telefonie
). Tu poti sa le zici ca te muti la COSMOTE, ca au tarife super si ofera NUMAI minute nationale. Garantat o sa functioneze, numai incearca.

OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
The outcome is usually depressing.
Da mi`am facut eu abonament si acoperirea e foarte buna cel putin la mine in oras. Faza naspa e ca nu merge serviciul de factura 1515 si nu poti sa stii cat ai de plata
. Am abonamentul de 9$ cu nokia ala 2600 moka da l`am schimbat cu un 6100 ca nu aveam cum sa bag jocuri pe saracia aia de telefon, ai 4 mb memorie si tre sa dai iei jocuri cu 3 $ fara tva lame. Am mai luat si 400 mii diferenta pe langa el
.

pac pac
Ca "abonat" de aproape 3 ani pot spune ca in ultima jumatate de an semnalul s-a imbunatatit simtitor(vorbesc de imprejurimile bucurestiului da` si in zona de munte. adică baietii au pus serios osu la treaba sa nu dezamageasca din start. Iar pana spre sfarsitul anului in curs vor ajunge la o acoperire similara cu a celor de la orange.(da banuiesc ca ati mai citit astea pe vreundeva)
un lucru nasol in perioada asta este faptul ca intradevar nu merge 1515 (serviciul de contorizare al apelurilor) ceea ce e forte nasol.
Imi mai place la ei ca au implementat serviciul in care iti dau mesaj cu persoanele care te-au cautat cat timp ai avut telefonul inchis(ceva similar cu ala de la orange).
The Beast, ai vazut ca pana la urma Germanosu e partener Cosmote...ar fi fost si tare sa nu fie
)
Un dezavantaj il reprezinta lipsa MMS-urilor.
un lucru nasol in perioada asta este faptul ca intradevar nu merge 1515 (serviciul de contorizare al apelurilor) ceea ce e forte nasol.
Imi mai place la ei ca au implementat serviciul in care iti dau mesaj cu persoanele care te-au cautat cat timp ai avut telefonul inchis(ceva similar cu ala de la orange).
The Beast, ai vazut ca pana la urma Germanosu e partener Cosmote...ar fi fost si tare sa nu fie

Un dezavantaj il reprezinta lipsa MMS-urilor.
taurled
- Darth Vader
O sa apara si alea. Un market penetration nu e asa simplu pe o piata dominata de alti 2 giganti. Sa aiba astia CAPITAL de la actionari si o sa aiba si clienti.Un dezavantaj il reprezinta lipsa MMS-urilor.
Cat timp esti obligat sa ramai la COSMOTE dupa ce ai incheiat un contract? 12, 18 luni?
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
Eu am facut contract pe 12 luni, dar te obliga sa platesti primele 2 luni pentru ca a 3a, a 6a, 9a, 12a le ai gratuite. Tre sa faci contract pe 2 ani ca sa poti sa mai beneficiezi de inca 2 luni de abonament moca. Aici e si prosteala
, e bine macar ca nu au facut publicitate fortata la chestia asta cu 6 luni abonament moca. Bine ca si connex si orange practica aceelasi stil de gratuitate mascata.

pac pac
2000 de minute catre orice numar cosmote daca avtivezi la cartela un serviciu de 3 euro.
http://www.cosmote.ro/ro/content.aspx?s ... &cid=17970
http://www.cosmote.ro/ro/content.aspx?s ... &cid=17970
taurled
Pareri despre noua oferta cosmote 2000 min in retea
ce credeti despre oferta nou aparuta de la cosmote?
pe cartela
pe cartela
Am inchis usile sa nu intre Greseala.Si atunci Adevarul m-a intrebat :pe unde voi intra eu ?
care e smecheria ?
chiar e posibil sa ofere 2000 min in retea ? pentru numai 3 euro/luna ? Acolo undeva zice ca valabilitatea extraoptiunii este de 12 luni de la data activarii.Intrebarea este : ce se intampla dupa cele 12 luni ? ne mai da 2000 min la 3 euro sau dispare ex.optiunea ?
Am inchis usile sa nu intre Greseala.Si atunci Adevarul m-a intrebat :pe unde voi intra eu ?
Un coleg de al meu a sunat la serviciul clienti Cosmote ca sa fie sigur ca e adevarata
.... Cel putin din punctul meu de vedere suna interesant ...

