Acum sunt OCZ'urile in probe pe desktop, sa vedem ce iese cu alea
Attachments
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")
Volder mai are un pic şi ajunge la depresie nervoasă fiindcă nu-i este recunoscut oficial meritul de a fi depăşit un pluton de P4 cu al lui Duron nervos Şi a reuşit sa mă instige şi pe mine să refac testul. Fix acelaşi rezultat: 5:30 ! eu cred că e ceva voodoo la mijloc
3 min 49 sec.Revin Cu un edit mai incolo ce va cuprinde screenshotul.Intru in top 10?Nu ar strica daca s-ar face un update.
Later Edit:Am pierdut doua secunde din nu stiu ce motiv.Postez aici rezultatul impreuna cu cpu-z.Celalalt cu 3min49sec e tot la 2800 dar nu are cpu-z atasat.
Prescott 2,8Ghz, neOC, fsb800, MB Asus 9100IGP, 1*512 ddr400@333 cl 2-2-2-6 verritech
7min55sec
slab rau.......... din cauza video si memorie. dar sunt multumit.
Zâna Măseluţă wrote:
Postaţi tipul procesorului, frecvenţa la care rulează, daca e o/c sau nu, memorie, latenţe şi un ataşament de preferat cu CPU-z şi scorul 800×600. Obligatoriu pentru primele 10 rezultate.
Lord Executron wrote:Hardcore inchide toate programele alea ca pierzi f. mult. Scorul este prea mic pt un A64@2400Mhz.
10x man
Va rog frumos vreau si eu in top !!!!!!!! un rezultat bun 3.52
se poate si mai mult cu un windows mai fresh al meu are vreo 8 luni, oricum deja ma bag la voltaje de 1.6 la proc si asta inseamna deja suparare cu racire pe aer si carcasa de 800 de mii de lei deci e oki
Attachments
nice
Last edited by hardcore on Fri Mar 03, 2006 2:21 pm, edited 1 time in total.
"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
AsAsIn8eR wrote:3 min 49 sec.Revin Cu un edit mai incolo ce va cuprinde screenshotul.Intru in top 10?Nu ar strica daca s-ar face un update.
Later Edit:Am pierdut doua secunde din nu stiu ce motiv.Postez aici rezultatul impreuna cu cpu-z.Celalalt cu 3min49sec e tot la 2800 dar nu are cpu-z atasat.
dude dar ce racire ai?
"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Si acum scorul meu.
Sempron 2800+ fara overclock (pana pun AS 5)
512 ram @ 2-4-4-8
Am scos 6 min 13 sec... destul de mult dar ma declar multumit pana vad cum se descurca cu oc...
hardcore cred ca vorbesti aiurea.Carcasa dulce?Ce zici de o carcasa ce costa 750mii cu sursa cu tot(si da cu sursa aia o folosesc).BTW M3kk e pe apa nu phase change.
Un nou scor fabulos pe care l-am obtinut prin overclock de doar 200Mhz, 12% overclock! 5min si 15 sec! Am snapshots facute cu scoruri dar nu stiu cum sa le postez. Imi spune cineva? Trebuie sa te inregistrezi la ImageShack?
AsAsIn8eR wrote:hardcore cred ca vorbesti aiurea.Carcasa dulce?Ce zici de o carcasa ce costa 750mii cu sursa cu tot(si da cu sursa aia o folosesc).BTW M3kk e pe apa nu phase change.
total offtopic ; ma bucur sa aud asta ,inseamna ca pot sa imi iau linistit aplus xclio2 , ca se poate face treaba buna cu carcasa aia , chiar daca nu e antec, imi place tare mult ventul de 250 de la x clio 2' si mai pun si paxmate pe ea si cred ca o sa fie bine chiar cu 2 blackfire ac ryan de 120 la 2000 rmp, poate un pic prea turbo dar sigur rece. desi am dubii cu aranjatul cablurilor de la sursa mea (liberty de 500) ca abia incap intr-o carcasa obisnuita cat de cat
(liberty de 500) e ca o caracatita fraatzicaaa, din pacate am o carcasa prea mica pentru ea.... sau mai bine zis pentru cablaraie... sta sa crape, parca`i gravida... mai bine ramaneam la aia de 400
Unii vorbesc ce stiu, altii stiu ce vorbesc.
(Pastrati Curatenia Culturii Romanesti)
“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.