Un program de facut case , cu gradini, parcari, locuri de jo

Despre grafică, imagine si tool-urile dedicate acestui domeniu

Moderator: Moderatori

Post Reply
yener

Un program de facut case , cu gradini, parcari, locuri de jo

Post by yener »

SaL!
As dori sa stiu un program care face case , cu gradini, parcari, locuri de joaca; rezultatul sa fie un fel de machete dar pe calculator. Sa pot sa pun sa mearga masini pe strada, soare , nori, pasari.
pegas

Post by pegas »

nici nu vrei prea mult...:-)))

3dhome architect putea crea case, dar pentru ceea ce vrei tu nu cred ca exista un program. eventual, cu multa munca in max, maya.
la mijloc intre .asm si .c
Morrison

Re: Un program de facut case , cu gradini, parcari, locuri d

Post by Morrison »

yener wrote:SaL!
As dori sa stiu un program care face case , cu gradini, parcari, locuri de joaca; rezultatul sa fie un fel de machete dar pe calculator. Sa pot sa pun sa mearga masini pe strada, soare , nori, pasari.
Esti cam visator. Eu zic sa te mai aduni si sa revii putin la realitate, pt ca la cum te prezinti aici si 3d home architect e ceva mult prea complicat. Acesta ar fi o alternativa, 3ds max sau maya nici nu imi permit sa ti le recomand, in schimb ai putea sa incerci SketchUp 5 care mai mult iti ofera o viziune arhitecturala, si este foarte usor de folosit. http://www.sketchup.com
Grupul utilizatorilor seriosi de Instant Messaging saluta Google Talk
http://www.google.com/talk
reactorul2

Post by reactorul2 »

Studentii de la arhitectura folosesc de obicei Arhicad pt astfel de prezentari. Renderul final nu e la calitatea pe care o pot oferi Brazil sau VRay, dar programul e relativ usor de folosit. Plus ca daca iti este mai confortabil, poti importa si modele facute in MAX, AutoCAD.
p3tr351

...

Post by p3tr351 »

de curand am avut o colaborare cu un arhitect. acesta facuse o cladire in arhcad si avea nevoie de prezentare. si eu am preluat scena in 3dsmax si am retexturat-o si reiluminat-o cu vray. dar la capitolul vegetatie.... cam greu cu 3dsmax sa folosesti copacii de la AEC care dureaza ore la randare...
andrei

Post by andrei »

cam tupeisti cu limbajul, ludi & Morrison, omul a pus o intrebare simpla.

Arhicad vad ca este interesant, dar pentru detaliile cerute de tine trebuie sa folosesti si 3dsmax. Sau Maya de fapt, e mai usor de generat vegetatie cu Maya.

work harder
ludi_f

Post by ludi_f »

ce tupeist cu limbajul, atata timp cat ne incadram in limitele decentei, o gluma nu face rau nimanui. si nu va sfiiti ca sa glumiti cu mine, ca stiu ce e aia.
pentru cine se pricepe cat de cat, ne dam seama ca astfel de program nu exista. Sper sa nu radeti de mine cand voi intreba despre un program cu ajutorul caruia ma teleportez pe luna

PS data viitoare voi pune papionul cand postez
Andrey

Post by Andrey »

The Sims, sau The Sims 2 :D
Been there, done that, seen it, heard it, pissed on it.
Red Hot Chili Peppers Romania!
Neconventional

Post by Neconventional »

andrey007 wrote:The Sims, sau The Sims 2 :D
la naiba asta era si ideea mea! Sims...desi cred ca ti-ar trebui o compilatie de sims-uri!

cat despre restul... hai ca faci casa, iarba, tigara (facuta cu iarba :) ), decor, tot ce vrea omu...da` nu stiu in ce program le aduni si sa i le faci reale - omu` vrea masinile care sa mearga (n.r. numai cu blonde la volan), nori care sa ii i-a vantu` (n.r. poate sorin vantu), soarele care sa aiba o evolutie...floricele care sa infloreasca, ofileasca, inmulteasca... etc.!
chiar daca ar fi un asemenea program:1. ti-ar lua o luna sa faci ce vreai, si 2. te-ar costa o avere licenta!

mai ieftin ar fi sa ii faci macheta reala!
A vazut cineva un iepure alb?
DumiClio

Post by DumiClio »

Pt vegetatie mai ales in fundal ...RPC.
1)2xDualCore Xeon 3 Ghz,MB Intel S5000 XVNSAS, 2 GB DDR2,PNY NVIDIA Quadro Fx1500, HDD 74 GB Cheetah SCSI 15k rpm, sursa 670 W,Samsung 740BF
2)HP COMPAQ NW8240, Pentium M 2.0 , 1,5 GB DDR2, 60 GB @7200rpm, ATI MOBILITY FireGL V5000, 15,4 inch@1680x1050
3)INTEL P4 2.8 GHz HT,INTEL D865PERL, 1,5GB DDR PC 3200,PNY NVIDIA QUADRO FX 1100/ SAMSUNG710T + Marantz 1072, Pioneer SG-9500, Marantz 6MkII.
Post Reply