Liga 1 si Cupele Europene

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

aditza26

Post by aditza26 »

Superb gol Buga!!! Imi place tare mult cum joaca Rapid, si il regret pe Protasov care a facut din Steaua o super echipa. Sa speram ca va reusi si Steaua sa castige!
SuperSonic

Post by SuperSonic »

da...intradevar....meci senzational facut de rapid...2 goluri uimitoare...gg Rapid....speram sa scoata si un rezultat pozitiv si in deplasare si sa ne calificam
acum asteptam rezultatul Stelei ... sper sa invinga si ei fara sa primeasca gol ...
Last edited by SuperSonic on Thu Mar 09, 2006 6:58 pm, edited 1 time in total.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul
X5

Post by X5 »

BRAVO RAPID 2-0 pentru noi nu imi vine sa cred...suntem calificati mai departe...in germania un egal ce este de ajuns.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Earendil

Post by Earendil »

Rapid 2
-
Hamburg 0

[smilie=Victory.gif] [smilie=Respect.gif] [smilie=Victory.gif]
Image
"All you have to decide is what to do with the time that is given to you."
Retired
X5

Post by X5 »

Pacat de Maftei ca a fost eliminat si numai are drept de joc in Germania :( oricum au facut un meci fantastic.
Felicitari Rapid.
Sa speram ca ne fac fericiti si stelisti acuma.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Morrison

Post by Morrison »

FORZZA RAPID

Am fost acolo!! Ce mai seara [smilie=Victory.gif] . Nu-i echipa mai frumoasa si iubita ca RAPID!!!

Acu scriu postu cu 2-3 min inainte de finalu meciului cu Steaua, dar totusi sper in continuare!! Hai Oli si baietii!! Da-le gol da-le gol da-le gool!!!!!...
Grupul utilizatorilor seriosi de Instant Messaging saluta Google Talk
http://www.google.com/talk
Earendil

Post by Earendil »

Steaua 0
-
Betis 0
Image
Retired
Morrison

Post by Morrison »

Offf s-a terminat si Steaua :sad1: . Bine macar ca n-am luat gol acasa. Sa speram la cel putin un egal cu gol acasa la ei. Oricum, senzational ambele echipe!! Le-am aratat ca fotbalul romanesc inseamna ceva!!!

... si continuam sa aratam ca nici o echipa nu are sanse in Giulesti
[smilie=Victory.gif] [smilie=Respect.gif] :occasion5: .
Ze

Post by Ze »

30% ii mai dau sanse Stelei sa se califice,sper sa ajunga in sferturi!
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
X5

Post by X5 »

Meci greu asta cu Betis bine ca nu am luat bataie,stelisti au avut prea multe ratari.
Sansele sunt acuma 50% pentru o victorie in spania,sa speram ca acolo vor juca mai bine si vor castiga.
phradamon

Post by phradamon »

Nu am vazut meciurile ca am fost la redactie de la 9 la 11 seara...dar
FELICITARI RAPID
Nu ma asteptam la asa rezultat, mai ales ca in week end au batut la Bayern (si am pierdut la pariuri pe ei... :()
go go go

Si Steaua inca mai are sanse... abia astept sa se califice ambele, ca sa mai strangem puncte in clasamentul uefa (Fan Dinamo, aici)
ShakirEL

Post by ShakirEL »

Se vede din pacate tactica lui Olaroiu,stil de joc italian si cred ca asta intareste ce a zis Calinescu ca nu-l va prinde toamna la Steaua,asta in cazul in care jiji nu se mai lauda atat si chiar baga ceva bani in jucatori,nu numai din astia la sfarsit de contract sau pe sume mici.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Cristianu

Post by Cristianu »

Am fost la meci la Bayern cu Hamburg, pe Allianz si va spun ca au maturat SV pe jos cu mighty Bayern. [smilie=Nice-try.gif] Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce au furat-o la Bucuresti :laughing6: . Sper sa o fure si acasa la ei, si sa se califice Rapid. [smilie=Victory.gif]
Cat despre Steaua, multa bafta si lor, poate da Domnul de vreun 1-1

p.s sunt dinamovist [smilie=maniac.gif]
On my signal,unleash hell !!!
Darth Vader

