Ce antivirus are licenta nelimitata

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
ripper

Ce antivirus are licenta nelimitata

Post by ripper »

Sunt pus in situatia de a achizitiona 3 licente antivirus. Prima varianta ce mi-a venit in minte a fost NOD32 am sunat si toate bune si frumoase dar.... licenta este doar pe 1 an dupa care mai tre sa dai bani! Ceea ce nu mi se pare ok

Astfel sunt pus in situatia sa va intreb ce antivirus sa cumpar evident doresc unu care dupa ce il iau sa fie cu licenta pe perioada nedeterminata. Trebuie sa fie compatibil si pt Win Xp si pt Win 2000 Server. Suma alocata este de cam 100 Euro cu tot cu TVA in cazul in care nu ajunge se poate taia din numarul de licente!

Multumesc Anticipat!
Just Me...
pegas

Post by pegas »

vrei sa folosesti acel antivirus in scop particular sau pentru o firma?
la mijloc intre .asm si .c
chrisTopher

Post by chrisTopher »

Pentru acasa, este gratuit AVG Antivirus. Adica scrie ca trebuie folosit doar home, nu si corporate. :D
Toate antivirusurile pe care le platesti au perioada de update a semnaturilor valabile un an. Apoi platesti doar pentru prelungirea perioadei de update cu inca un an.
dark as night
ripper

Post by ripper »

Doresc sa folosesc acel antivirus pentru o scoala! Si nu mi se pare ok ca sa platesc de mai multe ori pentru un produs! CE am rezolvat atunci, anul acesta mi se aloca fonduri dar anul viitor nu mai imi da nimeni bani :(
Just Me...
pegas

Post by pegas »

deh...ce sa zic. pentru o scoala nu cred ca ar fi probleme. adica nu scoti profit, nu e o firma. e suport pentru procesul educational. cred ca ar merge ca home-use, dar nu stiu...
eu acasa folosesc AVP. e free pentru "non-comercial use".

de fapt cred ca asta e si formularea "non-comercial" si nu "home use". tu clar il folosesti "non-comercial", deci cred ca nu ai avea probleme. dar nu stiu sigur...
ripper

Post by ripper »

Da pe toate calculatoarele este instalat avg in afara de server!
Pe server nu stiu ce sa pun! Si as vrea pe cele 3 compuri sa fie pus un antivirus mai bun ca sa fie sigure.
Just Me...
pegas

Post by pegas »

nu se poate obtine de undeva "o sponsorizare" ? parinti, ceva?
HerrMess

Post by HerrMess »

Avg e bun (a detectat virus nedetectat de Nod). Eventual intreaba-i cum e faza cu utilizarea educationala.
Altfel ai avea variantele gratuite pt. non-commercial use (Antivir Personal, parca si Avast, Klam e gratis de tot).

Totusi, daca e vb de scoala nu cred sa ai probleme. Nu stiu zau cate scoli au licente (de orice).
Intelligent conversation requires at least two intelligent people.
ripper

Post by ripper »

Deci....pe toate statiile e instalat avg am nevoie pe server de un antivirus deoarece versiunea de avg nu vrea sa se instaleze acolo pt ca e win 2000 server ca SO
Just Me...
HerrMess

Post by HerrMess »

Stiu eu, ia un Bitdefender. Nu e asa de scump retail (vreo 900 parca), de bun e foarte bun si serverul ala presupun ca e doar server, nu e folosit si ca statie, asa ca nu vor fi probleme de resurse.
De platit nu platesti produsul de mai multe ori. Platesti updatarea. Acu' nu cumva ai vrea sa lucreze gratis firmele de av pt. tine? La update e f. mult de lucru si e normal sa ii platesti.
ripper

Post by ripper »

Pai nu e vorba de asta e vorba ca e valabil doar 1 an antivirusul din cate am inteles dupa un an nu mai pot lua definitiile de virusi de pe net si atunci ce am rezolvat nu cred ca e vorba de versiunile mai noi!
Just Me...
The Godfather

Post by The Godfather »

In liceul meu e folosit AVG Antivirus versiunea free, deci cred ca e free si pentru institutiile educationale
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
HerrMess

Post by HerrMess »

ripper wrote:Pai nu e vorba de asta e vorba ca e valabil doar 1 an antivirusul din cate am inteles dupa un an nu mai pot lua definitiile de virusi de pe net si atunci ce am rezolvat nu cred ca e vorba de versiunile mai noi!
Ceea ce vrei tu nu exista. Antivirus pe bani care sa iti ofere update nelimitat e ceva absurd, motivele ti le-am descris mai sus. Solutia pt. tine ar fi un antivirus free sau macar free pt. non-commercial use. Repet, antivirus cumparat care sa iti ofere update nelimitat nu exista.

