Forum Photo Competition - Editia XIX - Static
Moderator: Moderatori
- Black Shark
- Moderator
Tema acestei editii este Static, cu alte cuvinte un cadru in care nu exista miscare sau eventual surse sunet. Nu este obligatoriu sa fotografiati natura moarta, puteti fotografia si persoane dar alegeti cu grija momentul, evident nu puteti ingheta miscarea si sa ziceti ca e ceva static. Aveti va rog in vedere ca scopul imaginii in sine nu este sa reprezinte ceva static, aceasta este conditia obligatorie, ce anume exprima fotografia ramane cu totul la alegerea voastra, doar trebuie sa se bazeze pe aceasta stare.
Ultima zi de inscriere este Duminica, 12 martie, stiu ca e putin si imi cer scuze ca am postat atat de tarziu dar sper sa ne descurcam.
Ultima zi de inscriere este Duminica, 12 martie, stiu ca e putin si imi cer scuze ca am postat atat de tarziu dar sper sa ne descurcam.
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- Black Shark
- Moderator
Imaginile participante :
Se pare ca tema nu prea a putut sa restranga totul la o categorie prea clara dar acum nu prea avem ce face, de notat si participarea ceva mai rara, but the show must go on, va rog nu va dati inapoi de la votat
Exemplu de vot :
- nu sunt luate in considerare voturile care nu specifica 3 imagini
- nu pot vota userii cu mai putin de 50 de posturi cu exceptia participantilor a editiilor trecute
- autorii se pot vota singuri dar punctele nu vor fi luate in calcul la numaratoarea finala
Bineinteles, autorii nu au dreptul sa isi dezvaluie identitatea
Ultima zi de vot, Joi, 16 martie (care ar cam fi limita ca sa nu incurcam redactia)
De asemenea, pentru cei care au dispozitia sa o faca, popularizarea votarii in concurs nu ar fi rea
Succes tuturor

Se pare ca tema nu prea a putut sa restranga totul la o categorie prea clara dar acum nu prea avem ce face, de notat si participarea ceva mai rara, but the show must go on, va rog nu va dati inapoi de la votat
Exemplu de vot :
- va rugam nu judecati dupa thumbnail-uri, deschideti imaginile, faceti-va putin timp, votati cu responsabilitateLocul I - 4 puncte - fotografia_X
Locul II - 2 puncte - fotografia_Y
Locul III - 1 punct - fotografia_Z
- nu sunt luate in considerare voturile care nu specifica 3 imagini
- nu pot vota userii cu mai putin de 50 de posturi cu exceptia participantilor a editiilor trecute
- autorii se pot vota singuri dar punctele nu vor fi luate in calcul la numaratoarea finala
Bineinteles, autorii nu au dreptul sa isi dezvaluie identitatea
Ultima zi de vot, Joi, 16 martie (care ar cam fi limita ca sa nu incurcam redactia)
De asemenea, pentru cei care au dispozitia sa o faca, popularizarea votarii in concurs nu ar fi rea

Succes tuturor
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- BlackNight
- Asimilatrixu
-
4 pct sun bath
2 pct frozen
1 pct City Bridge
2 pct frozen
1 pct City Bridge
Last edited by tigerallied on Wed Mar 15, 2006 7:50 pm, edited 1 time in total.
tiger roar to all
- indianuiute
Locul 1 - Morning aroma
Locul 2 - City Bridge
Locul 3 - Sun Bath
Locul 2 - City Bridge
Locul 3 - Sun Bath
Last edited by indianuiute on Wed Mar 15, 2006 6:42 pm, edited 1 time in total.
- quicksilver
- The Godfather
- Black Shark
- Moderator
Votarea s-a incheiat, iata rezultatele
[table]
[mrow]Loc[col]Titlu Fotografie[col]Autor[col]Locuri I (4p)[col]Locuri II(2p)[col]Locuri III(1p)[col]Total puncte
[row]1[col]Morning Aroma[col]Black Shark[col]5[col]4[col]2[col]30
[row]2[col]Captiv[col]Black Shark[col]6[col]2[col]1[col]29
[row]3[col]Frozen[col]Asimilatrixu[col]4[col]4[col]1[col]25
[row]4[col]Sun Bath[col]Asimilatrixu[col]2[col]2[col]3[col]15
[row]5[col]Viciu Colorat[col]paradox[col]2[col]2[col]0[col]12
[/table]
city bridge - apollo_tm - 11
Nu inca - mihai7654 - 6
laborator - Black Shark - 5
trei-trei - paradox - 4
reflexii - paradox - 1
blings - mihai7654 - 1
sleeping - asimilatrixu - 1
Nevotate :
pegas - turnul parasutistilor
Felicitari tuturor si va astept si la tema viitoare care va fi anuntata mult mai din timp si astfel sper ca participarea sa fie mai mare
[table]
[mrow]Loc[col]Titlu Fotografie[col]Autor[col]Locuri I (4p)[col]Locuri II(2p)[col]Locuri III(1p)[col]Total puncte
[row]1[col]Morning Aroma[col]Black Shark[col]5[col]4[col]2[col]30
[row]2[col]Captiv[col]Black Shark[col]6[col]2[col]1[col]29
[row]3[col]Frozen[col]Asimilatrixu[col]4[col]4[col]1[col]25
[row]4[col]Sun Bath[col]Asimilatrixu[col]2[col]2[col]3[col]15
[row]5[col]Viciu Colorat[col]paradox[col]2[col]2[col]0[col]12
[/table]
city bridge - apollo_tm - 11
Nu inca - mihai7654 - 6
laborator - Black Shark - 5
trei-trei - paradox - 4
reflexii - paradox - 1
blings - mihai7654 - 1
sleeping - asimilatrixu - 1
Nevotate :
pegas - turnul parasutistilor
Felicitari tuturor si va astept si la tema viitoare care va fi anuntata mult mai din timp si astfel sper ca participarea sa fie mai mare
-