Post by Darth Vader »

ShakirEL wrote:Se vede din pacate tactica lui Olaroiu,stil de joc italian si cred ca asta intareste ce a zis Calinescu ca nu-l va prinde toamna la Steaua,asta in cazul in care jiji nu se mai lauda atat si chiar baga ceva bani in jucatori,nu numai din astia la sfarsit de contract sau pe sume mici.
Dupa acest rezultat GIGI a dat in jucatorii lui [smilie=maniac.gif] . Olaroiu e mai important decat toti. Rad saptamani intregi daca rapidul merge mai deprate si STEAUA nu. [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif] [smilie=Victory.gif]
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
Ze

Post by Ze »

La pauza conduce Otelul cu 0-2, Dinamo deja nu cred ca mai revine dupa cum joaca.
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
El-Dan

Post by El-Dan »

S-a facut 3-0 ..Dinamo o ia pe cocoasa!
Daca trece de Hamburg,daca nu ma insel, Rapid are sanse mari sa o intalneasca pe Basel..deci cred ca semifinalele sunt accesibile.
Ar merita din plin.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.

Vechiul user dandanel
phradamon

Post by phradamon »

S-au crezut mari vedete si au pierdut grav... RUSINE... Va vede Haldan!...
Ar trebui eutanasiati, nici o pasa mai acatarii, nici sa fuga dupa minge.... Mi-e rusine mie de rusinea lor
UUU!
Si asta o spune un fan Dinamo...
X5

Post by X5 »

Dinamo a luato rau de tot pe teren propriu de la Otelul Galati,nu cred ca se astepta nimeni la scorul ala 3-0 Image
Acuma va pierde si locul de lidera in campionat daca Steaua castiga...ceea ce o face pe Steaua lidera din nou la puncte.
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Steaua are nevoie de victorie pentru a reveni pe locul 1, dar in primul rand pentru a avea un moral ridicat in vederea partidei retur cu Betis.

Dinamo a jucat penibil si sper sa o tina tot asa in campionat. Sper sa castige maine si Rapid pentru a avea si ei un moral cat mai ridicat.

Ne asteapta meciuri grele si joi.
Only the mediocre work at their best...
phradamon

Post by phradamon »

Nici Steaua si nici Rapid nu au facut nici o branza etapa asta. Ori s-au culcat pe-o ureche, ori nivelul campionatului nostru chiar creste...
Sper sa fie varianta a 2-a...
ShakirEL

Post by ShakirEL »

Rapidul nu a avut ce face,Vaslui s-a intarit destul de mult,mai ales portarul Hutan valorand cat jumatate de echipa.Steaua insa joaca in maniera lui Oli,0-0 peste tot,macar face si el ceva bine,o aparare buna ,Timisoara doar a avut si are cea mai buna aparare din campionat si datorita lui.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Rapidu rulează, hai Rapiduuu, Cine sare campionii hei, hei! Cine nu sare ori e gabor, ori e prost de moare! legioneeee granataaa, suflet vişiniu pe viaaaţăă!!!11

mdea, credeam că dacă strig cu rapidu simt ceva pentru ei. Nope, nada, zilcex, fix pix, o să-i tăvălească nemţii cum tăvălesc eu sticsurile prin finetti.

Later edit. Am încercat şi cu Dinamo da' m-a pufnit râsu.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Earendil

Post by Earendil »

Mai e putin pana la meci, asa ca succes Rapid !!!
Image
Retired
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Mdap, ca sticsurile prin finetti. Măcar s-au calificat.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
dydy12

Post by dydy12 »

Superb meciul. De mult nu am mai trait un meci la o asa o intensitate. Felicitari Rapidului, si bafta maine Stelei. :blob7:
ice01

Post by ice01 »

