![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
moartea lui 2pac sub semnul intrebarii
Moderator: Moderatori
-
moartea lui 2pac sub semnul intrebarii
Foarte multi oameni se contrazic pe aceasta tema , unii zic ca intradevar el ar fi fost ucis atunci , iar altii ca el si-a insecnat moartea......Dar totusi prea multe semne de intrebare....nu avem fotografii cu el de la spital si mult prea multe melodii aparute dupa moartea acestuia......si in foarte multe melodii 2pac vorbeste despre moarte.....oare el inca traieste ? oricum , pentru mine va ramane viu prin muzica lui.....as vrea sa stiu parerea voastra..2pac mai traieste sau nu ? ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
- omul_maimutza
Re: moartea lui 2pac sub semnul intrebarii
Si eu il respect pentru ceace ce a facut in muzica , si va fi nemuritor prin versurile lui.Nimeritoru wrote:Foarte multi oameni se contrazic pe aceasta tema , unii zic ca intradevar el ar fi fost ucis atunci , iar altii ca el si-a insecnat moartea......Dar totusi prea multe semne de intrebare....nu avem fotografii cu el de la spital si mult prea multe melodii aparute dupa moartea acestuia......si in foarte multe melodii 2pac vorbeste despre moarte.....oare el inca traieste ? oricum , pentru mine va ramane viu prin muzica lui.....as vrea sa stiu parerea voastra..2pac mai traieste sau nu ?
Am vazut acum cativa ani, intr-o revista cu niste poze cu el facute dupa ce a fost inpuscat, ce-i drept se vedea numai capul lui, pe mine atunci m-au convins... Am sa le caul sa vi le arat si voua, sa vad parerile voastre.
Oricum nu cred ca poti pacali atitia oameni si fani, atatia ani, daca a-r fi fost ceva putrd cred ca s-ar fi descoperit pana acum.
R.I.P. TUPAC SHACKUR Nu te vom uita!
First they ignore you, then they laugh about you, then they fight you and then you win. Mahatma Gandhi
-
va recomand acest link si sa descarcati filmuletul de acolo , care il arata pe 2pac bine mersi , viu si zambind in compania membrilor Outlawz http://www.tupacfans.com/alive_video.php
Re: moartea lui 2pac sub semnul intrebarii
Da' ce-a facut nene asta, ca se vorbeste de el ca de Elvis??Wally wrote:Si eu il respect pentru ceace ce a facut in muzica , si va fi nemuritor prin versurile lui.Nimeritoru wrote:Foarte multi oameni se contrazic pe aceasta tema , unii zic ca intradevar el ar fi fost ucis atunci , iar altii ca el si-a insecnat moartea......Dar totusi prea multe semne de intrebare....nu avem fotografii cu el de la spital si mult prea multe melodii aparute dupa moartea acestuia......si in foarte multe melodii 2pac vorbeste despre moarte.....oare el inca traieste ? oricum , pentru mine va ramane viu prin muzica lui.....as vrea sa stiu parerea voastra..2pac mai traieste sau nu ?![]()
Am vazut acum cativa ani, intr-o revista cu niste poze cu el facute dupa ce a fost inpuscat, ce-i drept se vedea numai capul lui, pe mine atunci m-au convins... Am sa le caul sa vi le arat si voua, sa vad parerile voastre.
Oricum nu cred ca poti pacali atitia oameni si fani, atatia ani, daca a-r fi fost ceva putrd cred ca s-ar fi descoperit pana acum.
R.I.P. TUPAC SHACKUR Nu te vom uita!