windows install pe laptop fara unitate optica

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
oprishoria

windows install pe laptop fara unitate optica

Post by oprishoria »

situatia e urmatoarea: pe un laptop cam de ultima ora s-a varsat sprite si pana se va inlocui ( e mai complicata situatia cu inlocuit ca e inca in garantie si nu e din romania ) trebuie reinstalat windowsu daca se poate de pe HDD ...
va rog daca se poate sa nu sugerati solutii gen : inlocuieste cu alta uiontate ( pt ca nu se poate ) sau sa instaleze de pe retea (nu am gasit nici o optiune in BIOS cu boot on network device , este numa pe unitate optica si floppy) si nici unitate externa nu e de preferat :(

multumesc anticipat ..
badicuady

Post by badicuady »

Incearca Windows XP Live! Instaleaza singur reteaua si poti copia de undeva dintr-o retea fisierele de pe CD si dai install!
Sam I am! :D
Image
oprishoria

Post by oprishoria »

badicuady wrote:Incearca Windows XP Live! Instaleaza singur reteaua si poti copia de undeva dintr-o retea fisierele de pe CD si dai install!
fii mai explicit te rog...

am auzit ca se poate cumva sa copiezi KITU de install pe una din partitii si sa intrii in DOS cu discheta bootabila si sa dai install .. daca are cineva detalii va rog ajutor [smilie=maniac.gif]
daniel_cotiga

Post by daniel_cotiga »

\:D/
mda
sa zicem ca copii chitul pe o partitie care nu e ntfs dupa care scrii (ex d:\winxp\i386\winnt) in dos bineinteles
si cu asta incepe instalarea de win xp
\:D/
ctz

Post by ctz »

daca e in retea e simplu. in windows fiind, mapezi cd-ul de pe o alta unitate, dai setup si el te intreaba cum vrei sa-l instalezi (upgrade sau new instalation - depinde de tipul de licenta: oem sau retail). ii dai cum vrei tu si apoi are o optiune de a copia fisierele necesare instalarii pe hdd (e parca la acelasi pas cu bagarea serial number-ului ..., sau pe acolo ...)

isi face el de cap, se restarteaza si incepe instalarea normal

da' sa vezi ce rad daca dupa instalare nu merge placa de retea din prima (asta daca n-ai nici floppy la el)

e mai complicat un pic daca ai doar o partitie

incerc diseara acasa si eventual pun si niste screenshot-uri

bafta
I'm still learning.
Post Reply