Mai pot spune doar atat ... MASACRU ! Cu ocazia asta, a vazut si Rapid-ul cum se lupta ptr o calificare, nemtii au tras pana in ultima secunda de joc ... mda, mentalitate de jucatori in Europa ...
Bine ca s-au calificat, chinuit dat s-au calificat pana la urma ...
Maine Steaua are viata grea, sincer daca Rapid a trecut ca prin urechile acului, pe Jiji nu il vad sa treaca si el ...
Vb maine ...
X5

Post by X5 »

BRAVO RAPID un meci fantastic,rai germani astia ma bucur ca am avut si noi un dumnezeu acolo sus si ne-a ajutat ca ne calificam mai departe in sferturi.
El-Dan

Post by El-Dan »

BRAVO Rapid,cred ca semifinalele sunt mai aproape ca oricand,cu orice echipa ar pica....
Steaua in schimb..hmm..slabe sanse!
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.

Vechiul user dandanel
Widsith the Wanderer

Post by Widsith the Wanderer »

ala nu a fost meci ci masacru!!! s-a jucat foarte dur, dezordonat, s-a gresit mult. nemtii au fost mai incisivi, si mai concentrati, au batut pe merit, desi dupa cum aratase prima repriza nu merita sa fie 2-0. oricum bravo RAPID pentru calificare, au luptat (cred ca si cu dintii) si au castigat!!!
valy

Post by valy »

BRAVO RAPID ! Le-am dat borsu...i-am calcat in picioare...

Meci greu...f greu...dur, cu multe faze care iti taiau respiratia...dar a meritat. Suntem in SFERTURI.
Colegu

Post by Colegu »

hehe,când pierde echipa naţională,ba am avut ghinion,ba ne fură arbitru ba e mocirlă pe gazon,etc..
de data asta am avut şi baftă şi arbitru bun.
e nevoie de tupeu să anulezi un gol al gazdelor,sau să nu dai penalti în prelungiri tot pentru gazde.

pe atac am pierdut multe mingi,iar moldovan n-a făcut nimic.
nemţii au jucat şi parcă meritau să se califice,dar s-a jucat şi la bucureşti şi acolo am fost peste ei!
noi am jucat cu frică.

ne-am calificat,dar nu pe merit,cu pe bulan.
oricum,felicitări jucătorilor că n-au căzut psihic la 2 la 0,şi apoi la 3 la 1.
şi felicitări fundaşilor,şi UE lu moldovan!

dar una peste alta fotbalul se joacă pe goluri nu pe bulan şi nici pe şuturi la poartă!
au avut bulan şi nemţii,2 goluri din tot atâtea faze.
am avut şi noi bulan în primul meci la golul lui niculae.
dar nu pricep cum de ajunşi cu mingea în faţa porţii d-alde burdujan prefera s-o trimită-n nori sau să i-o facă cadou portarului.

mă rog,bravo rapid!calificare e tot ce contează!!
felicitări nemţilor,au fost mai buni!dar cât de bun ai fi,cu soarta nu te pui,dacă eşti şmecher ţi-o faci,dacă nu te laşi în voia ei :D
Alt-F4
Morrison

Post by Morrison »

OLE OLE MULTUMIM NOROCULE!!!! [smilie=Victory.gif]

Cea mai frumoasa infrangere din istoria Rapidului. Oricum se vede clar oboseala acumulata, dar au rezistat eroic, si arbitrul ala oricum a fost un mare cacanar, o jagardea, un nenorocit, o petarda, n-am cuvinte. Totusi sa ii multumim si lui ca a fluierat la timp, a anulat un gol, si parca a tras de timp in favoarea noastra spre final.

In concluzie: NU-I ECHIPA MAI FRUMOASA!! SI IUBITA CA RAPID!!..

