Un program de facut case , cu gradini, parcari, locuri de jo
Moderator: Moderatori
Un program de facut case , cu gradini, parcari, locuri de jo
SaL!
As dori sa stiu un program care face case , cu gradini, parcari, locuri de joaca; rezultatul sa fie un fel de machete dar pe calculator. Sa pot sa pun sa mearga masini pe strada, soare , nori, pasari.
As dori sa stiu un program care face case , cu gradini, parcari, locuri de joaca; rezultatul sa fie un fel de machete dar pe calculator. Sa pot sa pun sa mearga masini pe strada, soare , nori, pasari.
Re: Un program de facut case , cu gradini, parcari, locuri d
Esti cam visator. Eu zic sa te mai aduni si sa revii putin la realitate, pt ca la cum te prezinti aici si 3d home architect e ceva mult prea complicat. Acesta ar fi o alternativa, 3ds max sau maya nici nu imi permit sa ti le recomand, in schimb ai putea sa incerci SketchUp 5 care mai mult iti ofera o viziune arhitecturala, si este foarte usor de folosit. http://www.sketchup.comyener wrote:SaL!
Grupul utilizatorilor seriosi de Instant Messaging saluta Google Talk
http://www.google.com/talk
http://www.google.com/talk
- reactorul2
...
de curand am avut o colaborare cu un arhitect. acesta facuse o cladire in arhcad si avea nevoie de prezentare. si eu am preluat scena in 3dsmax si am retexturat-o si reiluminat-o cu vray. dar la capitolul vegetatie.... cam greu cu 3dsmax sa folosesti copacii de la AEC care dureaza ore la randare...
ce tupeist cu limbajul, atata timp cat ne incadram in limitele decentei, o gluma nu face rau nimanui. si nu va sfiiti ca sa glumiti cu mine, ca stiu ce e aia.
pentru cine se pricepe cat de cat, ne dam seama ca astfel de program nu exista. Sper sa nu radeti de mine cand voi intreba despre un program cu ajutorul caruia ma teleportez pe luna
PS data viitoare voi pune papionul cand postez
pentru cine se pricepe cat de cat, ne dam seama ca astfel de program nu exista. Sper sa nu radeti de mine cand voi intreba despre un program cu ajutorul caruia ma teleportez pe luna
PS data viitoare voi pune papionul cand postez
The Sims, sau The Sims 2 

Been there, done that, seen it, heard it, pissed on it.
Red Hot Chili Peppers Romania!
Red Hot Chili Peppers Romania!
- Neconventional
la naiba asta era si ideea mea! Sims...desi cred ca ti-ar trebui o compilatie de sims-uri!andrey007 wrote:The Sims, sau The Sims 2
cat despre restul... hai ca faci casa, iarba, tigara (facuta cu iarba

chiar daca ar fi un asemenea program:1. ti-ar lua o luna sa faci ce vreai, si 2. te-ar costa o avere licenta!
mai ieftin ar fi sa ii faci macheta reala!
A vazut cineva un iepure alb?
Pt vegetatie mai ales in fundal ...RPC.
1)2xDualCore Xeon 3 Ghz,MB Intel S5000 XVNSAS, 2 GB DDR2,PNY NVIDIA Quadro Fx1500, HDD 74 GB Cheetah SCSI 15k rpm, sursa 670 W,Samsung 740BF
2)HP COMPAQ NW8240, Pentium M 2.0 , 1,5 GB DDR2, 60 GB @7200rpm, ATI MOBILITY FireGL V5000, 15,4 inch@1680x1050
3)INTEL P4 2.8 GHz HT,INTEL D865PERL, 1,5GB DDR PC 3200,PNY NVIDIA QUADRO FX 1100/ SAMSUNG710T + Marantz 1072, Pioneer SG-9500, Marantz 6MkII.
2)HP COMPAQ NW8240, Pentium M 2.0 , 1,5 GB DDR2, 60 GB @7200rpm, ATI MOBILITY FireGL V5000, 15,4 inch@1680x1050
3)INTEL P4 2.8 GHz HT,INTEL D865PERL, 1,5GB DDR PC 3200,PNY NVIDIA QUADRO FX 1100/ SAMSUNG710T + Marantz 1072, Pioneer SG-9500, Marantz 6MkII.