Mai mult aici .Bucureşti, 2 martie 2006 – Conform promisiunilor sale de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, COSMOTE România lansează astăzi o ofertă revoluţionară pe piaţa romănească, prima extraopţiune cu minute incluse: 2000 de minute lunar către orice număr COSMOTE pentru numai 3 euro pe lună prin Cartela COSMOTE. Această ofertă inovatoare permite atât utilizatorilor noi cât si celor existenţi ai Cartelei COSMOTE să vorbească timp de 2000 de minute (peste 33 de ore) lunar pe o perioadă de 12 luni de la data activării în reţeaua COSMOTE, la orice oră din zi sau noapte, pentru numai 3 euro. Oferta COSMOTE, simplă, structurată şi accesibilă, se adresează in principal segmentului tânăr şi reprezintă o premieră pe piaţa românească: utilizatorii de telefonie mobilă au ocazia de a beneficia pentru prima oară în România de extraopţiunea cu minute incluse pentru servicii cu cartelă preplatită.
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
Uitati aici o analiza despre oferta cu cosmote 2000 :
http://www.smartfinancial.ro/smart/Publ ... +cu+3+euro
http://www.smartfinancial.ro/smart/Publ ... +cu+3+euro
Inteligenta "miscare".
O sa isi atraga clienti la fel cum facuse inainte Connex cu programul tarifar Connex Cent...
Ramane sa vedem cat tine si cum evolueaza "minunea". Sper ca mai mult de 3 zile...
O sa isi atraga clienti la fel cum facuse inainte Connex cu programul tarifar Connex Cent...
Ramane sa vedem cat tine si cum evolueaza "minunea". Sper ca mai mult de 3 zile...

Avand in vedere ca este vorba de o cartela, si tot avand in vedere ca este vorba despre minutele in retea, nu este mare scofala, reteaua Cosmote nu este atat de extinsa ptr a iti folosi cu ceva cele 2000 de minute in retea. Probabil ca prin acest nou serviciu vor fi atrasi cartelarii din celelalte retele, dar asa cum s-a mai spus, fiind vorba de doar 3EU/cartela, minunea asta nu va tine prea mult, si probabil ca doar prima data primesti aceste minute pe care sa le folosesti in acel an, dupa care ... pauza ...
Totusi este un lucru bun, in acest mod preseaza concurenta sa ofere si ei la randul lor alte avantaje sa isi pastreze clientela gata formata, iar de castigat avem noi toti. Sunt curios care va fi raspunsul Vodafone si Orange la provocare, desi pe mine unul facilitatile pe cartela nu ma ajuta deloc, ar fi bine sa se gandeasca si la abonati, ptr care in ultimi 2 ani nu au prea facut nimic, cel putin Connex actual Vodafone. Au venit cu niste abonamente de toata kko ... aici tunul il vor da cei care vor face un abonament ieftin, cu tarif de maxim 10 centi indiferent de retea si taxare la secunda din primul minut. Dar inca se pare ca nu este nevoie de asta, romani se multumesc sa fie trasi pe sfoara, sa plateasca abonamente scumpe in continuare si sa fi taxati preferential.![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Bine, asta chiar a fost tare de tot ...
Eu as zice ca prima oara era bine sa fi investit in infrastructura, ca echipamentele preluate de la Cosmos sunt vai mama lor ...
Totusi este un lucru bun, in acest mod preseaza concurenta sa ofere si ei la randul lor alte avantaje sa isi pastreze clientela gata formata, iar de castigat avem noi toti. Sunt curios care va fi raspunsul Vodafone si Orange la provocare, desi pe mine unul facilitatile pe cartela nu ma ajuta deloc, ar fi bine sa se gandeasca si la abonati, ptr care in ultimi 2 ani nu au prea facut nimic, cel putin Connex actual Vodafone. Au venit cu niste abonamente de toata kko ... aici tunul il vor da cei care vor face un abonament ieftin, cu tarif de maxim 10 centi indiferent de retea si taxare la secunda din primul minut. Dar inca se pare ca nu este nevoie de asta, romani se multumesc sa fie trasi pe sfoara, sa plateasca abonamente scumpe in continuare si sa fi taxati preferential.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Bine, asta chiar a fost tare de tot ...
De cand este lider de piata ?! Din cati cunosc eu, nimeni nu are Cosmote, defapt pe aici ca sa poti folosi minutele alea trebuie sa stai la etajul 10, sau sa te urci pe bloc, ca semnal nu prea aiCosmote wrote:"COSMOTE Romania este lider pe piaţa de telecomunicaţii mobile in ceea ce priveşte servicii inovatoare de calitate.

