Y! Mess.. ??

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
WxP

Y! Mess.. ??

Post by WxP »

ce problema are messu meu mai nou ca nu vrea sa se conecteze decat daca pun firewall no proxies la connection settings.. :(( .. folosesc nod32.. ji pana acum nu am avut prob de genu asta.. ce e de facut ? please help !
Merced
Moderator

Post by Merced »

Sunt doar pure coincidente cu "nazurile" messangerului. Si eu patesc sa nu mi se conecteze decat dupa 20 de minute, chiar daca netul merge brici. In plus din cate stiu eu NOD32-ul e doar antivirus nu si firewall, asa ca o legatura nu are.
Chiar sunt si eu curios... Care e faza cu Y-Messangerul asta de la o vreme? De ce se deconecteaza asa de des, cand netu nu da nici macar un rateu si de ce face fazele astea si nu se conecteaza??? :-!
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

Uitati aici un program facut sa inlocuiasca !YM si care mie nu mia facut niciodata probleme! http://www.ceruleanstudios.com ..testare placuta!
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
oprishoria

Post by oprishoria »

si am kaspersky si uneori facea ca nu voia sa mi se conecteze pe unul din IDuri .. adica pe restu mergea peftect si pe unu din ele nu voia in nici un chip.. am reinstalat messu si java si tot asa... dupa o perioada si-a revenit la fel de inexplicabil cum a si aparut :)
Snow

Post by Snow »

Pai e inca in stadiu de BETA de aia nu mere tot timpul cum ar trebui. Si eu ma oftic pe el uneori de numai pot dar asta e ce sa-i faci.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Persian Prince wrote:Pai e inca in stadiu de BETA de aia nu mere tot timpul cum ar trebui. Si eu ma oftic pe el uneori de numai pot dar asta e ce sa-i faci.
Nu e vorba numai de BETA, acelasi lucru imi facea si cu versiunea 7, aia mai veche. Nu stiu de ce am impresia ca e ceva de pe la serverele lor. Apropo de ciudatenii cu messangerul. Intr-o zi vorbeam cu niste prieteni care-s in retea cu mine si observam noi ca nu mai merge, google-ul. Incepusem sa radem ca a picat :D Eh cand mai incercam si http://www.yahoo.com vedem acelasi mesaj... Nu incarca pagina. Buuun... Cand ne uitam si noi mai atenti vedem cu stupoare ca picase exernul la net si aveam numai in .ro.... :) Faza tare e ca Y-Mess-ul nu se deconectase si eu inca conversam cu oamenii astia. Nu-mi prea explic cum de mai ramasese conectat, ca hai poate conversatiile noastre mergeau direct prin retea. Dar nu trebuia totusi sa pice??? #-o Interesant... :-~
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

Am avut probleme cu !YM si la incarcare (dura mult.. de la 1 min la cateva in care iti bei cafeau lejer :-~ ) si am incercat atunci trillian si am ramas la el. Singura problema e ca nu mere sa transfer fisiere :laughing6: dar nu-mi pasa prea mult ca daca ii important merg si pe mail. [Merced] zicea ca posibil sa fie si de la serverele celor de la yahoo! Eu zic cai foarte adevarat ce zice el si intr-un fel ciudat si putin normal deoarece, sa fim seriosi acele servere sunt full majoritatea timpului asa ca nu ar trebui sa fie ceva de "speriat". Luand insa in calcul concurenta nu stiu ce sa zic deoarece nu am cont decat la ei si la google, la MSN sau ICQ nu am. Ar fi interesant daca ne-ar putea spune cineva care foloseste un concurent al lui !YM daca exista un asemenea comportament si in celelalte retele! :thumbleft:
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

Serverele Yahoo sunt solicitate la maximum, si din cate am vazut eu, ei nu prea se grabesc sa rezolve aceasta problema. Y!M (sau Trillian) mai merge cum merge, dar cand primesc un e-mail la adresa mea de la Yahoo, ma plictisesc, pana se incarca interfata lor web...
Post Reply