Y! Mess.. ??
Moderator: Moderatori
Y! Mess.. ??
ce problema are messu meu mai nou ca nu vrea sa se conecteze decat daca pun firewall no proxies la connection settings..
( .. folosesc nod32.. ji pana acum nu am avut prob de genu asta.. ce e de facut ? please help !

Sunt doar pure coincidente cu "nazurile" messangerului. Si eu patesc sa nu mi se conecteze decat dupa 20 de minute, chiar daca netul merge brici. In plus din cate stiu eu NOD32-ul e doar antivirus nu si firewall, asa ca o legatura nu are.
Chiar sunt si eu curios... Care e faza cu Y-Messangerul asta de la o vreme? De ce se deconecteaza asa de des, cand netu nu da nici macar un rateu si de ce face fazele astea si nu se conecteaza???
Chiar sunt si eu curios... Care e faza cu Y-Messangerul asta de la o vreme? De ce se deconecteaza asa de des, cand netu nu da nici macar un rateu si de ce face fazele astea si nu se conecteaza???

- nemesys_alien
Uitati aici un program facut sa inlocuiasca !YM si care mie nu mia facut niciodata probleme! http://www.ceruleanstudios.com ..testare placuta!
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

-
Nu e vorba numai de BETA, acelasi lucru imi facea si cu versiunea 7, aia mai veche. Nu stiu de ce am impresia ca e ceva de pe la serverele lor. Apropo de ciudatenii cu messangerul. Intr-o zi vorbeam cu niste prieteni care-s in retea cu mine si observam noi ca nu mai merge, google-ul. Incepusem sa radem ca a picatPersian Prince wrote:Pai e inca in stadiu de BETA de aia nu mere tot timpul cum ar trebui. Si eu ma oftic pe el uneori de numai pot dar asta e ce sa-i faci.

- nemesys_alien
Am avut probleme cu !YM si la incarcare (dura mult.. de la 1 min la cateva in care iti bei cafeau lejer
) si am incercat atunci trillian si am ramas la el. Singura problema e ca nu mere sa transfer fisiere
dar nu-mi pasa prea mult ca daca ii important merg si pe mail. [Merced] zicea ca posibil sa fie si de la serverele celor de la yahoo! Eu zic cai foarte adevarat ce zice el si intr-un fel ciudat si putin normal deoarece, sa fim seriosi acele servere sunt full majoritatea timpului asa ca nu ar trebui sa fie ceva de "speriat". Luand insa in calcul concurenta nu stiu ce sa zic deoarece nu am cont decat la ei si la google, la MSN sau ICQ nu am. Ar fi interesant daca ne-ar putea spune cineva care foloseste un concurent al lui !YM daca exista un asemenea comportament si in celelalte retele! 

http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

- RIP-Toranagah
- RIP