FORZZZA RAPID
X5

Post by X5 »

Omul meciului de la Rapid a fost fara nici un dubiu portarul Coman,fara el nu aveam nici o sansa.
Si nu pot sa nu ma abtin si sa zic ca Moldovan e varza!!!
Merced
Moderator

Post by Merced »

Uffff... Ce meci... #-o #-o #-o Nu sunt eu rapidist, dar la meciul asta nu puteam sa fiu obiectiv :D Deci cred ca daca aveam inima mai slaba ma lua salvarea prin minutul 92 :D Bine ca s-a terminat bine... :d
Morrison

Post by Morrison »

X5 wrote:Omul meciului de la Rapid a fost fara nici un dubiu portarul Coman,fara el nu aveam nici o sansa.
Si nu pot sa nu ma abtin si sa zic ca Moldovan e varza!!!
Eeh nu poti sa zici ca e varza la cate a facut pentru Romania!! Doar ca nah... batranetea asta [smilie=Respect.gif] !!...
X5

Post by X5 »

Morrison wrote:Eeh nu poti sa zici ca e varza la cate a facut pentru Romania!! Doar ca nah... batranetea asta [smilie=Respect.gif] !!...
Recunosc meritele lui pentru ce a facut la echipa nationala,dar omul e deja trecut...cum ziceai si tu batranetea isi spune cuvantul.
Image
Mugurel Buga celebrates scoring the goal that took Rapid into the quarter-finals
Sursa site-ul UEFA.com
Morrison

Post by Morrison »

Rapidul a vopsit Romania in visiniu. Sunt clipe pe care in mod logic as vrea sa le traiesc la infinit. Orice roman adevarat ar trebui sa se bucure, dar eu personal ca rapidist infocat de cand m-am nascut pot sa spun ca simt o fericire divina.

In sfarsit Rapidul ne-a rasplatit suporterii asa cum merita, pentru pasiunea noastra infinita pentru culorile alb-visiniu.

In concluzie, dupa cum spune si marele Mitica Popescu, "Cel mai important lucru este ca Rapid exista".

Inca odata MULTUMIM RAPIDULE!! TE IUBIM LA INFINIT!!!
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Felicitari Rapid! Sa speram ca Steaua va repeta maine isprava.
Only the mediocre work at their best...
ice01

Post by ice01 »

Morrison - taica mai bea si un pahar cu apa, si ia-o mai usurel ca risti un atac de cord, ar fi pacat ca esti tanar :D

Cineva a comentat pe aici ca arbitru ar fi fost cacanar sau asa ceva ...
Eu nu as zice acelasi lucru. Cred ca este printre putinele dati cand intr-un meci cu o asemenea miza, o echipa de pe la noi beneficiaza de un arbitraj destul de curat ! S-au acordat offsideuri atunci cand a trebuit, nu s-au acordat lovituri de la 11 metri desi nemtii in disperare ajunsesera sa le cerseasca in ultimele minute, ba chiar s-a anulat un gol si asta la ei acasa in vacarmul ala care era pe stadion si in fata a 45.000 de spectatori fanatici ...
Sa fim seriosi ... din punctul meu de vedere ... tot respectul !
Morrison

Post by Morrison »

ice01 wrote:Morrison - taica mai bea si un pahar cu apa, si ia-o mai usurel ca risti un atac de cord, ar fi pacat ca esti tanar :D

Cineva a comentat pe aici ca arbitru ar fi fost cacanar sau asa ceva ...
Eu nu as zice acelasi lucru. Cred ca este printre putinele dati cand intr-un meci cu o asemenea miza, o echipa de pe la noi beneficiaza de un arbitraj destul de curat ! S-au acordat offsideuri atunci cand a trebuit, nu s-au acordat lovituri de la 11 metri desi nemtii in disperare ajunsesera sa le cerseasca in ultimele minute, ba chiar s-a anulat un gol si asta la ei acasa in vacarmul ala care era pe stadion si in fata a 45.000 de spectatori fanatici ...
Sa fim seriosi ... din punctul meu de vedere ... tot respectul !
h3h3... un arbitraj bun inseamna sa ai in cel mai rau caz cateva greseli care sa nu deranjeze. Pe cand ala din 10 in 10 secunde inventa cate o lovitura libera pt nemti, dabea daca le-a dat vrun galben (desi faze precum cele cu golul anulat la care unu l-a daramat pe coman cand mingea era la vro 10m in aer, era clar ca era de rosu direct), si oricum toata lumea a zis in modul elegant ca arbitrajul a fost ostil. Dar oricum am demonstrat ca suntem singuri impotriva tuturor [smilie=Victory.gif]
Post Reply