tty wrote:Adica tu o sa-ti cumperi tot amd fiindca esti atat de incapatanat si orb sa accepti o varianta mai buna? Nu cred. La preturi nu au cum sa umble prea mult, da-ti seama ca un FX62 ar trebui sa se vanda la 3-400$ ca sa-l mai ia cineva (si atunci cu semn de intrebare).
Treaba nu e atat de fericita precum pare, AMD are neaparat nevoie de 65nm pentru un cost mai redus la waffer si performante mai bune, altfel s-au dus pe pluta.
Personal as vrea sa vad ca misca ceva, altfel cu toata performanta lor Intel vor ridica pretul.
Am spus si eu acelasi lucru cateva posturi mai sus

Si am spus de asemenea, va castiga cine aduce cel mai bun raport pret performanta
Savantu, eu nu imi permit sa te caracterizez, ptr ca nu te cunosc, aici poate fi doar o imagine a ta, insa ca persoana sa fi mai mult de atat, tocmai de accea, ma voi opri aici, si pe viitor sper ca vei reusi sa respecti un user asa prost sau destept cum iti permiti tu sa il caracterizezi fara prea multa jena !
Pana una alta eu iti doresc numai bine !
P.S. Incercati sa nu va luati dupa un avatar, mie unul mi-se rupe de ce am sau voi avea in calculator, atata vreme cat este ieftin si isi face treaba.