Ti-am dat solutia Bitdefender pt. ca e ieftina si f. buna pt. server.
O detaliez, poate iti place mai mult:
1. Bitdefender 9 Standard e (57 EUR + TVA - 25% discount pt. institutii de invatamant = 183,14 RON) 1 licenta cu update pe 3 ani.
2. Bitdefender 9 Professional Plus (85 EUR + TVA - 25% discount pt. institutii de invatamant = 273,10 RON) 1 licenta cu update pe 3 ani.

Acuma, daca nici peste 3 ani nu o sa poti sa mai storci niste bani pentru update-uri inseamna ca nu prea ai "negotiation skills" :) . Pt. informatii suplimentare intra pe http://www.bitdefender.ro . Eu unul mai mult de atat nu te pot ajuta.

Godfather, ce anume te face sa crezi ca daca e instalat la tine la scoala e si legal instalat? De cand sunt scolile romanesti (de la primara pana la facultate) o mostra de probitate morala in ceea ce priveste licentierea soft-ului? That beeing said, cu niste cunostinte minime de engleza o sa descoperi adevarul pe pagina asta http://free.grisoft.com (undeva mai pe la capat).
The Godfather

Post by The Godfather »

HerrMess wrote:Godfather, ce anume te face sa crezi ca daca e instalat la tine la scoala e si legal instalat? De cand sunt scolile romanesti (de la primara pana la facultate) o mostra de probitate morala in ceea ce priveste licentierea soft-ului? That beeing said, cu niste cunostinte minime de engleza o sa descoperi adevarul pe pagina asta http://free.grisoft.com (undeva mai pe la capat).
Eu tocmai pe probitatea morala ma bazez; Recunosc ca cele spuse de tine au o valoare de adevar, dar hai sa nu generalizam cazurile cu o certitudine absoluta. Colegiul national ale carui cursuri le urmez are majoritatea softurilor "la vedere" legale(contracte cu IBM, Microsoft etc), ceea ce ma face sa cred ca si Avg-ul folosit nu intra in divergenta cu celelalte.
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
ripper

Post by ripper »

Si la noie pus AVG asta nu inseamna ca e chiar legal dar totusi nu e la el de grav ca si cand ai avea ceva crackuit. Oricum nu il folosesti in scopuri comerciale

In concluzie cred ca o sa achizitionez un antivir cu licenta pe o perioada cat mai indeelungata!
Just Me...
HerrMess

Post by HerrMess »

The Godfather wrote:Colegiul national ale carui cursuri le urmez are majoritatea softurilor "la vedere" legale(contracte cu IBM, Microsoft etc), ceea ce ma face sa cred ca si Avg-ul folosit nu intra in divergenta cu celelalte.
Ti-am dat linkul, de ce nu citesti? Scrie clar: HOME USE ONLY.
Neo

Re: Ce antivirus are licenta nelimitata

Post by Neo »

ripper wrote:Sunt pus in situatia de a achizitiona 3 licente antivirus. Prima varianta ce mi-a venit in minte a fost NOD32 am sunat si toate bune si frumoase dar.... licenta este doar pe 1 an dupa care mai tre sa dai bani! Ceea ce nu mi se pare ok

Astfel sunt pus in situatia sa va intreb ce antivirus sa cumpar evident doresc unu care dupa ce il iau sa fie cu licenta pe perioada nedeterminata. Trebuie sa fie compatibil si pt Win Xp si pt Win 2000 Server. Suma alocata este de cam 100 Euro cu tot cu TVA in cazul in care nu ajunge se poate taia din numarul de licente!

Multumesc Anticipat!
Recomand daca poti sa iti procuri Symantec AntiVirus Corporate Edition. Nu vei mai avea probleme de expirare a licentei, plus functioneaza si pe Windows Server...
Bafta!
Post Reply