Eu am abonament la Orange, nu renunt la el, dar la pretul de 3Euro/luna imi iau si cartela Cosmote. Cunosc deja o gramada de persoane care si-au cumparat cartelele in cauza. Au mare trecere. A fost cineva la mall in Timisoara si se epuizasera complet. Campania poate avea succes. Macar forteaza si mana celorlalti operatori.
Oricum, este greu sa spargi piata detinuta de Orange si Connex, insa acesta e un inceput.
Oricum, este greu sa spargi piata detinuta de Orange si Connex, insa acesta e un inceput.
Only the mediocre work at their best...
Nici eu nu am de gand sa renunt la cartela Connex pe care o am de 6 ani, sub nici o forma, dar pentru 200 mii pe luna sa am 2000 de minute, doar eu, plus 2000 de minute ale prietenei mele, cred ca este o super afacere.2hacku wrote:Eu am abonament la Orange, nu renunt la el, dar la pretul de 3Euro/luna imi iau si cartela Cosmote. Cunosc deja o gramada de persoane care si-au cumparat cartelele in cauza. Au mare trecere. A fost cineva la mall in Timisoara si se epuizasera complet. Campania poate avea succes. Macar forteaza si mana celorlalti operatori.
Si eu am o gramada de prieteni care si-au cumparat Cosmote si care vor sa cumpere, dar deocamdata pe unde am intrebat nu am mai gasit.
Am probat acum cateva minute o cartela Cosmote pe tel-ul meu. Pot sa spun ca la semnal sunt varza. In acelasi loc in care aveam semnal maxim pe Connex, cu cartela Cosmote aveam la jumate. Vorbind la semnal jumatate, se intrerupea si daca persoana vorbea mai repede, nu prea mai intelegeam nimic.
Nu cred ca trebuie sa le dam in cap, atata timp cat cu extraoptiunea asta de 2000 de minute a reusit sa dea in cap la multi.
Nu cred ca trebuie sa le dam in cap, atata timp cat cu extraoptiunea asta de 2000 de minute a reusit sa dea in cap la multi.
Ma duc si eu maine sa-mi iau cartela,da-o naibii de treaba,pt 3 euro 2000 min. merită din plin..asta concureaza abonamentele business de la Orange.Nu ma astept sa mai fie valabila oferta dupa 1 an,dar.mai conteaza?..sa profit macar de oferta cat este disponibila.
PS:Astept si eu reactia competitorilor...in maxim o luna sigur va aparea.
PS:Astept si eu reactia competitorilor...in maxim o luna sigur va aparea.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
Vechiul user dandanel
Vechiul user dandanel
Se pare ca te-ai inselat, sunt curios daca se va face un sondaj, cati dintre cei care au Connex si Orange isi vor lua si Cosmote, si cati dintre acestia vor renunta la aceastea doar pentru Cosmote.X5 wrote:Nu cred ca vor fi prea multi care sa renunte la Orange sau Connex in favoarea unei retele care in trecut ca dezamagit si care are o acoperire nationala inferioara sub cele doua.
Cred ca o sa aiba succes, dar tare imi este frica pentru extraoptiunea 2000 de minute ca nu se va prelungi dupa un an. Cred ca or sa iasa in pierdere, sau vor sa faca asta doar sa destabilizeze Connex-ul si Orange-ul, care sunt prea mari pentru a cadea.
Cred ca Cosmote isi vor cumpara tinerii, care pe langa o cartela sau abonament Connex/Orange vor da cate 200.000 de luna pentru acele 2000 de minute.
phradamon wrote:reteaua e mica si acum cu noile cartele e supraincarcata

Concluzia?
Daca nu se misca mai repede au toate sansele sa dezamageasca clientela proaspat formata.

Ufff... Ce sa zic... In iarna tocmai imi facusem abonament la Zapp pe 2 ani pentru ca se adunasera vreo 6-7 insi care aveau si am zis ca merita 500 de minute...
Acum ma uit cu jind la oferta celor de la Cosmote, ca si-au luat toti cunoscutii, mai ales tinerii. Bineinteles ca si eu o sa-mi iau pana la urma, asta daca mai gasesc, ca la mine in oras magazinele sunt GOALE... De cartele nici vorba. Ieri mi-au zis sa vin azi si azi mi-au zis luni marti. Oricum problemele cu reteaua erau de asteptat, asa ca nu regret pana la urma ca mi-am luat si Zapp-ul. Si cu siguranta ca dupa un an nu o sa mai vedem extraoptiunea asta la ei, daca nu cumva nu o sa o scoata si mai repede, ca am auzit ca scrie pe undeva ca pot sa renunte cand vor ei la ea...
Asta e, pana la urma e cartela, asta e marele avantaj: n-ai bani, nu mai vrei, o arunci, sau o tii doar sa primesti si nu te preseaza nimeni cu facturi si etc.
Pe la voi se mai gasesc cartele, ca poate-mi luati si mie vreo 4-5 si mi le trimiteti prin posta

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Pe la voi se mai gasesc cartele, ca poate-mi luati si mie vreo 4-5 si mi le trimiteti prin posta

Chestia cu reteaue este stupida. Deja se intampla asta?! Cati clienti au? Se pare ca in ultima perioada, pana pe 31 martie numarul clientilor se va mari considerabil, si se pare ca degeaba avem minute ca nu le putem folosi. Eu nu vad cum s-ar putea perfectiona reteaua lor, ca nu vad de unde pot veni banii, nu fac ei nimic cu aia 3 euro de la noi.
Sper sa nu ajung sa astept orele 3-4 dimineata sa pot sa vorbesc!
Sper sa nu ajung sa astept orele 3-4 dimineata sa pot sa vorbesc!
- Widsith the Wanderer