Ce antivirus are licenta nelimitata
Moderator: Moderatori
Ce antivirus are licenta nelimitata
Sunt pus in situatia de a achizitiona 3 licente antivirus. Prima varianta ce mi-a venit in minte a fost NOD32 am sunat si toate bune si frumoase dar.... licenta este doar pe 1 an dupa care mai tre sa dai bani! Ceea ce nu mi se pare ok
Astfel sunt pus in situatia sa va intreb ce antivirus sa cumpar evident doresc unu care dupa ce il iau sa fie cu licenta pe perioada nedeterminata. Trebuie sa fie compatibil si pt Win Xp si pt Win 2000 Server. Suma alocata este de cam 100 Euro cu tot cu TVA in cazul in care nu ajunge se poate taia din numarul de licente!
Multumesc Anticipat!
Astfel sunt pus in situatia sa va intreb ce antivirus sa cumpar evident doresc unu care dupa ce il iau sa fie cu licenta pe perioada nedeterminata. Trebuie sa fie compatibil si pt Win Xp si pt Win 2000 Server. Suma alocata este de cam 100 Euro cu tot cu TVA in cazul in care nu ajunge se poate taia din numarul de licente!
Multumesc Anticipat!
Just Me...
- chrisTopher
deh...ce sa zic. pentru o scoala nu cred ca ar fi probleme. adica nu scoti profit, nu e o firma. e suport pentru procesul educational. cred ca ar merge ca home-use, dar nu stiu...
eu acasa folosesc AVP. e free pentru "non-comercial use".
de fapt cred ca asta e si formularea "non-comercial" si nu "home use". tu clar il folosesti "non-comercial", deci cred ca nu ai avea probleme. dar nu stiu sigur...
eu acasa folosesc AVP. e free pentru "non-comercial use".
de fapt cred ca asta e si formularea "non-comercial" si nu "home use". tu clar il folosesti "non-comercial", deci cred ca nu ai avea probleme. dar nu stiu sigur...
la mijloc intre .asm si .c
Avg e bun (a detectat virus nedetectat de Nod). Eventual intreaba-i cum e faza cu utilizarea educationala.
Altfel ai avea variantele gratuite pt. non-commercial use (Antivir Personal, parca si Avast, Klam e gratis de tot).
Totusi, daca e vb de scoala nu cred sa ai probleme. Nu stiu zau cate scoli au licente (de orice).
Altfel ai avea variantele gratuite pt. non-commercial use (Antivir Personal, parca si Avast, Klam e gratis de tot).
Totusi, daca e vb de scoala nu cred sa ai probleme. Nu stiu zau cate scoli au licente (de orice).
Intelligent conversation requires at least two intelligent people.
Stiu eu, ia un Bitdefender. Nu e asa de scump retail (vreo 900 parca), de bun e foarte bun si serverul ala presupun ca e doar server, nu e folosit si ca statie, asa ca nu vor fi probleme de resurse.
De platit nu platesti produsul de mai multe ori. Platesti updatarea. Acu' nu cumva ai vrea sa lucreze gratis firmele de av pt. tine? La update e f. mult de lucru si e normal sa ii platesti.
De platit nu platesti produsul de mai multe ori. Platesti updatarea. Acu' nu cumva ai vrea sa lucreze gratis firmele de av pt. tine? La update e f. mult de lucru si e normal sa ii platesti.
- The Godfather
Ceea ce vrei tu nu exista. Antivirus pe bani care sa iti ofere update nelimitat e ceva absurd, motivele ti le-am descris mai sus. Solutia pt. tine ar fi un antivirus free sau macar free pt. non-commercial use. Repet, antivirus cumparat care sa iti ofere update nelimitat nu exista.ripper wrote:Pai nu e vorba de asta e vorba ca e valabil doar 1 an antivirusul din cate am inteles dupa un an nu mai pot lua definitiile de virusi de pe net si atunci ce am rezolvat nu cred ca e vorba de versiunile mai noi!
Ti-am dat solutia Bitdefender pt. ca e ieftina si f. buna pt. server.
O detaliez, poate iti place mai mult:
1. Bitdefender 9 Standard e (57 EUR + TVA - 25% discount pt. institutii de invatamant = 183,14 RON) 1 licenta cu update pe 3 ani.
2. Bitdefender 9 Professional Plus (85 EUR + TVA - 25% discount pt. institutii de invatamant = 273,10 RON) 1 licenta cu update pe 3 ani.
Acuma, daca nici peste 3 ani nu o sa poti sa mai storci niste bani pentru update-uri inseamna ca nu prea ai "negotiation skills"

Godfather, ce anume te face sa crezi ca daca e instalat la tine la scoala e si legal instalat? De cand sunt scolile romanesti (de la primara pana la facultate) o mostra de probitate morala in ceea ce priveste licentierea soft-ului? That beeing said, cu niste cunostinte minime de engleza o sa descoperi adevarul pe pagina asta http://free.grisoft.com (undeva mai pe la capat).
- The Godfather
Eu tocmai pe probitatea morala ma bazez; Recunosc ca cele spuse de tine au o valoare de adevar, dar hai sa nu generalizam cazurile cu o certitudine absoluta. Colegiul national ale carui cursuri le urmez are majoritatea softurilor "la vedere" legale(contracte cu IBM, Microsoft etc), ceea ce ma face sa cred ca si Avg-ul folosit nu intra in divergenta cu celelalte.HerrMess wrote:Godfather, ce anume te face sa crezi ca daca e instalat la tine la scoala e si legal instalat? De cand sunt scolile romanesti (de la primara pana la facultate) o mostra de probitate morala in ceea ce priveste licentierea soft-ului? That beeing said, cu niste cunostinte minime de engleza o sa descoperi adevarul pe pagina asta http://free.grisoft.com (undeva mai pe la capat).
When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
Ti-am dat linkul, de ce nu citesti? Scrie clar: HOME USE ONLY.The Godfather wrote:Colegiul national ale carui cursuri le urmez are majoritatea softurilor "la vedere" legale(contracte cu IBM, Microsoft etc), ceea ce ma face sa cred ca si Avg-ul folosit nu intra in divergenta cu celelalte.
Re: Ce antivirus are licenta nelimitata
Recomand daca poti sa iti procuri Symantec AntiVirus Corporate Edition. Nu vei mai avea probleme de expirare a licentei, plus functioneaza si pe Windows Server...ripper wrote:Sunt pus in situatia de a achizitiona 3 licente antivirus. Prima varianta ce mi-a venit in minte a fost NOD32 am sunat si toate bune si frumoase dar.... licenta este doar pe 1 an dupa care mai tre sa dai bani! Ceea ce nu mi se pare ok
Multumesc Anticipat!
Bafta!